Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ..

baby sm

Recommended Posts

Σχετικα με τα βλαστοκυτταρα κοριτσια που ειχε τεθει την προηγουμενη εβδομαδα, το εψαξα αρκετα. Κατελη ξα μετα απο πολλες συζητησεις και με ειδικους ότι το να δωσεις λεφτα για κατι τετοιο σε ιδιωτικη εταιρεια ειναι ΑΠΑΤΗ και απλως σου παιρνουν τα χρημματα. Ουτε η ποσοτητα ειναι επαρκης ουτε προκειται να χρησιμοποιήσουν τα δικα σου δηλ. του παιδιου σου αν κατι, χτυπα ξυλο, παει στραβα. Εγω κατεληξα και για αλλους πολλους πολλους λογους να απευθυνθω στην κρατικη εταιρεια τελικα. Παντως ειναι τραγικο για ενα τοσο σημαντικο θεμα να μην υπαρχει πληρης ενημερωση απο την πολιτεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγώ το έψαξα και σε περίπτωση που χρειαστεί βάζουν του παιδιού σου!!! Το παιδί της κολλητής μου έπαθε λευκαιμία και επειδή δεν είχανε βλαστοκύτταρα του έπαιρναν κάθε φορά που ήταν σε ύφεση από τον μυελό, τα επεξεργάζονταν και του τα ξαναέβαζαν. Και αυτό γιατί μόνο με τα δικά σου είσαι 100% συμβατός. Στην δημόσια τράπεζα αν θες να σου κρατήσουν τα δικά σου πληρώνεις 1200 διαφορετικά ψάχνουν να σου βρουν από αυτά που έχουν και η αναμονή είναι τόσο μεγάλη που αρκετοί ασθενείς δεν προλαβαίνουν. Αυτό που λένε ότι σου βάζουν ούτως ή άλλως άλλου ατόμου δεν ισχύει! Με κατάλληλη επεξεργασία αποκλείουν το ενδεχόμενο της λευκαιμίας από τα δικά σου και στα βάζουνε! Και η επιστήμη προχωραει τόσο που στο μέλλον θα χρεισιμοποιούνται τα βλαστοκύτταρα και σε άλλους τομείς. Εγώ είμαι υπέρ τησ ιδιωτικής biohellenica που είναι η μόνη που συνεργάζεται και με την δημόσια.

Και πως ξερεις εσυ οτι βαζουν του παιδιου σου και οτι ειναι τα ιδια;

Η κολλητη σου λειτουργησε με αυτην την εταιρεια ή με την κρατικη;

Εγω παντως πληρωφορηθηκα οτι ίσα ίσα με τα ξενα υπαρχει πανω απο 50% πιθανοτητα να υπαρεχει συμβατοτητα. Και μου ειπαν οτι εχει αποδειχθει επιστημονικα αυτο. Μηπως τα 1200 που λες η κρατικη τα ζηταει για αλλα κυτταρα; μετεγχυτικα ή καπως έτσι; αυτο ναι το χω ακουσει και εγω, αλλα αμα θες δινεις.

Κοιτα αιματολογος δεν ειμαι για να ξερω λεπτομερειες, δεν ξερω αν εισαι εσυ. Αλλα εγω δεν εχω μιλησει με την κρατικη...ακομα.

Μ επιστημονες μιλησα.

Τωρα ότι νομιζει ο καθενας κανει και το μελλον θα δειξει.

Το ζητημα ειναι ότι ειναι απαραδεκτη αυτη η κατασταση.

Το παιδι της φίλης μου ήταν 16 όταν το έπαθε. Δεν είχε δικά του από την γέννα αλλά του έβαζαν από τον μυελό όπως σου εξήγησα. Στο Λαικό ήταν και ήταν το μόνο που επέζησε. Εγώ πάντως προτιμώ να τα σκάσω και να είμαι σίγουρη. Γιατί η δημόσια είναι υποχρεωμένη να σου δώσει ανεξάρτητα απο το αν είσαι δότης.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.1600 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΠΟΤΕ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ.Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΨΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΩΝ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ.ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΣΕ ΕΝΑ POST ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΣΩΝ ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!

Ανθή έγραψε:

.ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΠΟΤΕ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ.

Ανθή μου κάναμε ακριβώς την ίδια σκέψη, όπως φαντάζομαι κι άλλες πολλές μανούλες..

Αλλά και να είναι απάτη, σε περίπτωση που τα χρειαστώ και δεν τα έχω, είναι το τελευταίο που θα με απασχολήσει μέχρι να σωθεί το παιδί μου! Θα ανεβάσω τη γη και θα κατεβάσω τον ουρανό να το σώσω και μετά... Θα έρθει και η σειρά τους...

Μαζεύαμε λεφτά, έτσι.. για μια ώρα ανάγκης.. Το ενδεχόμενο το παιδί μου να αρρωστήσει και να θεραπευτεί σε χρόνο μηδέν, χωρίς ψυχοφθόρα αναμονή και με σίγουρα αποτελέσματα.. δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερη ανάγκη!

Δεν θα μπορούσα επίσης να φανταστώ τη στιγμή που θα άκουγα από το στόμα του γιατρού "βλαστοκύτταρα του παιδιού κρατήσατε?" και θα δενόταν η γλώσσα μου κόμπος αν δεν το είχα κάνει.. Αυτό που έπαθε μια γνωστή μανούλα όταν ευτυχώς ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της, τα βλαστοκύτταρα του οποίου όταν γεννήθηκε αποδείχθηκαν σωτήρια για το αδερφάκι του!

Δεν ξέρω κορίτσια! Μακάρι κι αν ακόμα είναι απάτη, να μην το διαπιστώσει καμία μανούλα! Υγεία στα παιδάκια μας και όλου του κόσμου!

Οταν δινεις σε μια ιδιωτικη τραπεζα φυλαξης τα βλαστοκυτταρα, υπογραφεις συμβολαια. Οποτε ειναι λιγο δυσκολο να σε εξαπατησουν και ειδικα οταν αυτη η τραπεζα βρισκεται στη Βρετανία και εγκειται στους βρετανικους νομους (εγω τα εδωσα στην future health στο Nottingham). Μεσα στους ορους των συμβολαιων που υπογραφεις ειναι και αυτος που λεει οτι δεν μπορουν να χρησιμοποιησουν τα δικα σου βλαστοκυτταρα για κανεναν αλλο και οτι αν τα χρειαστεις θα τα εχεις αμεσα. Τις ελληνικες δημοσιες τραπεζες δεν τις εμπιστευομαι καθολου οπως επισης και τα νοσοκομεια και αν, χτυπα ξυλο, χρειαστει να γινει επεμβαση θα φυγω αμεσως για εξωτερικο...

Επισης δεν ειναι δυνατον να μην βαζουν τα ιδια τα βλαστοκυτταρα του παιδιου σου οταν εχεις συμβολαιο. Θα ηταν εγκλημα αυτο. Και επισης αυτος που σου εχει πει αυτα τα πραγματα κανει δυσφημηση στις ιδιωτικες εταιρειες για καποιο λογο και θα μπορουσαν οποιαδηποτε στιγμη να του κανουν μηνυση...

Αν η ερευνα που κανετε δεν συνοδευεται απο αποδειξεις, καλο θα ηταν να μην την βγαζετε στο κοινο και του δημιουργειτε λανθασμενες εντυπωσεις...:dry:

Κατα τη δικη μου αποψη και εγω θεωρω τις ιδιωτικές απάτη, αλλωστε οι περισσοτερες ιδιωτικές εχουν εδρα στο εξωτερικό όμως δραστηριοποιούνται στην ελλάδα και σε δυο η τρεις ακομα χώρες στις οποιες δεν υπάρχει ακομα το νομοθετικό πλαίσιο προστασίας από τις τράπεζες αυτες. Αλλωστε στο εξωτερικό δε νοειται να μη δοθούν τα βλαστοκύτταρα στη δημόσια τράπεζα. Ετσι λοιπόν θεώρησα ότι επρεπε να δωρήσω το ομφαλοπλακουντιακο αιμα στη δημόσια τράπεζα γιατι ετσι μονο οχι μονο το δικο μου το παιδι αλλα και χιλιαδες αλλα που ενδεχομενως νοσήσουν θα ειναι σε θέση να ιαθούν, καθώς οπως προαναφερθηκε η δημόσια τράπεζα ειναι προσβασιμη σε όλους και οχι μονο στους "δωρητές" της. Η δωρεά λοιπόν σε κρατική τράπεζα θα αυξήσει τα αποθέματα της και αρα το υλικό της (βλαστοκύτταρα) θα είναι συμβατό σε περισσότερους λήπτες τουτεστιν θα μειωθεί ο χρόνος αναμονής.

Κάτι τελευταιο επισης που ολοι πρέπει να γνωρίζουμε επίσης είναι ότι η ποσότητα βλαστοκυττάρων επαρκεί να χρησιμοποιηθεί για ένα άτομο συγκεκριμένων κιλών από οτι εχω ενημερωθεί για άτομο 30-40 κιλά για ατομο περαιτέρω κιλών θα χρειστεί επιπλέον ποσοτητα συμβατών βλαστοκυττάρων.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ

ΟΥΤΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ:dry:

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΦΥΛΑΞΑΜΕ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΡΙΝ 9 ΜΗΝΕΣ

ΣΤΗΝ PROCELL MAΣ ΚΟΣΤΗΣΕ 1500ΕΥΡΩ (ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ)

ΟΤΑΝ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΕΙΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΞΕΙΣ Η ΟΧΙ;)

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ???????????

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ.ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ(ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΙΤΕ ΞΕΝΑ).ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ.

εμεισ τα καναμε στην future health μετα απο συζητηση με τον γυναικολογο ειπε οτι ηταν η πρωτη εταιρεια που ξεκινησε στην Ελλαδα και την θεωρουσε αξιοπιστη....κοριτσακια ψαξτε το πιο καλα θυμαμαι οτι κατα τον ιουνιο περσι ειχε γινει ολοκληροσ ντωροσ με τισ δημοσιεσ τραπεζεσ και καποιεσ ελληνικεσ!ακριβωσ δεν θυμαμαι αλλα τα καναλια το ειχαν μια βδομαδα.....

πληρωσαμε 2050 μαζι με τισ εξετασεισ που κανει η μητερα.....δεν το συζηταω καθολου τα εδωσα χωρισ να το σκεφτω γιατι δεν μου εγγυαται κανεισ τιποτα για το μελλον....

φιλη που γεννησε το δεκεμβριο δεν τα κρατησε λογο χρηματων δεν μπορεσα να επεμβω ιδιαιτερα!!!!!!

Κι εμείς τελικά τα κρατήσαμε στην αγγλική τραπεζα της Future Health. Πήραμε την απόφαση υστερα από πολλή σκεψη και λαμβάνοντας υπ'οψιν όλα τα προαναφερθέντα. Καταλήξαμε στο απλό συμπέρασμα οτι αφου παρέχεται η δυνατότητα και η επιστήμη προχωρά τόσο γρήγορα σ'αυτο τον τομέα θα ήταν λάθος να μην τα κρατάγαμε. Ελπίζω να μη χρειαστούν ΠΟΤΕ

Ολοι το ιδιο ευχομαστε, να μην τα χρειαστουμε ποτε! Απλα δεν μπορω να καταλαβω απο ποια αποψη οι ιδιωτικες τραπεζες εξαπατουν και η δημοσια οχι... στο εξωτερικο δεν φυλανε μονο τα βλαστοκυτταρα σε δημοσιες τραπεζες αλλα και οι γυναικες γεννανε ολες σε δημοσια μαιευτηρια και ολοι οι ασθενεις επισης νοσιλευονται σε δημοσια νοσοκομεια, γιατι ειναι αξιοπιστα και σε υπηρεσιες ειναι οπως τα δικα μας τα ιδιωτικα... γιατι λοιπον να μην τα δωσουν σε δημοσια τραπεζα... μην συγκρινετε την Ελλαδα με ευρωπαικες χωρες... σε τετοια ζητηματα δεν εχουν καμια σχεση...

Οταν το δικο μου το παιδι, χτυπα ξυλο, χρειαστει βλαστοκυτταρα θα εχει αμεσα τα δικα του που ειναι συμβατα 100% με το ιδιο ενω στη δημοσια θα εχει αναμονη και θα πρεπει να ψαχνουμε να βρουμε συμβατα, γιατι τα δικα μας θα τα εχουν δωσει αλλου, και ποτε θα βρεθουν και αν θα ειναι και συμβατα πανω απο 60%, ενω εμεις θα αγωνιουμε, αυτα δουλεια δεν θα κανουν...

Μπορειτε να τα δωσετε σε οποια τραπεζα θελετε, κανεις δεν σας εξαναγκαζει να τα δωσετε σε ιδιωτικη, αλλα δεν ειναι σωστο να βγαζετε τις ιδιωτικες σκαρτες και με λιγα λογια να βγαζετε ολους αυτους που τα εδωσαν εκει ανοητους και ανενημερωτους επειδη ειχαν διαφορετικη αποψη απο εσας...

Καλη μου sweetmammy, αν και με αυτον τον τροπο, επανερχεσαι σε αυτο που ελεγα εξ αρχης! Οτι ειναι τραγικο να μην υπαρχει επισημη κρατικη σφαιρικη ενημερωση για το θεμα και να ψαχνει η καθε μια στα τυφλα να βρει τι ισχυει απο δω και απο κει, παριστανοντας καμια φορα και την εξυπνη στους αλλους, και μιλαω γενικα. Αν υπηρχε κατι ξεκαθαρο τωρα δεν θα γινοταν όλος αυτος ο χαμος εδω μεσα...και οχι μονο

Ενταξει,:unsure: απλα η καθε κοπελα εμπιστευεται τον δικο της γιατρο και πραττει αναλογα με αυτα που τις λεει και με αυτα που κρινει και η ιδια ως κοντινοτερα στη λογικη της...:huh: τι τελικα απο ολα αυτα θα αποδειχθει σωστο:) και τι λαθος :( θα το δουμε στο μελλον...:laugh:

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ?ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ Η ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ?ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ..ΕΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΟΥΝ?ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ?ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΤΟ ΠΑΙΔΙ..

kai egw koritsia fisika ta kratisa se idiwtiki!!!!!twra gia apates pou lete doksa to theo to kalo mas kratos den mas afinei paraponemenous se ayto!!!to idio to kratos einai prwto se kompines opote den paizei ayto pou lete gia apati..fisika kai tha simfwnisw me ta koritsia oti erxontai simbolaia pou ipografeis kai ena swro alla xartia einai ligo pio diskolo...twra an einai gia na swsoume ta alla ta paidiakia kalo tha itan oi klinikes kai ta nosokomeia na kratan olous tous omfalious lwrous apo goneis pou den ta kratan oute gia autous alla oute gia tin kratiki..giati fantazomai einai polloi kai den mporw na fantastw ti tous kanoun tous lorous tous petan????kai fisika tha simfwnisw me tin baby sm pou den iparxei kratiki enimerwsi alla...eipame KRATOS ELLINIKO einai auto!!!!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΙ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΝΤΑ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ

ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΝΕ..

ΑΛΛΑ ΜΕ 2000 ΕΥΡΩ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΤΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ

ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ.. ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ;;;;;;;;;;;;

ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΗ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΗ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΈΝΑΔΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ.

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΟΤΩΝ ΜΟΝΟ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΟ ΕΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΕΑ!:)

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΑΡΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΟΣΤΙΣΕ 1300€.

ΗΤΑΝΕ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ.ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ.

ΑΠΛΑ ΕΥΧΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΠΟΤΕ!

Να σας ενημερώσω ότι τώρα πια εκτός από τα γνωστά βλαστοκύτταρα φυλάσουν και τον ομφάλιο λώρο και τον πλακούντα διότι μετά από επεξεργασία δίνουν άλλων ειδών βλαστοκύτταρα, χρήσιμα σε άλλες αρρώστιες.... Το κόστος για όλα είναι περίπου 3000 ευρώ.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το θέμα το βλαστοκυττάρων μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή Χθες-Σήμερα-Αύριο της 30.11.2008 την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το :

http://www.megaupload.com/?d=OWJYKHVI

(Πηγή : http://www.parents.gr/forum/viewtopic.p ... &start=630

στο τέλος της σελίδας παραθέτει το link ένα μέλος

Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε το Πακέτο Συλλογής ΟΠΑ - Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος όπου περιγράφει τι παραδίδει η δημόσια τράπεζα της Ακαδημίας Αθηνών)

Πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή κατά τη γνώμη μου. Προσωπικά έχω ενημερωθεί από την Ακαδημία Αθηνών και έχω παραλάβει το πακέτο για τη συλλογή. Μας ενημέρωσαν ότι το 60% περίπου των συλλεγόμενων δειγμάτων δεν καλύπτει τις διεθνείς προδιαγραφές και είτε πετιέται, είτε διατίθεται στην έρευνα (εφόσον η μητέρα συναινεί σε αυτό). Κατά τη γνώμη μου είναι ύποπτο ότι στις ιδιωτικές τράπεζες κανένα δείγμα δεν απορρίπτεται και ότι στην Ελλάδα λειτουργούν οι περισσότερες τράπεζες παγκοσμίως. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι καθένας κάνει αυτό που πιστεύει καλύτερο. Όλα τα υπόλοιπα είναι αβέβαια και σε πειραματικό στάδιο...

Εμείς θα κρατήσουμε τα λεγόμενα μεσεγχυματικά κύτταρα τα οποία προέρχονται από τον ομφάλιο λώρο. Η εταιρεία που έχουμε μας ενημέρωσε ότι τα φυλάσσει 20 χρόνια δωρεάν γιατί ακόμη αυτά τα κύτταρα είναι σε πειραματικό στάδιο και η συγκεκριμένη δεν παίρνει χρήματα γι'αυτά.

maria76 έγραψε:

Κατά τη γνώμη μου είναι ύποπτο ότι στις ιδιωτικές τράπεζες κανένα δείγμα δεν απορρίπτεται και ότι στην Ελλάδα λειτουργούν οι περισσότερες τράπεζες παγκοσμίως.

Αποψη μου ειναι οτι στην Ελλαδα λειτουργουν πολλες ιδιωτικες τραπεζες αιματος γιατι οι περισσοτεροι ελληνες δεν εμπιστευονται τις δημοσιες... και το λεω αυτο γιατι γνωριζω πολλα ατομα που εχουν αυτη την αποψη... και σ'αυτο δεν φταιει ο κοσμος αλλα το ιδιο το κρατος...:(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Δεν προλαβαίνω να σας κάνω ταγκ 🥴 Μου είπε η παιδίατρος να κόψω τα γαλακτοκομικά εντελώς για να αποκλείσουμε την αλλεργία στην πρωτεϊνών γάλακτος αγελάδας..και βλέποντας και κάνοντας..μου είπε για όρθιο μετά το φαγητό κτλ και για ελαφρια κλίση στρώματος με μια πετσετούλα..ναι εννοείται ότι θέλει μικρή κλίση γτ είναι επικίνδυνο μετά να πέσει το κεφάλι και να μην αναπνέει καλά..τόσο καιρό φοβόμουν για την κλίση αλλά τώρα έβαλα μια πετσέτα ίσα ίσα τύπου 10 μοίρες κλίση.. Αχ ελπίζω να συνέλθουμε, δεν μπορώ να τον βλέπω να σπαράζει, να θέλει να φάει και να πονάει.. Αν σε τρεις μέρες δεν είμαστε καλύτερα θα μου δώσει ένα χαπάκι είπε, αλλά μήπως και το αποφύγουμε.. Δε μου είπε για το σιρόπι και στον πανικό ξέχασα να ρωτήσω, αλλά σε τρεις μέρες που θα την πάρω θα ρωτήσω!
    • Με το σιρόπι σου σταμάτησαν τελείως οι γουλιές?
    • @Elkακολούθησα τις συμβουλές σου να σου πω την αλήθεια..ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν προλάβαινα..σήμερα είχα κανονίσει σινεμά με το μεγάλο και είχα σκοπό να τον πάει ο άντρας μου..διαβάζω το μήνυμα σου και λέω ώρε έχει δίκιο...και το σκεφτόμουν μετά..και λέω του άντρα μου το μεσημέρι κοίτα να δεις έχω κουραστεί δεν μπορώ άλλο θέλω να βγω να ξεσκασω ..θα τον πάω εγώ σινεμά...εντάξει μου λέει με βαριά καρδιά μεν αλλά μια χαρά ..μην τα πολυλογω κάτσανε και το μωρό ήταν πάρα πολύ ήσυχο και όλα καλά..και από δω και πέρα έτσι θα γίνεται..θα τον βάζω να συμμετέχει ενεργά..σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή σου ..με βοήθησες να δω πιο καθαρά❤️ @nanoukoασε κι εμείς ζοριζομαστε πολύ με τις γουλιές ..σχεδόν μετά από κάθε γεύμα θα κάνει..απ' την πρώτη μέρα αυτό...απλά τον τελευταίο μήνα έχουν αυξηθεί..τώρα βλέπω παει να κόψει λίγο δεν κάνει τόσο πολύ..κι εμένα δεν πρέπει να χει πάρει τόσο βάρος και πιστεύω ότι είναι απ' τις γουλιές γιατί κάνει αρκετές...για το σιροπι κι εγώ θα ρωτήσω τον παιδίατρο τη δευτερα αλλά σκεφτόμουν να το πάρω έτσι κι αλλιώς είτε μου πει ναι είτε όχι.Μετά από κάθε τάισμα δεν μπορώ να τον κουνήσω καθόλου και προσπαθώ να μη ζοριζεται γιατί κατευθείαν θα κάνει γουλια..το θετικό μέσα σ όλο αυτό είναι ότι είναι χαρούμενος κι ότι δεν τον ενοχλεί πουθενα
    • Σε "ακούω" πιο ενδυναμωμενη πάντως και χαίρομαι πολύ για αυτό, παρά τον πόνο σου τα λόγια σου έχουν μια άλλη χροιά σε σχέση με καιρό πριν. Έτσι είναι, όταν τα ακούμε και φεύγουν δεν υπάρχει το συναίσθημα. Όπως βέβαια και με το θετικό τεστ, πάλι το ίδιο είναι. ΣΚΑΤΑ. Αλλά δεν τελειώνει τιποτα, θα περάσει και αυτό σίγουρα. Ναι κορίτσι μου, ψαξτο όσο μπορείς να ηρεμήσεις από αυτό και μετά όλα θα γίνουν. Με τη γιατρό σοκ πραγματικά.. και γι' αυτό μου είπε την τελευταία φορα, ξέρω πως είναι, θα ξανά μείνεις όμως και θα πάνε όλα καλά.  Αμήν για όλες μας 🙏🏻
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...