Μετάβαση σε περιεχόμενο

Είμαι έγκυος?


Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας! Η περίοδος μου τελείωσε περίπου στις 10/11 και μία μέρα μετά είχα σεξουαλική επαφή με τον σύντροφό μου ...τώρα είναι η δεύτερη μέρα που έχω συνεχώς καφέ υγρά και αυτές τις μέρες παρατηρώ αλλαγές στη διάθεση μου περισσότερη κούραση δύσπνοια και πριξιμο ...υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος(18/11) έχει περάσει κάτι λίγο περισσότερο από μια βδομάδα  

Δημοσίευση

Καλησπέρα . 

Πόσες μέρες διαρκεί ο κύκλος σου ? Την ωορρηξία σου την νιώθεις ? Γιατί το πιθανοτερο είναι να έχεις ωορρηξία , εκτός και αν έχεις πολύ μικρό κύκλο ή επιβεβαιωμένη ωορρηξια πολύ νωρίτερα μέσα στον κύκλο . Όσο για τα καφέ υγρά, τα είχα και εγώ τον προηγούμενο μήνα και παρόλο που τελικά ήμουν έγκυος και ήταν βιοχημική , τα καφέ δεν είχαν σχέση αφού τα ειδα πρώτη φορά την 9η μέρα του κύκλου . Κάποια ανωμαλία ορμονική ήταν μάλλον , και ο γυναικολόγος ούτε που έδωσε σημασία . Δες πως θα εξελιχθεί και σε κάθε περίπτωση μιλά με τον γυναικολόγο σου να σε κατευθύνει! 

Εύχομαι όλα να είναι καλά , και να έρθει το μωράκι πολύ πολύ γρήγορα !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τι καλάαα να σου ζήσει💙💙💙 Γεννηθηκαν τα υδροχοακια μας!! Και ωραία που επέλεξε μόνος του πότε θα βγει😎 τουλάχιστον πρόλαβες τη φωτογράφιση ε; 😄 Αχχχ, σε νιώθω!! Απόλαυσε την κάθε στιγμή!!! 😌😚🥰 Κι εγώ που δεν ήθελα μωρό την έχω αγαπήσει!!!Θέλω να την έχω συνέχεια αγκαλιά κ να την κοιτάω🩷🩷🩷 Το μόνο κακό όταν είναι κ τα άλλα 3 μαζί είναι συνέχεια από πάνω της και τσακώνονται ποιος θα την πάρει αγκαλιά κ ποιος θα την πρωτοχαϊδέψει χαχα ..όταν ειμαστε μόνες μας την απολαμβάνω περισσότερο 😍🥰🤱❤️ Να δούμε @melitiniღ θα είσαι κι εσύ Φεβρουαρίου ή Μαρτίου τελικά🥰
    • @EirinΕυχαριστώ πολύ! Με το καλό το αγοράκι σου! Εύχομαι να μην είναι μεγάλες οι δυσκολίες, να ξεπεραστούν γρήγορα και να απολαύσεις όσο γίνεται την εγκυμοσύνη σου. @Tinasardin8689 καλώς σας βρήκα. Με το καλό και το δικό σου αγοράκι! Δύσκολη πίστα μωρό και νήπιο αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε. ( Η δικιά μου βέβαια είναι λίγο μεγαλύτερη) αλλά και πάλι νομίζω θα δυσκολευτεί με τον ερχομό του μωρού γιατί είναι λίγο κολλημένη επάνω μου.Πιστεύω όμως σιγά σιγά θα βρούμε ρυθμούς.      
    • Καλώς ήρθες @Riaa.. είμαι 37 κ περιμένω το δεύτερο παιδάκι μου...αγορακι...το πρώτο είναι κοριτσάκι 2,5 ετών...πέρα από κάτι αναγουλες το πρώτο τρίμηνο περνάω μια χαρά την εγκυμοσύνη...αύριο έχω γιατρό πάλι...23+1 σήμερα...σε έναν μήνα βγαίνω σε άδεια,είμαι εκπαιδευτικός...
    • Καλωσηρθες στη παρέα μας και με το καλό το δεύτερο κοριτσάκι σας !!!  Εύχομαι καλά αποτελέσματα για τη καμπύλη.  Εγώ είμαι η Ειρήνη 32 χρονών και μπαίνω στην 25η βδομάδα αύριο. Είναι το πρώτο μου παιδάκι και περιμένω αγόρι. Μέχρι στιγμής έχω κάποιες δυσκολίες στην εγκυμοσύνη. 
    • Καλησπέρα κορίτσια. Να σας συστηθώ. Είμαι η Ρία 39 χρόνων, και έχω ένα κοριτσάκι 4 χρόνων. Είμαι έγκυος 25&4  εβδομάδων και περιμένω τη δεύτερη κόρη μου. Ήμουν παλιό μέλος του φόρουμ αλλά είχα ξεχάσει τον κωδικό και λόγω σφάλματος της σελίδας δεν μπορούσα να κάνω ανάκτηση, αλλά επιτέλους λύθηκε το πρόβλημα. Σήμερα έκανα την καμπύλη ζαχάρου μου και περιμένω τα αποτελέσματα. Ως ωρας η εγκυμοσύνη κυλάει ομαλά. Αυτά από εμένα, θα χαρώ να μοιραζόμαστε τα νέα μας.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...