Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κορίτσια μου ποια ήταν τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης σας; Πρίν την αναμενόμενη ημερομηνία της περιόδου σας!!!

konstantinataff

Recommended Posts

Κορίτσια μου ποια ήταν τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης σας; Πρίν την αναμενόμενη ημερομηνία της περιόδου σας!!! ❤️❤️🥰🥰

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις On 31/10/2022 at 7:06 ΜΜ, ο/η konstantinataff είπε:

Κορίτσια μου ποια ήταν τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης σας; Πρίν την αναμενόμενη ημερομηνία της περιόδου σας!!! ❤️❤️🥰🥰

Καλημέρα αν και συμπτώματα μοιάζουν πολύ με της περιόδου και είναι διαφορετικά σε κάθε κοπέλα θα σου πω τα δικά μου.. 

ειχα ένα βαρος στην κοιλιά και λιγα τσιμπηματάκια.. είχα ρίγος ένα χαζό τρέμουλο σαν να ανέβαζα πυρετο αλλά δεν έκανα πυρετό.. πόνο στην πλάτη.. και στο τέλος άρχισε να μου βρωμάει το πιπερι.. το στήθος άρχισε πιο μετά να πονάει αλλά όχι πολύ και υπήρχαν φορές που πονούσε και άλλες όχι και την 8 εβδομάδα άρχισαν οι εμετοί μέχρι 16 εβδομάδα 

Καλημέρα!!
Εγώ είχα 3 συμπτώματα που με έκαναν να υποψιαστώ ότι είμαι έγκυος πριν απο την αναμενόμενη περίοδο!

Ξαφνικά όλα μου μύριζαν παααρα πολύ έντονα! Και φαγητά και αποσμητικά και κεριά χώρου... 

Είχα πολλά υγρά που ήταν σαν νερό και έβγαλα και μερικά σπυράκια γύρω απο το σαγόνι! 

Τα υπόλοιπα συμπτώματα (πρίξημο στο στήθος, αναγούλες, πονάκια χαμηλά) ξεκίνησαν λίγο αργότερα, γύρω στην 7-8 εβδομάδα! 

Μόνο καθυστέρηση είχα εγώ! Βέβαια λιγες ημερες πριν είχα ευκοιλιοτητα δεν ξέρω άμα ήταν σύμπτωμα αλλά νομίζα ήταν από το παγωμένο γάλα κ τα weetabix! Αλλά διάβασα ότι η ευκοιλιοτητα είναι συμπτώμα!! Τα συμπτωαμτα οπως στήθος κράμπες αναγούλες μυρωδιές άρχισαν μετά την καθυστέρηση μετά που είχα πάει κ πρώτο υπέρηχο 

Κι εγώ θα σε συμβούλευα να μην κοιτάς συμπτώματα γιατί μοιάζουν πάρα πολύ με της περιόδου και γιατί αν τα παρακολουθείς μερικές φορές αρχίζεις και βλέπεις ή βιώνεις και συμπτώματα που είναι πολύ νωρίς να έχεις. Εγώ προσωπικά ειχα ενοχλήσεις /πονακια περιόδου από λίγο πιο νωρίς από'ο, τι συνήθως και θεωρούσα ότι ήμουν λίγο άρρωστη (είχα βάλει θερμόμετρο αλλά είχα πολύ χαμηλά δέκατα και είχα κάνει και τεστ covid αρνητικό). Δεν είχα κάτι άλλο και με αρκετά μεγάλη χοριακη (4 μέρες πριν την καθυστέρηση είχα περίπου 130 και τη μέρα της καθυστέρησης είχα περίπου 1100). Άρχισα να έχω ναυτία αμέσως μετά το πρώτο ραντεβού που είδαμε σάκο και εμβρυικα στοιχεία οπότε 2 εβδομάδες μετά. Δεν ήμουν ψύχραιμη κι εγώ, συνέχεια το έψαχνα, τι συμπτώματα, πόσο νωρίς να κάνω τεστ κλπ αλλά δε βοηθάει. Και η κολλητή μου μου λέει "πάει κι αυτός ο μήνας,  αισθάνομαι ότι θα μου έρθει περίοδος από ώρα σε ώρα" γιατί κι αυτή μόνο πόνους περιόδου είχε και της λέω μέχρι να δεις την περίοδο δεν ξέρεις και ήταν έγκυος όντως. 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η MyNa είπε:

Κι εγώ θα σε συμβούλευα να μην κοιτάς συμπτώματα γιατί μοιάζουν πάρα πολύ με της περιόδου και γιατί αν τα παρακολουθείς μερικές φορές αρχίζεις και βλέπεις ή βιώνεις και συμπτώματα που είναι πολύ νωρίς να έχεις. Εγώ προσωπικά ειχα ενοχλήσεις /πονακια περιόδου από λίγο πιο νωρίς από'ο, τι συνήθως και θεωρούσα ότι ήμουν λίγο άρρωστη (είχα βάλει θερμόμετρο αλλά είχα πολύ χαμηλά δέκατα και είχα κάνει και τεστ covid αρνητικό). Δεν είχα κάτι άλλο και με αρκετά μεγάλη χοριακη (4 μέρες πριν την καθυστέρηση είχα περίπου 130 και τη μέρα της καθυστέρησης είχα περίπου 1100). Άρχισα να έχω ναυτία αμέσως μετά το πρώτο ραντεβού που είδαμε σάκο και εμβρυικα στοιχεία οπότε 2 εβδομάδες μετά. Δεν ήμουν ψύχραιμη κι εγώ, συνέχεια το έψαχνα, τι συμπτώματα, πόσο νωρίς να κάνω τεστ κλπ αλλά δε βοηθάει. Και η κολλητή μου μου λέει "πάει κι αυτός ο μήνας,  αισθάνομαι ότι θα μου έρθει περίοδος από ώρα σε ώρα" γιατί κι αυτή μόνο πόνους περιόδου είχε και της λέω μέχρι να δεις την περίοδο δεν ξέρεις και ήταν έγκυος όντως. 

Και ε΄γω έτσι ήμουν. Λίγες μέρες πριν την περίοδο είχα δέκατα, άρχισε να μου μυρίζει η ρίγανη, να μην την αντέχω, και ένα απόγευμα ένιωσα πολύ κουραμένη και κακοδιάθετη. Αυτα΄ όμως τότε δεν τα είχα για συμπτώματα, μετά τα συνδίασα. Το προηγούμενο βράδυ πριν κάνω το τεστ ειχα πόνους δεξιά και αριστερά στην κοιλιά και έλεγα παει και αυτός ο μήνας. Είδαμε τον γιατρό 6η εβδομάδα και μόλις μπηκα 7η άρχισαν αναγούλες ναυτίες κτλ. Όντως μέχρι να δούμε αίμα ελπίζουμε ❤️ 

Το πρώτο πρώτο σύμπτωμα ήταν ότι πρήστηκε το στήθος πολύ πιο νωρίς απ' ότι συνήθιζε. Από τότε έχει να μου πρηστεί. Το δεύτερο ήταν ότι ήμουν πολύ κουρασμένη. Κοιμόμουν στο καναπέ από τις 8-9 το βράδυ. 

Καλό είναι να μην κοιτάς τα συμπτώματα γιατί είτε έγκυος είτε περίοδο είναι το ίδιο. Τα βάρβαρα συμπτώματα της εγκυμοσύνης συνήθως ξεκινούν μετά τη καθυστέρηση. Εγώ πχ δεν είχα κανένα όμως . Είναι στον οργανισμό 🤷‍♀️

Είχα καούρες! Παρόλο που η πλειοψηφία ξεκινάει να τις έχει αρκετές εβδομάδες αργότερα, εμένα άρχισαν 2 μέρες πριν την καθυστέρηση! Δυστυχώς συνεχίστηκαν μέχρι και την 40η εβδομάδα που γέννησα! 

Τι και αν λένε ότι όταν έχεις καούρες να το περιμένεις το μωρό με πολλά μαλλιά;Εμένα με τόσες καουρες κανονικά έπρεπε να βγει με κοτσίδα, αλλά παρόλα αυτά είχε λίγα μαλλάκια 😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...