Εγώ έχω κάνει λίστα να έχω 3-4 από το καθένα.. γτ σκέφτομαι 1/ μπορεί να μας φέρουν 2/ θα μεγαλώσει και για,πόσο θα,του. Κάνουν 3/Μάρτιο που είμαστε αλλάζει η εποχή σύντομα..
Και σε ένα,μάθημα που παρακολούθησα μας είπαν είδη αλλά για τις ποσότητες είπαν ότι βολεύει τον καθένα..μπορεί πχ κάποιος βα μη θέλει να βάζει συνεχώς πλυντήριο.μθα,πρέπει να έχει πχ 7 η παραπάνω..αν δεν έχει πρόβλημα με το πλυντήριο θα έχει λιγότερα..
Βσκ δεν ξέρω ακόμα,κ τι βάρος μέγεθος θα έχει.. οπότε δεν τα πήρα ακόμα.. μετά είναι κ το θηλασμος/ξένο γάλα.. με ξένο παιρνουν βάρος πιο γρήγορα/εύκολα.. αγορές για ρουχα τα άφησα πιο μετά..
Επίσης εμένα οι δικοί μου τουλάχιστον με ρωτάνε τι θέλω να πάρουν.. και θα οω χρειάζομαι πχ κουβερτα, υπνοσακο κλπ για να μη τα έχω δίπλα τριπλά..μη ντραπεις να ζητήσεις..
Κορίτσια μου είχα πάρει παυσιπονο και ειχα ξαπλώσει πριν λιγο μίλησα με τον γιατρό του είπα οτι 20/11 ειχα περιοδο μετά παλι πριν 2 εβδομαδες ειχα αιμα και τωρα παλι αίμα..
μου είπε καταρχήν να δούμε πόσο διαρκεί το αίμα γιατί δείχνει να είναι ωορρηξίας. Σε κάθε περίπτωση να μην ανησυχώ γιατί έχουμε πρόσφατο υπέρηχο όπου όλα ήταν καλά. Άρα, δεν περιμένουμε να δούμε τίποτα διαφορετικό!
Λογικά, θα ξαναδώ αίμα, ανεξάρτητα του πόσο θα κρατήσει τώρα αυτό, σε 15 ημέρες. Και να παω να το δούμε ξανα μετά την περίοδο που κανονικά θα αναμένω σε 2 εβδομαδες απο τώρα..