Μετάβαση σε περιεχόμενο

Έντονες ζαλάδες στις γόνιμες μέρες

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου θέλω να μοιραστώ κάτι που με προβληματίζει έχω τους τελευταίους 3μηνες κάθε μήνα στις μέρες που είναι γονιμες έχω πολύ ζαλάδα δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι τέτοια φάση τάση για εμετό δεν μπορώ να φάω τίποτα πονοκέφαλους και πόνο σε όλο το σώμα ... περίοδο είχα μια χαρά στην ώρα του όλους τους μήνες...έχω ραντεβού αύριο για εξετάσεις αίματος ..αλλά έχω αχγωθει πολύ μήπως έιχε κάποια την ίδια εμπειρία..θα ήθελα πολύ την γνώμη σας 

• 4 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 26/9/2022 at 8:32 ΜΜ, ο/η M@mmy είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου θέλω να μοιραστώ κάτι που με προβληματίζει έχω τους τελευταίους 3μηνες κάθε μήνα στις μέρες που είναι γονιμες έχω πολύ ζαλάδα δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι τέτοια φάση τάση για εμετό δεν μπορώ να φάω τίποτα πονοκέφαλους και πόνο σε όλο το σώμα ... περίοδο είχα μια χαρά στην ώρα του όλους τους μήνες...έχω ραντεβού αύριο για εξετάσεις αίματος ..αλλά έχω αχγωθει πολύ μήπως έιχε κάποια την ίδια εμπειρία..θα ήθελα πολύ την γνώμη σας 

Καλησπέρα κοπέλα μου . Ίσως είναι ορμονικό καλύτερα να μιλήσεις με τον γυναικολόγο σου .

Εγώ δεν είχα ακριβώς αυτό, αλλά για αρκετούς μήνες μετά την ωορρηξία και μέχρι την περίοδο ήμουν κατάκοπη . Σε σημείο να μην μπορώ ούτε στη δουλειά μου να πάω . Το συζήτησα με τον γυναικολόγο και μου είπε ότι πρόκειται για προεμμηνορροϊκό σύνδρομο και μου έδωσε προγεστερόνη για συγκεκριμένες μέρες μέσα στο κύκλο. Στην πορεία μου πέρασε και έκοψα και την προγεστερόνη .

Αν σου δημιουργεί τόσο μεγάλο πρόβλημα να πάρεις οπωσδήποτε το γυναικολόγο σου να δείτε πως μπορείς να το ρυθμίσεις !!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...