Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα, τα τεστ της ίδιας εταιρείας και τα 2 ? Μήπως το ένα από τα 2 ανιχνεύει με περισσότερες μονάδες ?

Αν συνεχιστεί η καθυστέρησή σου κάνε μία χοριακή να είσαι σίγουρη .

όπως και να έχει σου εύχομαι καλά αποτελέμσατα!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η marakineos είπε:

Καλημέρα, τα τεστ της ίδιας εταιρείας και τα 2 ? Μήπως το ένα από τα 2 ανιχνεύει με περισσότερες μονάδες ?

Αν συνεχιστεί η καθυστέρησή σου κάνε μία χοριακή να είσαι σίγουρη .

όπως και να έχει σου εύχομαι καλά αποτελέμσατα!

Nαι τις ίδιας εταιρίας είναι. Ναι θα κάνω την Δευτέρα.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eleni10 είπε:

Έκανα το βράδυ τεστ βγήκε με άχνη γραμμή αλλά φαίνεται όσο και άχνη ...και σήμερα το πρωί έκανα πάλι και βγήκε αρνητικό.. ?? Έχω 3 μέρες καθηστερηση

Πηγαινε αύριο να κανείς μια εξέταση αίματος να είσαι σίγουρη 

εύχομαι καλά αποτελέσματα 😊

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Sotiria_94ναι μ εκανε κολπικο υοερηχο κ ειδε οτι οι ωοθηκες ετοιμάζονται για ωορηξια. Στις 40 μερες δ πηγες κ συ? Γτ ξανα πας τώρα? Εγω 3 γέννες 3 διαφορετικοί γιατροι στις 40 μερες με είδανε κ ειχα παρει τ οκ για όλα.
    • Μήπως σε επηρεάζει και το air-condition?εγώ έτσι νομίζω ότι αυτό με επηρέαζε και μάλιστα μόνο τ σπιτιού.
    • Καλά κάνεις και ξεκουράζεσαι...και να μην είναι με το κινητό στο χέρι,αλλά να σε βοηθάει στις δουλειές!!!! Εννοείται πως θα προσέξεις πρώτα από όλα τα μωράκι...έκανες τόσο κόπο να φτάσεις ως εδώ.... Τώρα προτεραιότητα έχει το μωράκι σας!!!! Με το καλό 🙏 🙏 🙏 και εγώ όλα τα κάνω χαλαρά και με το πάσο μου...ας είναι και λίγο ακατάστατα...τι να κάνουμε; Εγώ φαγητό δεν μπορώ να μην κάνω γιατί έχω άλλα δύο παιδάκια αλλιώς και εγώ δεν θα έκανα κάθε μέρα σίγουρα 😅
    • Επισης εμεις πηραμε καπελινο πριν 2 εβδομαδες και οσο μεγαλωνει το κεφαλακι μας μας παει καλυτερα γιατι πριν ουτε αυτο μας πηγαινε καλο. Ευτυχως πηρε κιγο πανω του και του ταιριαζουν καποια φορμακια κλπ 🤣🤣. Καποια οχι ολα 
    • Τι ωραια νεα κοριτσια μου, καλα δεν το πιστευω οτι αφενος γεννησαμε ολες καλα και αφετερου ετοιμαζομαστε και για διακοπες ειναι τοσο ομορφα. Στο μεταξυ ο γιατρος μ πολυ αυστηρος κοριτσια, μεχρι και πριν 20 μερες π πηγα δεν με αφηνε θαλασσα, τωρα π θα ξαναπαω μπορει να μου πει να μπω. Εχω και μια φαγουριτσα ποτε ποτε απο κατω ελπιζω να μην εχω κολπιτιδα ακομα δε γεννησα🤣🤣. @Diwni μου Σου εκανε κολπικο υπερηχο και ειδε οτι εισαι ετοιμη να αδιαθετησεις; Ρωταω εσενα επειδη γεννησες και συ με καισαρικη. @Katerinioo και γωω εχω την απορια αν ειναι κανονικη η πρωτη περιοδος. Επισης μεχρι την 50η μερα ειχα αιμα καθε 5 μερες που μετα εξαφανιζοταν οποτε μαλλον δεν σου ηρθε ακομα ισως ειναι λοχεια. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...