Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλα να περάσετε κορίτσια 'όλες σας!!!

Εμείς θα κάτσουμε σπίτι και θα έρθουν κάτι φίλοι. Στην αρχή είπαμε να πάμε στα πεθερικά μου αλλά ειναι μακριά και θα φάμε τρελή κίνηση..

Ετσι αποφασίσαμε σπίτι, θα ψήσουμε μπριζολίδια και θα τα καταβροχθίσουμε!!

ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ!!!

Δημοσίευση

ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΚΙΝΗΣΗ! ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ Ο 6 ΜΗΝΩΝ ΓΙΟΣ ΜΟΥ! ΧΑΧΑΧΑ!

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΕΛΕΙΑ, ΟΤΙ Κ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ !

Δημοσίευση

Καλό τσίκνισμα σε όλες κορίτσια! Να περάσετε υπέροχα με τις οικογένειές σας!:) :) :)

Και εμείς θα τσικνίσουμε σπίτι, όλοι μαζί, εν εναμονή και της άφιξης της μπέμπας.

ΥΣ. εγώ βέβαια δεν μπορώ να φάω,:S γιατί νιώθω ένα κόμπο στο στομάχι...:S

Σκέφτομαι πέρισυ τέτοιο καιρό, ότι ποτέ δεν φανταζόμουν τον επόμενο χρόνο!:) :) :)

Δημοσίευση

ΑΑΑ τρελλα κεφια!Εμεις ακομα δεν ειμαστε για πουθενα αφου θηλαζει ολη μερα:S . Ουτε μεχρι την κουζινα δεν προλαβαινω να παω (που λεει ο λογος βρε!). Να ναι καλα η πεθερα μου που θα ψησουνε και θα μου στειλει delivery με τον πεθερο κανενα κοψιδι!:woohoo: :woohoo: Καλα να περασετε κορτσουδια!

Δημοσίευση

Θα παω-

1. απο το γραφειο στον καναπε του σαλονιου

2. απο τον καναπε του σαλονιου στην καρεκλα της κουζινας

3. απο την καρεκλα της κουζινας ξανα στον καναπε...

Αντε και στο τσακιρ κεφι μια βολτα απο την μαμα μου που ειναι ενας οροφος κατω!!!

Μια ευτυχια δηλαδη...:P

Κι ο αντρουλης μου δουλευει ακομα...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΣΟΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ!!!:lol:

Δημοσίευση

Koritsakia egw fetos mallon parea me tis anagoules mou tha thn perasw!!:silly: Kai mono pou skeftomai kopsidia mou anakatavontai ta enterakia mou!!!:S Alla den peirazei XALALIIIIII!!!!!!Gia to fasolaki as meinei nhstikh h manoula!!!xixixixxi!!!:P Koritsia sas eyxomai kalh tsknopempth!!!!!Filakia polla se oles sas!!mats mouts!!!:kiss:

Δημοσίευση

εγώ πάλι κορίτσια σχολάς 9 το βράδυ και είπαμε με τον άντρα μου να έρθει και ο κουμπάρος σπίτι να ψήσουμε τίποτα έτσι για το καλό.

Να περάσε όλες καλά όπου και αν βρίσκεστε ... η παρέα μετράει

Δημοσίευση

Εύχομαι σε όλους να περάσετε πολύ πολύ όμορφα.....και δεν έχει σημασία αν βγείτε ή μείνετε στο σπίτι, σημασία έχει ότι είστε μαζί με τις οικογένειές σας!

Τί να πώ κ εγώ εδώ που βρίσκομαι ολομόναχη?? :( Σε ένα μακρινό νησι των Δωδεκανήσων που βλέπει Τουρκία μακρυά από τον αντρούλη μου! :( :(

Καλά να περάσετε!!

Δημοσίευση

Όπως ξαναέγραψα μακαρόνια με κιμά και φουλ mammyland.. Μια μέρα σαν όλες τις άλλες! Λείπει ο άντρας μου, η μπέμπα κόβει τούφες από πολύ νωρίς, οι γονείς μου τηλεόραση κι εγώ mammy! Ζάχαρη!!!!!!

Καλά να περάσετε ότι και να κάνετε οι υπόλοιπες!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...