Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ανεξηγητη υπογονιμοτητα

Recommended Posts

στις πριν 16 ώρες, ο/η Elk είπε:

Ναι πραγματικά σε καταλαβαίνω είναι πολλές κοπέλες έτσι δυστυχώς και εγώ έτσι ένιωθα όπως και εσυ αλλά η γνωμη μου είναι να ακολουθείς όσο μπορείς τις οδηγίες που σου έχουν πει και δώσε λίγο χρόνο ακόμα Αν δεν δεις αποτέλεσμα τότε συζητά με τον γιατρό σου πιο μπορεί να είναι το επόμενο βήμα που μπορείτε να κάνετε…

με τον σύζυγο σου μπορέσατε να βρείτε τον ρυθμό σας ; Αν θυμάμαι είχατε ένα μικρό θεματάκι στο συγχρονισμό..

Ναι δοξα  τον Θεο ειμαστε κομπλε σε αυτο το θεμα. Κοιτα τον Απριλιο ειχαμε ενα πολυ δυσαρεστο οικογενειακο γεγονος κ τα ειχαμε παρατησει.  Τωρα εχουμε ξανα μπει στο ρυθμο.

Η γιατρος ειπε οτι το επομενο βημα ειναι η εξωσωματικη. Τι να πω. Ισως πρεπει να παρω κ μια 2η γνωμη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Balak455 είπε:

Ναι δοξα  τον Θεο ειμαστε κομπλε σε αυτο το θεμα. Κοιτα τον Απριλιο ειχαμε ενα πολυ δυσαρεστο οικογενειακο γεγονος κ τα ειχαμε παρατησει.  Τωρα εχουμε ξανα μπει στο ρυθμο.

Η γιατρος ειπε οτι το επομενο βημα ειναι η εξωσωματικη. Τι να πω. Ισως πρεπει να παρω κ μια 2η γνωμη.

Δωσε χρόνο οπως είπες μέχρι τον Οκτώβρη κ αν δεν έρθει τότε να συνεχίσεις με άλλη μέθοδο! Κ εμένα μ έλεγαν 2 γιατροί σπερματέγχυση χωρις να δώσω χρόνο σε θεραπεία με προλακτινη 

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Δωσε χρόνο οπως είπες μέχρι τον Οκτώβρη κ αν δεν έρθει τότε να συνεχίσεις με άλλη μέθοδο! Κ εμένα μ έλεγαν 2 γιατροί σπερματέγχυση χωρις να δώσω χρόνο σε θεραπεία με προλακτινη 

Ας το ελπισω. Τι να πω. Μακαρι να γινει. Ειναι τοσο αδικο να προσπαθεις κ να μην ερχεται ενω θες πολυ

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Balak455 είπε:

Καλό αυτό αφού βρήκατε τον ρυθμό σας 😊

Εννοείται να πάρεις 2 και 3 γνώμες πριν προχωρήσεις παρά κάτω αυτά θέλουν λίγο ψάξιμο εγώ για να πω την αλήθεια ο γιατρός μου δεν μου είχε αναφέρει τίποτα για εξωσωματική ή σπερματεγχυση (που εχουμε περίπου το ίδιο πρόβλημα ) ήταν αρκετά αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρναμε, δεν ξέρω αν το είπε καθαρά για ψυχολογικούς λόγους ή το εννοούσε..

Δώσε χρόνο μέχρι τον Οκτώβριο που είπες και πήγαινε και αλλου είναι ψυχοφθόρο αλλά πιστεύω ότι είναι αναγκαίο να ρωτήσεις και αλλου.. εύχομαι να μην χρειαστεί βέβαια και να μας στείλεις γρήγορα τα νέα σου με θετικό τεστ 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Balak455 είπε:

Ας το ελπισω. Τι να πω. Μακαρι να γινει. Ειναι τοσο αδικο να προσπαθεις κ να μην ερχεται ενω θες πολυ

Είναι άδικο το ξέρω…κ όταν βλέπεις κ τι γίνεται με Πισπιριγκου κτλ πιο πολύ θυμώνεις!!! Αλλά υπομονή κορίτσι μου δωσε χρόνο θα έρθει :) 

στις πριν 8 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Είναι άδικο το ξέρω…κ όταν βλέπεις κ τι γίνεται με Πισπιριγκου κτλ πιο πολύ θυμώνεις!!! Αλλά υπομονή κορίτσι μου δωσε χρόνο θα έρθει :) 

Θα ερθει ομως?? Αυτο ειναι το θεμα μου... 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Balak455 είπε:

Θα ερθει ομως?? Αυτο ειναι το θεμα μου... 

θα έρθει σε ολες θα έρθει! Ούτε κ εγώ πιστευα θα έρθει είχα απογοητευτεί κ απλά περίμενα τον Οκτώβρη που είναι ο γαμος μου… κ τσουπ ήρθε την στιγμή που είχα εντελώς χαμένο τον μήνα εκείνο!!να είσαι θετική κ αν δεν έρθει εχει κ αλλες λύσεις :) 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

θα έρθει σε ολες θα έρθει! Ούτε κ εγώ πιστευα θα έρθει είχα απογοητευτεί κ απλά περίμενα τον Οκτώβρη που είναι ο γαμος μου… κ τσουπ ήρθε την στιγμή που είχα εντελώς χαμένο τον μήνα εκείνο!!να είσαι θετική κ αν δεν έρθει εχει κ αλλες λύσεις :) 

Τι να πω.. μακαρι. Μονο αυτο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...