Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σ’ ένα στέφανο του Μάη Όλη η άνοιξη χωράει. Κύκλους, κύκλους τα λουλούδια, οι χοροί και τα τραγούδια στα χρυσά του ήλιου καφάσια ωριμάζουν τα κεράσια. 🍒 Τα Μαγιατικα μωράκια στις κοιλίτσες μας ας τρυπωσουν 🤰🧚‍♂️🧚❣️👣

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

σημερα χαχαχαχα

ναι καλεεεε!! δεν εννοω ποτε περιμενες..(δεν κάνω ερώτηση) λεω πριν μια εβδομαδα λεγαμε ποτε περιμενεις και τωρα ηρθε η τεραστια χοριακη!!!!!!!!!😆😆

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

μου απαντησε αμεσως στο μηνυμα.. θα αρχισω αμεσα ενεσεις.. θα μου τις γραψει τωρα.. 💖💖

Αα τέλεια ❤️❤️❤️❤️❤️ Ειδες κορίτσι μου έπρεπε να την παρεις τηλ!! Οι κοπελες στο ρεσεψιόν δεν ξέρουν το ιστορικό κάθε κοπέλας!!! Μπραβοοοο άντε το μωράκι σου ήρθε για να μείνει να είσαι θετική!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

μου απαντησε αμεσως στο μηνυμα.. θα αρχισω αμεσα ενεσεις.. θα μου τις γραψει τωρα.. 💖💖

Συγχαρητήρια!!! Το πίστευες τόσο πολύ κι όντως βγήκε αληθινό!! Να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου!

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Βγήκαν τα αποτελέσματα 

Screenshot_20220511-135701_OneDrive.jpg

Κοριτσάρα μου συγχαρητήρια!!! Μπραβοοο!! ❤️❤️🤰🤰

Μου έδωσες μεγάλη χαρά. Καλούς διπλασιασμους και μια εύκολη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Είχα φτάσει και εγώ από γόνιμες και μετά να ζω σαν έγγυος αλλά δεν μου έκανε καλο ψυχολογικά. Αυτό που παιζει πολύ ρόλο είναι η διατροφή. 

Εγώ έκοψα τελείως το κρέας και όλα τα φάρμακα.προσεχα την διατροφή μου και έφτιαξε ο κύκλος μου σε 28 μέρες ενώ έχω Σπω. Έτσι ξαφνικά. Μόνο διατροφή είχα αλλάξει. Οπότε αυτό είναι πολύ βασικό. 

Όταν λες όλα τα φάρμακα?? Δεν εννοείς Βιτάμινες έτσι? Γιατί εγώ φάρμακα σπάνια πίνω, αλλά από βιταμίνες του δίνω και καταλαβαίνει 😅

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η MyElpida είπε:

Όταν λες όλα τα φάρμακα?? Δεν εννοείς Βιτάμινες έτσι? Γιατί εγώ φάρμακα σπάνια πίνω, αλλά από βιταμίνες του δίνω και καταλαβαίνει 😅

Ναι όχι βιταμίνες....λέω προγεστερόνη που μου έδιναν κάθε μήνα με το κιλό 😝 και  σερπαφαρ κτλ.  Αλλά και ινοφερτ σταμάτησα. Δεν επαιρνα τίποτα πλέον 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Κοριτσάρα μου συγχαρητήρια!!! Μπραβοοο!! ❤️❤️🤰🤰

Μου έδωσες μεγάλη χαρά. Καλούς διπλασιασμους και μια εύκολη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!

σε ευχαριστω πολυ... πηρες σειρα.. ετοιμασου.. μην χανεις την ελπιδα σου

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η MyElpida είπε:

εγω κοριτσι μου ξεκίνησα τις strong start της lamperts!!! εχουν τα παντα ολα μεσα και ειχε στη σκρουτζ καποιες κριτικες οτι τα κοριτσια συνελλαβαν συντομα!! αν θες δοκιμασε τες! α! και δεν ειναι ακριβες..😘

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

ναι καλεεεε!! δεν εννοω ποτε περιμενες..(δεν κάνω ερώτηση) λεω πριν μια εβδομαδα λεγαμε ποτε περιμενεις και τωρα ηρθε η τεραστια χοριακη!!!!!!!!!😆😆

α καλαααα και που σαι ακομα το τι θα ακουσετε απο μενα... καιγεται ο εγκεφαλος μου στις εγκυμοσυνες μου.. μαλλον γιαυτο βγαινουν εξυπνα τα παιδια μου.. παιρνουν ολο μου τον εγκεφαλο χαχααχαχααχχα

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Nandia- είπε:

α καλαααα και που σαι ακομα το τι θα ακουσετε απο μενα... καιγεται ο εγκεφαλος μου στις εγκυμοσυνες μου.. μαλλον γιαυτο βγαινουν εξυπνα τα παιδια μου.. παιρνουν ολο μου τον εγκεφαλο χαχααχαχααχχα

εισαι θεοτητα!!!!!!!!! 😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Antonia2 είπε:

εγω κοριτσι μου ξεκίνησα τις strong start της lamperts!!! εχουν τα παντα ολα μεσα και ειχε στη σκρουτζ καποιες κριτικες οτι τα κοριτσια συνελλαβαν συντομα!! αν θες δοκιμασε τες! α! και δεν ειναι ακριβες..😘

σε ευχαριστω! τις ψάχνω ήδη εννοείται 😂 ας τις δοκιμάσω κι αυτές! εγώ αυτό τον καιρό πίνω λυγαριά και μάκα και matcha.. πρόκοψα με τις πολυβιταμίνες και πήγα στα φυτικά σκευασματα 🤣 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Κλαίω 😂😂😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

εισαι θεοτητα!!!!!!!!! 😂😂😂

το ξερω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

στις πριν 4 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Μακάρι να είμαι μαζί με τα άλλα κορίτσια στις επόμενες.❤️❤️

θα ειστε.. πιστη να εχετε και θα ειστε

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η MyElpida είπε:

σε ευχαριστω! τις ψάχνω ήδη εννοείται 😂 ας τις δοκιμάσω κι αυτές! εγώ αυτό τον καιρό πίνω λυγαριά και μάκα και matcha.. πρόκοψα με τις πολυβιταμίνες και πήγα στα φυτικά σκευασματα 🤣 

καπου ειχα διαβασει για τη λυγαρια.. εμενα ο αντρας μου παιρνει τριβολι! λενε βοηθαει πολυ στο σπερμα και στην κινητικοτητα! (την πεμπτη περιμενουμε αποτελεσματα απο σπερμοδιαγραμμα οποτε θα σου πω αν βοηθησε κι αυτο (γτ μεχρι φλεβαρη επαιρνε βιταμινες τις androferi... του πανακρίβου!!!!!!!🤑)

μακα νομιζω επαιρνε η ραφαελα μας!!❤️

ευχομαι να σε βοηθησουν κοριτσι μου!!!! 🤞❤️

Δημοσίευση

Εγώ το τελευταίο καιρό έπαιρνα τις cybele είναι ακριβές αλλά άμα τις παρεις από τον αντιπρόσωπο θα εχεις έκπτωση! Έπαιρνα κ εγώ μακα αν κ είχαν μέσα αυτες οι βιταμίνες έπαιρνα κ έξτρα, έπαιρνα και aswhagadha (πάντα έπαιρνα) είναι για το άγχος με κρατάει γενικά σε μια ηρεμία! Τώρα στην εγκυμοσύνη τα σταμάτησα όλα και παιρνω μόνο τις βιταμίνες που μ είπε η γιατρος 

Δημοσίευση

Κορίτσια οποία θέλει έχω τις βιταμίνες ολόκληρο κουτί οποία θέλει να τις στείλω! Θα της έδινα στην Ναντια αλλά τώρα δεν χρειάζονται! Ο άντρας μου τις συνέχισε γιατί του άρεσαν όσο αφορά την ενέργεια λέει είχε πιο πολύ ενέργεια…

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Βγήκαν τα αποτελέσματα 

Screenshot_20220511-135701_OneDrive.jpg

Συγχαρητήρια !!!!! Είδες που τα κατάφερες σαν χθες θυμάμαι που σας παρακολουθούσα εδώ και έλεγες ήρθε πάλι κ αυτό το μήνα η περίοδος !!!

να λοιπόν που αυτή τη φορά μας δείχνεις μια τεράστια χοριακη ! Συγχαρητήρια ολόψυχα ! Και στα δικά μας ! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια οποία θέλει έχω τις βιταμίνες ολόκληρο κουτί οποία θέλει να τις στείλω! Θα της έδινα στην Ναντια αλλά τώρα δεν χρειάζονται! Ο άντρας μου τις συνέχισε γιατί του άρεσαν όσο αφορά την ενέργεια λέει είχε πιο πολύ ενέργεια…

αυτο μου ελεγε και ο δικος μου.. εμεις μολις τελειωσαμε το 3ο κουτι εμεθα οτι ειμαι εγκυος

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η SUNY είπε:

Συγχαρητήρια !!!!! Είδες που τα κατάφερες σαν χθες θυμάμαι που σας παρακολουθούσα εδώ και έλεγες ήρθε πάλι κ αυτό το μήνα η περίοδος !!!

να λοιπόν που αυτή τη φορά μας δείχνεις μια τεράστια χοριακη ! Συγχαρητήρια ολόψυχα ! Και στα δικά μας ! 

ευχαριστω πολυ... ευχομαι να ερθει συντομα το θαυμα και για σενα

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

καπου ειχα διαβασει για τη λυγαρια.. εμενα ο αντρας μου παιρνει τριβολι! λενε βοηθαει πολυ στο σπερμα και στην κινητικοτητα! (την πεμπτη περιμενουμε αποτελεσματα απο σπερμοδιαγραμμα οποτε θα σου πω αν βοηθησε κι αυτο (γτ μεχρι φλεβαρη επαιρνε βιταμινες τις androferi... του πανακρίβου!!!!!!!🤑)

μακα νομιζω επαιρνε η ραφαελα μας!!❤️

ευχομαι να σε βοηθησουν κοριτσι μου!!!! 🤞❤️

σε ευχαριστώ πολύ! μακάρι να μας βοηθήσουν όλες μας να πετύχουμε τον στόχο μας! 

@Raf123δεν είμαι υπερ των ακριβών βιταμινών.. συνήθως κοιτάω τι επιπλέον συστατικά έχουν μέσα και τις παίρνω ξεχωριστά μαζί με τη πολυβιταμίνη μου.. καταλήγω βέβαια να πινω πιο πολλά χάπια, αλλά και το οικονομικό είναι δύσκολο κομμάτι.. Τις έπαιρνες καιρό εσύ αυτές; θα έλεγες δηλαδή ότι σε βοήθησαν στη σύλληψη;

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Αν δεν τις θέλει καποιο κοριτσι απ το φορουμ η καποια φιλη σου, μου τις δινεις στην κυπρο.. εμενα το κουτι με φτανει για 1 μηνα ακομη...😃

Δημοσίευση

@Raf123δεν είμαι υπερ των ακριβών βιταμινών.. συνήθως κοιτάω τι επιπλέον συστατικά έχουν μέσα και τις παίρνω ξεχωριστά μαζί με τη πολυβιταμίνη μου.. καταλήγω βέβαια να πινω πιο πολλά χάπια, αλλά και το οικονομικό είναι δύσκολο κομμάτι.. Τις έπαιρνες καιρό εσύ αυτές; θα έλεγες δηλαδή ότι σε βοήθησαν στη σύλληψη;

αστα κι εμεις δωσαμε 300€ την περασμενη εβδομαδα για τις εξετασεις του αντρα μου.... πονεσεεεεε 😫

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η MyElpida είπε:

Εγώ τις έπαιρνα γιατί είχαν μέσα DHEA  που βοηθάει καπως στην λειτουργία της ωοθηκης! Γιατί έχω χαμηλή ΑΜΗ! Της πήρα λίγο παραπάνω από μισό μηνα! Το περισσότερο καιρό έπαιρνα της pregnant care (δουλεύω στην εταιρία που τις φέρνει Κύπρο κ τις έπαιρνα πιο φτηνά) αλλά κ η γιατρος ήθελε κάτι πιο εξειδικευμένο κ για τον άντρα μου κ έτσι πήρα την woman κ την man! Είναι πολύ καλές σε σχέση με τα συστατικά είναι πολύ προσεγμένες! Είναι ελληνική εταιρία κ αυτος που τις προωθεί έχει επινοήσει κ την φόρμουλα! Είχα μιλήσει μαζί του προσωπικά γιατί τον συνάντησα ενώ ώρα εργασίας κ θέλουν να τις βγάλουν κ στο εξωτερικό! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...