Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2023 🙏🏼🤰🏽 & Σία ​(ΟΕ/ΕΠΕ/ΑΕ)​ 🌻​ ​ ​

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Ευχαριστώ όλες κορίτσια μου!

Τώρα ξύπνησα, πήγα λίγο να σηκωθώ και νιωθω ένα τράβηγμα χαμηλά στη κοιλιά. Είναι φυσιολογικό;;; Μου είπαν να παίρνω παυσίπονα κάθε 8 ώρες.

Ναι συνήθως την πρώτη μέρα νιώθεις λίγο κάπως. Σήμερα είσαι καλύτερα? Λογικά θα σε πάρουν να σε ενημερώσουν πόσα γονιμοποιήθηκαν σήμερα 🤞🤞🤞

• Απαντήσεις 6.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Gif-e είπε:

Ναι συνήθως την πρώτη μέρα νιώθεις λίγο κάπως. Σήμερα είσαι καλύτερα? Λογικά θα σε πάρουν να σε ενημερώσουν πόσα γονιμοποιήθηκαν σήμερα 🤞🤞🤞

Καλημέρα κορίτσι. Οχι δεν νιώθω και πολύ καλά, ο γιατρός μου είπε να μεινω σπίτι καλύτερα. Νιώθω σαν να έχω μπαλόνι στη κοιλιά έτοιμο να σπάσει,δεν μπορώ να το περιγράψω διαφορετικά.

Ναι με πήραν το πρωί. γονιμοποιηθηκαν 16🙏🏻 ♥️♥️♥️♥️και την τρίτη θα μας πουν πόσα προχώρησαν 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinaP είπε:

Καλημέρα κορίτσι. Οχι δεν νιώθω και πολύ καλά, ο γιατρός μου είπε να μεινω σπίτι καλύτερα. Νιώθω σαν να έχω μπαλόνι στη κοιλιά έτοιμο να σπάσει,δεν μπορώ να το περιγράψω διαφορετικά.

Ναι με πήραν το πρωί. γονιμοποιηθηκαν 16🙏🏻 ♥️♥️♥️♥️και την τρίτη θα μας πουν πόσα προχώρησαν 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Πολλά συγχαρητήρια εύχομαι να προχωρήσουν όσα περισσότερα γίνεται!! Φαντάζομαι σου έδωσαν οδηγιες για διατροφή μη πάθεις καμία υπερδιέγερση. Καλή ανάρρωση! ❤❤❤Έχεις πολυκυστικες?

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Zenia z είπε:

Πολλά συγχαρητήρια εύχομαι να προχωρήσουν όσα περισσότερα γίνεται!! Φαντάζομαι σου έδωσαν οδηγιες για διατροφή μη πάθεις καμία υπερδιέγερση. Καλή ανάρρωση! ❤❤❤Έχεις πολυκυστικες?

Σε ευχαριστώ πολύ μακάρι ♥️ έχω ενδομητριωση!

Μου είπαν να τρωω οσο πιο ελαφριά γίνεται. Σούπες, μακαρόνια. Αυτά 🤷

Δημοσίευση

Καλημέρα! 

Σήμερα γιορτή της μητέρας και πάω για την 3η ωοληψια μου. 

Εύχομαι να είναι σημαδιακό και να μου φέρει γούρι. 

Χρόνια πολλά σε όλες μας, και εμείς γιορτάζουμε σήμερα. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Καλημέρα! 

Καλή επιτυχία κορίτσι 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥️♥️♥️

Δημοσίευση

Καλημέρα! 

Καλή επιτυχία! 🙏🙏🙏

Δημοσίευση

Καλημέρα! 

Χρόνια μας πολλά κορίτσι μου!! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!❤❤❤

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Καλημέρα! 

Καλή επιτυχία!! Να πάνε όλα τέλεια!!

Δημοσίευση
  • Σας ευχαριστώ πολύ για την θετική ενέργεια. 
  • Είχα δύο αλλά μόνο ένα ήταν καλό. 
  • Αύριο θα ξέρω αν γονιμοποιηθηκε. 
  • Μου έβαλαν ατροπινη για να κοιμηθώ και Τώρα είναι χάλια το στόμα και ο λαιμός, ξηροστομια φουλ. Πότε περνάει αυτό; 
Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η peacock είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσια! Με το καλό να έρθει το θαυματακι σε όλες σας σύντομα! ☺️❤️

Κορίτσι μου χρόνια πολλά! ειδικά εσένα σε είχα στο μυαλό μου σήμερα! Πόσες φορές είπαμε την ευχή "του χρόνου να είναι αλλιώς" κ να που επιτέλους ήρθε η στιγμή! Σου εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα! Πότε με το καλό περιμένεις;έχει περάσει ο καιρός!

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:
  • Σας ευχαριστώ πολύ για την θετική ενέργεια. 
  • Είχα δύο αλλά μόνο ένα ήταν καλό. 
  • Αύριο θα ξέρω αν γονιμοποιηθηκε. 
  • Μου έβαλαν ατροπινη για να κοιμηθώ και Τώρα είναι χάλια το στόμα και ο λαιμός, ξηροστομια φουλ. Πότε περνάει αυτό; 

Κορίτσι μου είχες νεότερα? 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Κορίτσι μου είχες νεότερα? 

Ναι πριν λιγο, δεν εχει γονιμοποιηθει ακομα, θα το δουν παλι αυριο.
Πρώτη φορά το ακούω αυτό... Είμαι να σκάσω... 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Ναι πριν λιγο, δεν εχει γονιμοποιηθει ακομα, θα το δουν παλι αυριο.
Πρώτη φορά το ακούω αυτό... Είμαι να σκάσω... 

Κάποια αργούν λίγο, γι αυτό τους δίνουν περισσότερο χρόνο. 

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

Κορίτσι μου χρόνια πολλά! ειδικά εσένα σε είχα στο μυαλό μου σήμερα! Πόσες φορές είπαμε την ευχή "του χρόνου να είναι αλλιώς" κ να που επιτέλους ήρθε η στιγμή! Σου εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα! Πότε με το καλό περιμένεις;έχει περάσει ο καιρός!

Όλες όσες περνάνε το δύσκολο δρόμο της εξωσωματικής τους αξίζει ένα παραπάνω το χρόνια πολλά στη γιορτή της μητέρας.... Γιατί είναι μητέρες κι ας μην κρατάνε ακόμα το μωρό τους αγκαλιά! 

Ήρθε η στιγμή και ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω κοριτσάκι μου.... Έχω μπει στον 8ο! 12/07 έχω ΠΗΤ! 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η peacock είπε:

Όλες όσες περνάνε το δύσκολο δρόμο της εξωσωματικής τους αξίζει ένα παραπάνω το χρόνια πολλά στη γιορτή της μητέρας.... Γιατί είναι μητέρες κι ας μην κρατάνε ακόμα το μωρό τους αγκαλιά! 

Ήρθε η στιγμή και ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω κοριτσάκι μου.... Έχω μπει στον 8ο! 12/07 έχω ΠΗΤ! 

Πίστεψε το! σε λίγο καιρό θα είστε αγκαλιά!

Βλέπω ότι έχεις σχεδόν 2 μηνες οπότε έχεις ακόμα κάποιο καιρό.  Κ γω έλεγα άντε έφτασε ο καιρός αλλά μου φάνηκε ατελείωτο στο τέλος! πήρε κ όλες τις βδομάδες η δική μου και κάποια στιγμή έλεγα δεν θα γεννήσω ποτέ!  Εκμεταλλεύσου αυτό τον καιρό να ξεκουραστείς όσο μπορείς και να ετοιμάσεις ό,τι χρειάζεται γιατί μετά η αλήθεια είναι πελαγώνεις (στην αρχή)! με το καλό κοριτσάκι μου! Να σου πάνε όλα τέλεια!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Πίστεψε το! σε λίγο καιρό θα είστε αγκαλιά!

Βλέπω ότι έχεις σχεδόν 2 μηνες οπότε έχεις ακόμα κάποιο καιρό.  Κ γω έλεγα άντε έφτασε ο καιρός αλλά μου φάνηκε ατελείωτο στο τέλος! πήρε κ όλες τις βδομάδες η δική μου και κάποια στιγμή έλεγα δεν θα γεννήσω ποτέ!  Εκμεταλλεύσου αυτό τον καιρό να ξεκουραστείς όσο μπορείς και να ετοιμάσεις ό,τι χρειάζεται γιατί μετά η αλήθεια είναι πελαγώνεις (στην αρχή)! με το καλό κοριτσάκι μου! Να σου πάνε όλα τέλεια!

Ναι αυτό κάνω, ετοιμασίες και ξεκούραση! ☺️ 

Σε ευχαριστώ για τις ευχές ❤️ φιλιά στο ζουζουνι σου! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Το ωαριακι μου δεν κατάφερε να γονιμοποιηθει καν αυτή τη φορά...

@marinaP γράψε μας τα δικά σου νέα! 

Πολύ λυπάμαι. Θέλει μεγάλη υπομονή αλλά θα μαζέψεις εμβρυακια. Δεν ήταν τώρα, θα ναι τον επόμενο μήνα. Συζητήστε το ενδεχόμενο να κάνεις κανέναν τροποποιημενο με χαμηλή δόση ορμονών μήπως πάρεις πάνω από ένα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Πολύ λυπάμαι. Θέλει μεγάλη υπομονή αλλά θα μαζέψεις εμβρυακια. Δεν ήταν τώρα, θα ναι τον επόμενο μήνα. Συζητήστε το ενδεχόμενο να κάνεις κανέναν τροποποιημενο με χαμηλή δόση ορμονών μήπως πάρεις πάνω από ένα. 

Σκέφτομαι μήπως κάνω prp όπως το @Lacostaki

Και υπομονή θέλει και λεφτά και χρόνο. 

3 κυκλους έχω κάνει, με κλομιφεν και outrogestan και ovitrele. 

Στον πρώτο πήραμε ένα, στον δεύτερο δύο και τώρα δύο αλλά μόνο το ένα άξιζε. Και δεν έχω κανένα παγωτινι. 

Θα δω πως θα συνεχίσω, το πρόβλημα είναι και ότι δεν έχουμε άλλο σπέρμα και δεν ξέρω πως θα πείσω τον σύζυγο για παρακέντηση ή να δώσει και άλλη φορά. Ειλικρινά είμαι σε αδιέξοδο σήμερα..... 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η misofeggaro είπε:

Σκέφτομαι μήπως κάνω prp όπως το @Lacostaki

Και υπομονή θέλει και λεφτά και χρόνο. 

3 κυκλους έχω κάνει, με κλομιφεν και outrogestan και ovitrele. 

Στον πρώτο πήραμε ένα, στον δεύτερο δύο και τώρα δύο αλλά μόνο το ένα άξιζε. Και δεν έχω κανένα παγωτινι. 

Θα δω πως θα συνεχίσω, το πρόβλημα είναι και ότι δεν έχουμε άλλο σπέρμα και δεν ξέρω πως θα πείσω τον σύζυγο για παρακέντηση ή να δώσει και άλλη φορά. Ειλικρινά είμαι σε αδιέξοδο σήμερα..... 

Προσωπική μου πάντως γνώμη, επειδή στην ηλικία μας ο χρόνος είναι χρήμα (όλα τα άλλα βρίσκονται), μη χάσεις χρόνο με το prp, αμφιλεγόμενο είναι. Πρότεινε στο γιατρό κάτι πιο επιθετικό για να πάρετε περισσότερα. Πάντα δίνεις ένα ή δύο οπότε πιστεύω θα πας καλά. Ή συνέχισε τους φυσικούς. Ο σύζυγος θα κάνει κι αυτός ό,τι χρειαστεί, θέλει κι από τους δύο συμμετοχή το μπεμπέ, όχι από τον ένα. 

Έχεις κι ένα ωάριο κατάψυξη. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η marinaP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Σήμερα με πήραν,μου ειπαν οτι κατεψυξαν 11 βλαστοκυστες 6 ημερών!! Οι 6 από αυτές ΑΑ🥹 οι υπόλοιπες μέτριες αλλα καλές και αυτές 🙏🏻 

Συγχαρητήρια, πολύ καλά πήγες! Μέσα σ αυτές είναι τα παιδάκια σου! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η marinaP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Σήμερα με πήραν,μου ειπαν οτι κατεψυξαν 11 βλαστοκυστες 6 ημερών!! Οι 6 από αυτές ΑΑ🥹 οι υπόλοιπες μέτριες αλλα καλές και αυτές 🙏🏻 

Τέλεια μπράβο!! Θα είναι εκεί να σε περιμένουν 😍

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...