Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υστεροσκόπηση Πάτρα/Ρίο γνώμες...

ΧΑΡΜΑ

Recommended Posts

Καλησπέρα, 

Υπάρχουν Κοπέλες απο Πάτρα ή γύρω περιοχές που να χουν κάνει υστεροσκοπηση στην Πάτρα ή Ρίο να ρωτήσω κατι.....;! 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@Tokyo, @BlackCat@lactaki @Παρασκευαιδου, @Κατεριναπαπ, @twinkletwinlkle@JNtina, @Kiddo    @troia @Nefeliap κορίτσια μου όμορφα έχετε καμία γνωστή  εδω μέσα απο Πάτρα γύρω περιοχές που να χουν κάνει υστεροσκοπηση Πάτρα να βρω καμιά άκρη.... Help!!!! 🗣️📢📣

στις πριν 17 λεπτά, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

@Tokyo, @BlackCat, @Παρασκευαιδου, @Κατεριναπαπ, @twinkletwinlkle@JNtina, @Kiddo κορίτσια μου όμορφα καμία γνωστή εδω μέσα απο Πάτρα γύρω περιοχές που να χουν κάνει υστεροσκοπηση Πάτρα να βρω καμιά άκρη.... Help!!!! 🗣️📢📣

Δυστυχώς κορίτσι μου δεν γνωρίζω τίποτα και κανέναν από εκεί.

στις πριν 50 λεπτά, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

@Tokyo, @BlackCat@lactaki @Παρασκευαιδου, @Κατεριναπαπ, @twinkletwinlkle@JNtina, @Kiddo    @troia @Nefeliap κορίτσια μου όμορφα έχετε καμία γνωστή  εδω μέσα απο Πάτρα γύρω περιοχές που να χουν κάνει υστεροσκοπηση Πάτρα να βρω καμιά άκρη.... Help!!!! 🗣️📢📣

Είναι μια κοπελα μεσα εδω στο φορουμ που είναι απο Πάτρα και έχουμε τον ίδιο γιατρό,δεν ξέρω αν έχει κάνει υστεροσκοπιση όμως,  αλλα ίσως να μπορεί να γνωρίζει και να  βοηθήσει,    είναι εγκυουλα δίδυμομανουλα, αλλα δεν θυμάμαι το άνομα μας της να την κάνω ταγκαρω γ@μωτο νομίζω  είναι dion, αν θυμούνται τα κορίτσια ας μας βοηθήσουν, αλλιώς θα μπω απο τον υπολογιστή μήπως μπορέσω να μπω στα εισερχόμενα μου, γιατί απο το κιν δεν μπορώ,  βασικά αν θέλεις στείλε μου ένα εισερχόμενο ώστε να μου ανοίξει απευθείας η σελίδα και να την βρω

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Είναι μια κοπελα μεσα εδω στο φορουμ που είναι απο Πάτρα και έχουμε τον ίδιο γιατρό,δεν ξέρω αν έχει κάνει υστεροσκοπιση όμως,  αλλα ίσως να μπορεί να γνωρίζει και να  βοηθήσει,    είναι εγκυουλα δίδυμομανουλα, αλλα δεν θυμάμαι το άνομα μας της να την κάνω ταγκαρω γ@μωτο νομίζω  είναι dion, αν θυμούνται τα κορίτσια ας μας βοηθήσουν, αλλιώς θα μπω απο τον υπολογιστή μήπως μπορέσω να μπω στα εισερχόμενα μου, γιατί απο το κιν δεν μπορώ,  βασικά αν θέλεις στείλε μου ένα εισερχόμενο ώστε να μου ανοίξει απευθείας η σελίδα και να την βρω

Σε ευχαριστώ πολυ αγαπούλα μου να σε καλα σου στέλνω αμέσως 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κάτι που μου είπαν πρόσφατα και δεν το ήξερα. Όταν είσαι από κινητό και θέλεις να δεις μηνύματα, πας πάνω πάνω δεξιά στις 3 τελίτσες και επιλέγεις:"Για υπολογιστή "

Με αυτόν τον τρόπο σου εμφανίζονται τα μηνύματα. 

@ΧΑΡΜΑδυστυχώς όχι δε γνωρίζω καποια που να έχει κάνει υστεροσκοπηση. Φίλη μου όμως που ετοιμάζεται για εξωσωματική Πάτρα είναι σε ένα νέο κέντρο που άνοιξε εκεί κ αν δεν κάνω λάθος συνεργάζεται με τον Πάντο. Θα ρωτήσω αν σε ενδιαφέρει! 

στις πριν 30 λεπτά, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ αγαπούλα μου να σε καλα σου στέλνω αμέσως 

@Διόνη είναι η κοπέλα! Ελπίζω να το δει και να σου δώσει τα φώτα της αν γνωρίζει! Αν θέλεις στείλε και ενα προσωπικό μνμ!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Και εγώ θα σε στεναχωρήσω κοριτσάκι μου... Δε ξέρω κάποια κοπέλα από τη Πάτρα για να σε βοηθήσω.. έχεις κάτι συγκεκριμένο που θέλεις να μάθεις; Να γράψω και στο άλλο φόρουμ μήπως υπάρχει κάποια κοπέλα από εκεί να βοηθήσει;

στις πριν 30 λεπτά, ο/η twinkletwinlkle είπε:

Κάτι που μου είπαν πρόσφατα και δεν το ήξερα. Όταν είσαι από κινητό και θέλεις να δεις μηνύματα, πας πάνω πάνω δεξιά στις 3 τελίτσες και επιλέγεις:"Για υπολογιστή "

Ένας άλλος τρόπος είναι να πληκτρολογησεις τη διεύθυνση https://mammyland.com/messenger

Σε πάει στα εισερχόμενα σου κ μετά το κρατάει κ στη μνήμη ως αγαπημένη διεύθυνση. 

Αντίστοιχα για τις ειδοποιήσεις https://mammyland.com/notifications

στις πριν 30 λεπτά, ο/η twinkletwinlkle είπε:

Ναι μου το είπαν και εμένα γτ γενικά πάντα είχα το θέμα με τα εισερχόμενα, αλλα παρολου που επιλέγω για υπολογιστή πάλι δεν βρίσκω τα εισερχόμενα, μάλλον κατι δεβ κάνω καλά,  θα το ξανά προσπαθήσω 

στις πριν 3 ώρες, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Αχ η φίλη από Πάτρα πήγε και την έκανε στην Αθήνα στον Σφακ , έκανε και την εξωσωματική και όλα πήγαν μια χαρά. 

Ενω είχε υδροσαλπιγκες μόνο ο Σφακ το βρήκε.  

στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Ναι μου το είπαν και εμένα γτ γενικά πάντα είχα το θέμα με τα εισερχόμενα, αλλα παρολου που επιλέγω για υπολογιστή πάλι δεν βρίσκω τα εισερχόμενα, μάλλον κατι δεβ κάνω καλά,  θα το ξανά προσπαθήσω 

Δώσε μου 10€ και θα σου στείλω φώτο για βήμα βήμα οδηγίες 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Δώσε μου 10€ και θα σου στείλω φώτο για βήμα βήμα οδηγίες 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣 γλυκούλα μου τα έστειλες και χωρίς τα 10.. εντωμεταξύ μόλις διάβασα την λέξη να σου "στείλω " είπα καμία παντόφλα θα στείλει σίγουρα 😅😂🤣

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

🤣🤣🤣🤣🤣 γλυκούλα μου τα έστειλες και χωρίς τα 10.. εντωμεταξύ μόλις διάβασα την λέξη να σου "στείλω " είπα καμία παντόφλα θα στείλει σίγουρα 😅😂🤣

Είναι να μη σου βγει το όνομα τελικά 🤣🤣🤣 Σε έστειλα...  σε κατατοπίσα; 🤣🤣

στις πριν 2 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

@ΧΑΡΜΑδυστυχώς όχι δε γνωρίζω καποια που να έχει κάνει υστεροσκοπηση. Φίλη μου όμως που ετοιμάζεται για εξωσωματική Πάτρα είναι σε ένα νέο κέντρο που άνοιξε εκεί κ αν δεν κάνω λάθος συνεργάζεται με τον Πάντο. Θα ρωτήσω αν σε ενδιαφέρει! 

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ. Ρωτα αν έρθει βολικά και το θυμηθείς. Αν κάνουν εκεί υστεροσκοπηση και το ονομα του κέντρου να καλέσω. Φιλάκια και παλι ευχαριστώ 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

@Διόνη είναι η κοπέλα! Ελπίζω να το δει και να σου δώσει τα φώτα της αν γνωρίζει! Αν θέλεις στείλε και ενα προσωπικό μνμ!!

Μα.... Μα... Κατι μου λέει το όνομα της απο πέρυσι.... Έχεις ενα δίκιο. Μακάρι να απαντήσει κ να ξέρει... 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Kiddo είπε:

Και εγώ θα σε στεναχωρήσω κοριτσάκι μου... Δε ξέρω κάποια κοπέλα από τη Πάτρα για να σε βοηθήσω.. έχεις κάτι συγκεκριμένο που θέλεις να μάθεις; Να γράψω και στο άλλο φόρουμ μήπως υπάρχει κάποια κοπέλα από εκεί να βοηθήσει;

Αχ @Kiddo μου σε ευχαριστώ και μονο για την προσπάθεια να σε καλα.... 😘😘😘😘

Αν το φέρει η κουβέντα σου κ μπορείς ρώτα εκει που ειπες. Κανουν υστεροσκοπηση σε δημόσιο νοσοκομείο Πάτρα /Ρίο; και αν έχουν κανα τηλ.

Αν δεν βρω άκρη με το δημόσιο θα παω σε ιδιωτικό τι να κάνω... Ειναι πολλα τα εξοδα να ξανα έρχομαι Αθήνα

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ 🌹

στις πριν 4 λεπτά, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Μα.... Μα... Κατι μου λέει το όνομα της απο πέρυσι.... Έχεις ενα δίκιο. Μακάρι να απαντήσει κ να ξέρει... 

Να ρωτήσω εγώ γτ θέλεις να κάνεις υστεροσκοπηση;  πέρα απ την εμφύτευση έχεις δει κάτι αλλο; 

@Παρασκευαιδου  @Κατεριναπαπένταξη.... Σας λατρεύω.... Με κάνετε και γελαω οπου και να γράφουμε....

Η αλήθεια σου χει βγει λίγο το όνομα και εγω οπως το διάβασα αυτο σκεφτικα 🤭🤣 👠

στις πριν 1 λεπτό, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

@Παρασκευαιδου  @Κατεριναπαπένταξη.... Σας λατρεύω.... Με κάνετε και γελαω οπου και να γράφουμε....

Η αλήθεια σου χει βγει λίγο το όνομα και εγω οπως το διάβασα αυτο σκεφτικα 🤭🤣 👠

Δες τι βρήκα πάτα υστεροσκοπηση Πάτρα δημόσιο στο Google και θα σου βγάλει μια συζήτηση στο mammyland παλιά μεν αλλά ενδιαφέρον δε.  :-)

στις πριν 2 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

Ένας άλλος τρόπος είναι να πληκτρολογησεις τη διεύθυνση https://mammyland.com/messenger

Σε πάει στα εισερχόμενα σου κ μετά το κρατάει κ στη μνήμη ως αγαπημένη διεύθυνση. 

Αντίστοιχα για τις ειδοποιήσεις https://mammyland.com/notifications

Νταξει τέλειο νασαι καλά!!  τοσο καιρο δεν έβλεπα τις ειδοποιησεις ποτε ! 
@ΧΑΡΜΑδεν εχω ιδεα απο πατρα πραγματικα.

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Να ρωτήσω εγώ γτ θέλεις να κάνεις υστεροσκοπηση;  πέρα απ την εμφύτευση έχεις δει κάτι αλλο; 

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ενδείξεις. Η σαλπιγογραφια πριν 4 μισή χρόνια ηταν καθαρή και ο τραχιλος διαβατος. Απλα τώρα στην εμβριομεταφορα ειχαμε μια μικρή δυσκολία στον τραχήλο, 😒 η γιατρός πιστεύει βέβαια οτι δεν ήμουν χαλαρή και η μήτρα εκανε συσπάσεις κ έκλεινε ο τραχήλος. Η οικονομ. στο αποβολων στο Έλενα μου πε ξεκάθαρα τα χουμε ψαξει όλα τα αιματολογικα, θέλω να κάνεις και μια υστεροσκοπηση.  

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

Νταξει τέλειο νασαι καλά!!  τοσο καιρο δεν έβλεπα τις ειδοποιησεις ποτε ! 
@ΧΑΡΜΑδεν εχω ιδεα απο πατρα πραγματικα.

Σε ευχαριστώ πολύ 👍🏻❤️😘

στις πριν 7 λεπτά, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ενδείξεις. Η σαλπιγογραφια πριν 4 μισή χρόνια ηταν καθαρή και ο τραχιλος διαβατος. Απλα τώρα στην εμβριομεταφορα ειχαμε μια μικρή δυσκολία στον τραχήλο, 😒 η γιατρός πιστεύει βέβαια οτι δεν ήμουν χαλαρή και η μήτρα εκανε συσπάσεις κ έκλεινε ο τραχήλος. Η οικονομ. στο αποβολων στο Έλενα μου πε ξεκάθαρα τα χουμε ψαξει όλα τα αιματολογικα, θέλω να κάνεις και μια υστεροσκοπηση.  

Εφόσον θέλεις μπορείς να κάνεις κοπέλα μου, διάβαζα παλιά μια έρευνα για το θέμα υστεροσκοπηση.  Και δεν την πρότεινε ο γιατρός εφόσον δεν υπάρχουν ενδείξεις. Φυσικά εφόσον μου είπες για αυτή την δυσκολία, και δες αμα κατά την επαφή έχεις πόνους τότε καλό είναι να κάνεις. 

Έψαξα λιγακι και είδα στο νοσοκομείο στο Ρίο κάνουνε, και ότι είναι καλοί στη δουλειά τους αλλά λιγακι ώμοι τώρα τι να σου πω έχει και ένα τηλ πάρε αύριο και ρώτησε.  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
    • Καλησπέρα κορίτσι μου! Γνωρίζετε γιατί συνέβησαν οι αποβολές σας ; Στη δική μου περίπτωση ήταν χρωμωσωμικες ανωμαλίες. Η γυναικολόγος έχει δίκιο καλό είναι να γνωρίζει από τέτοιες περιπτώσεις η αιματολογος. Εύχομαι να βρεις τον πιο κατάλληλο σ αυτό το κομμάτι και όλα να πάνε καλά 🙏🏼 
    • Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη 🎄
    • Καλέ σωστά ξέχασα να αναφέρω ότι δεν θηλάζω.  Δεν ξέρω πότε και αν έκανα ωορρηξία. Δεν είχα και το νου μου να σας πω την αλήθεια. Θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και αν δεν έρθει μέχρι παραμονή θα κάνω ένα τεστ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...