Μετάβαση σε περιεχόμενο

Έμβρυομεταφορά

Nifma

Recommended Posts

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Nefeliap είπε:

ναι! Ειχα 1η ετ χοριακη 0,1   
2η ετ βιοχημικη και   
3η ετ χοριακη 12η μερα 780 (διδυμα )

Εγώ πρώτη εξωσωματική έχω τον μικρό μου...πριν τα Χριστούγεννα έμεινα φυσιολογικά χωρίς να το περιμένω,ακούσαμε 💓 κ 2 μηνών απεβαλα..κ τώρα με ετ που είχα κρατημένα από την πρώτη φορα..βιοχημική...λέτε από εδώ κ πέρα αν ξαναμεινω να με πηγαίνει έτσι? 2 σερί αποβολές χωρίς προβλήματα να τονίσω ούτε εγώ ούτε ο σύζυγος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nefeliap είπε:

ναι! Ειχα 1η ετ χοριακη 0,1   
2η ετ βιοχημικη και   
3η ετ χοριακη 12η μερα 780 (διδυμα )

Να σου ζήσουν!!ευχομαι ο,τι καλύτερο!!γεννησες;αθηνα έκανες τη διαδικασία;

στις πριν 3 ώρες, ο/η Nifma είπε:

Εγώ πρώτη εξωσωματική έχω τον μικρό μου...πριν τα Χριστούγεννα έμεινα φυσιολογικά χωρίς να το περιμένω,ακούσαμε 💓 κ 2 μηνών απεβαλα..κ τώρα με ετ που είχα κρατημένα από την πρώτη φορα..βιοχημική...λέτε από εδώ κ πέρα αν ξαναμεινω να με πηγαίνει έτσι? 2 σερί αποβολές χωρίς προβλήματα να τονίσω ούτε εγώ ούτε ο σύζυγος...

Τυχερη τη πρωτη κ ατυχη μετά !η επομενη θα ειναι ξανα τυχερη σου ! Βαση πιθανοτητων το λεω κ χωρις να εχεις θεμα

@Alexia23ευχαριστω κοπελα μου ! Κ σε σενα οτι καλύτερο ευχομαι..δυστυχως με τη 1η λιγες ειναι οι τυχερες που πετυχαινουν.πιο πολλες 3η ακομα κ 4η διαβαζω..ναι αθηνα στον γνωστο Παν στο γενεσις αθηνων.

Κοριτσι μου λυπάμαι πραγματικά.Θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν έχετε κάνει καρυοτυπο ζεύγους.Φιλη μετά από 2 βιοχημικές έκανε και βρέθηκε ότι έχει αυτή μετάθεση σε ένα χρωμόσωμα της,θα πρέπει να κάνουν αναγκαστικά προεμφυτευτικο.Αν δεν έχετε κάνει καλό είναι να κάνετε για να αποκλείσετε κάτι αντίστοιχο.

στις πριν 2 ώρες, ο/η popcorn είπε:

Κοριτσι μου λυπάμαι πραγματικά.Θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν έχετε κάνει καρυοτυπο ζεύγους.Φιλη μετά από 2 βιοχημικές έκανε και βρέθηκε ότι έχει αυτή μετάθεση σε ένα χρωμόσωμα της,θα πρέπει να κάνουν αναγκαστικά προεμφυτευτικο.Αν δεν έχετε κάνει καλό είναι να κάνετε για να αποκλείσετε κάτι αντίστοιχο.

Είχαμε κάνει όλες τις εξετάσεις πριν κάνω την εξωσωματική γτ προσπαθούσαμε αρκετά χρόνια... ανεξήγητη υπογονιμότητα η απάντηση...αν είχαμε κάτι δεν θα έπιανα κ τον μικρό μου με την πρώτη..έτσι δεν είναι?τι να πω δεν ξέρω...

στις Just now, ο/η Nifma είπε:

Είχαμε κάνει όλες τις εξετάσεις πριν κάνω την εξωσωματική γτ προσπαθούσαμε αρκετά χρόνια... ανεξήγητη υπογονιμότητα η απάντηση...αν είχαμε κάτι δεν θα έπιανα κ τον μικρό μου με την πρώτη..έτσι δεν είναι?τι να πω δεν ξέρω...

Και εμείς στην ανεξηγητη είμαστε,τι να πω ,μάλλον είναι τυχαίο.Μακαρι η επόμενη να είναι η τυχερή σου κορίτσι μου.

στις πριν 7 ώρες, ο/η popcorn είπε:

Και εμείς στην ανεξηγητη είμαστε,τι να πω ,μάλλον είναι τυχαίο.Μακαρι η επόμενη να είναι η τυχερή σου κορίτσι μου.

Μακάρι αν θέλει ο Θεός...για όλες μας...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...