Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χαμηλη χοριακη

Fiona x

Recommended Posts

Γειά σας. Είμαι απογοητευμενη και πολλή αγχωμένη.  Πέρσι έμεινα έγκυος πρώτη φορά, με φυσιολογική σύλληψη και η κατάληξη ήταν εξωμητρια και να χάσω τη σάλπιγγα μου. Τώρα κάναμε εξωσωματική, 14 μέρες μετά την ωοληψια, όπως μου είχαν πει, χοριακη 13,24. Τι να πω ..... δε με θέλει καθόλου.  Είμαι πολύ άσχημο  ψυχολογικά.  Έχει συμβεί σε κάποια κάτι αντίστοιχο; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Fiona x είπε:

Γειά σας. Είμαι απογοητευμενη και πολλή αγχωμένη.  Πέρσι έμεινα έγκυος πρώτη φορά, με φυσιολογική σύλληψη και η κατάληξη ήταν εξωμητρια και να χάσω τη σάλπιγγα μου. Τώρα κάναμε εξωσωματική, 14 μέρες μετά την ωοληψια, όπως μου είχαν πει, χοριακη 13,24. Τι να πω ..... δε με θέλει καθόλου.  Είμαι πολύ άσχημο  ψυχολογικά.  Έχει συμβεί σε κάποια κάτι αντίστοιχο; 

Καλησπέρα! Τι έβαλες? Έμβρυα 3 ημερών ή βλαστοκυστες?

στις πριν 1 ώρα, ο/η Fiona x είπε:

14 μέρες από την εμβρυομεταφορα και όχι από την ωοληψια 

στις πριν 48 λεπτά, ο/η kaposetsi είπε:

14 μέρες από την εμβρυομεταφορα και όχι από την ωοληψια 

Ε όχι ξέρω τι λέω. Είναι η μέρα γονιμοποίησης. 14 μέρες από την ωοληψια μου είπαν 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Fiona x είπε:

14 μέρες από την ωοληψια είναι ουσιαστικά σαν να έχεις μια μόλις μέρα καθυστέρηση. Κ ούτε... Δεν είναι απίθανο να έχεις χαμηλή χοριακη. Στο φόρουμ έχουμε δει τέτοιες χοριακες Να προχωράνε μια χαρά, θυμάμαι μάλιστα μια κοπέλα που ξεκίνησε με 7! Από εξωσωματική κ αυτή. 

Παρόλα αυτά όντως είναι μια χαμηλή χοριακη που χρειάζεται παρακολούθηση, δεν είναι δλδ ένα νούμερο που σε καθησυχάζει κ σε καταλαβαίνω. Κάνε ξανά σε 2 μέρες κ μακάρι να έχει πάρει μπρος! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

14 μέρες από την ωοληψια είναι ουσιαστικά σαν να έχεις μια μόλις μέρα καθυστέρηση. Κ ούτε... Δεν είναι απίθανο να έχεις χαμηλή χοριακη. Στο φόρουμ έχουμε δει τέτοιες χοριακες Να προχωράνε μια χαρά, θυμάμαι μάλιστα μια κοπέλα που ξεκίνησε με 7! Από εξωσωματική κ αυτή. 

Παρόλα αυτά όντως είναι μια χαμηλή χοριακη που χρειάζεται παρακολούθηση, δεν είναι δλδ ένα νούμερο που σε καθησυχάζει κ σε καταλαβαίνω. Κάνε ξανά σε 2 μέρες κ μακάρι να έχει πάρει μπρος! 

Ναι έτσι λένε από τα κέντρα εξωσωματικής, να γίνει τότε.  Δεν περιμένω πολλά πάντως.... 

Σας ευχαριστώ για την απάντηση. Να είστε καλά. 

στις πριν 22 ώρες, ο/η Fiona x είπε:

Έβαλα 3 ημερών. 

Όταν βάζεις έμβρυα 3 ημερών θέλει 14 μέρες απο την ετ και όχι από την ωοληψία. Αν είχες βάλει βλαστοκύστες,  τότε οκ, αφού σου λένε ότι και στις 10 μέρες από την ετ μπορεις να κάνεις χοριακή. Κανε λοιπόν τη χοριακη σου 14 μέρες μετά την ετ και τότε θα δεις την πραγματική τιμή της χοριακης. Μπορεί να είναι χαμηλή η τιμή, αλλά δεν είναι απογοητευτικη. Είναι πολύ πιθανόν να πάνε όλα καλά! Οπότε κάνε υπομονή 2,3 μερούλες και όταν είναι η κατάλληλη μέρα την ξανακάνεις. Στείλε να μας πεις τα νέα.

στις On 9/3/2022 at 11:25 ΠΜ, ο/η Fiona x είπε:

όπως σου είπαν και οι κοπέλες κανε ξανά μια χοριακή και μετά βλέπεις. Επίσης σου προτείνω να μπεις στο θεμα Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺 και να μας πεις λίγο την ιστορία σου.... εκεί είμαστε πολλές και θα σε καλωσορίσουμε και σενα 🙂 

Μήπως δεν έλεγξες κάτι κτλ κτλ κτλ. Εγώ την πρώτη φορά πήγα στα τυφλα σε ivf και μεσα στην ομάδα έμαθα πολλά που δεν ήξερα.

Πάντως σου εύχομαι να αλλάξει το νούμερο και να δεις αύξηση!

στις On 9/3/2022 at 1:21 ΜΜ, ο/η Fiona x είπε:

Ε όχι ξέρω τι λέω. Είναι η μέρα γονιμοποίησης. 14 μέρες από την ωοληψια μου είπαν 

Με τριών ημερών και 14η μέρα από την ωοληψια είναι λογικό να είναι χαμηλή κανονικά λένε 14η ημέρα από την μεταφορά 

Κορίτσια συγνώμη αλλά το 14 μέρες από την ετ το προτείνουν πολλοί γιατροί κ συγκεκριμένα κέντρα συνήθως, ώστε να είναι υψηλό κ πιο σίγουρο το αποτελεσμα. Δεν είναι όμως ο κανόνας. Εγώ έβαλα βλαστοκυστες κ πήγα σε 9 μέρες δλδ την 14η ημέρα του εμβρύου (9 συν 5). Είναι η μέρα που θεωρητικά θα έχεις καθυστέρηση σε μια φυσική σύλληψη. Σε 3ων ημερών λένε 11 ημέρες από την ετ. 

Εννοείται αν έκανε σε περισσότερες μέρες θα ήταν πιο σίγουρο όμως υπάρχει κ η τακτική που λέει η @Fiona xκ είναι το ίδιο συχνή. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η kaposetsi είπε:

Με τριών ημερών και 14η μέρα από την ωοληψια είναι λογικό να είναι χαμηλή κανονικά λένε 14η ημέρα από την μεταφορά 

Έκανα ότι μου είπαν και όχι δεν είναι λογικό αν το σκεφτείτε.  Τέλος πάντων σήμερα έπεσε η χοριακη οπότε δικαίως αγχώθηκα.  Ευχαριστώ 

στις πριν 4 ώρες, ο/η twinkletwinlkle είπε:

Όταν βάζεις έμβρυα 3 ημερών θέλει 14 μέρες απο την ετ και όχι από την ωοληψία. Αν είχες βάλει βλαστοκύστες,  τότε οκ, αφού σου λένε ότι και στις 10 μέρες από την ετ μπορεις να κάνεις χοριακή. Κανε λοιπόν τη χοριακη σου 14 μέρες μετά την ετ και τότε θα δεις την πραγματική τιμή της χοριακης. Μπορεί να είναι χαμηλή η τιμή, αλλά δεν είναι απογοητευτικη. Είναι πολύ πιθανόν να πάνε όλα καλά! Οπότε κάνε υπομονή 2,3 μερούλες και όταν είναι η κατάλληλη μέρα την ξανακάνεις. Στείλε να μας πεις τα νέα.

Απογοητευτικα τα νέα. Έπεσε γιατί έτσι κι αλλιώς ήταν χαμηλή.  Δυστυχώς το όνειρο πάει 

Ότι μου είπαν έκανα.  Το θέμα δεν ςιναι αυτό.  Η χοριακη άλλωστε έπεσε άρα δεν ήταν λάθος οι μέρες 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Fiona x είπε:

Απογοητευτικα τα νέα. Έπεσε γιατί έτσι κι αλλιώς ήταν χαμηλή.  Δυστυχώς το όνειρο πάει 

Κρίμα... Λυπάμαι πολύ,  ειλικρινά. 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Fiona x είπε:

Ότι μου είπαν έκανα.  Το θέμα δεν ςιναι αυτό.  Η χοριακη άλλωστε έπεσε άρα δεν ήταν λάθος οι μέρες 

@Fiona x λυπουμαστε ολες πολυ. 

Θελω να σ πω οτι κ εγω προσπαθω ακομα αλλα με συλληψη αν πετυχουμε. Ειχα διαβασει εδω στο forum την φραση κάποιας κοπελας η οποια ειπε "τα θαυματα συμβαινουν μονο οταν τα πιστεψουμε. Οταν δεν τα πιστεύουμε απλα θυμωνουν μαζι μας!"  

Λοιπον ξερω ποσο απογοητευση νιωθεις. Γιατι εγω την εχω χωρις προσπαθεια εξωσωματικης ποσο μαλλον εσυ. Αλλα μην τα παρατας. Παμε για την επομενη κ πιστεψε το!!  Σε ολες μας θα ερθει ενα μωρακι οταν το πιστεψουμε κ μας το στειλει ο Θεός.

Κορίτσια καλησπέρα, μετά από την 3η εμβρυομεταφορά, ε΄βγαλα θετική χοριακή 30 την 10η μέρα συγκεκριμένα από την εμβρυομεταφορά. Ενθουσιάστηκα, η μέρα που είδα επιτέλους θετική χοριακή, ΄΄ήταν από τις πιο ευτυχισμένες των τελευταίων μηνών. Ο γιατρός μου είπε να την επαναλάβω μετά από δυο μέρες. ΟΜΩΣ η χοριακή έπεσε στο 17. Μου είπε να την επαναλάβω από βδομάδα και αν πάλι είναι χαμηλή θα διακόψω τη λήψη της prolutex. Πιστεύετε έχω ελπίδες? Έχει συμβεί σε σας κάτι ανάλογο?Να περιμένω ένα θαύμα μήπως και ανέβει? Πόση απογοήτευση παίρνουμε μετά από κάθε ανεπιτυχή προσπάθεια?

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Alexia23 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, μετά από την 3η εμβρυομεταφορά, ε΄βγαλα θετική χοριακή 30 την 10η μέρα συγκεκριμένα από την εμβρυομεταφορά. Ενθουσιάστηκα, η μέρα που είδα επιτέλους θετική χοριακή, ΄΄ήταν από τις πιο ευτυχισμένες των τελευταίων μηνών. Ο γιατρός μου είπε να την επαναλάβω μετά από δυο μέρες. ΟΜΩΣ η χοριακή έπεσε στο 17. Μου είπε να την επαναλάβω από βδομάδα και αν πάλι είναι χαμηλή θα διακόψω τη λήψη της prolutex. Πιστεύετε έχω ελπίδες? Έχει συμβεί σε σας κάτι ανάλογο?Να περιμένω ένα θαύμα μήπως και ανέβει? Πόση απογοήτευση παίρνουμε μετά από κάθε ανεπιτυχή προσπάθεια?

Κοριτσι μου πραγματικά σου εύχομαι τα καλύτερα.  Αυτή η διαδικασία είναι τρομερά ψυχοφθορα. Εχω κάνει 1 ολοκληρωμένη εξωσωματική, όμως τα συναισθηματα είναι τα ίδια! 

Στη δική μου περίπτωση από 13 πήγε στο 3, οπότε νομίζω οτι να πέφτει δεν είναι  θετικό.  Ελπίζω πραγματικά σε ένα θαύμα και στο εύχομαι.  

Που κάνεις τις εξωσωματικές σου ;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Fiona x είπε:

Κοριτσι μου πραγματικά σου εύχομαι τα καλύτερα.  Αυτή η διαδικασία είναι τρομερά ψυχοφθορα. Εχω κάνει 1 ολοκληρωμένη εξωσωματική, όμως τα συναισθηματα είναι τα ίδια! 

Στη δική μου περίπτωση από 13 πήγε στο 3, οπότε νομίζω οτι να πέφτει δεν είναι  θετικό.  Ελπίζω πραγματικά σε ένα θαύμα και στο εύχομαι.  

Που κάνεις τις εξωσωματικές σου ;

Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και σε σένα εύχομαι ο,τι καλύτερο!!!Θέλει υπομονή, πίστη και στήριξη από τον σύζυγο και από ανθρώπους που έχουν περάσει τις ίδιες καταστάσεις! Στη Θεσσαλονίκη στο Διαβαλκανικό. Εσύ?

στις πριν 5 ώρες, ο/η Alexia23 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και σε σένα εύχομαι ο,τι καλύτερο!!!Θέλει υπομονή, πίστη και στήριξη από τον σύζυγο και από ανθρώπους που έχουν περάσει τις ίδιες καταστάσεις! Στη Θεσσαλονίκη στο Διαβαλκανικό. Εσύ?

Στην Αθήνα στο ΓΕΝΝΗΜΑ. και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω με τα χρήματα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...