Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάρτης ήρθε, άνοιξη μπήκε, ένα λουλουδάκι σε κάθε κοιλίτσα να ανθίσει 🥀🌹🌷🌸🌻🌼

Recommended Posts

στις πριν 2 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

ραφαελα γελαω μονη μουυυυυυ!!!!!! θα με περασουν για τρελη στο γραφειο!!!!!!😆😆

αχ κοριτσι μου ποσο χαιρομαι με την ευτυχια σας!!!!! ❤️👶😄🤱φτου φτου να ειναι ετσι ολα τελεια στη ζωη σας!!!! να τη χαρειτε τη ζουζουνα σας!!! ποτε με το καλο βγαινετε;;

ο μπαμπας καλα ειναι. αλλα καπνιζει και νευριαζωωωω!!!! ο εχει ελαττωσει αρκετα αλλα ολοι οι γιατροι ειναι καθετοι οτι πρεπει να το κοψει... στεναχωριεμαι και νευριαζω ταυτοχρονα... πολυ δυσκολη πιστα...😡😤😭 θα κανει τη δευτερα την αξονικη και μακαρι να ειναι καθαρη. να μην υπαρχει κακοηθεια σε αλλο σημειο....🙏🙏🙏🙏

Αντωνια μου οι ηλικίες αυτές 25-30 είναι οι πιο παραγωγικές για την περαιτέρω εκπαίδευση. Εκείνο το διάστημα τελείωσα το διδακτορικό μου και το τρίτο μάστερ. Ήταν ένας από τους λόγους που δεν έκανα νωρίτερα οικογένεια ή αλήθεια είναι αλλά τώρα στην εγκυμοσύνη μια χαρά χρόνο έχω να γράφω άρθρα πάνω στην επιστήμη μου. Άλλωστε τους 7 μήνες από τους 9 δεν μπορείς να κάνεις πολλά πέρα από το να παρακολουθήσεις την εγκυμοσύνη σου. Έχεις το χρόνο να μελετάς. Απλά τα μάστερ γενικά είναι πιο απαιτητικά από το διδακτορικό. Ωστόσο όλα δίνουν δυνατότητα διετίας. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Hopemumtobe είπε:

Ειναι ακριβως οπως πριν χωρις καμια αλλαγη, και αυτο με αγχωνει!

Καλά μπορεί η κάθε γυναίκα να αντιδράει αλλιώς. Και να το αποκτήσεις λίγο πιο μετά εσύ. Μην ξεχνάς εσύ κατάλαβες και πριν την καθυστέρηση..μπορεί να μην το έχουν όλες αυτό με το στήθος. Εμενα ξεκίνησε  4-5  μέρες πριν την καθυστέρηση. Πρήξιμο απότομο. Και μετά γινόταν ολο και πιο έντονο. Τον πρώτο καιρό πέθαινα. Σηκωνομουν από το κρεβάτι και με το που ένιωθα το βάρος άστα να πάνε. Συν ότι δεν μπορούσα καν να τα ακουμπήσω. Μου ειχε πει ο γιατρός οτι στο τρίμηνο ηρεμεί. Και όντως έχω ήδη δύο βδομάδες που ενώ είναι φουσκωμενο δεν πονάει πολύ. 

Ίσως σου ξεκινήσει μετά. Και άλλες νομίζω δεν είχαν πρήξιμο στο στήθος .

στις πριν 1 λεπτό, ο/η babyblue94 είπε:

Καλά μπορεί η κάθε γυναίκα να αντιδράει αλλιώς. Και να το αποκτήσεις λίγο πιο μετά εσύ. Μην ξεχνάς εσύ κατάλαβες και πριν την καθυστέρηση..μπορεί να μην το έχουν όλες αυτό με το στήθος. Εμενα ξεκίνησε  4-5  μέρες πριν την καθυστέρηση. Πρήξιμο απότομο. Και μετά γινόταν ολο και πιο έντονο. Τον πρώτο καιρό πέθαινα. Σηκωνομουν από το κρεβάτι και με το που ένιωθα το βάρος άστα να πάνε. Συν ότι δεν μπορούσα καν να τα ακουμπήσω. Μου ειχε πει ο γιατρός οτι στο τρίμηνο ηρεμεί. Και όντως έχω ήδη δύο βδομάδες που ενώ είναι φουσκωμενο δεν πονάει πολύ. 

Ίσως σου ξεκινήσει μετά. Και άλλες νομίζω δεν είχαν πρήξιμο στο στήθος .

σε 15 λεπτα αν δεν εχουν βγει αποτελεσματα θα ξαναπαρω τηλ ααχχαχαχα Ψυχραιμια πανω απολα χαχαχα

στις Just now, ο/η Hopemumtobe είπε:

σε 15 λεπτα αν δεν εχουν βγει αποτελεσματα θα ξαναπαρω τηλ ααχχαχαχα Ψυχραιμια πανω απολα χαχαχα

Χαχαχαχ εγώ εδώ θα είμαι θα περιμένω. ♥️♥️

στις πριν 3 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

αχαχα ευχαριστω τι τραβας κι εσυ! Τους ειπα το πρωι το μικροβιολογικο κανονιστε να κλεισετε για ΣΚ και ναξεχασετε αποτελεσματα μου θα ερθω να σας βρω σπιτι σας χαχαχαχα

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

αχαχα ευχαριστω τι τραβας κι εσυ! Τους ειπα το πρωι το μικροβιολογικο κανονιστε να κλεισετε για ΣΚ και ναξεχασετε αποτελεσματα μου θα ερθω να σας βρω σπιτι σας χαχαχαχα

Ε τώρα τι ψυχοβγαλτικο και αυτό που δεν τα στέλνουν. Και εγώ εκνευρίστηκα μαζί τους. 

στις πριν 13 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

@Hopemumtobeκι εγω μαζι σας!!! μολις μπηκα!!!!❤️🤗

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλά τους είπες!! Δεν εργάζονται Γυναίκες είναι εκεί στο μικροβιολογικό να σε νιώσουν λίγο να τα βγάλουν στο ΠΙ και φι τα αποτελέσματα;;;;;;

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

ελα ρε συ, μπηκα μονο και μονο για να δω το νουμερο! σε σκανε... ετσι κ μενα, 10 τηλ τους ειχα παρει χαχαχαχα

Κορίτσια δεν νιώθω καθόλου καλά έφαγα πριν λίγο δεν ξέρω αν είναι επειδή έφαγα γρήγορα γιατί βιαζόμουν να έρθω στο ραντεβού μου τώρα στις 2:30. Με έπιασε ένας πόνος κάτω από το στήθος κ μ έρχεται να τα βγάλω όλα 😥

στις Just now, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια δεν νιώθω καθόλου καλά έφαγα πριν λίγο δεν ξέρω αν είναι επειδή έφαγα γρήγορα γιατί βιαζόμουν να έρθω στο ραντεβού μου τώρα στις 2:30. Με έπιασε ένας πόνος κάτω από το στήθος κ μ έρχεται να τα βγάλω όλα 😥

Τραλαλα...τραλαλο. πότε είπαμε είναι η περίοδος;;

στις πριν 32 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Αντωνια μου οι ηλικίες αυτές 25-30 είναι οι πιο παραγωγικές για την περαιτέρω εκπαίδευση. Εκείνο το διάστημα τελείωσα το διδακτορικό μου και το τρίτο μάστερ. Ήταν ένας από τους λόγους που δεν έκανα νωρίτερα οικογένεια ή αλήθεια είναι αλλά τώρα στην εγκυμοσύνη μια χαρά χρόνο έχω να γράφω άρθρα πάνω στην επιστήμη μου. Άλλωστε τους 7 μήνες από τους 9 δεν μπορείς να κάνεις πολλά πέρα από το να παρακολουθήσεις την εγκυμοσύνη σου. Έχεις το χρόνο να μελετάς. Απλά τα μάστερ γενικά είναι πιο απαιτητικά από το διδακτορικό. Ωστόσο όλα δίνουν δυνατότητα διετίας. 

Ααα μπράβο εχεις διδακτορικό ;;; Συγχαρητήρια ☺️☺️☺️ Σε τι θέμα;;

στις πριν 1 λεπτό, ο/η babyblue94 είπε:

Τραλαλα...τραλαλο. πότε είπαμε είναι η περίοδος;;

Αύριο είναι…αλλά νομίζω είναι επειδή έφαγα στα γρήγορα…τώρα δεν είναι τόσο οξύ οπως πριν…

@Hopemumtobe πάρε και βρισε. 

Όπως εγώ έλεγα θα πάρω και θα φωνάζω που με κοροϊδεύουν. Και με το που μου είπε 2000 είναι η χοριακη σας. Κατουρηθηκα. Δεν μίλησα καθόλου. Χαχαχαχαχαχ

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Raf123 είπε:

Αύριο είναι…αλλά νομίζω είναι επειδή έφαγα στα γρήγορα…τώρα δεν είναι τόσο οξύ οπως πριν…

Αλλά δεν νιώθεις ακόμα ότι θα σου έρθει ε; .νομίζω αυτό τον μήνα δεν είχες πολύ καλές επαφές ;

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Raf123 είπε:

Ααα μπράβο εχεις διδακτορικό ;;; Συγχαρητήρια ☺️☺️☺️ Σε τι θέμα;;

Εμένα η εξειδίκευση μου είναι πάνω στη νομική και κυρίως στο δημόσιο δίκαιο, πολιτικές προεκτάσεις του δικαίου στην πολιτική. Κυρίως ασχολήθηκα με ανεξάρτητες αρχές και πολιτικά κόμματα. Στο τέλος με το μάστερ έκανα μια στροφή στα χρηματοοικονομικα. Όσο σπούδαζα είχα την αγωνία να ξεμπερδευω και έτσι τον σύζυγο τον γνώρισα στα 30 πια. 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Εμένα η εξειδίκευση μου είναι πάνω στη νομική και κυρίως στο δημόσιο δίκαιο, πολιτικές προεκτάσεις του δικαίου στην πολιτική. Κυρίως ασχολήθηκα με ανεξάρτητες αρχές και πολιτικά κόμματα. Στο τέλος με το μάστερ έκανα μια στροφή στα χρηματοοικονομικα. Όσο σπούδαζα είχα την αγωνία να ξεμπερδευω και έτσι τον σύζυγο τον γνώρισα στα 30 πια. 

Ααα ωραία είσαι δικηγόρος δηλαδή…ωραια!! Κ η νύφη μ δικηγόρος κ θυμάμαι όταν σπουδαζαμε (είμασταν μαζί στην Αγγλία) την είχε ταλαιπωρήσει πολύ το ευρωπαϊκό κ το ναυτιλιακό δικαιο…

Καταλαβαίνω αυτό που λες με την ηλικία, αλλά ξερεις κάτι έτσι οπως είμαστε εννοώ με σπουδες κτλ μέχρι να τελειώσουμε να βρουμε κ μια δουλεια να έχουμε το δικό μας εισόδημα να τα βγάζουμε πέρα φτάνουμε 30+ να αποφασίσουμε για οικογένεια κτλ

στις πριν 7 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Αλλά δεν νιώθεις ακόμα ότι θα σου έρθει ε; .νομίζω αυτό τον μήνα δεν είχες πολύ καλές επαφές ;

Ποτέ δεν νιώθω σύμπτωμα περιόδου γενικά…είχαμε επαφές στις γόνιμες ολες κ μπορώ να πω ήταν κ καλές γιατί έπεσαν Στον τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας 

Κοριτσια μολις βγηκε, αυτο λεπτο ομως!!!! Εφτασα στο 730!! (4 μερες μετα τον 134). Ευχαριστω το Θεο και παρακαλω να πανε ολα καλα🙏🙏 🙏🙏  🙏🙏  Κοριτσια σας ευχαριστω τοσο πολυ για υποστηριξη με συγκινετ παρα πολυ, ολοψυχα σας ευχομαι τα καλυτερα , ειμαι σιγουρη οτι θα ειστε πολυ συντομα κι εσεις! 💗 Σας στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια και θα προσευχομαι για ολες σας! Πειτε μου αν μπορω να σς βοηθησ εστω με tips αν μπορω, δεν ξερω! χαχαχα Σας ευχαριστω και σας περιμενω ολες💗/\

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

βρε λες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; 😁😁😁🙏🙏🤰❤️❤️❤️

στις Just now, ο/η Hopemumtobe είπε:

Κοριτσια μολις βγηκε, αυτο λεπτο ομως!!!! Εφτασα στο 730!! (4 μερες μετα τον 134). Ευχαριστω το Θεο και παρακαλω να πανε ολα καλα🙏🙏 🙏🙏  🙏🙏  Κοριτσια σας ευχαριστω τοσο πολυ για υποστηριξη με συγκινετ παρα πολυ, ολοψυχα σας ευχομαι τα καλυτερα , ειμαι σιγουρη οτι θα ειστε πολυ συντομα κι εσεις! 💗 Σας στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια και θα προσευχομαι για ολες σας! Πειτε μου αν μπορω να σς βοηθησ εστω με tips αν μπορω, δεν ξερω! χαχαχα Σας ευχαριστω και σας περιμενω ολες💗/\

Ααααααααχ σπορινι μου. Καλέ κλαίω. ❣️❣️ Μπράβο κορίτσι μου. Μιλάμε πάει σφαίρα. Να σου πάνε όλα καλά γιατί το αξίζεις. Όλες το αξίζουμε. Τα καλύτερα θα ευχηθώ. Άρχισε να το χαρείς. Κλάψε από την χαρά σου τόσα τράβηξαμε. Και εγώ έτσι έκανα. Αχαχαχχ 

Συγχαρητήρια και πάλι. Μόνο ξεκούραση τώρα. Το σπορακι και τα μάτια σου. 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Hopemumtobe είπε:

Αχ κορίτσι μου γλυκό δεν ξερεις ποσό χάρηκα και ποσό συγκινήθηκα ταυτόχρονα!!! ❤️❤️❤️❤️ Σου αξίζει τόσα χρόνια περίμενες ήρθε η στιγμή σου!!! Εύχομαι μια εύκολη τελειομηνη εγκυμοσύνη και σε εννιά μηνες να κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά 🤰🤰🤰🤰💓💓💓💓💓

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

τελειαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! συγχαρητηριαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ημουν σιγουρη οτι θα παει τελεια!!! θα το δεις!!! ειναι η στιγμη σας!!!!!!!! με το καλο ολα γλυκια εγκυουλα!!!!!!!!!! να μπαινεις να μας στελνεις μπεμπεδοσκονη!!!!!!!❤️❤️❤️❤️🤰🤰🤰🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Εντομεταξυ εγώ στην δική σου μέρα είχα 210. Βρε λες να έχεις δίδυμα να τρελαθουμε εδώ μέσα. Χαχαχαχχα έχεις κανένα ιστορικό στο σόι; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημερα σε ολες κοριτσια Παραμονη σημερα,μερα ελπιδας. Ηλπιζα και Πιστευα κ γω μαζι με ολες σας οτι ισως θα με εβρισκαν κ αυτα τα χριστουγεννα με ενα σπορι π θα με φωναζει μαμα  ,πιστευα πως δεν θα εχω αλλα δακρυα να χυσω προσμενοντας το για μια ακομη χρονια!  Αλλα εδω επιμονη και αντοχη....Ευχομαι ΟΛΕΣ τΟυ χρονου τετοια μερα να εχουμε ενα μωρακι στην αγκαλια μας,να ειναι διαφορετικα τα χριστουγεννα μας του χρονου,με ενα πλασματακι που θα κολλησει ολα μας τα σπασμενα. Οι εχουσες μωρακια να τα καμαρωσετε και συντομα να εχετε οσα ακομη θελετε,οι εγκυουλες μας μια τελειομηνη εγκυμοσυνη απο καρδιας!!!! Δυναμη και πιστη και υγεια...τα 3 αγαθα για τη ζωη μας. Αγκαλιαστε τους ανθρωπους διπλα σας ,χαμογελαστε κ πιστεψε στο θαυμα ...αλλωστε η πιστη μας δε πεθαινει ποτε. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️με φως στις ζωες μας!!!!!
    • Συγχαρητήρια με το καλό καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη Σοφία ..
    • Σωστά τα λέει η @Lisaki 80 ❤️ με ξηρό πάγο διατηρούνται όπως πρέπει τα φάρμακα. Η DHL υποστηρίζει την υπηρεσία που στην ουσία είναι για μεταφορά φαρμάκων.   
    • Κορίτσια μου Ελπίζω να είστε ολες καλά!! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!!! @Katiana1987 ελπίζω να ήσασταν οκ το βράδυ!! @Barbiee πραγματικά!!το καλύτερο δώρο 
    • Καλημέρα! πάντως μέχρι και έμβρυα μεταφέρονται από πόλη σε πόλη, ή από κέντρο σε κέντρο. Το να μεταφερθούν φ΄αρμακα δεν είναι καθόλου δύσκολο, χρησιμοποιείται ξηρός πάγος  και όχι παγοκυψέλες.. Οι εταιρίες courier είναι πολύ εξοικειωμ΄ένες με τη διαδικασία.  Θυμάμαι πως όσο ήμουνα στην προσπάθεια, σχεδόν 3-4 χρόνια, ήταν μεγάλη ανακούφιση όταν χ΄άριζε κάποιος φάρμακα.. Κάποτε η αγαπημένη μου @peacock μου είχε στείλει από Αθήνα φάρμακα με ξηρό πάγο.. Περίμενα το πακετάκι της πως και πως!  Στο λέω για να μην είσαι ποτέ τελείως απόλυτη, αν δεν βρεθεί κάποιος εκεί γύρω, μία άλλη γυναίκα, πιο μακριά μπορεί να το έχει ανάγκη.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...