Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάρτης ήρθε, άνοιξη μπήκε, ένα λουλουδάκι σε κάθε κοιλίτσα να ανθίσει 🥀🌹🌷🌸🌻🌼

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Καλό μήνα με υγεία και πολλά ααααα θετικά τεστακια!!! Εύχομαι να είμαι γουρλού 😁😁😁❤️❤️❤️🙏🌸  μπήκε η άνοιξη!!!!!! Εύχομαι να έρθουν να τα λουλουδάκια μας να φυτευθούν και να ανθίσουν στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά και να τα κρατήσουμε αγκαλίτσα μας!!! 

Κάνω ταγκ όσες θυμάμαι!!! 

@Lacostaki  @Κατεριναπαπ @Zeta. @anli1978 @evaioan @Froufro  @misofeggaro

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσι μου τελικά βλέπω πως είναι κατι το συχνό, εσυ μέτα τις γέννες το έπαθες? 

γεννησα τον μεγαλο.. μετα εχασα ενα.. εμεινα εγκυος τον μικρο (αυτα με τον πρωην) περσι τον μαρτη εμεινα εγκυος με τον νυν και το εχασα.. βασικα εναλλαξ το παω.. ευχομαι να τα καταφερω φετος και να μπορεσω να το κρατησω

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nandia- είπε:

γεννησα τον μεγαλο.. μετα εχασα ενα.. εμεινα εγκυος τον μικρο (αυτα με τον πρωην) περσι τον μαρτη εμεινα εγκυος με τον νυν και το εχασα.. βασικα εναλλαξ το παω. . ευχομαι να τα καταφερω φετος και να μπορεσω να το κρατησω

Στο εύχομαι κορίτσι μου μεσα απο την καρδιά μου!

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια,καλό μήνα να έχουμε,εγώ αυτό τον μήνα,εκτός απροόπτου ,θα κάνω τη δεύτερη εμβρυομεταφορα μου,έκανα πριν 1 βδομάδα και scratching μπας και βοηθήσει.Καλη επιτυχία σε όλες μας!

Δημοσίευση

@Κατεριναπαπ δυστυχώς κορίτσι μου δεν είσαι η μόνη.είμαστε αρκετές με βιοχημική.2 μέσα σε 3 μήνες σε σημείο να λέω τέρμα δεν ξανακάνω νωρίς τεστ.με φυσική σύλληψη αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.Αλλά άκου να δεις τι θα κάνουμε!!!Θα κρατήσουμε το θετικό που είναι πάρα πολύ σημαντικό...ΕΓΙΝΕ ΣΥΛΛΗΨΗ και θα πάμε παρακάτω .Γιατί μπήκε και η άνοιξη και γιατί έτσι θέλουμε και έτσι αισθανόμαστε πιο όμορφα

Δημοσίευση

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ🤰❤️🍼🎂

Mariaira:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σαμανη:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Whatever:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Xrita:ΘΕΤΙΚΟ👶 

LadyP:ΘΕΤΙΚΟ👶 

gorgona:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Fanioko: ΘΕΤΙΚΟ👶 

👶

Katerinaki_dm:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Marba:ΘΕΤΙΚΟ👶 

St33:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ👶

geo2222:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

Riaa:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Princess28:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:01/04/22 κοριτσακι

Evaki:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Marakiii :ΘΕΤΙΚΟ👶
👶Π

Sandyb:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Crystalia90:ΘΕΤΙΚΟ  ΠΗΤ 29/05/22

MyNa:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

evaioan:ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ 13/08/22 👶

Mimi26:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ 25/08/22

Riaki2022:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:22/08/22

Mary.Ger:ΘΕΤΙΚΟ👶ΠΗΤ:02/09/22

Μαργαριτσ:ΘΕΤΙΚΟ 👶

babyblue94:ΘΕΤΙΚΟ👶

Τina21:ΘΕΤΙΚΟ👶

Δημοσίευση

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ🍼💙🎂💖

Ελενακι12:ΓΕΝΝΗΣΕ:29/06/20 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ💖🎂

St3llina:ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΓΟΡΑΚΙ💙🍼

Frogel:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ🎂💖

Princess28:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/09/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Mt3508:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ🍼💙

Tzortzina123:ΓΕΝΝΗΣΕ:08/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼

Μασα:ΓΕΝΝΗΣΕ: 06/12/20:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 💖🎂

Σταυρι:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Lactaki:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ💖🎂💖🎂

annie:ΓΕΝΝΗΣΕ:09/01/21:ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ:ΑΓΟΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🍼💙🎂💖

Beatrice:ΓΕΝΝΗΣΕ:13/05/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Smurf88:ΓΕΝΝΗΣΕ:28/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

DIAMANTW:ΓΕΝΝΗΣΕ:20/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Princess1312:ΓΕΝΝΗΣΕ  

Clairy:ΓΕΝΝΗΣΕ:01/07/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼

Froufro:ΓΕΝΝΗΣΕ:18/01/22 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

@Κατεριναπαπ δυστυχώς κορίτσι μου δεν είσαι η μόνη.είμαστε αρκετές με βιοχημική.2 μέσα σε 3 μήνες σε σημείο να λέω τέρμα δεν ξανακάνω νωρίς τεστ.με φυσική σύλληψη αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.Αλλά άκου να δεις τι θα κάνουμε!!!Θα κρατήσουμε το θετικό που είναι πάρα πολύ σημαντικό...ΕΓΙΝΕ ΣΥΛΛΗΨΗ και θα πάμε παρακάτω .Γιατί μπήκε και η άνοιξη και γιατί έτσι θέλουμε και έτσι αισθανόμαστε πιο όμορφα

Λυπάμαι πολύ βρε κορίτσι μου! Όπως το είπες όμως θα τα καταφέρουμε! Οχι δεν έχει σημασία ο τρόπος σύλληψης, απλά ρώτησα, έτσι πληροφοριακά! Φυσικά και κρατάμε το γεγονός πως έγινε εμφύτευση, κάτι το οποίο με φοβίζε πολύ!!!

Δημοσίευση

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΈΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ❤️🤰❤️

diana8:? 

Maroulita:29/12 

Nandia _:15/03

marinamanoulitsa:09/03  

ΜαρίαΔημήτρης:20/03                                              

Lacostaki:21/03

Ntinaki83:?

misofeggaro:22/01

Ευάγγελος τ:? 

Αννι:20/09                                   

Heart:17/12

Antonia2:01/01

Hopemumtobe:17/03

Αννια27:? 

Litsadi:? 

Raf123 :21/02

anli1978:28/02

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Στο εύχομαι κορίτσι μου μεσα απο την καρδιά μου!

Και εγω σου ευχομαι την επομενη φορα να πανε ολα τελεια.. κραταμε τα θετικα.. εγινε η εμφυτευση.. εγω εμεινα εγκυος και με τον νυν που ηταν το αγχος μου γιατι δεν εχει παιδια και δεν ετυχε να το προσπαθησουν με την πρωην γυναικα του αρα δεν ξεραμε αν υπαρχει καποιο θεμα

ερχεται η ανοιξη ισως η πιο ομορφη εποχη του χρονου.. οπως ανθιζουν τα λουλουδια ευχομαι να ανθησουν και οι κοιλιτσες μας

Δημοσίευση

Εγώ μετά τη βιοχημική και συνήθως 27αρι κύκλο περίμενα εχτές.Δεν έχει έρθει ακόμα ..εντωμεταξύ τη προηγούμενη Δευτέρα πριν 1 εβδομάδα πήγα να κάνω καποιες εξετάσεις κι έκανα κ μία χοριακή να βρίσκεται η οποία ήταν βέβαι αρνητική.Ε τι κάθε μήνα ??Είπαμε!! Πάντως αύριο αν δεν θα το κάνω το τεστάκι έτσι για να μην χαλάσει η παράδοση 😁

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

Εγώ μετά τη βιοχημική και συνήθως 27αρι κύκλο περίμενα εχτές.Δεν έχει έρθει ακόμα ..εντωμεταξύ τη προηγούμενη Δευτέρα πριν 1 εβδομάδα πήγα να κάνω καποιες εξετάσεις κι έκανα κ μία χοριακή να βρίσκεται η οποία ήταν βέβαι αρνητική.Ε τι κάθε μήνα ??Είπαμε!! Πάντως αύριο αν δεν θα το κάνω το τεστάκι έτσι για να μην χαλάσει η παράδοση 😁

Αντε με το καλό να δεις θετικό τεστακι!!! Καλά πολυυυυυ νωρίς έκανες χοριακη!!!!! Εγώ πλέον μόνο με καθυστέρηση τεστ θα κάνω... Τζάμπα αγχωνομαστε αλλιώς 

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Αντε με το καλό να δεις θετικό τεστακι!!! Καλά πολυυυυυ νωρίς έκανες χοριακη!!!!! Εγώ πλέον μόνο με καθυστέρηση τεστ θα κάνω... Τζάμπα αγχωνομαστε αλλιώς 

Χαχαχα το ξέρω νωρίς. Αλλά είπα ας κάνω μια μπας κ γλιτώσω το τεστακι. Κοίτα για το νωρίς δεν είμαι κατά αρκει να πάει καλά γιατί ξέρεις τι σου γίνεται. Αν δεν πάει καλά από την αρχή καλύτερα να μην το ξέρεις. Θα έρθει ή ρωσσιδα κ δεν θα πάρεις χαμπάρι 

Δημοσίευση

Να κάνω και μια ερώτηση στα κορίτσια μας που έχουν κάνει εξωσωματική!😁 

Εμένα μου είπαν να ξεκινήσω τα χάπια μόλις μου έρθει περίοδος. Μετά από πόσες ημέρες γίνεται η εμβρυομεταφορα; Μετά από την ωορρηξία ή με τα χάπια αυτά δεν κάνεις ωορρηξία;💗

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...