Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάρτης ήρθε, άνοιξη μπήκε, ένα λουλουδάκι σε κάθε κοιλίτσα να ανθίσει 🥀🌹🌷🌸🌻🌼

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Καλό μήνα με υγεία και πολλά ααααα θετικά τεστακια!!! Εύχομαι να είμαι γουρλού 😁😁😁❤️❤️❤️🙏🌸  μπήκε η άνοιξη!!!!!! Εύχομαι να έρθουν να τα λουλουδάκια μας να φυτευθούν και να ανθίσουν στις κοιλίτσες μας γερά και δυνατά και να τα κρατήσουμε αγκαλίτσα μας!!! 

Κάνω ταγκ όσες θυμάμαι!!! 

@Lacostaki  @Κατεριναπαπ @Zeta. @anli1978 @evaioan @Froufro  @misofeggaro

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Kαλημερα.. καλο μηνα.. ευχομαι να γεμισουν κοιλιτσες με σπορακια

Κορίτσι μου τελικά βλέπω πως είναι κατι το συχνό, εσυ μέτα τις γέννες το έπαθες? 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσι μου τελικά βλέπω πως είναι κατι το συχνό, εσυ μέτα τις γέννες το έπαθες? 

γεννησα τον μεγαλο.. μετα εχασα ενα.. εμεινα εγκυος τον μικρο (αυτα με τον πρωην) περσι τον μαρτη εμεινα εγκυος με τον νυν και το εχασα.. βασικα εναλλαξ το παω.. ευχομαι να τα καταφερω φετος και να μπορεσω να το κρατησω

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nandia- είπε:

γεννησα τον μεγαλο.. μετα εχασα ενα.. εμεινα εγκυος τον μικρο (αυτα με τον πρωην) περσι τον μαρτη εμεινα εγκυος με τον νυν και το εχασα.. βασικα εναλλαξ το παω. . ευχομαι να τα καταφερω φετος και να μπορεσω να το κρατησω

Στο εύχομαι κορίτσι μου μεσα απο την καρδιά μου!

Καλημερα κορίτσια,καλό μήνα να έχουμε,εγώ αυτό τον μήνα,εκτός απροόπτου ,θα κάνω τη δεύτερη εμβρυομεταφορα μου,έκανα πριν 1 βδομάδα και scratching μπας και βοηθήσει.Καλη επιτυχία σε όλες μας!

Καλημέρα κορίτσια μου!!!😍 Ας είναι καλός και τυχερός ο μήνας για όλα τα κορίτσια της παρέας💘💘💘💗

@Froufro μας τι κάνεις?💗

@Κατεριναπαπ δυστυχώς κορίτσι μου δεν είσαι η μόνη.είμαστε αρκετές με βιοχημική.2 μέσα σε 3 μήνες σε σημείο να λέω τέρμα δεν ξανακάνω νωρίς τεστ.με φυσική σύλληψη αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.Αλλά άκου να δεις τι θα κάνουμε!!!Θα κρατήσουμε το θετικό που είναι πάρα πολύ σημαντικό...ΕΓΙΝΕ ΣΥΛΛΗΨΗ και θα πάμε παρακάτω .Γιατί μπήκε και η άνοιξη και γιατί έτσι θέλουμε και έτσι αισθανόμαστε πιο όμορφα

Καλημέρα! 

Καλό μήνα! 

Ας ευχηθούμε η άνοιξη που ήρθε να κάνει τα λουλούδια να ανθίσουν και τις κοιλιές μας να γεμίσουν! 

🌹👶🌸👶🌺👶🌷👶💐👶🌻👶🌼👶💮👶🍀

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ🤰❤️🍼🎂

Mariaira:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σαμανη:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Whatever:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Xrita:ΘΕΤΙΚΟ👶 

LadyP:ΘΕΤΙΚΟ👶 

gorgona:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Fanioko: ΘΕΤΙΚΟ👶 

👶

Katerinaki_dm:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Marba:ΘΕΤΙΚΟ👶 

St33:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ👶

geo2222:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

Riaa:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Princess28:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:01/04/22 κοριτσακι

Evaki:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Marakiii :ΘΕΤΙΚΟ👶
👶Π

Sandyb:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Crystalia90:ΘΕΤΙΚΟ  ΠΗΤ 29/05/22

MyNa:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

evaioan:ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ 13/08/22 👶

Mimi26:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ 25/08/22

Riaki2022:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:22/08/22

Mary.Ger:ΘΕΤΙΚΟ👶ΠΗΤ:02/09/22

Μαργαριτσ:ΘΕΤΙΚΟ 👶

babyblue94:ΘΕΤΙΚΟ👶

Τina21:ΘΕΤΙΚΟ👶

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ🍼💙🎂💖

Ελενακι12:ΓΕΝΝΗΣΕ:29/06/20 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ💖🎂

St3llina:ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΓΟΡΑΚΙ💙🍼

Frogel:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ🎂💖

Princess28:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/09/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Mt3508:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ🍼💙

Tzortzina123:ΓΕΝΝΗΣΕ:08/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼

Μασα:ΓΕΝΝΗΣΕ: 06/12/20:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 💖🎂

Σταυρι:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Lactaki:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ💖🎂💖🎂

annie:ΓΕΝΝΗΣΕ:09/01/21:ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ:ΑΓΟΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🍼💙🎂💖

Beatrice:ΓΕΝΝΗΣΕ:13/05/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Smurf88:ΓΕΝΝΗΣΕ:28/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

DIAMANTW:ΓΕΝΝΗΣΕ:20/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Princess1312:ΓΕΝΝΗΣΕ  

Clairy:ΓΕΝΝΗΣΕ:01/07/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼

Froufro:ΓΕΝΝΗΣΕ:18/01/22 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

στις πριν 14 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

@Κατεριναπαπ δυστυχώς κορίτσι μου δεν είσαι η μόνη.είμαστε αρκετές με βιοχημική.2 μέσα σε 3 μήνες σε σημείο να λέω τέρμα δεν ξανακάνω νωρίς τεστ.με φυσική σύλληψη αλλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.Αλλά άκου να δεις τι θα κάνουμε!!!Θα κρατήσουμε το θετικό που είναι πάρα πολύ σημαντικό...ΕΓΙΝΕ ΣΥΛΛΗΨΗ και θα πάμε παρακάτω .Γιατί μπήκε και η άνοιξη και γιατί έτσι θέλουμε και έτσι αισθανόμαστε πιο όμορφα

Λυπάμαι πολύ βρε κορίτσι μου! Όπως το είπες όμως θα τα καταφέρουμε! Οχι δεν έχει σημασία ο τρόπος σύλληψης, απλά ρώτησα, έτσι πληροφοριακά! Φυσικά και κρατάμε το γεγονός πως έγινε εμφύτευση, κάτι το οποίο με φοβίζε πολύ!!!

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΈΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ❤️🤰❤️

diana8:? 

Maroulita:29/12 

Nandia _:15/03

marinamanoulitsa:09/03  

ΜαρίαΔημήτρης:20/03                                              

Lacostaki:21/03

Ntinaki83:?

misofeggaro:22/01

Ευάγγελος τ:? 

Αννι:20/09                                   

Heart:17/12

Antonia2:01/01

Hopemumtobe:17/03

Αννια27:? 

Litsadi:? 

Raf123 :21/02

anli1978:28/02

στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Στο εύχομαι κορίτσι μου μεσα απο την καρδιά μου!

Και εγω σου ευχομαι την επομενη φορα να πανε ολα τελεια.. κραταμε τα θετικα.. εγινε η εμφυτευση.. εγω εμεινα εγκυος και με τον νυν που ηταν το αγχος μου γιατι δεν εχει παιδια και δεν ετυχε να το προσπαθησουν με την πρωην γυναικα του αρα δεν ξεραμε αν υπαρχει καποιο θεμα

ερχεται η ανοιξη ισως η πιο ομορφη εποχη του χρονου.. οπως ανθιζουν τα λουλουδια ευχομαι να ανθησουν και οι κοιλιτσες μας

Καλό μήνα με πολλές πολλές πολλές πολλές επιτυχίες!!!

Μάρτης, γδάρτης και μπαλουκοκάφτης, αλλά με ανοιξιάτικα σποράκια που πρέπει να ανθίσουν στις κοιλίτσες σας.

Εγώ μετά τη βιοχημική και συνήθως 27αρι κύκλο περίμενα εχτές.Δεν έχει έρθει ακόμα ..εντωμεταξύ τη προηγούμενη Δευτέρα πριν 1 εβδομάδα πήγα να κάνω καποιες εξετάσεις κι έκανα κ μία χοριακή να βρίσκεται η οποία ήταν βέβαι αρνητική.Ε τι κάθε μήνα ??Είπαμε!! Πάντως αύριο αν δεν θα το κάνω το τεστάκι έτσι για να μην χαλάσει η παράδοση 😁

στις πριν 36 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

Εγώ μετά τη βιοχημική και συνήθως 27αρι κύκλο περίμενα εχτές.Δεν έχει έρθει ακόμα ..εντωμεταξύ τη προηγούμενη Δευτέρα πριν 1 εβδομάδα πήγα να κάνω καποιες εξετάσεις κι έκανα κ μία χοριακή να βρίσκεται η οποία ήταν βέβαι αρνητική.Ε τι κάθε μήνα ??Είπαμε!! Πάντως αύριο αν δεν θα το κάνω το τεστάκι έτσι για να μην χαλάσει η παράδοση 😁

Αντε με το καλό να δεις θετικό τεστακι!!! Καλά πολυυυυυ νωρίς έκανες χοριακη!!!!! Εγώ πλέον μόνο με καθυστέρηση τεστ θα κάνω... Τζάμπα αγχωνομαστε αλλιώς 

στις πριν 53 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Αντε με το καλό να δεις θετικό τεστακι!!! Καλά πολυυυυυ νωρίς έκανες χοριακη!!!!! Εγώ πλέον μόνο με καθυστέρηση τεστ θα κάνω... Τζάμπα αγχωνομαστε αλλιώς 

Χαχαχα το ξέρω νωρίς. Αλλά είπα ας κάνω μια μπας κ γλιτώσω το τεστακι. Κοίτα για το νωρίς δεν είμαι κατά αρκει να πάει καλά γιατί ξέρεις τι σου γίνεται. Αν δεν πάει καλά από την αρχή καλύτερα να μην το ξέρεις. Θα έρθει ή ρωσσιδα κ δεν θα πάρεις χαμπάρι 

Καλησπέρα κορίτσια μου!💗

Καλό μήνα! Καλότυχο το θεματακι μας!😊

Εύχομαι ο Μάρτης να είναι πολύ τυχερός και να δούμε πάρα πολλά θετικά τεστακια!

Να κάνω και μια ερώτηση στα κορίτσια μας που έχουν κάνει εξωσωματική!😁 

Εμένα μου είπαν να ξεκινήσω τα χάπια μόλις μου έρθει περίοδος. Μετά από πόσες ημέρες γίνεται η εμβρυομεταφορα; Μετά από την ωορρηξία ή με τα χάπια αυτά δεν κάνεις ωορρηξία;💗

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ρε συ! Τεράστιος μου φαίνεται! Όταν τον έπαιρνα αγκαλιά πριν γεννήσω, έλεγα "σιγά 13 κιλακια είναι, σιγά το βάρος, δε θα πάθω τίποτα". 😆 Μετα που συνήθισα με το μωρό, ο μεγάλος μού φαίνεται πλέον τεράστιος και πιο στιβαρός... Τα χεράκια και τα ποδαράκια του που τα έβλεπα κι έλεγα "αχ μωρέ, ακόμα μικρούλικα ειναι" τώρα μου φαίνονται πολύ μεγάλα 🥲 Εμένα ακόμα και το μωρό μεγάλωσε! Έχει κάνει κεφάλα με μαγουλάρες και κάποια φορμακια του είναι ήδη στενά!! 🥲 Και μετά σκέφτομαι πόσο μικρά ήταν, πόσο μεγαλώνουν χωρίς να το πάρω χαμπάρι (ενώ εγώ μένω στην ίδια ηλικία 😆) και πότε θα γίνει έφηβος και δε θα θέλει να είναι καθόλου μαζί μου 🥲🥲
    • @Σοφία21 να πας κορίτσι μου εφόσον έχεις αιμα. Να πας να σε δει να ξέρεις τι γίνεται. 10 λεπτά υπόθεση είναι ας σε βάλει ενα ραντεβού.
    • Καλημερα κοριτσια μου μολις ξυπνησα πονάω αρκετά κι εχω κανονικά αίμα κατακοκκινο.!  δεν ξερω αν ειμαι υπερβολική αλλά θελω να παω απο τον γιατρό μου να κάνω ξανά ενα υπερηχο να βεβαιωθώ οτι είναι ολα καλά και δεν προκειται για καμία κυστη ή λοιμωξη γιατι δεν νιωθω ασφαλεια να φυγω αυριο ταξίδι και να λειπω 5 μερες και να εχω αιμα που δν ξερω σε τι οφειλεται.. πρωτη φορα μου συμβαινει ολο αυτο 🥺😢
    • Εγώ πάλι σε χαίρομαι που με 2,5 μηνων μωρο κ 2 παιδια είχατε κ πολλές επαφές! Εύγε!! Του έχετε πάρει τον αέρα εσείς οι πολυτεκνες! Χαχα! Καλές γιορτές κ αν επιθυμείς κ τέταρτο μωράκι στο εύχομαι!
    • Εύχομαι να γεννήσεις γρήγορα κι εύκολα κορίτσι μου κι εσύ και όλα τα κοριτσια! Όσο για την εστίαση της προσοχής, δεν ξερω μου βγήκε πολύ αυθόρμητα, με βοηθησε πάρα πολύ, ήταν σαν να άδειαζε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή! Να το δοκιμάσεις! Επίσης για τον γρήγορο τοκετό με αγχωσε λίγο ο γιατρός γιατί μου είπε ότι αν ξεκινήσουν πόνοι σε 3 ώρες το πολύ θα χω γεννήσει. Κι άρχισα να κάνω σενάρια ότι θα μαι μόνη μου στο σπίτι, δεν θα ναι κανείς να αφήσω το παιδί, θα χει κίνηση ανελέητη το κέντρο αν είναι μεσημέρι και δεν θα προλάβω να φτασω. Και για να δείτε την παράνοια μου σκεφτηκα μέχρι και το ενδεχόμενο αποκλεισμού από χιόνια 😂😂😂😂  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...