Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ κορίτσια έτρωγα που και που γαρίδες στην πρώτη εγκυμοσύνη, αλλά φρόντιζα να της μαγειρεύουμε στο σπίτι για να έχουν ψηθεί καλά, γιατί είθιστε να ψήνονται λίγο έξω. Δεν ήξερα καν ότι έχει κάποιο όριο 🙈 όπως και μανιτάρια αλλά κρεμ, στο σπίτι φτιάχνω 😊   
    • Κορίτσια εγώ ενόχλησα την παιδίατρο στις 8 μέρες χωρίς κακά της μικρής,   μου πε να περιμένω ως τις 10 μέρες,  αλλά το κορίτσι μας κέρασε και μάλιστα 2 φορές,  επίσης μας κέρασε και σήμερα οπότε ευτυχώς δεν χρειάστηκε να επέμβουμε 🙏🏼 Κορίτσια εγώ νιώθω πως η 2η περίοδος είναι στα κοντά, νιώθω κι εγώ πόνους στο σώμα κάποιες φορές  Στις 19 που έχω και διατροφολόγο,  θα του πω κι εκείνου πως σκέφτομαι να γράψω μια σειρά εξετασεων να δούμε μετά την γεννα πως είμαστε μήπως χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα στη διατροφή μας , αυτή τη βδομάδα ήταν πολλές οι ατασθαλίες να δούμε πως τα πήγαμε
    • @ΜαρίαΔημήτρης χρόνια πολλά κορίτσι μου να μας χαίρονται,  καλή επιστροφή στη καθημερινότητα σας με φορτισμένες μπαταρίες ❤️ @Elenaki12ναι πιθανόν να είναι αυτό το αλμα , ξεκινάει και σε μας τώρα αν και ακομα φτου φτου καλά είμαστε   
    • Γειά σας κορίτσια μου πως είστε; είχαμε φόρτο αυτές τις μέρες όμως έμπαινα να διαβάζω!!! Χρόνια πολλά κορίτσια η Παναγία να μας βλέπει και να μας προστατεύει εμάς τις οικογένειες μας και όλο το κοσμο❤️  Πωπω με τις φωτιές καταλαβαίνω πως νιώθεις επειδη κι εμείς είχαμε πρόσφατα εδώ φωτιά  , ευτυχώς ότι τόσο κοντά αλλά ποιος το λέει πως δεν θα μπορούσε να φτάσει ως εδώ 
    • Εμβρυολογος ξέρω ότι είναι, αν και δεν γνωρίζω την διαφορά μεταξύ εμβρυομητρικου και εμβρυολογου.. Δευτέρα πάω για το τσεκαρισμα και Τρίτη πάω για την καμπύλη (άλλο άγχος από εκεί). Εμένα βρε κορίτσια που όλο διαβάζω σας μετράνε τράχηλο κανένας δεν τον έχει μετρήσει έως τώρα, και πήγα νοσοκομείο για να ανοίξω καρτέλα κι εκεί με μέτρησαν για πρώτη φορά. Την εβδομάδα δλδ που μπήκα στον 6ο. Μου είπε ότι για δίδυμη κύηση 3.12 είναι καλός αλλά πρέπει να προσέχω παρά πολύ με βάρη, σκάλες, κούραση και περπάτημα. @Eliza Kats το σύνδρομο κοίλης φλέβας είναι όταν ξαπλωνουμε ανάσκελα, η μήτρα κόβει την ροή αίματος από την κοίλη αρτηρία προς την καρδιά μας, πέφτει απότομα η πίεση και το επόμενο βήμα είναι να χάνεις τις αισθήσεις σου. Δεν το παθαίνουν όλες οι γυναίκες (η αδερφή μου έκανε δύο παιδιά και μέχρι τον 9ο ξάπλωνε ανάσκελα) και επίσης είναι συχνό φαινόμενο στις δίδυμες κυήσεις λόγο αυξημένου βάρους της μήτρας!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...