Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Nandia- είπε:

Ε δωστου και εσύ να καταλάβει 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Εμ δε στο πα εγω να ετοιμάζεσαι και θσ είσαι η επόμενη;  αντε μια μια να μένετε έγκυος να πιάσω και εγώ κάποτε σειρα🤣🤣🤣

Εν το μεταξύ έδειχνα του άντρα μου την ακτινογραφία και αυτος αντί να δει την μήτρα κτλ έβλεπε τον σπόνδυλο που φαίνεται στην ακτίνα στην λεκάνη κ μου λέει καλή είσαι έχει υγρό και στην αρχή δε κατάλαβα τι εννοούσε κ μ λέει καλή είσαι δεν εχεις καθίζηση 😂😂😂😂 κ του λεω αλήθεια αντι να δεις τη μήτρα σάλπιγγες κάθεσαι και βλέπεις τον δισκο στο σπόνδυλο μου;;;; Κ μου λέει γυναικολόγος δεν είμαι δεν καταλαβαίνω τα γυναικολογικά  αλλά είμαι φυσιοθεραπευτής και βλέπω Οστά 😂😂😂😂😂😂

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις Just now, ο/η Raf123 είπε:

Όταν πήγα για τεστ παπ, εκτός από το τεστ κάνει κ έλεγχο στήθος αδένες θυρεοειδή, μήτρα ωοθήκες. Δεν ήμουν σε γόνιμες ημερες όταν πήγα και ειδε ότι η μια ωοθηκη σε σχέση με τη περσινή μέτρηση συρρικνώθηκε και ότι δεν είχε πολλά ωοθυλάκια! Και μαζί με τις αλλες ορμόνες μ έβαλε κ αυτή! 

Α όταν έκανα παπ τεστ μου τα βρήκε όλα μια χαρά και είχα και αγγουράκι έτοιμο και τέλειο αρα μάλλον δεν είδε κάτι που την ανησυχησε.. μπορεί να ήθελε να κάνω τις ορμονικές για να δει και ποιότητα . Μου είπε έχεις χρόνο και λόγο κληρονομικοτητας και να κάνουμε τις εξετάσεις να δούμε από περιέργεια πόσο χρόνο..  θα υπολογιζε βάση ποιότητας μαλλον

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Raf123 είπε:

Εν το μεταξύ έδειχνα του άντρα μου την ακτινογραφία και αυτος αντί να δει την μήτρα κτλ έβλεπε τον σπόνδυλο που φαίνεται στην ακτίνα στην λεκάνη κ μου λέει καλή είσαι έχει υγρό και στην αρχή δε κατάλαβα τι εννοούσε κ μ λέει καλή είσαι δεν εχεις καθίζηση 😂😂😂😂 κ του λεω αλήθεια αντι να δεις τη μήτρα σάλπιγγες κάθεσαι και βλέπεις τον δισκο στο σπόνδυλο μου;;;; Κ μου λέει γυναικολόγος δεν είμαι δεν καταλαβαίνω τα γυναικολογικά  αλλά είμαι φυσιοθεραπευτής και βλέπω Οστά 😂😂😂😂😂😂

Ένα δίκαιο το έχει ο άνθρωπος.. ο καθένας με την ειδικότητα του 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Nandia- είπε:

Α όταν έκανα παπ τεστ μου τα βρήκε όλα μια χαρά και είχα και αγγουράκι έτοιμο και τέλειο αρα μάλλον δεν είδε κάτι που την ανησυχησε.. μπορεί να ήθελε να κάνω τις ορμονικές για να δει και ποιότητα . Μου είπε έχεις χρόνο και λόγο κληρονομικοτητας και να κάνουμε τις εξετάσεις να δούμε από περιέργεια πόσο χρόνο..  θα υπολογιζε βάση ποιότητας μαλλον

Ναι όταν είναι ψηλή η FSH σημαίνει ότι πας προς εμμηνόπαυση αν δεν κάνω λαθος! Μπορεί αυτό να ήθελε να Δει

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Ένα δίκαιο το έχει ο άνθρωπος.. ο καθένας με την ειδικότητα του 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Χαχαχαχα έτσι ακριβώς ο κάθε ενας στο είδος του 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Ναι όταν είναι ψηλή η FSH σημαίνει ότι πας προς εμμηνόπαυση αν δεν κάνω λαθος! Μπορεί αυτό να ήθελε να Δει

Ναι έτσι είναι.. ευτυχώς ήταν χαμηλή και γενικά ήταν όπως έπρεπε..  αντε να δούμε τι θα γίνει αυριο

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Ναι έτσι είναι.. ευτυχώς ήταν χαμηλή και γενικά ήταν όπως έπρεπε..  αντε να δούμε τι θα γίνει αυριο

Θα περιμένουμε τα νέα σου 

Κορίτσια μου. Πήγα στον γιατρό. Πρώτος υπέρηχος. 

5w 4 d.  Είδαμε ενδομήτρια κυηση. Είδαμε σάκο και ασκό μέσα. Καθώς και εμβρυϊκά στοιχεια. ( Δεν είναι άδειος. Είχε κάποιες άσπρες σκιές μέσα. ) Μου λέει όλα φαίνονται πάρα πολύ καλά.

Είχα άπειρες απορίες. Μου τις έλυσε όλες. Μου λέει με μπλοκάκι και ερωτήσεις δεν έρχεται εύκολα κάποια γυναίκα αλλά καλά κάνεις που είσαι οργανωμένη. Για τα πάντα ρώτησα. Χαχαχααχ ( διατροφή , συμπτωματα, καθημερινότητα, σεξ, υγιεινή και περιποίηση .) Όλα χαχαχαχα 

Θα ξανά πάω σε δύο εβδομάδες από τώρα για να είμαι 7w4d και λογικά να ακούσουμε καρδούλα. Όπως επίσης και να μου γράψει διάφορες αιματολογικές να κάνω. 🥰🥰

Μου έφυγε ένα βάρος. Μου είπε ότι η ηλικία μου είναι ότι πρέπει και ξεκινάω με πάρα πολύ καλές προδιαγραφές. Πιστεύει ότι βάση ηλικίας και ιστορικού θα πάει πολύ καλά και η αυχενική μου λέει πιστεύει θα είναι καλή.

Οι επόμενες επισκέψεις θα είναι 7 μισή εβδομάδων, μετά άλλη μία στις 10 και μετά θα πάω για την αυχενική 

Στο μητέρα θα γεννήσω εκεί είναι ο γιατρός. ❣️❣️

στις πριν 6 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

5w 4 d.  Είδαμε ενδομήτρια κυηση. Είδαμε σάκο και ασκό μέσα. Καθώς και εμβρυϊκά στοιχεια. ( Δεν είναι άδειος. Είχε κάποιες άσπρες σκιές μέσα. ) Μου λέει όλα φαίνονται πάρα πολύ καλά.

Είχα άπειρες απορίες. Μου τις έλυσε όλες. Μου λέει με μπλοκάκι και ερωτήσεις δεν έρχεται εύκολα κάποια γυναίκα αλλά καλά κάνεις που είσαι οργανωμένη. Για τα πάντα ρώτησα. Χαχαχααχ ( διατροφή , συμπτωματα, καθημερινότητα, σεξ, υγιεινή και περιποίηση .) Όλα χαχαχαχα 

Θα ξανά πάω σε δύο εβδομάδες από τώρα για να είμαι 7w4d και λογικά να ακούσουμε καρδούλα. Όπως επίσης και να μου γράψει διάφορες αιματολογικές να κάνω. 🥰🥰

Μου έφυγε ένα βάρος. Μου είπε ότι η ηλικία μου είναι ότι πρέπει και ξεκινάω με πάρα πολύ καλές προδιαγραφές. Πιστεύει ότι βάση ηλικίας και ιστορικού θα πάει πολύ καλά και η αυχενική μου λέει πιστεύει θα είναι καλή.

Οι επόμενες επισκέψεις θα είναι 7 μισή εβδομάδων, μετά άλλη μία στις 10 και μετά θα πάω για την αυχενική 

Μπράβο κορίτσι μου!!! Να είναι το πιο ήρεμο  και το πιο ευτυχισμένο 9μηνο .....μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη και επίσημα πια!!! Μπράβο , μπράβο....

στις πριν 9 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Μπράβο συγχαρητήρια ξανά κορίτσι μου!! Ανακουφίστηκες τώρα ε; Όλα καλά πάνε! Χαλάρωσε και σε 2 εβδομαδες θα ξαναδείς το σποράκι σου κ θα ακούσεις καρδούλα!! 😍😍😍

στις Just now, ο/η Raf123 είπε:

Μπράβο συγχαρητήρια ξανά κορίτσι μου!! Ανακουφίστηκες τώρα ε; Όλα καλά πάνε! Χαλάρωσε και σε 2 εβδομαδες θα ξαναδείς το σποράκι σου κ θα ακούσεις καρδούλα!! 😍😍😍

Ναι η αλήθεια είναι ότι ένιωσα λίγο καλύτερα. Με ανέβασε ο γιατρός. Επειδή κιόλας του είπα ότι έχω πολύ φόβο και άγχος. Μου είπε δεν χρειάζονται όλα αυτά. Καλά πάει και καλά θα πάει.

Μακάρι. ❣️❣️

στις πριν 3 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Ναι η αλήθεια είναι ότι ένιωσα λίγο καλύτερα. Με ανέβασε ο γιατρός. Επειδή κιόλας του είπα ότι έχω πολύ φόβο και άγχος. Μου είπε δεν χρειάζονται όλα αυτά. Καλά πάει και καλά θα πάει.

Μακάρι. ❣️❣️

Καλά λέει έχει φωλιάσει εκεί μέσα και είναι μια χαρά αυτό να σκέφτεσαι να μην αγχώνεσαι για να είναι κ αυτό καλά 😍😍🥰🥰

στις πριν 3 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια μου έκανα την σαλπιγγογραφια! Όλα καλά διαβάτες κ οι σάλπιγγες καθαρές! Τώρα πρέπει να κλείσω ραντεβού για να τα δει ο γιατρος! Θα πάρω τηλ αύριο να κλείσω ραντεβού!  

τωρα νιώθω λες κ έχω περίοδο…

Ρώτησα τον γιατρό αν μπορώ να έχω ελεύθερες επαφές και μου λέει εμάς μας ενδιαφέρει από την περίοδο ως σήμερα να μην είχες επαφή στις γόνιμες δώστου να καταλαβει 😂😂😂

Μπράβο κορίτσι μου,  ωραία νεα, τέλεια! Αντε έφυγε και αυτό με εύχαρηστα αποτελέσματα! 

Δώστου να καταλάβει,  εγώ όταν ρώτησα τον γιατρό μου, μετά την σαλπογγογρφια "γιατρέ τι να κάνω τώρα ?" Μου απάντησε "sex" ... οι πιθανότητες αυξήθηκαν για τούς επόμενους 3 κύκλους.. άντε μακάρι ❤

στις πριν 2 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι μου, μπράβο! Αντε θα γίνεις η μια γλυκιά μανούλα ❤❤❤❤ απόλαυσε το και χάιδευε κοιλίτσα!! 

Λογικό να έχεις πόσες απορίες και να θες να γνωρίζεις τα πάντα και πολύ καλά κάνεις... καταλαβαίνω την ανησυχία σου, ειδικά μετα απο  τόσο κόπο.. δικαιώθηκες όμως και μόλις αγκαλιάσεις το μωράκι σου θα τα ξεχάσεις όλα ❤❤❤

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου,  ωραία νεα, τέλεια! Αντε έφυγε και αυτό με εύχαρηστα αποτελέσματα! 

Δώστου να καταλάβει,  εγώ όταν ρώτησα τον γιατρό μου, μετά την σαλπογγογρφια "γιατρέ τι να κάνω τώρα ?" Μου απάντησε "sex" ... οι πιθανότητες αυξήθηκαν για τούς επόμενους 3 κύκλους.. άντε μακάρι ❤

Καλή επιτυχία στο κορίτσι μας αύριο που θα πάει για σαλπιγγογραφια. Όλα καλά θα πάνε. 

στις Just now, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι μου, μπράβο! Αντε θα γίνεις η μια γλυκιά μανούλα ❤❤❤❤ απόλαυσε το και χάιδευε κοιλίτσα!! 

Λογικό να έχεις πόσες απορίες και να θες να γνωρίζεις τα πάντα και πολύ καλά κάνεις... καταλαβαίνω την ανησυχία σου, ειδικά μετα απο  τόσο κόπο.. δικαιώθηκες όμως και μόλις αγκαλιάσεις το μωράκι σου θα τα ξεχάσεις όλα ❤❤❤

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Το ξέρεις ότι είσαι η επόμενη. Δεν χρειάζεται να το συζητάμε καν. Τόσα αυγουλάκια χαμός θα γίνει.  Είστε και εσείς μανούλες του 2022. Να ξέρετε ....

στις πριν 8 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Καλή επιτυχία στο κορίτσι μας αύριο που θα πάει για σαλπιγγογραφια. Όλα καλά θα πάνε. 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Το ξέρεις ότι είσαι η επόμενη. Δεν χρειάζεται να το συζητάμε καν. Τόσα αυγουλάκια χαμός θα γίνει.  Είστε και εσείς μανούλες του 2022. Να ξέρετε ....

Μακάριιιι... κορίτσια μεσα απο την καρδιά μού  εύχομαι ολες μαζί να συζητάμε για τις  εγκυμοσύνες μας!!! 

Αύριο θα δω πως εξελίσσονται τα αυγουλακια,  νιώθω μεγάλο   πρήξιμο στην κοιλιά μου...

Πωω πωω καο όταν μιλούσαμε για τα φάρμακα που να φανταζόμασταν ότι είσαι έγκυος,  αχχχ ειμαι το γούρι σου😛 και εσυ το δικό μου, αν τα καταφέρω 😛

Κορίτσια μου έκανα την σαλπιγγογραφια! Όλα καλά διαβάτες κ οι σάλπιγγες καθαρές! Τώρα πρέπει να κλείσω ραντεβού για να τα δει ο γιατρος! Θα πάρω τηλ αύριο να κλείσω ραντεβού!  

τωρα νιώθω λες κ έχω περίοδο…

Ρώτησα τον γιατρό αν μπορώ να έχω ελεύθερες επαφές και μου λέει εμάς μας ενδιαφέρει από την περίοδο ως σήμερα να μην είχες επαφή στις γόνιμες δώστου να καταλαβει 😂😂😂

Μπραβο ραφαελα μου!!!! Τελεια νεα!!! 😁😁😁😁😁 Ειδες;;; Δεν ηταν τιποτα τελικα... Τωρα δωστε πονο αφου εχετε τις ευλογιες του γυναικολογου!!! 😉😉🍾🍾🍾🎉🎉🎉🎉👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨

Κλαιω και τελειωσαν οι αντιδρασεις!!!!! Θεος!!! 😆😆😆😆

στις πριν 2 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Φανταστικα νεα κοριτσι μου!!!!! 🤰🤰🤰❤️❤️❤️❤️❤️😁😁😁Με το καλο να ακουσετε τον πιο ωραιο ηχο της ζωης σας!!! Εννοειται να τραβηξεις βιντεο να το θυμαστε!!!!👩‍❤️‍👨🌹👶

στις πριν 15 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Για δείτε λίγο αυτό το τεστακι.. Κάτι σαν να αχνοφαίνεται ή είναι ιδέα μου; 🙄

IMG_20220203_081845.jpg

στις πριν 11 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Υπεροχα.. απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου ... όλα τέλεια θα πάνε.. η Παναγία μαζί σου να σε φυλάει 

Καλημερα κοριτσια μου! Χθες εξαφανιστηκα γιατι ειχα κομμωτηριο ανταυγειες και βαφη (4 ωρες!!!!) και προβληματα με κατι βιταμινες (αλλες 2 ωρες στα τηλεφωνα) και τελος νομιζω οτι βρηκα σπιτι να μετακομισω μου βγηκε ολοημερο😂 Εχω απειρες υποχρεωσεις τις οποιες δεν προλαβαινω γενικα, μακαρι να μεινω εγκυος και να σταματησω ολα😂 

@Raf123 Πολυ χαιρομαι που εκανες τη σαλπιγγογραφια σου και πιο σημαντικο εισαι ενταξει! Ελπιζω να εισαι σουπερ γονιμη επομενους μηνες και να ειναι οι τυχεροι σου αγαπημενη μου💗🙏  Πονεσες τελικα? Ποια εκανες απτις δυο? ΥΓ. Κι εγω ωροσκοπο σκορπιο εχω! αχχαα

@Nandia- Ειναι μεγαλη ταλαιπωρια με καραντινες κλπ τα ειχα περασει κι εγω παλαιοτερα πριν τα εμβολια... Σημασια εχει πουδεν κολλησατε κοριτσι μου μπραβο💗

@anli1978 Κριμα κοριτσι μου που τελικα ηρθε περιοδος, σου ευχομαι ολοψυχα να γινει ανατροπη με χοριακη η  να ειναι η τελευταια περιοδος για το επομενο 9μηνο! Παμε δυνατα για επομενο μηνα💗 Οσο για εξετασεις σου ειναι  πολυ καλες και ΑΜΗ εχεις πολυ παραπανω απο μενεα που ειμαι 36! Μπραβο σου!

@Heart Μακαρι να σου βγει θετικο το τεστακι σου το Σαββατο🙏💗🙏 

@Κατεριναπαπ Κατερινα μου χαιρομαι που πανε ολα καλα με διαδικασια σου, οταν εγραψες 5 και σημερα, εννοεις σε 5 μερες η ωοληψια? Γιατι σιου αυξησε δοση αφου ειχες τοσα αυγουλακια? Ειναι στανταρντ μερος διαδικασιας?  Σορυ αν εμαι ασχετη😂

@babyblue94 Μπραβο κοριτσι μου! Να σου πανε ολα τελεια σε ολη τη διαρκεια εγκυμοσυνης💗

@Antonia2 Κοριτσι μου εγω ειχα γραψει αυτο για ωορηξια. Λοιπον εχω παρατηρησει οτι οταν η περιοδος μου ειναι 2,5 μερες και δεν εχω πολυ αιμα, μετα παω στο γυβαικολογο και μου λεει οτι εχω πολυ λεπτο ενδομητριο. Δεν ξερω αν υποστηριζεται επιστημονικα γιατι δυστυχως τελευταιο χρονο εχω διαταραχες αλλα καθε φορα που εχω λιγο αιμα, και παω μετα στο γυναικολογο ι γιατρος μου λεει ενδομητριο λεπτο κλπ κλπ Μπορει αυτι που λεω να εχει βαση μπορει και οχι! Δεν ειμαι σιγουρη. 

Καλημεραααα💗

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Για δείτε λίγο αυτό το τεστακι.. Κάτι σαν να αχνοφαίνεται ή είναι ιδέα μου; 🙄

IMG_20220203_081845.jpg

καλημερα κοριτσι μουυυ!!! εγω κατι βλεπωωω.. αχνο μεν αλλα ΒΛΕΠΩ ΑΧΝΗ ΓΡΑΜΜΟΥΛΑ!!!!!!! δεν ειναι ιδεα σου...

στις πριν 40 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. χαλαρά σπίτι σήμερα 

καλημερα ναντια μου!!!! απολαυσε το!! μακαρι να μπορουσα να κατσω κι εγω σπιτι.. εχει απιστευτο κρυο και αερα εξω... λυσσομαναει.... δεν ηθελα καν να σηκωθω απο την κουβερτουλα μου... ευτυχως την αλληε βδομαδα τηλεργασια! θα λιωσω σπιτι...

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημερα κοριτσια μου! Χθες εξαφανιστηκα γιατι ειχα κομμωτηριο ανταυγειες και βαφη (4 ωρες!!!!) και προβληματα με κατι βιταμινες (αλλες 2 ωρες στα τηλεφωνα) και τελος νομιζω οτι βρηκα σπιτι να μετακομισω μου βγηκε ολοημερο😂 Εχω απειρες υποχρεωσεις τις οποιες δεν προλαβαινω γενικα, μακαρι να μεινω εγκυος και να σταματησω ολα😂 

@Raf123 Πολυ χαιρομαι που εκανες τη σαλπιγγογραφια σου και πιο σημαντικο εισαι ενταξει! Ελπιζω να εισαι σουπερ γονιμη επομενους μηνες και να ειναι οι τυχεροι σου αγαπημενη μου💗🙏  Πονεσες τελικα? Ποια εκανες απτις δυο? ΥΓ. Κι εγω ωροσκοπο σκορπιο εχω! αχχαα

@Nandia- Ειναι μεγαλη ταλαιπωρια με καραντινες κλπ τα ειχα περασει κι εγω παλαιοτερα πριν τα εμβολια... Σημασια εχει πουδεν κολλησατε κοριτσι μου μπραβο💗

@anli1978 Κριμα κοριτσι μου που τελικα ηρθε περιοδος, σου ευχομαι ολοψυχα να γινει ανατροπη με χοριακη η  να ειναι η τελευταια περιοδος για το επομενο 9μηνο! Παμε δυνατα για επομενο μηνα💗 Οσο για εξετασεις σου ειναι  πολυ καλες και ΑΜΗ εχεις πολυ παραπανω απο μενεα που ειμαι 36! Μπραβο σου!

@Heart Μακαρι να σου βγει θετικο το τεστακι σου το Σαββατο🙏💗🙏 

@Κατεριναπαπ Κατερινα μου χαιρομαι που πανε ολα καλα με διαδικασια σου, οταν εγραψες 5 και σημερα, εννοεις σε 5 μερες η ωοληψια? Γιατι σιου αυξησε δοση αφου ειχες τοσα αυγουλακια? Ειναι στανταρντ μερος διαδικασιας?  Σορυ αν εμαι ασχετη😂

@babyblue94 Μπραβο κοριτσι μου! Να σου πανε ολα τελεια σε ολη τη διαρκεια εγκυμοσυνης💗

@Antonia2 Κοριτσι μου εγω ειχα γραψει αυτο για ωορηξια. Λοιπον εχω παρατηρησει οτι οταν η περιοδος μου ειναι 2,5 μερες και δεν εχω πολυ αιμα, μετα παω στο γυβαικολογο και μου λεει οτι εχω πολυ λεπτο ενδομητριο. Δεν ξερω αν υποστηριζεται επιστημονικα γιατι δυστυχως τελευταιο χρονο εχω διαταραχες αλλα καθε φορα που εχω λιγο αιμα, και παω μετα στο γυναικολογο ι γιατρος μου λεει ενδομητριο λεπτο κλπ κλπ Μπορει αυτι που λεω να εχει βαση μπορει και οχι! Δεν ειμαι σιγουρη. 

Καλημεραααα💗

α εσυ ησουν μουσιτσα;;;; δεν το θυμομουν... ηταν πολλα τα μηνυματα και δεν το ειχα συγκρατησει.. παντως κι εμενα απο εχθες (μετα το μπανιο που εκανα) σχεδον σταματησε.. οποτε σαν να κρατησε 2,5 ημερες.. θα δω σημερα πως θα παει... καλη σου ημερα!!!!❤️😍

@babyblue94 Συγχαρητήρια!!!Με το καλό κοριτσάρα μου!!Τώρα θα κάνεις και μια χάρη στον εαυτό σου και στο μωράκι σου??Διώξε το άγχος και απόλαυσέ το γιατί πραγματικά οι στιγμές αυτές είναι μοναδικές και όταν με το καλό έχεις το μωράκι σου αγκαλιά θα το μετανοιώσεις που δεν το ευχαριστήθηκες..είναι μαζί σου και το προσέχεις...και να προσέχεις

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Επίσης, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον γιατρό για τον τοκετό. Του εκανα μια μίνι εισαγωγή στις 30 εβδομάδες που μας είδε αλλά μου είπε θα τα πούμε στο επόμενο ραντεβού και θα βρούμε το ιδανικότερο σενάριο αφού θα πρέπει να είμαστε Αθήνα. Οποτε ή στις 34 ή στις 35 εβδομάδες που θα μας δει θα το συζητήσουμε.    Ευτυχώς ακόμα δεν με έχει πιάσει άγχος, ίσα ίσα το εχω στο μυαλό μου σαν κάτι που θα γίνει έτσι και αλλιώς και θα τελειώσει. Ανυπομονώ να την γνωρίσω….Ισως εκείνη την στιγμή με πιάσει πανικός, θα δούμε! μαθηματα όχι δεν εχω κάνει και δεν νομίζω να το προσπαθήσω. Δυστυχώς υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να κάνω οπωσδήποτε πριν καταφθάσει η Μπέμπα και δεν θα προλάβω. 
    • Καλημέρα❤️ Το ότι μπορεί να είναι μεγαλούτσικη έχει αρχίσει να με αγχώνει να σου πω την αλήθεια. Ρώτησα και την έμβρυο μητρικό και τον γιατρό μου και μου είπαν πως είμαστε στον μέσο όρο. Ωστόσο με προβληματίζει ποσο θα φτάσει μέχρι τις 40 εβδομάδες.  Νομίζω όμως πως τελικά δεν θα το βάλει το φορμάκι που της πήρε η γιαγιά της για νεογέννητο 😂
    • Να πας να σε δει αν ειναι αίμα κατακόκκινο πριν φύγεις να ξέρεις τι γίνεται  Οχι δεν είναι υπερβολική και εγώ το ίδιο θα έκανα  θα περιμένουμε νέα σου 
    • Καλημέρα κορίτσια ! οχι ότι μου φτάνει ένα 2 ωρο αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό 😅
    • Καλημέρα! είναι πλέον αρκετά συχνό να να έχει μία γυναίκα περίοδο και να είναι έγκυος.. σίγουρα υπάρχει πιθανότητα να είσαι έγκυος.. κάνε β χοριακή! καλά αποτελέσματα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...