Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 4 λεπτά, ο/η MyNa είπε:

Προχθές που είχαμε ραντεβού με το γυναικολόγο να δούμε το μωρό τον ρώτησα και για την ΑΜΗ και του είπα για εσένα που σου ζήτησαν τόσο μικρή να κάνεις και είδες χαμηλή. Και μου είπε ότι αυτός διαφωνεί με το να βάζεις τόσο νέες κοπέλες να κάνουν έλεγχο στην ΑΜΗ γιατί δε σημαίνει αυτά που καταλαβαίνουμε και απλά δημιουργεί άγχος. Και μου είπε και ότι ανεξάρτητα της κατάστασης μια κοπέλα με ΑΜΗ 3 στα 30 δεν είναι το ίδιο με μια κοπέλα με ΑΜΗ 3 στα 40 κι ας είναι ίδιος ο αριθμός. Επίσης αυτό ακριβώς που λέγαμε όταν είχες στεναχωρηθεί, ότι ούτε η ΑΜΗ 3 στα 30 ούτε στα 40 σημαίνει ότι δε θα πιάνει παιδί αυτή η γυναίκα. Ήμουν πολύ ενθουσιασμενη μετά το ραντεβού που είδαμε το μωράκι και μας είπε ότι είναι κοριτσάκι και ξέχασα να το αναφέρω! 

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ παρά πολύ που με σκέφτηκες!!! Και τι τέλεια που έχετε κοριτσάκι!! 💖💖💖 με την εξέταση του άντρα σου τι έγινε; 

Εχεις δίκιο κ έχει και ο γιατρος σου και εμένα η ενδοκρινολόγος μου είπε να μην αγχώνομαι για τον ίδιο λόγο που σου είπε ο γιατρος!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

κοριτσια μου να σας ρωτησω κατι, χθες προχθες αναφερατε ενα συσχετισμο της διαρκειας της περιοδου και της καλης ωορρηξιας... να σας ρωτησω, αν πχ εχω γενικα περιοδο 5 ημερων αλλα μου κρατησει 3 ημερες αντι για 5, αυτο ειναι δειγμα οτι η επομενη ωορρηξια δεν θα ειναι καλη;;

εχετε καποια ιδεα;

Λοιπόν σε γενικές γραμμές η περίοδος η προηγούμενη έχει σχέση με την προηγούμενη ωορρηξια. Όχι με την επόμενη. Αλλά κι αυτό είναι σχετικό. Μπορεί μια κακή ωορρηξια ή και καθόλου ωορρηξια να οδηγήσει σε κανονική περίοδο. Με την επόμενη σχέση δε νομίζω ότι έχει. Δε μπορώ να φανταστώ πώς θα είχε και δεν έχω διαβάσει ποτέ κάτι σχετικό. 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ παρά πολύ που με σκέφτηκες!!! Και τι τέλεια που έχετε κοριτσάκι!! 💖💖💖 με την εξέταση του άντρα σου τι έγινε; 

Εχεις δίκιο κ έχει και ο γιατρος σου και εμένα η ενδοκρινολόγος μου είπε να μην αγχώνομαι για τον ίδιο λόγο που σου είπε ο γιατρος!! 

Δεν έχει βγει ακόμα. Όμως το συζήτησα κι αυτό αναλυτικά με το γιατρό και επίσης διάβασα τι ξέρουν για τη συγκεκριμένη μετάλλαξη (ό, τι βιβλιογραφία υπάρχει γιατί είναι ελάχιστη) και συμφωνήσαμε ότι ακόμα και να βγει ότι έχει και ο σύντροφος μου μετάλλαξη και τις έχει πάρει και τις δύο το μωρό δεν ξέρουν να μας πουν αν θα έχει κάτι. Οι ενδείξεις οι μέχρι τώρα τείνουν στο ότι θα έχει ευαισθησία σε σχετιζόμενα με την κυστική θέματα αλλά όχι νόσο. Και μας έλεγε ο γιατρός αρκεί αυτό για να διακόψεις μια κύηση για σένα; και συμφωνήσαμε με το σύντροφό μου ότι δεν αρκεί. Ελπίζω να είναι καλά τα αποτελέσματα αλλά αποφασίσαμε χωρίς κάποιος γιατρός να μας πει ξεκάθαρα θα νοσεί το παιδί δε θα κάνουμε τίποτα. 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η MyNa είπε:

Λοιπόν σε γενικές γραμμές η περίοδος η προηγούμενη έχει σχέση με την προηγούμενη ωορρηξια. Όχι με την επόμενη. Αλλά κι αυτό είναι σχετικό. Μπορεί μια κακή ωορρηξια ή και καθόλου ωορρηξια να οδηγήσει σε κανονική περίοδο. Με την επόμενη σχέση δε νομίζω ότι έχει. Δε μπορώ να φανταστώ πώς θα είχε και δεν έχω διαβάσει ποτέ κάτι σχετικό. 

ναι ρε συ κι εγω δεν το βρισκω λογικο.. αλλα καπου αναφερθηκε οτι δεν γινεται καλη ωορρηξια και ηταν λογικο γιατι η περιοδος ήταν πιο συντομη σε σχεση με προηγουμενες φορες.. και λεω πως η επομενη ωορρηξια αφορά σε μια περιοδο που ειναι συνεχεια προηγουμενης ωορρηξιας;;

βεβαια μετα σκεφτηκα οτι μετραμε τον κυκλο από την πρώτη μέρα περιοδου και μπερδευτηκα...

συγγνωμη αν σας μπερδεψα κι εσας η κατι δε μετεφερα καλα αλλά το έχω χάσει λίγο...😅

κοριτσι μου συγχαρητηρια για το κοριτσακι!!!! ❤️🎀 μακαρι να πανε ολα τελεια και με την εξεταση του αντρα σου (που τελεια θα πανε!!!!!!!🤞🤞) και να προχωρήσουνε όλα καλα!!!!!!!!! να μας γραφεις τα νεα σου!!!!

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

ναι ρε συ κι εγω δεν το βρισκω λογικο.. αλλα καπου αναφερθηκε οτι δεν γινεται καλη ωορρηξια και ηταν λογικο γιατι η περιοδος ήταν πιο συντομη σε σχεση με προηγουμενες φορες.. και λεω πως η επομενη ωορρηξια αφορά σε μια περιοδο που ειναι συνεχεια προηγουμενης ωορρηξιας;;

βεβαια μετα σκεφτηκα οτι μετραμε τον κυκλο από την πρώτη μέρα περιοδου και μπερδευτηκα...

συγγνωμη αν σας μπερδεψα κι εσας η κατι δε μετεφερα καλα αλλά το έχω χάσει λίγο...😅

κοριτσι μου συγχαρητηρια για το κοριτσακι!!!! ❤️🎀 μακαρι να πανε ολα τελεια και με την εξεταση του αντρα σου (που τελεια θα πανε!!!!!!!🤞🤞) και να προχωρήσουνε όλα καλα!!!!!!!!! να μας γραφεις τα νεα σου!!!!

Ναι η περίοδος έχει να κάνει με την προηγούμενη ωορρηξία…σου κράτησε 3 μέρες η περίοδος; Και εμένα αυτή τη φορά μου κράτησε 3 ημερες κ το αιμα ήταν λίγο…κ ωορρηξία είχα 12η ημέρα δεν ξέρω τι γίνεται…

στις πριν 21 λεπτά, ο/η MyNa είπε:

Δεν έχει βγει ακόμα. Όμως το συζήτησα κι αυτό αναλυτικά με το γιατρό και επίσης διάβασα τι ξέρουν για τη συγκεκριμένη μετάλλαξη (ό, τι βιβλιογραφία υπάρχει γιατί είναι ελάχιστη) και συμφωνήσαμε ότι ακόμα και να βγει ότι έχει και ο σύντροφος μου μετάλλαξη και τις έχει πάρει και τις δύο το μωρό δεν ξέρουν να μας πουν αν θα έχει κάτι. Οι ενδείξεις οι μέχρι τώρα τείνουν στο ότι θα έχει ευαισθησία σε σχετιζόμενα με την κυστική θέματα αλλά όχι νόσο. Και μας έλεγε ο γιατρός αρκεί αυτό για να διακόψεις μια κύηση για σένα; και συμφωνήσαμε με το σύντροφό μου ότι δεν αρκεί. Ελπίζω να είναι καλά τα αποτελέσματα αλλά αποφασίσαμε χωρίς κάποιος γιατρός να μας πει ξεκάθαρα θα νοσεί το παιδί δε θα κάνουμε τίποτα. 

Εννοείται δεν θα διακόψεις…για κάτι το οποίο δεν υπάρχουν πηγές για το τι μπορεί να συμβεί στο παιδί! Εύχομαι βέβαια να μην έχει κ ο άντρας σου τη μετάλλαξη και όλα αυτά να είναι λόγια για να λέγονται :) 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Ναι η περίοδος έχει να κάνει με την προηγούμενη ωορρηξία…σου κράτησε 3 μέρες η περίοδος; Και εμένα αυτή τη φορά μου κράτησε 3 ημερες κ το αιμα ήταν λίγο…κ ωορρηξία είχα 12η ημέρα δεν ξέρω τι γίνεται…

ραφαελα μου εμενα δευτερα βραδυ (9-10 η ωρα) ήρθε οποτε τη χθεσινη μετραω σαν πρωτη ημερα... μεχρι στιγμης εχω κανονικη και μπολικη ροη (με συγχωρεις για τις λεπτομερειες).. αλλα επειδη ειχα διαβασει πριν μερες αυτο το σχολιο στο φορουμ κι εσεις γνωριζετε αρκετα πραγματακια που δεν εχω ιδεα εγω, ειπα να κανω μια ερωτηση αν συσχετιζονται... 

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

ραφαελα μου εμενα δευτερα βραδυ (9-10 η ωρα) ήρθε οποτε τη χθεσινη μετραω σαν πρωτη ημερα... μεχρι στιγμης εχω κανονικη και μπολικη ροη (με συγχωρεις για τις λεπτομερειες).. αλλα επειδη ειχα διαβασει πριν μερες αυτο το σχολιο στο φορουμ κι εσεις γνωριζετε αρκετα πραγματακια που δεν εχω ιδεα εγω, ειπα να κανω μια ερωτηση αν συσχετιζονται... 

Εγώ να σου πω την αλήθεια πάντα έβλεπα 3 μερες περίοδο με λίγο αιμα. Χωρις καφέ. Μετά από κάποια χρόνια δεν θυμάμαι ποσά μέτα από 3 έγινε 4 (η 4η καφέ) τον  τελευταίο χρόνο που παρατήρησα μου πηγαίνει πχ 5-6 ημερες (3-4 αιμα και 5-6 καφέ). Όταν του είπα του γιατρού μου είπε είναι φυσιολογικό γιατί τα καφέ πολλες φορες είναι από προηγούμενη περίοδο ακαθαρσίες. Μ λέει αν το αιμα πχ πάντα είναι 3-4 είσαι οκ να μην με ανησυχεί! «Ανησυχία» λέει θα ήταν να είχα πχ 1-2 μερες περίοδο κ τις υπόλοιπες καφέ 

Και εγώ νομίζω όλα αυτά είναι πολύ σχετικά δλδ η κάθε κοπέλα ειναι διαφορετική περίπτωση κ διαφορετικό περιστατικό στον γιατρο. Άρα το καλή ή κακή ωορρηξία δεν ξέρω πως το βλέπουν οι γιατροί εκτός από υπέρηχο  (ωάριο κ ενδομήτριο) δλδ με τι αλλο το προσδιορίζουν…

στις πριν 2 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Όχι όχι η μονάδα μέτρησης είναι η ίδια! Εξάλλου το διαβεβαίωσαμε κ από υπέρηχο είδε λιγα ωοθυλακια ο γιατρος κ απλά θελαμε την ορμόνη για να βεβαιωθει ο υπερχηχος! Απλά πρεπει να βιαστώ δεν πρεπει να το αναβάλλω άλλο! Να σε ρωτήσω κάτι όσο αφορά τα  ντοστινεξ είχες παρενέργειες; Από το καιρό που τα αρχισα έχω μόνιμα πονοκέφαλο διαχειρίσιμο αλλά έχω…

όχι κορίτσι μου δεν έχω κάτι.μισό ΄χαπι 2 φορε΄ς την εβδομάδα απλά το παίρνω βράδυ πριν κοιμηθώ..δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.

στις πριν 2 ώρες, ο/η MyNa είπε:

Προχθές που είχαμε ραντεβού με το γυναικολόγο να δούμε το μωρό τον ρώτησα και για την ΑΜΗ και του είπα για εσένα που σου ζήτησαν τόσο μικρή να κάνεις και είδες χαμηλή. Και μου είπε ότι αυτός διαφωνεί με το να βάζεις τόσο νέες κοπέλες να κάνουν έλεγχο στην ΑΜΗ γιατί δε σημαίνει αυτά που καταλαβαίνουμε και απλά δημιουργεί άγχος. Και μου είπε και ότι ανεξάρτητα της κατάστασης μια κοπέλα με ΑΜΗ 3 στα 30 δεν είναι το ίδιο με μια κοπέλα με ΑΜΗ 3 στα 40 κι ας είναι ίδιος ο αριθμός. Επίσης αυτό ακριβώς που λέγαμε όταν είχες στεναχωρηθεί, ότι ούτε η ΑΜΗ 3 στα 30 ούτε στα 40 σημαίνει ότι δε θα πιάνει παιδί αυτή η γυναίκα. Ήμουν πολύ ενθουσιασμενη μετά το ραντεβού που είδαμε το μωράκι και μας είπε ότι είναι κοριτσάκι και ξέχασα να το αναφέρω! 

Αχ κορίτσι μου, μπράβο που τα λες. Λίγο πριν την πρώτη μου εγκυμοσύνη (24 χρονών τότε) με έβαλε ο τότε γυναικολόγος μου να κάνω ΑΜΗ!!! Πριν καν αρχίσουμε τις προσπάθειες, απλά επειδή του είπα ότι θέλουμε να κάνουμε μωράκι, μου έγραψε ορμονικές εξετάσεις και ΑΜΗ σε 24 χρονών κορίτσι χωρίς καν να έχουμε ξεκινήσει τις προσπάθειες!

Όταν έμεινα έγκυος και άλλαξα γιατρό, πήγα στον καινούριο μου αυτές τις εξετάσεις και κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό 😁 Φώναζε ότι δεν είναι δυνατόν να κοιτάμε ΑΜΗ σε τόσο μικρή κοπέλα και ότι από μόνη της δε σημαίνει τίποτα.

Συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες.

στις πριν 18 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Με το καλό κορίτσι μου!!! Εύχομαι να τα καταφέρεις με την πρώτη προσπάθεια και να έχεις σύντομα ένα σποράκι στην κοιλίτσα σου

Ευχαριστώ πάρα πολύ γλυκό μου lacostaki!🥰Το ίδιο εύχομαι κι εγώ για εσένα! Ο νέος χρόνος να φέρει στην κοιλίτσα σου ένα υπέροχο πλασματακι! 💗💗💗💗

Γειά σας κορίτσια. Δεν με ξέρετε, αλλά εγώ σας παρακολουθώ καιρό και νιώθω ότι σας γνωρίζω! Πήρα την απόφαση λοιπόν να σας γράψω, γιατί έσκασα απ το κακό μου επειδή δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Τελευταία περίοδος 6/1/22, η οποία κράτησε 12 μέρες (λόγω 3ης δόσης εμβολίου στις 22/12/22, μου είπε ο γιατρός). Με τεστ ωορρηξιας που έκανα από την 9η μέρα του κυκλου, βρήκα το θετικό την 12η και είχα κανονικά τις επαφές μου. Την επόμενη μέρα αρνητικό το τεστ ωορ. Υπέθεσα ότι όλα καλά, αφού συνήθως τότε βρίσκω θετικο. Την 17η μέρα του κύκλου βρίσκω πάλι θετικό τεστ ωορρηξ, όπως και την 20η και την 21. Έκανα τεστ εγκυμοσύνης αυτές τις μερες, φυσικά αρνητικά. Έκανα και σήμερα τεστ εγκυμοσύνης, 28η μέρα, αρνητικό. Τι γίνεται ρε κορίτσια θα σκάσω! Πότε ήταν η ωορρηξια μου τελικά? Υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος και να μην δείξουν τα τεστ 15 μέρες μετά? Να σημειώσω ότι συνήθως έχω κύκλο 23-26 μέρες. Επίσης, ειχα βιοχημικη τον Αύγουστο που την ανακάλυψα λόγω θετικών τεστ ωορρηξιας που ξεκίνησα με το 'νέο κυκλο' υποτίθεται (ήταν ψευδοπερίοδος που μου ήρθε τη μέρα που περίμενα κανονικά περίοδο). Όλο τέτοια ανεξήγητα συμβαίνουν. Συγγνώμη για το κατεβατό. 

στις πριν 7 ώρες, ο/η anli1978 είπε:

Καλημέρα

Αναμένω να δω τη χοριακή την Πέμπτη με μηδενικές ελπίδες αλλά χωρίς να με έχει πα΄ρει από κάτω,,θα κρατήσω είπαμε το θετικό...ίσως να μην έπρεπε να κάνω το τεστ νωρίτερα...για να μην το περνάω όλο αυτο..εντωμεταξύ πέρνω και προγεστερόνη και ψιλοζαλίζομαι..φέρνει αυτή ζαλάδες σωστά?Υπομονή μέχρι αύριο και μετά καινούριο ξεκίνημα..το μόνο που σκέφτομαι είναι αν είναι τυχαίο 2 στα 2 τις τελευταίες φορές..Θα σας ενημερώσω και αύριο για τα αποτελέσματα...σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Προγεστερονη δεν έχω πάρει ποτέ γιατί δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω αλλά απ ότι έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ ναι φέρνει ζαλάδες...Αρχικά δεν προδικαζουμε τίποτα περιμένουμε τα αποτελέσματα της χοριακης αλλά στην περίπτωσή που δεν προχωρήσει θεωρώ ότι σίγουρα δεν είναι τυχαίο γεγονός το 2 στα 2 αλλά κατά τη γνώμη μου είναι φυσιολογικό ξέρεις πολύ καλά όπως το ξέρω κι εγώ ότι στην ηλικία μας είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί υγιές ωάριο απο την άλλη βέβαια θεωρώ ότι δεν έχεις να χάσεις κάτι να μιλήσεις με τον γιατρό σου μήπως πρέπει να το ψάξεις λίγο περισσότερο

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Προγεστερονη δεν έχω πάρει ποτέ γιατί δεν έχω μείνει ποτέ έγκυος οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω αλλά απ ότι έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ ναι φέρνει ζαλάδες...Αρχικά δεν προδικαζουμε τίποτα περιμένουμε τα αποτελέσματα της χοριακης αλλά στην περίπτωσή που δεν προχωρήσει θεωρώ ότι σίγουρα δεν είναι τυχαίο γεγονός το 2 στα 2 αλλά κατά τη γνώμη μου είναι φυσιολογικό ξέρεις πολύ καλά όπως το ξέρω κι εγώ ότι στην ηλικία μας είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί υγιές ωάριο απο την άλλη βέβαια θεωρώ ότι δεν έχεις να χάσεις κάτι να μιλήσεις με τον γιατρό σου μήπως πρέπει να το ψάξεις λίγο περισσότερο

Καλα με προγεστερονη όταν έπαιρνα στην εγκυμοσύνη γύριζε όλο το δωμάτιο!!!! Τόσο ζαλάδα μιλάμε... Τα είχα δει όλα!!!! Η λύση βρέθηκε όταν το έβαζα ενδοκολπικα το utregostan... Πες τον να το βάζεις ενδοκολπικα @anli1978

στις πριν 4 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Τη μετράμε σαν σύμβαση ως πρώτη μέρα γιατί είναι συγκεκριμένη και εύκολη να την ξέρει κάθε γυναίκα ενώ η ωορρηξια ή κάποιο άλλο σημείο καμπής του κύκλου δεν είναι, αλλά πχ εμένα που έχω 33-34 μέρες κύκλο αυτή η μέρα διαφέρει από μιας άλλης κοπέλας που έχει 28 ή 25 μέρες κύκλο. Η περίοδος είναι αποτέλεσμα του ότι δεν έγινε γονιμοποίηση τον προηγούμενο μήνα οπότε σχετίζεται με αυτόν και δεν έχει σχέση με το πότε ή πώς θα κάνεις τη νέα ωορρηξια. Μπορεί να σημαίνει πχ ότι δεν παχυνε αρκετά το ενδομητριο, οπότε έχεις λίγο αίμα. Επίσης η ποσότητα του αίματος και οι μερες είναι στον άνθρωπο. Αυτό που λένε να παρατηρείς είναι αν ο οργανισμός σου κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που συνήθως κάνει. Αν έχεις πάντα 5-6 μέρες ροή και κάποια φορά κάνεις 1-2 μέρες με ελάχιστη ροή υπάρχει πιθανότητα όντως να μην είχες καλή ωορρηξια το μήνα ή να μην ήταν στα χάι τους οι ορμόνες σου για εκείνο το μήνα (είναι και φυσιολογικό λίγες φορές το χρόνο να συμβεί αυτό). Σε αυτό το επίπεδο όμως. Όχι έχω κανονικά 3 μέρες, τώρα είχα 2,5 μέρες, μήπως δεν έκανα καλή ωορρηξία και πάντα με πιθανότητα και όχι με βεβαιότητα. 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου ❤️ ❤️ Είμαι πολύ πιο ήρεμη και χαρούμενη σε αυτή τη φάση. Σκέφτομαι μόνο θετικά. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η stemi είπε:

Γειά σας κορίτσια. Δεν με ξέρετε, αλλά εγώ σας παρακολουθώ καιρό και νιώθω ότι σας γνωρίζω! Πήρα την απόφαση λοιπόν να σας γράψω, γιατί έσκασα απ το κακό μου επειδή δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Τελευταία περίοδος 6/1/22, η οποία κράτησε 12 μέρες (λόγω 3ης δόσης εμβολίου στις 22/12/22, μου είπε ο γιατρός). Με τεστ ωορρηξιας που έκανα από την 9η μέρα του κυκλου, βρήκα το θετικό την 12η και είχα κανονικά τις επαφές μου. Την επόμενη μέρα αρνητικό το τεστ ωορ. Υπέθεσα ότι όλα καλά, αφού συνήθως τότε βρίσκω θετικο. Την 17η μέρα του κύκλου βρίσκω πάλι θετικό τεστ ωορρηξ, όπως και την 20η και την 21. Έκανα τεστ εγκυμοσύνης αυτές τις μερες, φυσικά αρνητικά. Έκανα και σήμερα τεστ εγκυμοσύνης, 28η μέρα, αρνητικό. Τι γίνεται ρε κορίτσια θα σκάσω! Πότε ήταν η ωορρηξια μου τελικά? Υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος και να μην δείξουν τα τεστ 15 μέρες μετά? Να σημειώσω ότι συνήθως έχω κύκλο 23-26 μέρες. Επίσης, ειχα βιοχημικη τον Αύγουστο που την ανακάλυψα λόγω θετικών τεστ ωορρηξιας που ξεκίνησα με το 'νέο κυκλο' υποτίθεται (ήταν ψευδοπερίοδος που μου ήρθε τη μέρα που περίμενα κανονικά περίοδο). Όλο τέτοια ανεξήγητα συμβαίνουν. Συγγνώμη για το κατεβατό. 

Δύο σενάρια είναι πιθανα:

Α) το εμβόλιο σε από συντόνισε για τα καλά αυτό το μήνα οπότε περίμενε να αδιαθετησεις και ξανά προσπαθείτε τον επόμενο, εμένα τον επόμενο είχε σιαξει

Β) έκανες 2 φορές ωορρηξια πράγμα που συμβαίνει σε νεαρές ηλικίες και δεν είναι κακό οπότε και πάλι περιμένεις να περάσουν 14 μέρες από το δεύτερο θετικό τεστ ωορρηξιας και αν δεν αδιαθετησεις κάνεις τεστ εγκυμοσύνης 

στις πριν 1 ώρα, ο/η evaioan είπε:

Α) το εμβόλιο σε από συντόνισε για τα καλά αυτό το μήνα οπότε περίμενε να αδιαθετησεις και ξανά προσπαθείτε τον επόμενο, εμένα τον επόμενο είχε σιαξει

Β) έκανες 2 φορές ωορρηξια πράγμα που συμβαίνει σε νεαρές ηλικίες και δεν είναι κακό οπότε και πάλι περιμένεις να περάσουν 14 μέρες από το δεύτερο θετικό τεστ ωορρηξιας και αν δεν αδιαθετησεις κάνεις τεστ εγκυμοσύνης 

Ή κάποιο από όλα τα τεστ να ήταν ελαττωματικό...από αναπάντητα ερωτηματα πάντως άλλο τίποτα με αυτά τα τεστ....

Κορίτσια μου έκανα την σαλπιγγογραφια! Όλα καλά διαβάτες κ οι σάλπιγγες καθαρές! Τώρα πρέπει να κλείσω ραντεβού για να τα δει ο γιατρος! Θα πάρω τηλ αύριο να κλείσω ραντεβού!  

τωρα νιώθω λες κ έχω περίοδο…

Ρώτησα τον γιατρό αν μπορώ να έχω ελεύθερες επαφές και μου λέει εμάς μας ενδιαφέρει από την περίοδο ως σήμερα να μην είχες επαφή στις γόνιμες δώστου να καταλαβει 😂😂😂

στις πριν 1 ώρα, ο/η evaioan είπε:

Η διπλή ωορρηξία δε γίνεται σχεδόν ποτέ με απόσταση ημερών. Γίνεται με την ίδια κορύφωση ορμονών, απλά 2 ωάρια απελευθερώνονται αντί για 1. Αυτό που είναι πιθανό είναι να έκανε προσπάθεια ο οργανισμός να κάνει ωορρηξία, να μην έκανε τελικά και μετά να ξαναέκανε πικ η LH. Γενικά το ότι βγαίνει θετικό ένα τεστ ωορρηξίας δε σημαίνει ότι έχει γίνει ή θα γίνει απαραίτητα ωορρηξία, σημαίνει ότι κάνει πικ η LH που φυσιολογικά προκαλεί ωορρηξία. Για επιβεβαίωση ωορρηξίας υπάρχει η δυνατότητα να γίνει τεστ προγεστερόνης κάποιες μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας, χωρίς πάλι βέβαια να δείχνει και την ποιότητα της ωορρηξίας ή την ακριβή ημέρα.

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια μου έκανα την σαλπιγγογραφια! Όλα καλά διαβάτες κ οι σάλπιγγες καθαρές! Τώρα πρέπει να κλείσω ραντεβού για να τα δει ο γιατρος! Θα πάρω τηλ αύριο να κλείσω ραντεβού!  

Ρώτησα τον γιατρό αν μπορώ να έχω ελεύθερες επαφές και μου λέει εμάς μας ενδιαφέρει από την περίοδο ως σήμερα να μην είχες επαφή στις γόνιμες δώστου να καταλαβει 😂😂😂

Τέλεια! Πάντα να ακολουθείτε τις συμβουλές του γιατρού! 😉😉

στις πριν 7 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Οποία εγκυμοσύνη κ να είναι έχει δικαίωμα και ο πατέρας να δει το μωρό του! Ξερεις ποσό άσχημα ένιωσα όταν ήμουν σε κλινική και να παρακαλεί η κοπέλα να μπει ο άντρας της γιατί θα μάθαιναν το φύλο του μωρού;;ούτε μέσα στην κλινική δεν τον άφηναν να μπει καθόταν έξω!  Ένιωσα ντροπή εγώ προς αυτους, και ένιωσα κ άσχημα για την κοπέλα! Ας πούμε ΕΛΕΟΣ! Ας δείξουν λίγη ενσυναισθηση 

μπορω να φανταστώ πως ένιωθες και πραγματικά ποσό άσχημα να νιωθεις να περνάς μόνη σου την αποβολή ελεος μαζί τους!!!

Τραγικό..  εμένα με άφηνε και τραβούσα βίντεο τουλάχιστον.. τι να πω.. καταντήσαμε αηδία με όλα αυτά που ζούμε τελευταία 

στις πριν 7 ώρες, ο/η anli1978 είπε:

Δεν θα μπω σε όλη αυτή τη διαδικασία...3 συλλήψεις έχουμε κάνει σε 14 μήνες...τι στο καλό!!!Καλό θα ναι και το σπέρμα...πιστεύω ότι θα αγχωθούμε πιο πολύ και θέλω να το πάω χαλαρα..και αν είναι να έρθει θε να ρθει..πάντως ζωδιακά φέτος είναι η χρονιά μου σε αυτό το θέμα..για να δούμε..κι αν όχι παλι υγεία και χαρά..θα ήθελα να έχω ε΄να παιδάκι με τον αγαπημένο μου αλλά αν όχι για κάποιο λόγο δεν θα έρθει...σας φιλώ γλυκά

Χμ τι ζώδιο εισαι;

στις πριν 7 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Όχι όχι η μονάδα μέτρησης είναι η ίδια! Εξάλλου το διαβεβαίωσαμε κ από υπέρηχο είδε λιγα ωοθυλακια ο γιατρος κ απλά θελαμε την ορμόνη για να βεβαιωθει ο υπερχηχος! Απλά πρεπει να βιαστώ δεν πρεπει να το αναβάλλω άλλο! Να σε ρωτήσω κάτι όσο αφορά τα  ντοστινεξ είχες παρενέργειες; Από το καιρό που τα αρχισα έχω μόνιμα πονοκέφαλο διαχειρίσιμο αλλά έχω…

Πως το είδατε στον υπέρηχο;  πας συγκεκριμένη μερα; μήπως το είδε και εμένα και μου είπε ότι ήθελε να κάνω τις ορμονικές από περιέργεια; 

στις πριν 7 ώρες, ο/η MyNa είπε:

Με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σας... εμένα πάντως η γιατρός μου με έβαλε να κάνω μόνο fsh, lh και Ε2 με κάποιες άλλες και είμαι 38.. για αμη ουτε καν μου ανάφερε κατι

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

τωρα νιώθω λες κ έχω περίοδο…

Ε δωστου και εσύ να καταλάβει 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Εμ δε στο πα εγω να ετοιμάζεσαι και θσ είσαι η επόμενη;  αντε μια μια να μένετε έγκυος να πιάσω και εγώ κάποτε σειρα🤣🤣🤣

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Πως το είδατε στον υπέρηχο;  πας συγκεκριμένη μερα; μήπως το είδε και εμένα και μου είπε ότι ήθελε να κάνω τις ορμονικές από περιέργεια; 

Όταν πήγα για τεστ παπ, εκτός από το τεστ κάνει κ έλεγχο στήθος αδένες θυρεοειδή, μήτρα ωοθήκες. Δεν ήμουν σε γόνιμες ημερες όταν πήγα και ειδε ότι η μια ωοθηκη σε σχέση με τη περσινή μέτρηση συρρικνώθηκε και ότι δεν είχε πολλά ωοθυλάκια! Και μαζί με τις αλλες ορμόνες μ έβαλε κ αυτή! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...