Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες!! (Δεν έχω αντιδράσεις , με το σταγονόμετρο τις δίνει το φόρουμ...)...αν δεν είχα κάνει την προγεστερόνη κι αν δεν είχα διαβάσει σε άλλα φόρουμ κάποιες περιπτώσεις που είχαν 30 και ήταν έγκυες δεν θα το είχα στο μυαλό μου...κρατάω μικρό καλάθι....θα κάνω τεστ την Παρασκευή γιατί το Σάββατο θα έχω καλεσμένους στο σπίτι...αν και σήμερα δεν αισθάνομαι πόνους...μάλλον το 30 σημαίνει οτι έκανα απλά καλή ωορρηξία...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Heart είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες!! (Δεν έχω αντιδράσεις , με το σταγονόμετρο τις δίνει το φόρουμ...)...αν δεν είχα κάνει την προγεστερόνη κι αν δεν είχα διαβάσει σε άλλα φόρουμ κάποιες περιπτώσεις που είχαν 30 και ήταν έγκυες δεν θα το είχα στο μυαλό μου...κρατάω μικρό καλάθι....θα κάνω τεστ την Παρασκευή γιατί το Σάββατο θα έχω καλεσμένους στο σπίτι...αν και σήμερα δεν αισθάνομαι πόνους...μάλλον το 30 σημαίνει οτι έκανα απλά καλή ωορρηξία...

Όχι μην το σκέφτεσαι έτσι. Και εγώ μια μέρα είχα πόνους και νόμιζα ότι θα έρθει περίοδος. Και μετά δεν είχα. Ώσπου έκανα τεστ κτλ..πέρασαν λίγες μέρες και άρχισαν τα τραβήγματα

στις πριν 1 λεπτό, ο/η babyblue94 είπε:

Όχι μην το σκέφτεσαι έτσι. Και εγώ μια μέρα είχα πόνους και νόμιζα ότι θα έρθει περίοδος. Και μετά δεν είχα. Ώσπου έκανα τεστ κτλ..πέρασαν λίγες μέρες και άρχισαν τα τραβήγματα

Θα δούμε την Παρασκευή....μέχρι τότε οι αναζητήσεις στο κινητό μου είναι , mammyland ,προγεστερόνη 7 μέρες μετά από πιθανή ωορρηξία , προγεστερόνη 30....χαχαχαχα

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Heart είπε:

Θα δούμε την Παρασκευή....μέχρι τότε οι αναζητήσεις στο κινητό μου είναι , mammyland ,προγεστερόνη 7 μέρες μετά από πιθανή ωορρηξία , προγεστερόνη 30....χαχαχαχα

Χαχαχαχαχχα ε ναι. Λογικό είναι ❣️❣️

στις πριν 42 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

Τώρα μίλησα...είναι παλαιάς κοπής γιατρός..θεωρεί ότι ΄λόγω ηλικίας η ποιότητα των ωαρίων δεν είναι πολύ καλή...δεν θα συμβαίνει πάντα αλλά εκεί το αποδίδει...είπαμε πάμε παρακάτω με λιγότερο άγχος κορίτσια..πραγματικά..

εκανες ορμονολογικες εξετασεις για να δεις ποιοτητα? εγω εκανα την fsh, lh και Ε2 .. η fsh δειχνει αν κανεις ωαρια και αν ειναι ποιοτικα σε συνδιασμο με την Ε2

@Antonia2 ναι ναι σήμερα θα πάω στις 17:30 Έχω ραντεβού! Είμαι κατ αγχωμένη και κ ο άντρας μου δε μπορούσε να έρθει έχει να πάει σε οφθαλμίατρο γιατί τυχαία ανακάλυψε η πεθερά μου ότι έχει κερατοκωνο κ μάλλον είναι κληρονομικό κ πρέπει να ελεγχθούν κ ο άντρας μ κ η αδερφή του ουφ…

@Nandia-αυτο το μήνα νομίζω εσυ θα μας πεις τα ευχάριστα!! 

@babyblue94Εσυ όταν έκανες σαλπιγγογραφια είχες μετά κανονικές επαφές; Ή με προφύλαξη; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η babyblue94 είπε:

Σας έχω όλες στο μυαλό μου. Οποια ξεμπερδεψει με τις εξετάσεις και μπει σε έναν σωστό δρόμο αργά η γρήγορα θα μείνει έγκυος..εγώ αυτό κατάλαβα από εμένα. Ένα χρονο σε έναν τραγικό γιατρό και μόλις άλλαξα σε έναν καινούργιο και μας έψαξε μέχρι τα νύχια. Πιάσαμε στο 4 μηνο.

Εσύ είσαι στις γόνιμες τώρα. Δώστου να καταλάβει..και σε δύο βδομάδες θα μιλαμε σίγουρα για σένα. 😍

του δινω και καταλαμβαινει.. αρχισα να εχω συμπτωματα ωορρηξιας αρα δεν θα τον αφησω σε ησυχια χαχαχαχαχαχ

στις πριν 2 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

να απολαυσεις την διαδικασια.. ολα τελεια θα πανε θα το δεις.. μπηκες στον μονοδρομο της οδου μητροτητας.. δεν εχει επιστροφη.. μονος προορισμος ειναι το μωρακι σου που σε περιμενει στο τελος της διαδρομης για να ξεκινησετε μια αλλη πιο ομορφη διαδρομη

Αχ κορίτσι μου ποσο συγκινητικά είναι τα όμορφα λογάκια σου... μακάρι, μακάρι γτ πραγματικά με αυτά τα φάρμακα πολεμαω με τον εαυτό μου μέσα μου.. μόνο που διαβάζω τα όμορφα λόγια σου, μου έρχεται να βάλω τα κλάματα! 

Κάθε που κάνω ένεση, επειδή έχω κάνει αρκετές φοβάμαι και λέω παναγιά μου να πάνε όλα καλά! 

Αύριο θα εχω νεα για την κατάσταση μου! Σε ευχαριστώ πολύ ❤❤❤❤

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nandia- είπε:

εκανες ορμονολογικες εξετασεις για να δεις ποιοτητα? εγω εκανα την fsh, lh και Ε2 .. η fsh δειχνει αν κανεις ωαρια και αν ειναι ποιοτικα σε συνδιασμο με την Ε2

Ναι έκανα..καλες είναι μου είπαν..

TSH 0.64

PRL 13

E2 45

FSH 7

LH 6.2

AMH 17.6 pmol/L

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

@Antonia2 ναι ναι σήμερα θα πάω στις 17:30 Έχω ραντεβού! Είμαι κατ αγχωμένη και κ ο άντρας μου δε μπορούσε να έρθει έχει να πάει σε οφθαλμίατρο γιατί τυχαία ανακάλυψε η πεθερά μου ότι έχει κερατοκωνο κ μάλλον είναι κληρονομικό κ πρέπει να ελεγχθούν κ ο άντρας μ κ η αδερφή του ουφ…

@babyblue94Εσυ όταν έκανες σαλπιγγογραφια είχες μετά κανονικές επαφές; Ή με προφύλαξη; 

Εγώ έκανα αυτή με τον αφρο. Και είχα κανονικά επαφές. Αφού την μέρα που πήγα  βρήκαμε ένα 17 Άρι και μου λέει ο γιατρός θα είναι πολύ καλός αυτός ο μήνας σου. 😝

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

λες? δεν θελω να ελπιζω.. θα δειξει .. παντως τον αλλον μηνα κλεινω 1 χρονο που εμεινα εγκυος

του επιτρεπουν να ερχεται μαζι σου? εμενα η γυναικολογος οταν ειμουν εγκυος δεν τον αφηνε να μπει μαζι μου ετσι δεν ερχοταν κιολας

στις πριν 3 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

TSH 0.64

PRL 13

E2 45

FSH 7

LH 6.2

AMH 17.6 pmol/L

τελειες ειναι .. σπερματοδιαγραμμα? εμεις δεν καναμε ακομα βεβαια αν και νομιζω αυριο θα μου πει να κανει ενα ο αντρας μου..  εσενα φαινονται ποιοτικα και αρκετα

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Αχ κορίτσι μου ποσο συγκινητικά είναι τα όμορφα λογάκια σου... μακάρι, μακάρι γτ πραγματικά με αυτά τα φάρμακα πολεμαω με τον εαυτό μου μέσα μου.. μόνο που διαβάζω τα όμορφα λόγια σου, μου έρχεται να βάλω τα κλάματα! 

Κάθε που κάνω ένεση, επειδή έχω κάνει αρκετές φοβάμαι και λέω παναγιά μου να πάνε όλα καλά! 

Αύριο θα εχω νεα για την κατάσταση μου! Σε ευχαριστώ πολύ ❤❤❤❤

αυτες τις ενεσεις τις τρεμω.. μου ειπε αν μεινω εγκυος θα βαζω και εγω ενεση καθε μερα αλλα χαλαλι.. η παναγια θα ειναι διπλα σου και ολα θα πανε καλα 💖

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

λες? δεν θελω να ελπιζω.. θα δειξει .. παντως τον αλλον μηνα κλεινω 1 χρονο που εμεινα εγκυος

του επιτρεπουν να ερχεται μαζι σου? εμενα η γυναικολογος οταν ειμουν εγκυος δεν τον αφηνε να μπει μαζι μου ετσι δεν ερχοταν κιολας

Γιατί δεν τον άφηνε ; Άλλο και τούτο. Δεν πάμε καλά. Εμένα τον αφήνει και έγγυος που δεν ήμουν πάντα. Όλοι οι γιατροί αν ήθελα να μπει ερχόταν..πάντα μαζί του πάω 

Και σημερα στον πρώτο υπέρηχο και βέβαια θα μπει μέσα. Βασικά δεν θα το συζητούσα καν. Αυτό νομίζω είναι δικαίωμα μας. 

στις πριν 13 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

TSH 0.64

PRL 13

E2 45

FSH 7

LH 6.2

AMH 17.6 pmol/L

Οι εξετάσεις σου είναι σούπερ! Νομίζω πρέπει να αλλάξεις γιατρο! Εμένα φαντάσου 29 χρόνων κ η ΑΜΗ μου είναι 4! Και ο γιατρος μου είπε να μην αγχώνομαι…! Να κανεις την χοριακη σου την Πέμπτη και θα περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου! 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Δε ρώτησα αλλά τουλάχιστον να καθόταν έξω… ο γυναικολόγος δέχεται πάντα ένα σύνοδο! Και να πω κ κάτι με ενοχλεί παρα πολύ η δικαιολογία COVID, πλέον έχουμε τεστ έχουμε εμβόλια το Covid πάει προς ενδημικό και νευριάζω παρά πολύ όταν ακούω αυτή την ατάκα «λόγο Covid “ ενώ έχουν στα ιατρεία νοσοκόμες γιατρους που πάνε με ένα απλό τεστ κάθε 48 ώρες ενώ για εμας είναι υποχρεωτικό της ημέρας για να πάμε στο γιατρο!! 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Γιατί δεν τον άφηνε ; Άλλο και τούτο. Δεν πάμε καλά. Εμένα τον αφήνει και έγγυος που δεν ήμουν πάντα. Όλοι οι γιατροί αν ήθελα να μπει ερχόταν..πάντα μαζί του πάω 

Και σημερα στον πρώτο υπέρηχο και βέβαια θα μπει μέσα. Βασικά δεν θα το συζητούσα καν. Αυτό νομίζω είναι δικαίωμα μας. 

Λογο κοβιτ

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Οι εξετάσεις σου είναι σούπερ! Νομίζω πρέπει να αλλάξεις γιατρο! Εμένα φαντάσου 29 χρόνων κ η ΑΜΗ μου είναι 4! Και ο γιατρος μου είπε να μην αγχώνομαι…! Να κανεις την χοριακη σου την Πέμπτη και θα περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου! 

Δε ρώτησα αλλά τουλάχιστον να καθόταν έξω… ο γυναικολόγος δέχεται πάντα ένα σύνοδο! Και να πω κ κάτι με ενοχλεί παρα πολύ η δικαιολογία COVID, πλέον έχουμε τεστ έχουμε εμβόλια το Covid πάει προς ενδημικό και νευριάζω παρά πολύ όταν ακούω αυτή την ατάκα «λόγο Covid “ ενώ έχουν στα ιατρεία νοσοκόμες γιατρους που πάνε με ένα απλό τεστ κάθε 48 ώρες ενώ για εμας είναι υποχρεωτικό της ημέρας για να πάμε στο γιατρο!! 

εγω να δεις ποσο νευριαζω γιατι ηταν το πρωτο του και δεν το ειδε ουτε μια φορα.. καλυτερα βεβαια ετσι οπως εξελιχθηκε αλλα το χειροτερο ειναι που στην αποξεση ειμουν εντελως μονη και αυτος τρογωταν σπιτι και περιμενε να συνελθω για να τον παρω τηλ να δει οτι ειμαι καλα.. αυτα ολα περσι.. ελπιζω φετος αν μπορεσω να μεινω εγκυος να τον αφηνει να ερχεται

στις πριν 13 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!! Εγώ θυμώνω όταν ακούω «με βάση το διάταγμα κ μπλα μπλα» ενώ να υπάρχουν γιατροί κ νοσηλευτικό προσωπικό που κάνει τεστ κάθε 48 ώρες για να πάει δουλεια χωρις ιστορικό εμβολιασμού κ από εμας να ζητάνε της ημέρα τεστ ασχετο αν είσαι εμβολιασμενος και χωρις σύνοδο! Μου σπάνε τα νεύρα πραγματικά τώρα που τους θυμήθηκα…😤😤😤

όσο για την σαλπιγογραφια δεν ξέρω τι θα κάνω εξάλλου ο γιατρος μου είπε να πάω στον συγκεκριμένο! Αλλά θα τον ρωτήσω σήμερα που θα πάω γιατί άκουσα διαφορα…κ αφού θα είμαι πιο «γόνιμη» γιατί να μη το εκμεταλλευτώ;; 😉😉

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Λογο κοβιτ

εγω να δεις ποσο νευριαζω γιατι ηταν το πρωτο του και δεν το ειδε ουτε μια φορα.. καλυτερα βεβαια ετσι οπως εξελιχθηκε αλλα το χειροτερο ειναι που στην αποξεση ειμουν εντελως μονη και αυτος τρογωταν σπιτι και περιμενε να συνελθω για να τον παρω τηλ να δει οτι ειμαι καλα.. αυτα ολα περσι.. ελπιζω φετος αν μπορεσω να μεινω εγκυος να τον αφηνει να ερχεται

Οποία εγκυμοσύνη κ να είναι έχει δικαίωμα και ο πατέρας να δει το μωρό του! Ξερεις ποσό άσχημα ένιωσα όταν ήμουν σε κλινική και να παρακαλεί η κοπέλα να μπει ο άντρας της γιατί θα μάθαιναν το φύλο του μωρού;;ούτε μέσα στην κλινική δεν τον άφηναν να μπει καθόταν έξω!  Ένιωσα ντροπή εγώ προς αυτους, και ένιωσα κ άσχημα για την κοπέλα! Ας πούμε ΕΛΕΟΣ! Ας δείξουν λίγη ενσυναισθηση 

μπορω να φανταστώ πως ένιωθες και πραγματικά ποσό άσχημα να νιωθεις να περνάς μόνη σου την αποβολή ελεος μαζί τους!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Αποκλείεται εμένα 17 και εσένα 4..μάλλον είναι διαφορετική η μονάδα μέτρησης ..Κορίτσι την προλακτίνη στρώσε ,σαλπιγγογραφία και έμεινες..

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nandia- είπε:

τελειες ειναι .. σπερματοδιαγραμμα? εμεις δεν καναμε ακομα βεβαια αν και νομιζω αυριο θα μου πει να κανει ενα ο αντρας μου..  εσενα φαινονται ποιοτικα και αρκετα

Δεν θα μπω σε όλη αυτή τη διαδικασία...3 συλλήψεις έχουμε κάνει σε 14 μήνες...τι στο καλό!!!Καλό θα ναι και το σπέρμα...πιστεύω ότι θα αγχωθούμε πιο πολύ και θέλω να το πάω χαλαρα..και αν είναι να έρθει θε να ρθει..πάντως ζωδιακά φέτος είναι η χρονιά μου σε αυτό το θέμα..για να δούμε..κι αν όχι παλι υγεία και χαρά..θα ήθελα να έχω ε΄να παιδάκι με τον αγαπημένο μου αλλά αν όχι για κάποιο λόγο δεν θα έρθει...σας φιλώ γλυκά

στις πριν 6 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

Αποκλείεται εμένα 17 και εσένα 4..μάλλον είναι διαφορετική η μονάδα μέτρησης ..Κορίτσι την προλακτίνη στρώσε ,σαλπιγγογραφία και έμεινες..

Όχι όχι η μονάδα μέτρησης είναι η ίδια! Εξάλλου το διαβεβαίωσαμε κ από υπέρηχο είδε λιγα ωοθυλακια ο γιατρος κ απλά θελαμε την ορμόνη για να βεβαιωθει ο υπερχηχος! Απλά πρεπει να βιαστώ δεν πρεπει να το αναβάλλω άλλο! Να σε ρωτήσω κάτι όσο αφορά τα  ντοστινεξ είχες παρενέργειες; Από το καιρό που τα αρχισα έχω μόνιμα πονοκέφαλο διαχειρίσιμο αλλά έχω…

στις πριν 6 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

Δεν θα μπω σε όλη αυτή τη διαδικασία...3 συλλήψεις έχουμε κάνει σε 14 μήνες...τι στο καλό!!!Καλό θα ναι και το σπέρμα...πιστεύω ότι θα αγχωθούμε πιο πολύ και θέλω να το πάω χαλαρα..και αν είναι να έρθει θε να ρθει..πάντως ζωδιακά φέτος είναι η χρονιά μου σε αυτό το θέμα..για να δούμε..κι αν όχι παλι υγεία και χαρά..θα ήθελα να έχω ε΄να παιδάκι με τον αγαπημένο μου αλλά αν όχι για κάποιο λόγο δεν θα έρθει...σας φιλώ γλυκά

Τι ζώδιο είσαι;;; 😂😂

στις πριν 7 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

Ναι ισχύει αυτό που σου λέει η raf. Γιατί αν δεν βρίσκεις εσύ κάποιο λόγο που δεν κρατιέται μπορεί ο δικός σου να έχει κάποιο μικρόβιο και κατά την σύλληψη να το παιρναει στο έμβρυο και ο οργανισμός μου όταν αυτό φτάνει στην μήτρα να το αποβάλλει ως άρρωστο .άρα όλα παίζουν ρόλο 

Βέβαια εσύ ξέρεις μέχρι πόσο έχεις αντοχες και δυναμη 

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Όχι όχι η μονάδα μέτρησης είναι η ίδια! Εξάλλου το διαβεβαίωσαμε κ από υπέρηχο είδε λιγα ωοθυλακια ο γιατρος κ απλά θελαμε την ορμόνη για να βεβαιωθει ο υπερχηχος! Απλά πρεπει να βιαστώ δεν πρεπει να το αναβάλλω άλλο! Να σε ρωτήσω κάτι όσο αφορά τα  ντοστινεξ είχες παρενέργειες; Από το καιρό που τα αρχισα έχω μόνιμα πονοκέφαλο διαχειρίσιμο αλλά έχω…

Προχθές που είχαμε ραντεβού με το γυναικολόγο να δούμε το μωρό τον ρώτησα και για την ΑΜΗ και του είπα για εσένα που σου ζήτησαν τόσο μικρή να κάνεις και είδες χαμηλή. Και μου είπε ότι αυτός διαφωνεί με το να βάζεις τόσο νέες κοπέλες να κάνουν έλεγχο στην ΑΜΗ γιατί δε σημαίνει αυτά που καταλαβαίνουμε και απλά δημιουργεί άγχος. Και μου είπε και ότι ανεξάρτητα της κατάστασης μια κοπέλα με ΑΜΗ 3 στα 30 δεν είναι το ίδιο με μια κοπέλα με ΑΜΗ 3 στα 40 κι ας είναι ίδιος ο αριθμός. Επίσης αυτό ακριβώς που λέγαμε όταν είχες στεναχωρηθεί, ότι ούτε η ΑΜΗ 3 στα 30 ούτε στα 40 σημαίνει ότι δε θα πιάνει παιδί αυτή η γυναίκα. Ήμουν πολύ ενθουσιασμενη μετά το ραντεβού που είδαμε το μωράκι και μας είπε ότι είναι κοριτσάκι και ξέχασα να το αναφέρω! 

κοριτσια μου να σας ρωτησω κατι, χθες προχθες αναφερατε ενα συσχετισμο της διαρκειας της περιοδου και της καλης ωορρηξιας... να σας ρωτησω, αν πχ εχω γενικα περιοδο 5 ημερων αλλα μου κρατησει 3 ημερες αντι για 5, αυτο ειναι δειγμα οτι η επομενη ωορρηξια δεν θα ειναι καλη;;

εχετε καποια ιδεα;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Επίσης, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον γιατρό για τον τοκετό. Του εκανα μια μίνι εισαγωγή στις 30 εβδομάδες που μας είδε αλλά μου είπε θα τα πούμε στο επόμενο ραντεβού και θα βρούμε το ιδανικότερο σενάριο αφού θα πρέπει να είμαστε Αθήνα. Οποτε ή στις 34 ή στις 35 εβδομάδες που θα μας δει θα το συζητήσουμε.    Ευτυχώς ακόμα δεν με έχει πιάσει άγχος, ίσα ίσα το εχω στο μυαλό μου σαν κάτι που θα γίνει έτσι και αλλιώς και θα τελειώσει. Ανυπομονώ να την γνωρίσω….Ισως εκείνη την στιγμή με πιάσει πανικός, θα δούμε! μαθηματα όχι δεν εχω κάνει και δεν νομίζω να το προσπαθήσω. Δυστυχώς υπάρχουν άλλα πράγματα που πρέπει να κάνω οπωσδήποτε πριν καταφθάσει η Μπέμπα και δεν θα προλάβω. 
    • Καλημέρα❤️ Το ότι μπορεί να είναι μεγαλούτσικη έχει αρχίσει να με αγχώνει να σου πω την αλήθεια. Ρώτησα και την έμβρυο μητρικό και τον γιατρό μου και μου είπαν πως είμαστε στον μέσο όρο. Ωστόσο με προβληματίζει ποσο θα φτάσει μέχρι τις 40 εβδομάδες.  Νομίζω όμως πως τελικά δεν θα το βάλει το φορμάκι που της πήρε η γιαγιά της για νεογέννητο 😂
    • Να πας να σε δει αν ειναι αίμα κατακόκκινο πριν φύγεις να ξέρεις τι γίνεται  Οχι δεν είναι υπερβολική και εγώ το ίδιο θα έκανα  θα περιμένουμε νέα σου 
    • Καλημέρα κορίτσια ! οχι ότι μου φτάνει ένα 2 ωρο αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό 😅
    • Καλημέρα! είναι πλέον αρκετά συχνό να να έχει μία γυναίκα περίοδο και να είναι έγκυος.. σίγουρα υπάρχει πιθανότητα να είσαι έγκυος.. κάνε β χοριακή! καλά αποτελέσματα!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...