Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσια μου πήγα αποτελέσματα η τιμή έπεσε σε 38 μονάδες.. τόσο κράτησε η χαρά.. δεν πειράζει θα τα καταφέρω την επόμενη φορά 

Λυπάμαι κορίτσι μου. Όπως είπες θα τα καταφέρεις την επόμενη φορά. Θα αφήσεις το σώμα σου να ξεκουραστεί για 2-3 μήνες κ όλα θα πάνε καλά❤️.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια μου!!!αυριο μπαίνει η άνοιξη, Μάρτιος!!! Να ανοίξω εγώ το θέμα μιας και είναι τα γενέθλια μου Μάρτη; 😉🥳

Καλημέρα!
Και εγώ μαζί σου, και ευχομαι να είναι ο τυχερός όλων μας ❤️

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσια μου πήγα αποτελέσματα η τιμή έπεσε σε 38 μονάδες.. τόσο κράτησε η χαρά.. δεν πειράζει θα τα καταφέρω την επόμενη φορά 

Λυπάμαι πολύ Κατερίνα! Ευτυχώς έχεις και στην κατάψυξη οπότε δε θα χρειαστεί να περάσεις όλη τη διαδικασία! Έχεις αρκετές ευκαιρίες ακόμα από την 1η προσπάθεια αν θυμάμαι καλά ε; ❤️ πάρε τώρα όσο χρόνο χρειάζεσαι και είμαι σίγουρη ότι θα έχεις θετικό αποτέλεσμα σύντομα. 

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ🤰❤️🍼🎂

Mariaira:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σαμανη:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Whatever:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Xrita:ΘΕΤΙΚΟ👶 

LadyP:ΘΕΤΙΚΟ👶 

gorgona:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Fanioko: ΘΕΤΙΚΟ👶 

👶

Katerinaki_dm:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Marba:ΘΕΤΙΚΟ👶 

St33:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ👶

geo2222:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

Riaa:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Princess28:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:01/04/22 κοριτσακι

Evaki:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Marakiii :ΘΕΤΙΚΟ👶
👶Π

Sandyb:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Crystalia90:ΘΕΤΙΚΟ  ΠΗΤ 29/05/22

MyNa:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

evaioan:ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ 13/08/22 👶

Mimi26:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ 25/08/22

Riaki2022:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:22/08/22

Mary.Ger:ΘΕΤΙΚΟ👶ΠΗΤ:02/09/22

Μαργαριτσ:ΘΕΤΙΚΟ 👶

babyblue94:ΘΕΤΙΚΟ👶

Τina21:ΘΕΤΙΚΟ👶

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ🍼💙🎂💖

Ελενακι12:ΓΕΝΝΗΣΕ:29/06/20 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ💖🎂

St3llina:ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΓΟΡΑΚΙ💙🍼

Frogel:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ🎂💖

Princess28:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/09/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Mt3508:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ🍼💙

Tzortzina123:ΓΕΝΝΗΣΕ:08/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼

Μασα:ΓΕΝΝΗΣΕ: 06/12/20:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 💖🎂

Σταυρι:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Lactaki:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ💖🎂💖🎂

annie:ΓΕΝΝΗΣΕ:09/01/21:ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ:ΑΓΟΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🍼💙🎂💖

Beatrice:ΓΕΝΝΗΣΕ:13/05/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Smurf88:ΓΕΝΝΗΣΕ:28/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

DIAMANTW:ΓΕΝΝΗΣΕ:20/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Princess1312:ΓΕΝΝΗΣΕ  

Clairy:ΓΕΝΝΗΣΕ:01/07/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼

Froufro:ΓΕΝΝΗΣΕ:18/01/22 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

ποσο στεναχωρηθηκα.. το θετικο ειναι οτι εχεις μεινει εγκυος.. εχεις παρα πολλες πιθανοτητες την επομενη φορα να πανε ολα καλα.. σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΈΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ❤️🤰❤️

diana8:? 

Maroulita:29/12 

Nandia _:15/03

marinamanoulitsa:09/03                                                         

Lacostaki:21/03

Ntinaki83:?

misofeggaro:22/01

Ευάγγελος τ:? 

Αννι:20/09                                   

Heart:17/12

Antonia2:01/01

Hopemumtobe:17/03

Αννια27:? 

Litsadi:? 

Raf123 :21/02

anli1978:28/02

στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Μια μεγάλη αγκαλιά κ Απο μένα. Δύναμη κ πίστη τίποτα άλλο.

στις πριν 3 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

στεναχωρεθηκα παρα πολύ κοριτσακι μου!! αληθεια το είχα πιστεψει πολύ για έσενα!! δεν ξερω τι να πω, αλλά σου στέλνω μια αγκαλιά, και κλάψε όσο θες αλλά να σηκωθείς γιατί τα άλλα εμβρυακια είναι εκεί και σε περιμένουν όταν νιώσεις εσύ έτοιμη!!! 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Αχ βρε κορίτσι μου........☹️Πόσο κριμα..☹️   Να σου πω ειχα καταλαβει απο αυτα που ελεγες οτι ισως κατι δεν πηγαινε καλα αλλα ηταν καιπολυ αρχη και δεν ηξερα τι να πιστεψω..Να φανταστω αυτο σημαινει οτι πηγε να γινει συλληψη και για καποιο λογο σταματησε? Λυπαμαι πολυ πραγματικα. Ξερω ποσο δυσκολο θα σου ειναι να το αντιμετωπισεις αυτο... Ειπατε τωρα με γιατρο σου ποτε θα ξανακανεις εμβρυομεταφορα? Εννοω θα μπορουσες και στον επομενο κυκλο?

Σου στελνω μια τεραστια αγκαλια κοριτσι μου και πολλη αγαπη💗. Σκεψου οτι ολα για καποιο λογο γινονται και πως για να μην προχωρησε θα υπηρχε καποιος λογος... και ισως ειναι καλυτερα ετσι..

@Κατεριναπαπ κοριτσάκι μου γλυκό πόσο σε νιώθω! Επειδή κι εγώ είμαι μια από τις γυναίκες που το έχουν βιώσει αυτό ξέρω πόσο δύσκολο είναι! Θυμάμαι δεν ήξερα τι να κάνω τότε για να νιώσω καλύτερα. Με κυρίευε ο φόβος ότι δεν θα καταφέρω ποτέ να κάνω παιδιά. Όμως το να μην προχωράει μια εγκυμοσύνη δυστυχώς συμβαίνει υπερβολικά συχνά τόσο στην εξωσωματική όσο και στην φυσική σύλληψη. Εσύ σε καμία περίπτωση να μην σκεφτείς ότι δεν θα τα καταφέρεις. Να γίνεις πιο δυνατή μέσα από αυτό και να έχεις πίστη μέσα σου! Να αγκαλιάσεις τον άντρα σου με όλη σου την δύναμη και να κοιτάξετε μπροστά με αισιοδοξία! Το μωράκι σας θα έρθει να είσαι σίγουρη και θα σε κάνει να ξεχάσεις όλες αυτές τις στεναχώριες! 💗Σου στέλνω μια πολύ μεγάλη αγκαλιά!

Κοριτσάκια μου ποσοοο μα ποοοοσο με έχετε συμφωνήσει με το ενδιαφέρον σας! Τελείωσαν οι καρδούλες μου, σας στέλνω και εσάς απο εδω 💗💗💗💗💗💗💗💗 στη κάθε μια ξεχωριστά και σας ευχαριστώ !!! 

Τελείωσε το ταξιδάκι μου,  θα κάνω μια στάση να ξεκουραστώ και θα συνεχίσω, κρατάω τα θετικά, όπως τξ χαρά που πήρα έστω Για λίγο και την εμφύτευση που πέτυχα για πρώτη φορά στη ζωή μου! Υπομονή και πίστη και θα τα καταφέρουμε!!! Έχετε χαράξει στη καρδιά μου πραγματικά!!! Πάντα είστε δίπλα μου και ξέρω πως δεν είμαι μόνη αλλά ούτε και η μόνη!!!

@Κατεριναπαπ κοριτσάκι μου το έχω περάσει και καταλαβαίνω πως νιώθεις!! Λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβει αλλά θα δεις θα βρεις τη δύναμη να ξαναπροσπαθήσεις!!Μια μεγάλη αγκαλιά από μένα!!♥️

στις πριν 8 ώρες, ο/η ntinaki83 είπε:

@Κατεριναπαπ κοριτσάκι μου το έχω περάσει και καταλαβαίνω πως νιώθεις!! Λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβει αλλά θα δεις θα βρεις τη δύναμη να ξαναπροσπαθήσεις!!Μια μεγάλη αγκαλιά από μένα!!♥️

Καλημέρα κορίτσια μου, μια όμορφη μέρα να έχουμε!

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου για την εμψύχωση, εσύ με φυσική σύλληψη είχες την βιοχημηκη ? 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου για την εμψύχωση, εσύ με φυσική σύλληψη είχες την βιοχημηκη ? 

καλημερα κοριτσι μου.. και εγω το εχω περασει 2 φορες και δεν εχω και πολλη χρονο αλλα θελω να πιστευω οτι θα το πετυχω.. εσυ να εισαι σιγουρη οτι θα πετυχεις..

στις πριν 3 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα!!ναι και τις 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...