Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 4 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μου πυρετό έχω μόνο και πόνους στη μέση... Μπορω να πω ότι η μέση είναι αυτή που με ζόριζει περισσότερο.. Α δεν ξέρω αν το ανέφερα τελικά κόρονοιο εχω

Περαστικά σου κοριτσάκι μου!! Να το περάσεις όσο πιο ήπια γίνεται ❤️❤️ 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα κορίτσια μου ❤️❤️ 

όμορφη Κυριακή σε ολες ❤️❤️

@Antonia2κ εμένα ο άντρας μου έβλεπε όνειρο χθες ότι έχουμε μωράκι κ μάλιστα ήταν 1 χρόνο λέει κάπου εκεί κ του μάθαινε να περπατάει…νομίζω ότι τους έχουμε ζαλίσει λίγο παραπάνω κ αυτούς τους κακόμοιρους!! 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Έχω τελικά covid αλλά το περνάω πολύ ελαφριά έχω βέβαια πυρετό αλλά είμαι καλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι πονάει η μέση μου

Περαστικά σου κορίτσι μου💗

Καλημέρα κορίτσια!!!Καλή Κυριακή!!! Σήμερα μας χιόνισε εδώ (Θεσσαλονίκη) 😁😁😁 καταχάρηκαν τα παιδιά!!! Οπότε μέσα χαλαρά 

@Lacostaki Περαστικά σου χαίρομαι που εισαι καλύτερα!!

στις πριν 16 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Έχω τελικά covid αλλά το περνάω πολύ ελαφριά έχω βέβαια πυρετό αλλά είμαι καλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι πονάει η μέση μου

Περαστικά σου κορίτσι μου.. σίγουρα όλα για κάποιο λόγο γίνονται και πάντα για καλό..  και εγώ όταν αδιαθετησα είπα ευτυχως γιατί βγήκε θετικός ο γιος μου και είχαμε αρχίσει την ανακαίνιση.. δεν μπορούσα καν να φανταστώ  να είμαι και έγκυος.. να φανταστείς και τον Μάρτιο να έρθει δεν θα στεναχωρηθω πάρα πολύ... οπότε να γίνεις καλά και με το καλό τον επόμενο μήνα να έρθει το σποράκι

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

@Κατεριναπαπκορίτσι μου να σκεφτεσαι θετικά..  όλα καλα θα πάνε.. η Παναγία μαζί σου❤

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου, αύριο θα ξέρουμε! 💗

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια μου!!!αυριο μπαίνει η άνοιξη, Μάρτιος!!! Να ανοίξω εγώ το θέμα μιας και είναι τα γενέθλια μου Μάρτη; 😉🥳

στις Just now, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια μου!!!αυριο μπαίνει η άνοιξη, Μάρτιος!!! Να ανοίξω εγώ το θέμα μιας και είναι τα γενέθλια μου Μάρτη; 😉🥳

Καλημεραααα... εγω δεν εχω προβλημα.. εχεις θετικη ενεργεια οπως και το @misofeggaro

Καλημέρα κορίτσια!!

@Κατεριναπαπεύχομαι μια τριπλή χοριακη σήμερα!!!

@Lacostakiπεραστικα σου !! Ελπίζω να σου περάσει σύντομα! Το πέρασες βαριά??

Καλημέρα κορίτσια!!! Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά δεν έχω ούτε πυρετό ούτε τίποτα    @Κατεριναπαπ  Εύχομαι να πάνε όλα καλά περιμένουμε νέα σου!!! @marinamanoulitsa εννοείται να ανοίξεις το καινούργιο θέματακι

στις πριν 3 λεπτά, ο/η MyElpida είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

@Κατεριναπαπεύχομαι μια τριπλή χοριακη σήμερα!!!

@Lacostakiπεραστικα σου !! Ελπίζω να σου περάσει σύντομα! Το πέρασες βαριά??

Ήταν ο πιο ελαφρύς πυρετός που έχω περάσει στη ζωή μου

καλημέρα κορίτσια Καλή εβδομάδα σε ολες σας!! 

@Κατεριναπαπ περιμένουμε με αγωνία κορίτσι μου εύχομαι το νούμερο σήμερα να είναι τριπλάσιο!!! ❤️❤️❤️❤️

@Lacostaki περαστικά…ενυδάτωση κ βιταμίνες! Κ εγώ έτσι πολύ πολύ ήπια το πέρασα σχεδόν καθόλου συμπτώματα απλά ήμουν θετική πολλες ημερες…!! 

Καλημερα κοριτσια μου, καλη εβδο💗μαδα! Εγω μολις γυρισα απο γυναικολογο (πηγα σε εναν καινουριο σημερα στην περιοχη που ειμαι, 9η μερα κυκλου, παλι το ενδομητριο ειναι παλι μονι 5,5 , μου ειπε κι αυτος οτι ετσι ειναι πολυ δυσκολο να μεινω εγκυος αλλα μου ζητησε να ξαναπαω Τεταρτη που ειναι η μερα ωορηξιας να δουμε εαν τυχον εχει αυξηθει καθολου. Γενικα συζητησαμε ολη την καταταση και μου ειπε κατα τη γνωμη του οτι πρεπει να παω αμεσα ια εξωσωματικη δεδομενου προβληματος με σπερμα και θεματων απο δικη μου πλευρα κλπ. 

Αυτα! @Κατεριναπαπμου καλη επιτυχια για σημερα! περιμένουμε τα νέα σου κορίτσι μου! Πήγες ήδη για χοριακή?

@marinamanoulitsaναι εαν θες ξεκινα το εσυ κοριτσι μου💗

@Antonia2 μας τι κανεις? Τα αποτελεσματα μπαμπα σου βγηκανη ακομη?

Καλ΄η εβδομάδα σε όλες💗

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημερα κοριτσια μου, καλη εβδο💗μαδα! Εγω μολις γυρισα απο γυναικολογο (πηγα σε εναν καινουριο σημερα στην περιοχη που ειμαι, 9η μερα κυκλου, παλι το ενδομητριο ειναι παλι μονι 5,5 , μου ειπε κι αυτος οτι ετσι ειναι πολυ δυσκολο να μεινω εγκυος αλλα μου ζητησε να ξαναπαω Τεταρτη που ειναι η μερα ωορηξιας να δουμε εαν τυχον εχει αυξηθει καθολου. Γενικα συζητησαμε ολη την καταταση και μου ειπε κατα τη γνωμη του οτι πρεπει να παω αμεσα ια εξωσωματικη δεδομενου προβληματος με σπερμα και θεματων απο δικη μου πλευρα κλπ. 

Αυτα! @Κατεριναπαπμου καλη επιτυχια για σημερα! περιμένουμε τα νέα σου κορίτσι μου! Πήγες ήδη για χοριακή?

@marinamanoulitsaναι εαν θες ξεκινα το εσυ κοριτσι μου💗

@Antonia2 μας τι κανεις? Τα αποτελεσματα μπαμπα σου βγηκανη ακομη?

Καλ΄η εβδομάδα σε όλες💗

Ωραία μια αλλαγή πως σου φάνηκε ο καινούργιος γιατρος;; Με τον άντρα σου πως είστε; Έφτιαξε λίγο η σχέση σας; ❤️

Καλημέρα κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον,  πραγματικά με συγκινείται!!! 

Πήγα για χοριακη περιμένω αποτελέσματα!! 

@Hopemumtobeκορίτσι μου έκανες πολύ καλά και πήγες να πάρεις και άλλη γνώμη.. εύχομαι με τον άντρα σου να τα βρήκατε και σύντομα να βρείτε και μια λύση απο κοινού!

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον,  πραγματικά με συγκινείται!!! 

Πήγα για χοριακη περιμένω αποτελέσματα!! 

@Hopemumtobeκορίτσι μου έκανες πολύ καλά και πήγες να πάρεις και άλλη γνώμη.. εύχομαι με τον άντρα σου να τα βρήκατε και σύντομα να βρείτε και μια λύση απο κοινού!

Καλή εβδομάδα Κατερινάκι μ. Εύχομαι να δεις ότι ποθείς σήμερα πιότερο,Είμαστε δίπλα σου να ξέρεις.

@Lacostaki καλή ανάρρωση.Άντε μπας και είναι έτσι από εδώ και πέρα αυτός ο ιός και ηρεμήσουμε. και η κόρη μου την περασμένη εβδομάδα κόλλησε 2 φορές μέχρι 37,3.Όλα καλά εύχομαι για όλους τους ανθρώπους και για εμάς μωράκια πολλά μωράκια ε???ΝΑΙ!!! 

@marinamanoulitsa εννοείται και μπορείς...εγώ δεν έχω θέμα ποιος θα το ανοίξει βασικά αλλά πόσα θετικά τεστ και χοριακές θα έχουμε ....χιχιχι και εύχομαι πολλά

Κορίτσια μου πήγα αποτελέσματα η τιμή έπεσε σε 38 μονάδες.. τόσο κράτησε η χαρά.. δεν πειράζει θα τα καταφέρω την επόμενη φορά 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσια μου πήγα αποτελέσματα η τιμή έπεσε σε 38 μονάδες.. τόσο κράτησε η χαρά.. δεν πειράζει θα τα καταφέρω την επόμενη φορά 

Αχ βρε κορίτσι μου κρίμα και σε είχα τόσο σίγουρη αλλά όπως είπες κι εσύ την επόμενη φορά θα είσαι πιο τυχερη

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Όχι ρε κορίτσι μου!!!!😣😓😞 Σε νιώθω απόλυτα..... Σου εύχομαι η επόμενη φορά σου να είναι η τυχερή!!!! Ξέρω δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς........ Οπότε δεν λέω τιποτα άλλο! Φιλιά πολλά σου στέλνω μόνο και μια μεγάλη αγκαλιά 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...