Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!! Τελικά καλά λένε ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται!!! Έβαλα πριν λίγο θερμόμετρο και έχω 38.2 δεν ξέρω αν είναι κορονοιος γιατί έκανα  self test και βγήκε αρνητικό πάντως και μια απλή γρίπη να είναι ευτυχώς τελικά που ήρθε η ακατανομαστη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! Τελικά καλά λένε ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται!!! Έβαλα πριν λίγο θερμόμετρο και έχω 38.2 δεν ξέρω αν είναι κορονοιος γιατί έκανα  self test και βγήκε αρνητικό πάντως και μια απλή γρίπη να είναι ευτυχώς τελικά που ήρθε η ακατανομαστη

Μωρέ μη το λες κ γρίπη να έχεις τι θα παθαινες αν ήσουν έγκυος?.. Εσυ να ευχεσαι κάθε μήνα να είσαι! Δεν επηρεάζουν αυτά, ειδικά τόσο αρχή! 

Καλημέρα κορίτσια μου!💗

Καλό σαββατοκύριακο!

@Lacostaki μου περαστικά σου; Πως είσαι σήμερα;🥰

@Κατεριναπαπ πως είσαι κοριτσάκι μου; Έχω ακούσει περιπτώσεις που άργησε να πάρει μπροστά η χοριακη ή μπορεί να ήταν και δύο όπως είπες κι εσύ και το ένα να μην προχώρησε! Ίσως για αυτό δεν πρέπει να βιαζόμαστε να κάνουμε χοριακη. Οι γιατροί ξέρουν καλύτερα αλλά πώς να κάνεις υπομονή; Σε νιώθω απόλυτα! Εσύ πάντως να έχεις πίστη και να είσαι ήρεμη κορίτσι μου! Θα περιμένουμε νέα σου!💗

στις πριν 1 ώρα, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!💗

Καλό σαββατοκύριακο!

@Κατεριναπαπ πως είσαι κοριτσάκι μου; Έχω ακούσει περιπτώσεις που άργησε να πάρει μπροστά η χοριακη ή μπορεί να ήταν και δύο όπως είπες κι εσύ και το ένα να μην προχώρησε! Ίσως για αυτό δεν πρέπει να βιαζόμαστε να κάνουμε χοριακη. Οι γιατροί ξέρουν καλύτερα αλλά πώς να κάνεις υπομονή; Σε νιώθω απόλυτα! Εσύ πάντως να έχεις πίστη και να είσαι ήρεμη κορίτσι μου! Θα περιμένουμε νέα σου!💗

Καλημέρα κορίτσια μου, σε αναμμένα κάρβουνα είμαι, δεν ξέρω τι μου γίνεται! Μακαρι να πάνε ολα καλά και χαλαλι και αυτή η ταλαιπωρία, δεν ξέρω πως να διαχειριστώ μια πιθανή βιοχημηκη πραγματικά! Έχει ο Θεός θα δούμε 

στις πριν 21 ώρες, ο/η evaioan είπε:

Να σου πω θα γελάσεις, εγώ είχα ήσυχο τρίμηνο, έβαλα και 2,5 κιλά, μια χαρά. Στο δεύτερο τρίμηνο έχω συχνοουρια (5 φορές τουαλέτα μόνο το βράδυ), ναυτιες, αέρια, φούσκωμα τα, δυσπεψία, ελαφρά δυσκοιλιοτητα, παλινδρομησεις στα φαγητά που τρώω, το κορυφαίο είναι να αρχίσω να χάνω βάρος τώρα αντί του πρώτου τριμήνου. Το ινομυωμα έχει φτάσει από 3εκ τα 6 εκ και μπαίνω στον 5ο μήνα. Μου λένε ότι δεν το ενοχλεί το μωρό και να μην ασχολούμαι και εγώ με αυτό το θέμα. Τι να πω; ελπίζω να γεννηθεί υγιές τίποτα παραπάνω. 

Ναι να μην ασχολείσαι και να χαλάς τη ψυχολογία σου!! Η μαμα μου π είχε κ ενοχλούσαν μια χαρά γέννησε τον αδερφό μου και στον μήνα της!!! Περιέργη πάντως η εγκυμοσύνη σου να ξεκίνησε καλά κ να χάλασε στο δεύτερο τρίμηνο!! Υπομονή θα περάσουν 🥰🥰🥰

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, σε αναμμένα κάρβουνα είμαι, δεν ξέρω τι μου γίνεται! Μακαρι να πάνε ολα καλά και χαλαλι και αυτή η ταλαιπωρία, δεν ξέρω πως να διαχειριστώ μια πιθανή βιοχημηκη πραγματικά! Έχει ο Θεός θα δούμε 

Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου!! Υπομονή ως τη Δευτέρα! Να εχεις πίστη κ να είσαι αισιόδοξη!! ❤️❤️

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Καλημέρα Κατερίνα μου γλυκιά!💗 Διάβασα τα νέα σου και στενοχωρθηθηκα πολυ για την ανησυχια σου😟 και δεν ξέρω πραγματικά τι να πω γιατί δεν έχω ιδέα από χοριακές...  Δηλαδη δεν ξερω να κρινω το αποτελεσμα..

Καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ το άγχος σου αλλά θα σου έλεγα ότι επειδή την έκανες τη χοριακή πολύ νωρίς να κάνεις λίγο υπομονή μέχρι τη Δευτέρα κορίτσι μου. Ό,τι και να διαβάσεις και ό, τι και να σου πουμε κι εμείς ακόμη και ο γιατρός νομιζω θα είναι βεβιασμένο συμπέρασμα. Ξέρω ότι αυτή η συμβουλή που θα σουπω είναι ευκολη στα λογια και πάρα πολύ δύσκολη στην πραξη αλλά το καλύτερο που μπορείς να κάνεις τις επόμενες 2 ημέρες ι, τι και να συμβαινει είναι να χαλαρωσεις και να αποσπάσεις λίγο την προσοχή σου με κάτι ευχάριστο για να βοηθήσεις το σώμα σου. Πχ πηγαινε για ενα χαλαρο περπατημα η δες την αγαπημενη σου ταινια, παρε μια φιλη σου τηλεφωνο, δεν ξερω τι αλλο, οτι σε βοηθαει εσενα. Γιατι σκεφτομαι μηπως ειναι ολα ενταξει και στενοχωριεσαι τσαμπα. Σου στελνω ολη την αγαπη μου💗

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου!! Υπομονή ως τη Δευτέρα! Να εχεις πίστη κ να είσαι αισιόδοξη!! ❤️❤️

Μακάρι κοριτσάκι μου, απο το στόμα σου και στου Θεού το αφτί 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια όμορφο ΣΚ σας εύχομαι!!! ❤️❤️❤️

Καλό Σαββατοκύριακο κορίτσι μου💗

στις On 24/2/2022 at 7:48 ΜΜ, ο/η Antonia2 είπε:

Κοριτσια μου τα πρωτα σημαδια της περιοδου εμφανιστηκαν.. παμε τον αλλο μηνα πιο στοχευμενα!! 💪💪🥰🥰🥰

Κρίμα κορίτσι μου αλλά πάμε δυνατά τον επόμενο μήνα! Είναι της μοίρας μας να είναι μακρύς ο δρόμος για τη μητρότητα για κάποιο λο΄γο, ο Θεός ξέρει..  Πάμε με δύναμη για τον επόμενο μήνα💗 

στις πριν 15 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Περαστικά σου κορίτσι μου, πώς είσαι σήμέρα?

Καλημέρα κορίτσια και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!! Εμένα ο μεγάλος μου έχει συνάχι από εχθές... Αλλά πέρασε πρόσφατα κορονοιο τον έκανα και τεστ αρνητικό... Καμία ίωση θα είναι από το σχολείο.. 

@LacostakiΠεραστικά κοπέλα μου!!!! Πως εισαι;

@Κατεριναπαπ σκέψου θετικά!!!!😉

στις πριν 15 ώρες, ο/η lactaki είπε:

Μωρέ μη το λες κ γρίπη να έχεις τι θα παθαινες αν ήσουν έγκυος?.. Εσυ να ευχεσαι κάθε μήνα να είσαι! Δεν επηρεάζουν αυτά, ειδικά τόσο αρχή! 

Με 39 πυρετό είναι λίγο επικυνδινα τα πράγματα.. Πάντως δεν ξέρω αν φταίει ο πυρετός ή αν απλά δεν ήταν καλός ο μήνας πάντως η περίοδος μια μέρα κρατησε

στις πριν 2 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημέρα Κατερίνα μου γλυκιά!💗 Διάβασα τα νέα σου και στενοχωρθηθηκα πολυ για την ανησυχια σου😟 και δεν ξέρω πραγματικά τι να πω γιατί δεν έχω ιδέα από χοριακές...  Δηλαδη δεν ξερω να κρινω το αποτελεσμα..

Καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ το άγχος σου αλλά θα σου έλεγα ότι επειδή την έκανες τη χοριακή πολύ νωρίς να κάνεις λίγο υπομονή μέχρι τη Δευτέρα κορίτσι μου. Ό,τι και να διαβάσεις και ό, τι και να σου πουμε κι εμείς ακόμη και ο γιατρός νομιζω θα είναι βεβιασμένο συμπέρασμα. Ξέρω ότι αυτή η συμβουλή που θα σουπω είναι ευκολη στα λογια και πάρα πολύ δύσκολη στην πραξη αλλά το καλύτερο που μπορείς να κάνεις τις επόμενες 2 ημέρες ι, τι και να συμβαινει είναι να χαλαρωσεις και να αποσπάσεις λίγο την προσοχή σου με κάτι ευχάριστο για να βοηθήσεις το σώμα σου. Πχ πηγαινε για ενα χαλαρο περπατημα η δες την αγαπημενη σου ταινια, παρε μια φιλη σου τηλεφωνο, δεν ξερω τι αλλο, οτι σε βοηθαει εσενα. Γιατι σκεφτομαι μηπως ειναι ολα ενταξει και στενοχωριεσαι τσαμπα. Σου στελνω ολη την αγαπη μου💗

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου γλυκό για τα όμορφα λογάκια σου.. 

Δεν άντεξα ξανά έκανα και ανέβηκε η χοριακη 2.5 μονάδες... την Δευτέρα πάλι 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου γλυκό για τα όμορφα λογάκια σου.. 

Δεν άντεξα ξανά έκανα και ανέβηκε η χοριακη 2.5 μονάδες... την Δευτέρα πάλι 

Κατερινα μου σορυ για χαζη ερωτηση αλλα πηγαινεις στο ιδιο εργαστηριο σωστα ?

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Κατερινα μου σορυ για χαζη ερωτηση αλλα πηγαινεις στο ιδιο εργαστηριο σωστα ?

Ναι ναι στο ίδιο γίνονται οι μετρήσεις 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Ναι ναι στο ίδιο γίνονται οι μετρήσεις 

Ενταξει κοριτσι μου.. Σου ευχομαι ολοψυχα ενα πολυ καλο αυξημενο αποτελεσμα τη Δευτερα. Ξερω εγκυμοσυνες (ισως ξερεις κι εσυ) πολυ καλης ποιοτητας που ξεκινανε και με μικρη χοριακη, μικροτερη απο δικη σου αλλα καταλαβαινω οτι το θεμα σου ειναι που δεν αυξανεται οσο πρεπει προς το παρον. Σου ευχομαι να ειναι απλα η πολυ αρχη και να αλλαξει κοριτσι μου, στο ευχομαι ολοψυχα🙏🙏🙏

στις πριν 5 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Με 39 πυρετό είναι λίγο επικυνδινα τα πράγματα.. Πάντως δεν ξέρω αν φταίει ο πυρετός ή αν απλά δεν ήταν καλός ο μήνας πάντως η περίοδος μια μέρα κρατησε

Μία μέρα;;; πόσο σου κρατάει κανονικά;;; ;εγώ λέω να κάνεις ένα τεστ αν δεν ξαναδείς αίμα σε λίγες ημέρες 

στις πριν 20 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!💗

Καλό σαββατοκύριακο!

Καλά είμαι κορίτσι μου πυρετό έχω μόνο και πόνους στη μέση... Μπορω να πω ότι η μέση είναι αυτή που με ζόριζει περισσότερο.. Α δεν ξέρω αν το ανέφερα τελικά κόρονοιο εχω

στις πριν 10 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Μία μέρα;;; πόσο σου κρατάει κανονικά;;; ;εγώ λέω να κάνεις ένα τεστ αν δεν ξαναδείς αίμα σε λίγες ημέρες 

Έκανα κορίτσι μου αρνητικό βγηκε υποψιάζομαι ότι κόπηκε λόγω covid

στις πριν 16 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Περαστικά σου κορίτσι μου, πώς είσαι σήμέρα?

Έχω τελικά covid αλλά το περνάω πολύ ελαφριά έχω βέβαια πυρετό αλλά είμαι καλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι πονάει η μέση μου

στις πριν 3 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Έχω τελικά covid αλλά το περνάω πολύ ελαφριά έχω βέβαια πυρετό αλλά είμαι καλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι πονάει η μέση μου

Περαστικά και γρήγορα εύχομαι ❤️

στις πριν 3 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μου πυρετό έχω μόνο και πόνους στη μέση... Μπορω να πω ότι η μέση είναι αυτή που με ζόριζει περισσότερο.. Α δεν ξέρω αν το ανέφερα τελικά κόρονοιο εχω

Περαστικά lacostaki μου! Αν κάνεις πάντως πυρετό πάνω από τρείς ημέρες να πάρεις τηλέφωνο τον γιατρό σου. Να μην ξεχνάς να κοιτάς το οξυγόνο σου. Πολλά υγρά,  βιταμίνη c και ξεκούραση! Εμένα αυτά μου είχε πει ο γιατρός.

Να μας γράφεις πως είσαι!🥰💗💗💗💗

στις πριν 4 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου,  μια όμορφη μέρα να έχουμε! 

Περαστικά σου κορίτσι μου,  να το περάσεις ανώδυνα και ήπια και σύντομα να γίνεις τελείως καλά! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...