Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Πολλα συγχατηρηρια βρε κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κατερινα μου ποσο συγκινηθηκα!!! Σε εχω ''αγαπησει'' μεσα απτο φορουμ τοσους μηνες καιχαιρομαι τοσο πολυ για σενα, μπραβο βρε κοριτσι μου ευχομαι να πολλαπλασιαστει  γρηγορα και να εχεις ενα η δυο υγιεστατα μωρακια (δεν ξερω λεπτομερειες για τιμες χοριακης)

Κοριτσια μου γλυκα και στα δικα μας οι υπολοιπες😍🥰

Χαχαχ κορίτσι μου,  καταλαβαίνω και νιώθω απόλυτα τη χαρά σου!!! Σε ευχαριστώ πολύ βρε κορίτσι μου γλυκό και στα δικά σας!!  Μακάρι να πάνε ολα καλά για ολες μας και σύντομα να γεμίσουμε με θετικά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! Πιστεύω ότι μέχρι αύριο θα έχει έρθει η ακατανομαστη έχουν ξεκινήσει από το μεσημέρι οι πόνοι περιόδου οπότε το μόνο που μένει είναι να δω πότε θα ερθει

Κριμα κοριτσι μου! ☹️Κρατα γερα για επομενο μηνα, αυτο προσπαθω να σκεφτομαι κι εγω💖

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Hopemumtobe είπε:

Κριμα κοριτσι μου! ☹️Κρατα γερα για επομενο μηνα, αυτο προσπαθω να σκεφτομαι κι εγω💖

Όπως ακριβώς το περίμενα ξεκίνησαν τα καφέ... Να πω την αλήθεια δεν μου κακοφάνηκε γιατί δεν είχα βρει θετικό ωορρηξίας οπότε ήξερα ότι δεν ήταν καλός ο μήνας

Πήγα σήμερα στο γιατρό ♥️🥰 

Το νινακι έχει φτάσει 2 εκατοστά. Με 170 παλμους θα τρελαθώ. Χαχαχα

Είναι 8w και 2d

Πριν μιάμιση βδομάδα ήταν 0.7 με 140 παλμους.

Μου είπε ότι μίκρυνε η αποκόλληση και πάει πάρα πολύ καλά. Σε λίγο θα φύγει. Και ότι το έμβρυο πήρε πολύ καλή ανάπτυξη και πάει πολύ καλά.

Αφού λέει είναι όλα καλά θα επικεντρωθούμε στο στομάχι σου γιατί είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι. Και μου έδωσε λίγο gaviscon να δούμε τι θα κάνουμε όταν δεν είμαι καλά. 

Θα ξανά πάω σε δύο βδομάδες. Και μετά θα πάω για την αυχενική. ❣️❣️

στις πριν 3 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσια μου να γράψω και εδώ τα νεα μου, σήμερα πήγα για χοριακη, δεν άντεξα άλλο.. το πρωί μου την βάρεσε γτ δεν ήξερα τι γίνεται και άν με πειράζει η προγεστερόνη.. Τελικά ειμαι έγκυος!!!

20220223_131455.jpg

Ναιιιιιιιιιιιιιι ναιιιιιιιιιιιιιι γιουυυυυυυπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο💕💕💕💕💕💕😊😊😊😊😊😁😁😁😁😁😁😁❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😇😇😇😇😇😇🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

στις πριν 34 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Πήγα σήμερα στο γιατρό ♥️🥰 

Το νινακι έχει φτάσει 2 εκατοστά. Με 170 παλμους θα τρελαθώ. Χαχαχα

Είναι 8w και 2d

Πριν μιάμιση βδομάδα ήταν 0.7 με 140 παλμους.

Μου είπε ότι μίκρυνε η αποκόλληση και πάει πάρα πολύ καλά. Σε λίγο θα φύγει. Και ότι το έμβρυο πήρε πολύ καλή ανάπτυξη και πάει πολύ καλά.

Αφού λέει είναι όλα καλά θα επικεντρωθούμε στο στομάχι σου γιατί είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι. Και μου έδωσε λίγο gaviscon να δούμε τι θα κάνουμε όταν δεν είμαι καλά. 

Θα ξανά πάω σε δύο βδομάδες. Και μετά θα πάω για την αυχενική. ❣️❣️

Μπράβο κορίτσι μου, πολυ ωραία τα νέα σου, χαίρομαι πολύ!! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ναιιιιιιιιιιιιιι ναιιιιιιιιιιιιιι γιουυυυυυυπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο💕💕💕💕💕💕😊😊😊😊😊😁😁😁😁😁😁😁❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😇😇😇😇😇😇🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Χαχαχα σε ευχαριστώ βρε κορίτσι μου, να σαι καλά!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσια μου να γράψω και εδώ τα νεα μου, σήμερα πήγα για χοριακη, δεν άντεξα άλλο.. το πρωί μου την βάρεσε γτ δεν ήξερα τι γίνεται και άν με πειράζει η προγεστερόνη.. Τελικά ειμαι έγκυος!!!

20220223_131455.jpg

Κατερινάκι μου γλυκό θα γίνεις μανούλα!😊🥳Αχ συγκινήθηκα!Με το καλό κοριτσάκι μου να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά! 🥰🥰🥰🥰💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Κατερινάκι μου γλυκό θα γίνεις μανούλα!😊🥳Αχ συγκινήθηκα!Με το καλό κοριτσάκι μου να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά! 🥰🥰🥰🥰💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

Αντε η σειρά σου τώρα!!!! Πότε πας για ετ;;

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,  να σαι καλα!! 

Εσυ πότε πας για ετ? 

@Lacostaki , @Κατεριναπαπ 

Πλησιάζει και για εμένα η στιγμή κορίτσια μου. Θα τους πάρω τηλέφωνο όταν αδιαθετησω για να ξεκινήσω τα χάπια. Πιστεύω ότι μέσα Μαρτίου θα την κάνω την έμβρυομεταφορα!💗

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Πλησιάζει και για εμένα η στιγμή κορίτσια μου. Θα τους πάρω τηλέφωνο όταν αδιαθετησω για να ξεκινήσω τα χάπια. Πιστεύω ότι μέσα Μαρτίου θα την κάνω την έμβρυομεταφορα!💗

Άντε με το καλό,ολα καλά θα πάνε ❤❤

στις πριν 4 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Τι φυσικά καλέ? Απο φυσικά μόνο χυμόυς  πορτοκάλι τπτ άλλο!!! Εξωσωματική κορίτσι μου.. 9η μερα σήμερα,  ο γιατρός είπε 14η να πήγαινα.. νομίζω και σε εσένα το ίδιο είχε πει? 

Αχ τι καλά που έκανες κ εμεινες αμέσως εγκυουλα 🧡❤️ ναι κ μένα τόσες μέρες μου είχε πει 14 αλλά πήγα στις 11... Έκανα την πρώτη ! Κ μετά ξανά πήγα στις 14! Ήταν καραμπινατο νούμερο διδύμων εμένα!!! Μόνο εγώ δεν το είχα πιστέψει!

Αχ πόσο ωραία νέα !! Πόσα έμβρυα είχες βάλει ;

@Ευάγγελοςτ καλή επιτυχία εύχομαι!!!! Έρχεται και η σειρά σου !

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Mimi26 είπε:

Αχ τι καλά που έκανες κ εμεινες αμέσως εγκυουλα 🧡❤️ ναι κ μένα τόσες μέρες μου είχε πει 14 αλλά πήγα στις 11... Έκανα την πρώτη ! Κ μετά ξανά πήγα στις 14! Ήταν καραμπινατο νούμερο διδύμων εμένα!!! Μόνο εγώ δεν το είχα πιστέψει!

Αχ πόσο ωραία νέα !! Πόσα έμβρυα είχες βάλει ;

@Ευάγγελοςτ καλή επιτυχία εύχομαι!!!! Έρχεται και η σειρά σου !

Εγώ 9η σήμερα και πήγα, δεν άντεχα άλλο,  γτ έχω τρελό ρίγος και νόμιζα μου φταίνε τα ουτρο, αλλα τελικά έκανα λάθος!!! 2 βλαστοκυστες έβαλα! Παρασκευή θα ξανά πάω για χοριακη.. αλλα κανονικά έπρεπε να πάω Δευτέρα 😋 ελπίζω να εχω αύξηση της χοριακης, όσο για τα δυδιμακια οτι πει ο θεούλης, καλοδεχούμενα!!! 

Με το καλο κορίτσι μου, ολα να πάνε καλα για όλες μας!!! 

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Εγώ 9η σήμερα και πήγα, δεν άντεχα άλλο,  γτ έχω τρελό ρίγος και νόμιζα μου φταίνε τα ουτρο, αλλα τελικά έκανα λάθος!!! 2 βλαστοκυστες έβαλα! Παρασκευή θα ξανά πάω για χοριακη.. αλλα κανονικά έπρεπε να πάω Δευτέρα 😋 ελπίζω να εχω αύξηση της χοριακης, όσο για τα δυδιμακια οτι πει ο θεούλης, καλοδεχούμενα!!! 

Συγχαρητήρια!!! Με το καλό!!! 🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κατερίνα μου συγχαρητήρια!!!! Χάρηκα πολύ για σένα, είσαι από τις κοπέλες που έχω συμπαθήσει πολύ!!🥰 Με το καλό το ή τα μωράκια σου, όσα θέλει ο Θεούλης όπως λες!! Το θέμα είναι ότι θα γίνεις μανούλα!!💖🥰❤️

Να το χαρείς και να το γιορτάσεις με τον α΄ντρα σου!!!!! Πώς το πήρε εκείνος??

Συγχαρητήρια και πάλι κορίτσι μου!!!😊

στις πριν 15 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

20220223_131455.jpg

μπραβοοοοοοο συγχαρητηρια.. να με ακουτε εμενα.. σαν μεγαλυτερη κατι ξερω παραπανω χαχαχαχαχα

απολαυσε το ταξιδι με οτι θα εχει η βαλιτσα μεσα και ευχομαι να ειναι απλα και φυσιολογικα..

στις πριν 14 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! 9η μέρα είμαι σήμερα,  με ανησυχεί λίγο το οτι είναι χαμηλό το νούμερο και ελπίζω να αυξηθεί 

δεν ειναι μικρη.. στον μικρο μου ηταν 142 και την εκανα την μερα που περιμενα περιοδο.. τωρα ειναι ενα θηριο που δεν καταφερνει κανενας να τον μαζεψει απο την αποψη του δυναμισμου του και εντονου χαρακτηρα του.. οτι θελει το διεκδικει

στις πριν 13 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Όπως ακριβώς το περίμενα ξεκίνησαν τα καφέ... Να πω την αλήθεια δεν μου κακοφάνηκε γιατί δεν είχα βρει θετικό ωορρηξίας οπότε ήξερα ότι δεν ήταν καλός ο μήνας

καλημερα.. θα παμε για τον επομενο.. εμενα μου εδωσε ακομα 6 μηνες η γιατρος και βλεπουμε.. εγω πιστευω σε 2-3 μηνες θα εχουμε την εγκυμοσυνη που τοσο θελουμε

στις πριν 10 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

εσυ θα εισαι η μανουλα του μαρτιου.. ετσι να σας βλεπω μια μια να εχετε σπορακια να παιρνω και εγω χαρα εστω μεσο σας εσας.. ειναι σαν να μενω εγω εγκυος

Καλημέρα κορίτσια!!! Σήμερα ξύπνησα με την είδηση του πολέμου στην Ουκρανία.  Πόση ντροπή.  Ο Θεός να μας βοηθήσει..

Κατά τα άλλα @Ευάγγελοςτ διάβασα πως είσαι η επόμενη!! Καλή τύχη! Με το καλό να παίρνουμε σειρά όλες μας! 

@Lacostakiπως είσαι σήμερα??

στις πριν 13 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Τονια μου καλα θα ειναι να κανεις κι εσυ την ΑΜΗ να εχεις μια ιδεα, οχι βεβαια οτι ειιναι καθοριστικη απολυτα αλλα ας το κανεις κι αυτο αφου ολατα αλλα ειναι μια χαρα. Διαβασα αυτο που εγραψες για ονειρο ανδρα σου, τα ονειρα λενε πολλαγια βαθυτερες επιθυμιες μας, ποσο πολυ το θελει! Μην τον μαλωνεις με τις βιταμινες με τετοια θεληση! Ελπιζω σε λιγες μερες να εισαι εγκυουλα και ειναι προφητικο το ονειρο💖

καλημερα κοριτσι μου!!!!! ναι στις επομενες ορμονολογικες θα την κανω για να ξερω τι γινεται.. εχω ραντεβου 08/03 σε γυναικολογο οποτε θα της πω να κανω ορμονολογικες επαναληψη (σκεφτομαι μηπως πρεπει να παρω και βιταμινη d γτ τις εκανα οκτωβριο και η d κυριως πεφτει το χειμωνα....) και ισως κανω και κυστικη ινωση. θα το συζητησω μαζι της. το ονειρο του αντρα μου δυστυχως δεν θα βγει... απλα εχει πολυ αγχος ο καημενος...😔

αναφορικα με τα δικα σας, νομιζω κανεις καλα που εισαι αποφασιστικη και δυναμικη. φυσικα και αγαπατε ο ενας τον αλλο απλα πρεπει να καταλαβει ο αντρας σου και τη δικη σου επιθυμια για μητροτητα. κι εμενα ο δικος μου δεν πεταει τη σκουφια του για εξωσωματικη (και νομιζω κανενας αντρας μεσα του δεν το υποστηριζει) αλλα οταν ενα ζευγαρι δυσκολευεται για τον ενα η τον αλλο λογο, καλο ειναι να βρισκει λυσεις και να προχωραει παρα να "κολλαει" στα εμποδια. ευτυχως η επιστημη ειναι διπλα μας.

στις πριν 16 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

20220223_131455.jpg

κοριτσακι μου γλυκο εγω στα εγραψα χθες στη διπλανη ομαδα!!! με το που διαβασα το αποτελεσμα βουρκωσα!!!! η συγκινηση μου αμετρητη!!!! ξέρω ποσο αγχος εχουμε περασει ολο αυτο τον καιρο κι εσυ βρηκες τη γεφυρα που σε παει απεναντι!!!! στη μερια των εγκυων!!! ❤️❤️❤️🤰🤰🤰👶👶🎉🎉🎉🎉🎉🎉ημουν σιγουρη οτι εισαι εγκυος!!! ειστε τοσο υγιεις και οι δυο που τι πιθανοτητες υπηρχαν να μην παει καλα;

Πιστεψε το!!!! πιστεψε στα σπορακια σου και θα δεις οτι ολα θα πανε καλα!!!!! σας στελνω τα φιλια μου!!!💋💋💋

στις πριν 47 λεπτά, ο/η MyElpida είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Σήμερα ξύπνησα με την είδηση του πολέμου στην Ουκρανία.  Πόση ντροπή.  Ο Θεός να μας βοηθήσει..

Κατά τα άλλα @Ευάγγελοςτ διάβασα πως είσαι η επόμενη!! Καλή τύχη! Με το καλό να παίρνουμε σειρά όλες μας! 

αστα να πανε.... μαυρη μερα....😔😔😔

στις πριν 55 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

καλημερα κοριτσι μου!!!!! ναι στις επομενες ορμονολογικες θα την κανω για να ξερω τι γινεται.. εχω ραντεβου 08/03 σε γυναικολογο οποτε θα της πω να κανω ορμονολογικες επαναληψη (σκεφτομαι μηπως πρεπει να παρω και βιταμινη d γτ τις εκανα οκτωβριο και η d κυριως πεφτει το χειμωνα....) και ισως κανω και κυστικη ινωση. θα το συζητησω μαζι της. το ονειρο του αντρα μου δυστυχως δεν θα βγει... απλα εχει πολυ αγχος ο καημενος...😔

αναφορικα με τα δικα σας, νομιζω κανεις καλα που εισαι αποφασιστικη και δυναμικη. φυσικα και αγαπατε ο ενας τον αλλο απλα πρεπει να καταλαβει ο αντρας σου και τη δικη σου επιθυμια για μητροτητα. κι εμενα ο δικος μου δεν πεταει τη σκουφια του για εξωσωματικη (και νομιζω κανενας αντρας μεσα του δεν το υποστηριζει) αλλα οταν ενα ζευγαρι δυσκολευεται για τον ενα η τον αλλο λογο, καλο ειναι να βρισκει λυσεις και να προχωραει παρα να "κολλαει" στα εμποδια. ευτυχως η επιστημη ειναι διπλα μας.

Καλημέρα Αντωνια! Με τον δικό μου δεν έχουμε μιλήσει για εξωσωματική και με έβαλες σε σκέψεις..  γιατί να μην την υποστηρίζουν οι άντρες? 🤔

στις πριν 1 ώρα, ο/η MyElpida είπε:

Καλημέρα κι εγώ είμαι πολύ σοκαρισμένη με τα νέα απ' την Ουκρανια σήμερα..☹️

Καλημέρα κορίτσια μου σε όλες!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά Χριστούγεννα να έχουμε κοριτσάκι μου!!! Με υγεία πάνω απ'όλα όλος ο κόσμος!! ❤️❤️❤️ Άσε περνάει... Χαμπάρι δεν έχω πάρει..🤣🤣 Τυχερή είσαι με το κορωνοιο!! Μπράβο!! Ο σύζυγος πως είναι; Ανάρρωσε; Για το μπούκωμα.. επειδή πάσχω από χρόνια καταρροή, μπουκωνει η μύτη μου χειμώνα/καλοκαίρι 2-3 φορές την ημέρα, από το 2017 χωρίς να έχουμε βρει την αιτία (έχω πάει σε ΩΡΛ, σε νευρολόγο, σε αλλεργιολογο έχω κάνει ένα σωρό εξετάσεις, δεν έχει βρεθεί η αιτία!) το μόνο σπρέι που μου σύστησαν ως ασφαλές για μακροχρόνια χρήση το οποίο δεν είναι εθιστικό γιατί δεν περιέχει αποσυμφορητικο (π.χ. τραμαζολίνη ή ξυλομεταζολίνη) και ως ασφαλές σε εγκυμοσύνη, γιατί προσπαθούσαμε από τότε για μωράκι, ήτανε το dexaris. Το είχα συζητήσει στην αρχή της εγκυμοσύνης με το γιατρό και πέρα από το α τρίμηνο που μου είπε να μην το πάρω, μου το επέτρεψε στην εγκυμοσύνη. Βέβαια με φειδώ καθώς έβαζα ένα ψιτ στο κάθε ρουθούνι πρωί βράδυ για να μην έχω θέμα συμφόρησης, που τόσο έβαζα ούτως ή άλλως.. Το αποσυμφορητικό γενικά απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη και μπορεί να επηρεάσει τη ροή του αίματος στον πλακούντα..  Το dexa-rhinasprey N (αν λέτε αυτό με τη @_piripiri_) κανονικά απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη γιατί περιέχει και αποσυμφορητικο.. συζήτησε το με το γιατρό σου όμως να είσαι σίγουρη! 
    • Κορίτσια μου, όποια κοπέλα ενδιαφέρεται χαρίζεται ένα κλειστό κουτί meriofert των 900UI το οποίο είναι διατηρημένο στο ψυγείο και έχει λήξη 01/26. Θα δωθεί μόνο χέρι με χέρι το πολύ μέχρι Ξάνθη!  Δεν θέλω μνμτα του τύπου στείλτο με παγοκυψέλες δεν παθαίνει τπτ γιατί δεν θα μπω στη διαδικασία να σας απαντήσω καν. Το φάρμακο γράφει πάνω "φάρμακο ψυγείου" και δεν το διαπραγματεύομαι.  Επίσης διαθέτω και ένα ανοιχτό κουτί Averkap 0.1 το από το οποίο έχω χρησιμοποιήσει μόνο ένα διάλειμμα και δύο σκόνες. Μένω Ορεστιάδα, όποια κοπέλα είναι πιο κοντά μου σε θέμα απόστασης θα προτιμηθεί.  Ευχαριστώ και συγνώμη αν γίνομαι "κακία" για κάποιες. Καταλαβαίνω τον πόθο όλων μας, αλλά δεν παραβλέπω και την υπογεννητηκότητα του τόπου μου.!!! 
    • Η "μαμά" μαγειρεύει αλλά δεν έχει κολικούς. Χαχα άστα να πάνε! Δεν της φτάνουν οι 2 κουδουνίστρες της. Πήγα και της πήρα εχθές ένα φθηνό χαλάκι δραστηριοτήτων απο τα jumbo εχθές και σήμερα φαίνεται να ακολουθούμε το πρόγραμμα της Λευκάδας. Για να δούμε μέχρι το βράδυ πως θα πάει. Έτσι μου είπε και η κοπέλα από το σεμινάριο ύπνου.  🤣🤣🤣 Το προσπαθεί πολύ όμως να σηκωθεί.  Δεν αγχώνομαι... Δεν της αρέσει μπρούμυτα καθόλου ακόμα. Οπότε δεν την ενδιαφέρει να γυρίσει.
    • Κι εγώ ετσι πιστεύω.. θα δείξει με το νέο ετος..!  αν και οι ελπιδες μου λιγοστευουν γι’ αυτο το μήνα με το αιμα που εχω 🥺😢
    • Εγώ πιστεύω κορίτσια μου πέρασε η ωορρηξία σου γιατί το προχθεσινό ήταν αρκετά πιο έντονο από το σημερινό πχ.. τώρα μου φαίνεται ότι πέφτει η ορμόνη..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...