Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

αυριο πρωι με την αυγουλα χαχαχαχαχ

πλακα πλακα εγω ευτυχως που δεν ειμαι με τοσο τρεξιμο που εχω τωρα με την κουζινα.. πιστευω μετα θα ηρεμησουμε και θα ερθει αλλιως απο σεπτεμβριο βλεπουμε πως προχωραμε

Θα έρθει για ολες μας αυτά ξέρουν ποτέ θα ερθουν απλά μας έσκασαν 🤪🤪🤪

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις Just now, ο/η Raf123 είπε:

Σου εύχομαι καλή επιτυχία κορίτσι μου αν κ για εσένα είναι σίγουρη είσαι ήδη μανούλα ❣️❣️❣️❣️

για εμένα δεν είμαι σίγουρη και θα περιμένω μέχρι αύριο 🥰🥰

Δεν υπάρχει απογοητευτικός λόγος ώστε να μην επιτευχθεί το πολυπόθητο!! 😉😉😉 

Μακάρι να πω την φράση είμαι έγκυος,  δεν θα το πιστεύω!!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Δεν υπάρχει απογοητευτικός λόγος ώστε να μην επιτευχθεί το πολυπόθητο!! 😉😉😉 

Μακάρι να πω την φράση είμαι έγκυος,  δεν θα το πιστεύω!!

Σε καταλαβαίνω παρά πολύ!!! Νιωθεις κανένα συμπτώμα;; 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Και να μην νιώθεις μην αγχώνεσαι. Εγώ 5 μέρες πριν άρχισα να νιώθω το στήθος μου .και δύο μέρες πριν συχνοουρια. Και μια μέρα πριν πόνο λες και θα μου έρθει περίοδος.  Και την μέρα που περίμενα  κανένα πόνο. Αλλά είχα μετά για περίπου μια βδομάδα πόνους περιόδου. 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωματα, είμαι με δέκατα και ριγους και κάτι πονακια που και που.. αυτά! 

στις Just now, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωματα, είμαι με δέκατα και ριγους και κάτι πονακια που και που.. αυτά! 

Είχα και ριγους μπράβο. Έβαζα θερμοφορα στα πόδια για να συνέλθω από το κρύο. Ενώ το σπίτι είχε 21 βαθμούς. 

Αλλά μην βάλεις θερμοφορα τίποτα στην κοιλιά. Δεν κάνει . Μόνο στα πόδια έβαζα εγώ. 

Και τα πονάκια τα είχα και εγώ. Μικρά και ένα έντονο μια μερα πριν 

Το στήθος σου; Πώς είναι; ;;

Κορίτσια ξέρετε εάν κάνει κακό να χρησιμοποιούμε μωρομαντηλα για την προσωπική μας υγιεινή?? Εχετε ακούσει τίποτα? 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Είχα και ριγους μπράβο. Έβαζα θερμοφορα στα πόδια για να συνέλθω από το κρύο. Ενώ το σπίτι είχε 21 βαθμούς. 

Αλλά μην βάλεις θερμοφορα τίποτα στην κοιλιά. Δεν κάνει . Μόνο στα πόδια έβαζα εγώ. 

Και τα πονάκια τα είχα και εγώ. Μικρά και ένα έντονο μια μερα πριν 

Το στήθος σου; Πώς είναι; ;;

Ρίγους ποτέ είχες πριν το θετικό ή μετά?  Το στήθος μου πρησμένο και πονάει,  αλλα ρε συ είναι πολύ πιθανόν ολα αυτά να είναι και απο την προγεστερόνη... ξέρω γώ.. ειχες δέκατα? 

@Antonia2 @Κατεριναπαπ @Princess28 Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για ενδιαφέρον!💗Είματσε λίγο καλύτερα με άνδρα μου απο χθες αλλά γενικά όχι ακόμη καλά. Εγώ κρατάτω τις αποστάσεις  γενικά ακόμη γιατι εχωπροβληματιστει αρκετα. και θέλω λιγο αποστασιποιημενα να δω τι θα κανω. Αφηνω λιγες μερες να περασουν και κανω υπομονη μεχρι Μαρτη να κανει εξετασεις οι οποις θα κρινουν και πολυ συνεχεια πραγματων.

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Hopemumtobe είπε:

@Antonia2 @Κατεριναπαπ @Princess28 Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για ενδιαφέρον!💗Είματσε λίγο καλύτερα με άνδρα μου απο χθες αλλά γενικά όχι ακόμη καλά. Εγώ κρατάτω τις αποστάσεις  γενικά ακόμη γιατι εχωπροβληματιστει αρκετα. και θέλω λιγο αποστασιποιημενα να δω τι θα κανω. Αφηνω λιγες μερες να περασουν και κανω υπομονη μεχρι Μαρτη να κανει εξετασεις οι οποις θα κρινουν και πολυ συνεχεια πραγματων.

Κορίτσι μου να κάνεις αυτό που νιώθεις? Ο άντρας σου πως είναι? Δεν προσπαθεί να τα βρείτε? 

Με τις ψυχοθεραπείας πως πας? Βλέπεις μια καλυτέρευση, νιώθεις πώς σου κάνει καλο? Ο Μάρτης κοντεύει κορίτσι μου και εύχομαι να βασίσεται απο κοινού για το στόχο!

στις πριν 3 λεπτά, ο/η MyElpida είπε:

Κορίτσια ξέρετε εάν κάνει κακό να χρησιμοποιούμε μωρομαντηλα για την προσωπική μας υγιεινή?? Εχετε ακούσει τίποτα? 

Κοίτα η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν ειδικά μαντηλάκια για την περιοχή. Ωστόσο εγώ έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές μωρομαντηλα και χρησιμοποιώ ακόμα.. θα ρωτήσω αύριο τον γιατρό. Επειδή το μόνο που τον ρώτησα είναι αν μπορώ να συνεχίσω να πλένονται με τα σαπουνακια της ευαίσθητης περιοχής και μου είπε ναι κανονικά. Επειδή το συγκεκριμένο που πήρα δεν αναφέρει αν επιτρέπεται στην εγγυμοσυνη όπως το προηγούμενο που είχα της frezyderm

Ρίγους ποτέ είχες πριν το θετικό ή μετά?  Το στήθος μου πρησμένο και πονάει,  αλλα ρε συ είναι πολύ πιθανόν ολα αυτά να είναι και απο την προγεστερόνη... ξέρω γώ.. ειχες δέκατα? 

Ναι καλέ πριν το θετικό. Περίμενα το Σάββατο. Το Σάββατο ήταν το θετικό. Όλη την βδομαδα από Δευτέρα είχα κρυωμαρες.ριγη. έβαζα θερμοφορα συνέχεια στα πόδια. Δεν μπορούσα να συνέλθω. Και να μου λέει ο άντρας μου. Έχει ζέστη. Καλά άρρωστη εισαι; 😝  Και το στήθος εκείνη την βδομάδα άρχισε να πονάει και να πρήζεται πολύ γρήγορα και έντονα. Αλλά λέω εεε περίοδος θα μου έρθει. 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η babyblue94 είπε:

Κοίτα η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν ειδικά μαντηλάκια για την περιοχή. Ωστόσο εγώ έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές μωρομαντηλα και χρησιμοποιώ ακόμα.. θα ρωτήσω αύριο τον γιατρό. Επειδή το μόνο που τον ρώτησα είναι αν μπορώ να συνεχίσω να πλένονται με τα σαπουνακια της ευαίσθητης περιοχής και μου είπε ναι κανονικά. Επειδή το συγκεκριμένο που πήρα δεν αναφέρει αν επιτρέπεται στην εγγυμοσυνη όπως το προηγούμενο που είχα της frezyderm

Ναι καλέ πριν το θετικό. Περίμενα το Σάββατο. Το Σάββατο ήταν το θετικό. Όλη την βδομαδα από Δευτέρα είχα κρυωμαρες.ριγη. έβαζα θερμοφορα συνέχεια στα πόδια. Δεν μπορούσα να συνέλθω. Και να μου λέει ο άντρας μου. Έχει ζέστη. Καλά άρρωστη εισαι; 😝  Και το στήθος εκείνη την βδομάδα άρχισε να πονάει και να πρήζεται πολύ γρήγορα και έντονα. Αλλά λέω εεε περίοδος θα μου έρθει. 

Πωωω πω! Δεν παλεύεται αυτό ε? Και εμένα τα άκρα Μου παγωμένα και η μύτη μου,  ο άντρας μου σκάει αλλά χαίρεται που κρυώνω εγώ 😂 τι θερμοκρασία είχες? 

Προσωπικά προτείνω σε @Raf123 και @Κατεριναπαπνα κάνετε τα τεστ εντός του Φλεβάρη διότι πιστεύω ότι θα βγουν θετικά και θα αποκομίσει ο Μάρτης το όφελος για δουλειά που έγινε τον Φλεβάρη είναι άδικο 😂 κορίτσια μου ολόψυχα εύχομαι να μπείτε στο κλαμπ των εγγυων.

@babyblue94 από τις αρχές του τέταρτου μήνα θα ηρεμήσεις από συμπτώματα πάρε ημερολόγιο μέτρα πόσο σου έμεινε και υπομονή. Το μωρό αύριο μεθαύριο θα μας δοκιμάζει περισσότερο τις αντοχές από την εγκυμοσύνη, δες το σαν πρόβα. 

στις πριν 15 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Εγώ ζω μια τρέλα. Σήμερα ήταν η χειρότερη μέρα με το στομάχι μου δεν μπορούσα να σταθώ. Δεν το είχα φανταστεί έτσι 😭 περνάω πολύ δύσκολα 

Δεν μπορούσα δεν είχα αλλη δύναμη. Έστειλα στον γιατρό και του είπα να με βοηθήσω κάπως.  Αυτός δεν μπορούσε να μιλήσει και περιμενα να μου στείλει μήνυμα. Φεύγω πάω στην ενδοκρινολογο που έτσι και αλλιώς ήταν να μου γράψει βιταμίνες d.  Της λέω βοήθησε με μέχρι να μου απαντήσει ο γιατρός τί να παρω; Μου λέει δεν θυμάμαι ακριβώς τα συστατικά. Ρώτα λέει στο φαρμακείο. 

Πάω φαρμακείο. Μου λένε μαλοξ. Δεν έχει καποιο θέμα. Αλλά και πάλι δεν θα πολύ βοηθήσει. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. 🤔

Έρχομαι σπίτι. Παίρνω μια καραμέλα μαλοξ..παράλληλα διαβάζω το χαρτάκι ότι αντενδεικνεται σε εγγυμοσυνη και ειδικα στο πρώτο τρίμηνο. Είμαι να σκασω. Μιλάω με έναν γαστρεντερογο. Του εξηγώ την φάση. Μου λέει όχι δεν κάνει μαλοξ. Βέβαια δεν θ πάθεις κάτι με ένα χαπακι . Gaviscon σιρόπι να πάρεις. 

Εντομεταξυ το μαλοξ δεν με βοήθησε καθόλου 

Μου απαντάει τώρα κ γιατρός. Να πάρεις μαλοξ.

Του εξηγώ όλα τα παραπάνω. Και μου λέει. 1-2 την μέρα δεν κάνει κακό. Τα πολλά κάνουν κακό. 

Πφφφφφ τα νεύρα μου. Τώρα άντε να βγάλω άκρη. 

Κοριτσι μου εχω τεραστια εμπειρια με στομαχοπροβληματα και θα σου πω τα εξης. Αρχικα το gaviscon σιγουρα επιτρεπεται οποτε μπορεις να το παρεις αφοβα, αλλα εννοειται τσεκαρε και με γιατρο σου. Δεν ξερω για μαλοξ, γενικα στην Ελλαδα πολυ αυστηρα πραγματα στην εγκυμοσυνη, Αγγλια επιτρεπονται καποια χαπια ακομα και κατηγορια πραζολες. Εδω δεν ξερω,  Να κανεις πολλα μικρα συχνα γευματα, φρυγανιες, πατατες, ζυμαρικα, ψωμι ρυζι κλπ,. Υγρα οχι πολυ μεγαλη ποσοτητα μαζι, Οχι σφιχτα ρουχα, ζωνες κλπ. Προσοχη στη σταση σωματος, οχι ξαπλωμα, υπνος μετα απο φαγητο, περιμενε2 ωρες τουλαχιστον. ΟΧΙ καφεδες, ξινα, πολυ λιπαρα, τηγανητα, σαλτσες, πικαντικα, σφολιατες κλπ. Εαν φας κατι βαρυ, φαεκατι πιο ελαφρυ πρωτα, το πρωτο που μπαινειστο στομαχι να ειναι το πιο ελαφρυ και μετα λιγο κατιπιο βαρυ.  Μια φιλη μου εγκυος μου ειχε πει οτι ειχε δοκιμαασι σπρει απο τη μυτη για την ναυτια και την ειχε βοηθησει πολυ, ρωτα το γυναικολογο σου μηπως ξερει κατι. Μακαρι να σου περασει κοριτσι μου🙏

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσι μου να κάνεις αυτό που νιώθεις? Ο άντρας σου πως είναι? Δεν προσπαθεί να τα βρείτε? 

Με τις ψυχοθεραπείας πως πας? Βλέπεις μια καλυτέρευση, νιώθεις πώς σου κάνει καλο? Ο Μάρτης κοντεύει κορίτσι μου και εύχομαι να βασίσεται απο κοινού για το στόχο!

Αυτος προσπαθει να τα βρουμε, αλλα εγω δεν πεφτω στην παγιδα γιατι θελει να τα βρουμε αλλα χωρις να λυσουμε το προβλημα μου. Πιστευω οτι αν κανω υπομονη αλλες 20 μερες θα δουμε αποτελεσματα και θα επισπευσουμε πολυ τις εξελιξει προς τη μια η αλλη κατευθυνση!!!  Ψυχοθεραπεια την τεελυταια την εβγαλα κλαιγοντας. Μου ειπε και ο ψυχολογος οτι εχει κανει πολλα βηματα κι εκεινος αλλα πρεπει να βρουμε ενα τροπο να συμβαδισουμε και να συμφωνησουμε στο πλανο. Μεσυζητηση κλπ.

Πωωω πω! Δεν παλεύεται αυτό ε? Και εμένα τα άκρα Μου παγωμένα και η μύτη μου,  ο άντρας μου σκάει αλλά χαίρεται που κρυώνω εγώ 😂 τι θερμοκρασία είχες? 

Θερμοκρασία δεν μετράω ποτέ οπότε ούτε τότε δεν μετρούσα. Δεν το έχω μάθει αυτό με το θερμόμετρο. 😝 Πάντως μου ακούγονται λιγο ίδια τα συμπτώματα. Και πιστεύω μέσα στο σκ θα σου γίνουν και πιο έντονα.. χαίρομαι ήδη να ξέρεις. Είμαι πολύ θετική μαζί σου. Πιστεύω όντως έχουν φωλιάσει. Στο κάτω κάτσω δύο έβαλες. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει καταφέρει τουλάχιστον ένα αν όχι και τα δύο. 

Έλα λίγες μέρες έμειναν.ολα καλά. Θα τρελαθουμε την Δευτέρα. Αλλά έχει δικιο η φίλη πιο πάνω. Αυτό είναι κατορθώνω το Φεβρουαρίου και θα πάρει την δόξα ο Μάρτιος. Χαχαχα...

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Κοριτσι μου εχω τεραστια εμπειρια με στομαχοπροβληματα και θα σου πω τα εξης. Αρχικα το gaviscon σιγουρα επιτρεπεται οποτε μπορεις να το παρεις αφοβα, αλλα εννοειται τσεκαρε και με γιατρο σου. Δεν ξερω για μαλοξ, γενικα στην Ελλαδα πολυ αυστηρα πραγματα στην εγκυμοσυνη, Αγγλια επιτρεπονται καποια χαπια ακομα και κατηγορια πραζολες. Εδω δεν ξερω,  Να κανεις πολλα μικρα συχνα γευματα, φρυγανιες, πατατες, ζυμαρικα, ψωμι ρυζι κλπ,. Υγρα οχι πολυ μεγαλη ποσοτητα μαζι, Οχι σφιχτα ρουχα, ζωνες κλπ. Προσοχη στη σταση σωματος, οχι ξαπλωμα, υπνος μετα απο φαγητο, περιμενε2 ωρες τουλαχιστον. ΟΧΙ καφεδες, ξινα, πολυ λιπαρα, τηγανητα, σαλτσες, πικαντικα, σφολιατες κλπ. Εαν φας κατι βαρυ, φαεκατι πιο ελαφρυ πρωτα, το πρωτο που μπαινειστο στομαχι να ειναι το πιο ελαφρυ και μετα λιγο κατιπιο βαρυ.  Μια φιλη μου εγκυος μου ειχε πει οτι ειχε δοκιμαασι σπρει απο τη μυτη για την ναυτια και την ειχε βοηθησει πολυ, ρωτα το γυναικολογο σου μηπως ξερει κατι. Μακαρι να σου περασει κοριτσι μου🙏

Τελος θα σε βονθησει πολυ το περπατημα, βοηθαει να γινονται οι κινησεις στομαχιου οπως πρεπει δηλαδη απο πανω προς τα κατω και οχι  το αντιστροφο. Περπατημα ομως χαλαρο και οχι κατευθειαν μετα το φαγητο ισως μετα απο καμια ωριτσα και .

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Αυτος προσπαθει να τα βρουμε, αλλα εγω δεν πεφτω στην παγιδα γιατι θελει να τα βρουμε αλλα χωρις να λυσουμε το προβλημα μου. Πιστευω οτι αν κανω υπομονη αλλες 20 μερες θα δουμε αποτελεσματα και θα επισπευσουμε πολυ τις εξελιξει προς τη μια η αλλη κατευθυνση!!!  Ψυχοθεραπεια την τεελυταια την εβγαλα κλαιγοντας. Μου ειπε και ο ψυχολογος οτι εχει κανει πολλα βηματα κι εκεινος αλλα πρεπει να βρουμε ενα τροπο να συμβαδισουμε και να συμφωνησουμε στο πλανο. Μεσυζητηση κλπ.

Έχει απόλυτο δίκιο ο ψυχολόγος, είναι χαρακτηριστικό όλων μας να προσπαθούμε να κουκουλωνουμε τα προβλήματα δηλ. τα ξανά βρίσκουμε και δεν αλλάζουμε τίποτα με αποτέλεσμα να ξανά βγαίνουν στην επιφάνεια. Καλά κάνεις και κρατάς άμυνα να φοβηθεί πως θα σε χάσει και να κάνει ουσιαστικές παραχωρήσεις για το κοινό σας μέλλον. 

@Κατεριναπαπ κοριτσάκι μου εγώ είχα δέκατα! Κάτω από 36.9 δεν έπεφτε η θερμοκρασία και έτσι άρχισα να υποψιάζομαι, σε συνδυασμό με πόνο στο στήθος.

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που έπαιρνα προγεστερόνη (χωρίς λόγο, απλά ο τότε γυναικολόγος μου έδινε σε όλες τις κυήσεις) δεν είχα καμία απολύτως παρενέργεια πέρα από ακμή!

Άρα... καλά αποτελέσματα 😁

στις πριν 18 λεπτά, ο/η evaioan είπε:

Προσωπικά προτείνω σε @Raf123 και @Κατεριναπαπνα κάνετε τα τεστ εντός του Φλεβάρη διότι πιστεύω ότι θα βγουν θετικά και θα αποκομίσει ο Μάρτης το όφελος για δουλειά που έγινε τον Φλεβάρη είναι άδικο 😂 κορίτσια μου ολόψυχα εύχομαι να μπείτε στο κλαμπ των εγγυων.

@babyblue94 από τις αρχές του τέταρτου μήνα θα ηρεμήσεις από συμπτώματα πάρε ημερολόγιο μέτρα πόσο σου έμεινε και υπομονή. Το μωρό αύριο μεθαύριο θα μας δοκιμάζει περισσότερο τις αντοχές από την εγκυμοσύνη, δες το σαν πρόβα. 

στις πριν 14 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Θερμοκρασία δεν μετράω ποτέ οπότε ούτε τότε δεν μετρούσα. Δεν το έχω μάθει αυτό με το θερμόμετρο. 😝 Πάντως μου ακούγονται λιγο ίδια τα συμπτώματα. Και πιστεύω μέσα στο σκ θα σου γίνουν και πιο έντονα.. χαίρομαι ήδη να ξέρεις. Είμαι πολύ θετική μαζί σου. Πιστεύω όντως έχουν φωλιάσει. Στο κάτω κάτσω δύο έβαλες. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει καταφέρει τουλάχιστον ένα αν όχι και τα δύο. 

Έλα λίγες μέρες έμειναν.ολα καλά. Θα τρελαθουμε την Δευτέρα. Αλλά έχει δικιο η φίλη πιο πάνω. Αυτό είναι κατορθώνω το Φεβρουαρίου και θα πάρει την δόξα ο Μάρτιος. Χαχαχα...

Βρε ας είμαι εγώ έγκυος και ας την πάρει τη δόξα όποιος θέλει 😂😂😂 Μακάρι βρε κορίτσια μου, σας ευχαριστώ πολύ!!! 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Νομίζω πως είσαι σε πολύ καλό δρόμο καο το χειρίζεσαι εξίσου πολύ καλά... στο τέλος θα δεις που θα ακολουθήσει την επιθυμία σου, το πάς  πολύ καλά μπράβο! Οσο για τα κλάματα,  κλάψε και Ξαλάφρωσε όποτε νιώθεις την ανάγκη κορίτσι μου!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Maya90 είπε:

@Κατεριναπαπ κοριτσάκι μου εγώ είχα δέκατα! Κάτω από 36.9 δεν έπεφτε η θερμοκρασία και έτσι άρχισα να υποψιάζομαι, σε συνδυασμό με πόνο στο στήθος.

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που έπαιρνα προγεστερόνη (χωρίς λόγο, απλά ο τότε γυναικολόγος μου έδινε σε όλες τις κυήσεις) δεν είχα καμία απολύτως παρενέργεια πέρα από ακμή!

Άρα... καλά αποτελέσματα 😁

Μακάρι βρε κορίτσια μου, πριν μάθεις για το θετικό είχες δέκατα? Ή  μετά? 

Εμένα κορίτσια μου ήρθε η περίοδος τώρα άρχισε να πονάει η κοιλιά μου και πήγα τουαλέτα κ άρχισε να κατεβαίνει 😥😥😥 δε πειράζει πάμε για τον άλλον μήνα …

στις πριν 31 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

ωραία σ ευχαριστώ!! θα περιμένω να μου πεις τι σου απάντησε.. γιατι σκέφτηκα μηπως επηρεάζει το ph της περιοχής και δεν κανει καλό στο σπέρμα..

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Εμένα κορίτσια μου ήρθε η περίοδος τώρα άρχισε να πονάει η κοιλιά μου και πήγα τουαλέτα κ άρχισε να κατεβαίνει 😥😥😥 δε πειράζει πάμε για τον άλλον μήνα …

κριμα ραφαελα μου... παμε δυνατα τον αλλο μηνα!! τα εχετε βαλει ολα σε σειρα και το ονειρο ειναι τοσο κοντα!!! κι εμενα τον αλλο μηνα θα παει για εξετασεις ο αντρας μου να δουμε ποσο βοηθησαν οι βιταμινες...!! νομιζω το αγχο μας εχει φαει εμας τις δυο!! σου στελνω μεγαλη αγκαλια!!!🤗❤️❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια με το καλό τα μωράκια σας!!! Ετοιμαστείτε για πρωτόγνωρες καταστάσεις😄 Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν με την κοιλιά τούρλα και φέτος τον έχω μαζί μας🥰(η κοιλιά βέβαια δεν έφυγε ακόμα😅😅😅) Σε ό, τι αφορά την βαλίτσα για το μαιευτήριο όντως είναι υπερβολικά όλα αυτά.. σίγουρα θέλει μια αλλαξια για το μωράκι συν κουβερτουλα και αυγό.  Για μας εγώ προσωπικά πέρα από τα είδη μπάνιου χρειάστηκα πάνες βρακάκι γιατί λόγω καθετήρα δεν βόλευαν οι σερβιετες. Την πρώτη ημέρα μου έδιναν του μαιευτηρίου μεγάλες μεγάλες😁 Συν δύο τρεις νυχτικιές Με κουμπάκια, παντόφλες, φορτιστή, μωρομαντηλα. Εξόδου ρούχα είχα πάρει φόρμες αλλά βγήκα με το νυχτικό λόγω καθετήρα (αντιμετώπισα πρόβλημα με ουροδόχο).  Πάντως θεωρώ πως είναι η πιο τέλεια εποχή για γέννα παρά το κρύο👶🎄❤️💙
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Εγώ πήγα τελευταία μέρα στη δουλειά, τώρα θα βάλω κάτι κανονικές και μετά θα βγω έναν μήνα αναρρωτική πριν την κανονική που δικαιούμαι.. Στεναχωριέμαι από την μια που δεν θα έχω αυτή την καθημερινότητα, να σηκωθώ να ντυθώ να δω κόσμο, αλλά όντως σιγά σιγά γινόταν όλο και πιο δύσκολο... Σε άλλα νέα, αύριο 22 εβδομάδων, έχουμε β επιπέδου εμείς, ο μικρός είναι υπερδραστήριος τις τελευταίες ημέρες, σε φάση να φοβάμαι μήπως κάνω και συσπάσεις και ότι δεν είναι μ΄΄ονο το παιδί, αλλά δεν έχω πετρώματα.. έχω πιάσει 2-3 φορές την τελευταία εβδομάδα αλλά μόνο σε ένα σημείο της κοιλιάς και μόνο για κάποια δεύτερα.. συχνά σχετίζεται με τα ούρα, ότι θέλω να πάω τουαλέτα... Αύριο θα ρωτήσω τον γιατρό μιας και θα μιλήσουμε και για την β.. Πως πέρασε ήδη το μισό, ούτε το έχω καταλάβει... πλέον φαίνομαι με τα περισσότερα ρούχα ότι είμαι έγκυος, η ζυγαριά λέει επισήμως +3 κιλά.. ωστόσο τελευταία έχω παρατηρήσει ότι μετά το απόγευμα έχω καούρα και δεν θέλω πολύ πολύ να φάω, ενώ το μεσημέρι λυσσάω και τρώω 1,5 πιάτο οπωσδήποτε, αν όχι 2... για το μαγνησιο κορίτσι μου επειδή και εγώ είχα θέμα που λες με το αναβράζον, υπάρχει και σε χάπι (μεγάλο βέβαια) χωρίς αυτή την απαίσια γεύση, ωστόσο δεν γράφεται και κοστίζει κανά 8Ε αν θυμάμαι καλά... Θα κάνετε τίποτα Χριστούγεννα εσείς? εγώ περιμένω αύριο με το καλό τους δικούς μου...
    • Υπέροχα νέα κορίτσι μου!! Μπράβο με το καλό!! Σας έδωσε πρόβλεψη για φύλο;
    • Καλέεεεεεεεεεεεεεε..... εσύ γέννησες κι εγώ γράφω για ρινικά σπρέι! Να σας ζήσει κορίτσι μου!!!! Όλα τα καλά του κόσμου.... Τι καλά που ήρθε από μόνη της στην ώρα της χωρίς φάρμακα και προκλήσεις... Είμαι σίγουρη ότι ταλαιπωρήθηκες κι εσύ (και μάλλον και η μικρή σου), αλλά πάει, πέρασε τώρα!!! Τώρα έχετε η μια την άλλη.... Από βάρος και ύψος βγήκε τέλεια!!!! Φτου φτου ❤️ Με το θηλασμό εντάξει; Το βρήκατε εξαρχής;
    • Είναι πράγματι απίστευτη η σιγουριά σου και η ψυχολογία σου!!! Οι μαίες σε έχουν κάνει πολύ δυναμική!!! Μπράβο τους και μπράβο σου!!! Επίσης ξέχασα να σχολι΄σω πόσο γέλασα με τα κορίτσια σου που θα τα έχεις ελεύθερα.... δεν υπάρχεις 🤣🤣🤣 ΥΓ: Ευτυχ΄ως βρήκα dexaris ξεχασμένο στο ντουλάπι που δεν έχει λήξει και ανάσανα χωρίς τύψεις!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...