Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια; Έχει περίπου 1 βδομάδα που με πιανει μια ξηροστομία προς το βράδυ πίνω συνέχεια νερό αλλά το στόμα μ συνεχίζει να είναι ξηρό! Παω για ύπνο πινω τόσο πολύ νερό που λεω θα σηκώνομαι συνέχεια στον ύπνο μου για τουαλέτα και ξυπνάω το πρωι και είναι λες και δεν έχω πιει νερό για μερες όχι για ώρες, τόσο ξηρό είναι το στόμα κ τα χείλια μου!!! Και σκέφτομαι είναι από το κοβιντ; Τσέκαρα κ το ζάχαρο μου είναι εντάξει…αν κάποια κοπέλα π πέρασε κοβιντ είχε κάτι παρόμοιο; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η Lacostaki είπε:

Καλημέρα!!! Ναι σε 7 μέρες περιμένω.. Δηλαδή λες ότι μπορεί να είναι σύμπτωμα;;; τόσο νωρίς;; περίεργο μου φαίνεται

Τον προηγούμενο μήνα εγώ ένιωθα πολυ κουρασμένη και κρύωνα πάρα πολύ, με αναμενο καλοριφέρ! Το έψαξα και είδα από άλλες κοπέλες ότι το είχαν αυτό σαν συμπτωμα εγκυμοσύνης πριν μάθουν ότι είναι έγκυες.. εγώ τελικά δεν ήμουν.. αλλά εσύ μπορεί να είσαι τυχερή αυτό τον μήνα!!

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Να ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια; Έχει περίπου 1 βδομάδα που με πιανει μια ξηροστομία προς το βράδυ πίνω συνέχεια νερό αλλά το στόμα μ συνεχίζει να είναι ξηρό! Παω για ύπνο πινω τόσο πολύ νερό που λεω θα σηκώνομαι συνέχεια στον ύπνο μου για τουαλέτα και ξυπνάω το πρωι και είναι λες και δεν έχω πιει νερό για μερες όχι για ώρες, τόσο ξηρό είναι το στόμα κ τα χείλια μου!!! Και σκέφτομαι είναι από το κοβιντ; Τσέκαρα κ το ζάχαρο μου είναι εντάξει…αν κάποια κοπέλα π πέρασε κοβιντ είχε κάτι παρόμοιο; 

Για το σάκχαρο θα σου έλεγα κι εγώ.. αλλά αφού το τσέκαρες.. μήπως τρως πολλά αλάτια, κρέατα κτλ?? 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nandia- είπε:

Ε δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες..

Στο μεταξυ βάλε με 15/3 επόμενη περίοδος 

Εντωμεταξύ Νάντια ούτε στην περίοδο δεν κρατιέται;;; μα τι άντρες έχετε;;; ζηλεύω!!! Εμείς 1 αντε βαριά 2 φορές την εβδομάδα να κάνουμε!!! Και στην περίοδο εννοείται όχι.. Αν πάλι είναι κουρασμένος μπορεί να κάνουμε και 2 εβδομάδες αποχή.... Πφφφφ😂 οι αδικίες της ζωής 

στις πριν 14 λεπτά, ο/η MyElpida είπε:

Για το σάκχαρο θα σου έλεγα κι εγώ.. αλλά αφού το τσέκαρες.. μήπως τρως πολλά αλάτια, κρέατα κτλ?? 

Όχι δεν τρώω καθόλου αλάτι (είμαι κατακουζινος 😂😂😂) ούτε κρέας ιδιαίτερα τρώω και αλλαντικά καθόλου…αν συνεχίσει ακόμα λιγες μερες θα πάρω τη προσωπική γιατρο να της το πω

Βρε κορίτσια πήρα αυτό το μήνα της hometest τα τεστακια ωορρηξιας και είμαι 17η μέρα κι ακόμα δεν έχω βρει θετικό τεστ.. συνήθως χρησιμοποιώ clearblue.. είναι έγκυρα αυτά? Σας δουλεύουν πάντα σωστά? Δεν ξέρω τι συμβαίνει.. μήπως την έχασα? Κάνω κάθε μέρα 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Όχι δεν τρώω καθόλου αλάτι (είμαι κατακουζινος 😂😂😂) ούτε κρέας ιδιαίτερα τρώω και αλλαντικά καθόλου…αν συνεχίσει ακόμα λιγες μερες θα πάρω τη προσωπική γιατρο να της το πω

Κι εγώ το έχω αυτό. Αυτή την εβδομάδα. Στην αρχή είχα ανησυχήσει για το ζάχαρο αλλά έκανα χθες εξετάσεις και όλα καλά. Μετά σκεφτόμουν ότι είναι από τη εγκυμοσύνη ή από το μπούκωμα που στεγνώνει το στόμα μου. Δεν ξέρω. Πάντως πίνω περισσοτερο νερό απ'ο τι συνήθως 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η MyNa είπε:

Κι εγώ το έχω αυτό. Αυτή την εβδομάδα. Στην αρχή είχα ανησυχήσει για το ζάχαρο αλλά έκανα χθες εξετάσεις και όλα καλά. Μετά σκεφτόμουν ότι είναι από τη εγκυμοσύνη ή από το μπούκωμα που στεγνώνει το στόμα μου. Δεν ξέρω. Πάντως πίνω περισσοτερο νερό απ'ο τι συνήθως 

Αα σε ευχαριστώ κ εγώ το ίδιο πολύ νερό!!! Το εχεις όλη την ημέρα ή μόνο κατά τις βράδυνες ώρες;; Εμένα το πρωί είναι ξηρό από τον ύπνο πινω νερό αρκετό αλλα μετά μέσα στην ημέρα φτιάχνει κ ξανά το ίδιο ξηρό κ να μην χορταίνω το νερό το βράδυ 

στις Just now, ο/η Raf123 είπε:

Αα σε ευχαριστώ κ εγώ το ίδιο πολύ νερό!!! Το εχεις όλη την ημέρα ή μόνο κατά τις βράδυνες ώρες;; Εμένα το πρωί είναι ξηρό από τον ύπνο πινω νερό αρκετό αλλα μετά μέσα στην ημέρα φτιάχνει κ ξανά το ίδιο ξηρό κ να μην χορταίνω το νερό το βράδυ 

Είναι πιο έντονο όταν ξυπνάω αλλά όλη την ημέρα διψάω πιο πολύ νομίζω. Σα να στεγνώνει ο λαιμός μου και το στόμα κάπως. Χθες είχα βγει κιόλας το βράδυ και παρατήρησα ότι ήθελα κάθε τρεις και λίγο πίνω νερό γιατί στέγνωνε το στόμα μου που μιλούσα. 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσι μου αφού το ζάχαρο σου είναι καλο, μην ανησυχείς ίσως απο το κοβιντ, πάντως η κατανάλωση Του νερού μόνο καλό κάνει!!

Καλημέρα κορίτσια!💗

Να έχουμε μια όμορφη Κυριακή! Εμείς σήμερα θα πάμε εκδρομουλα. Λέμε να εκμεταλλευτούμε τον καιρό! Πω πω κορίτσια άρχισε ήδη να αλλάζει η διάθεση μου με το που ανέβηκε η θερμοκρασία! 

@Raf123 μου η πεθερά μου είχε μια περίεργη αίσθηση στο στόμα για πολύ καιρό. Τόσο που κάποιες φορές είχε αναγουλα. Αφού έχεις κάνει εξετάσεις πιστεύω ότι είναι από τον κορονοιο. Εκτός αν είναι κάτι άλλο και δίνει σήμα από τώρα...😊

στις πριν 17 ώρες, ο/η MyElpida είπε:

Βρε κορίτσια πήρα αυτό το μήνα της hometest τα τεστακια ωορρηξιας και είμαι 17η μέρα κι ακόμα δεν έχω βρει θετικό τεστ.. συνήθως χρησιμοποιώ clearblue.. είναι έγκυρα αυτά? Σας δουλεύουν πάντα σωστά? Δεν ξέρω τι συμβαίνει.. μήπως την έχασα? Κάνω κάθε μέρα 

Κανείς δύο φορές την ημέρα κορίτσι μου; Εγώ αυτά έπαιρνα και πάντα έβρισκα το θετικό. Καλό είναι να κάνεις ένα κατά τις 12 το μεσημέρι και ένα κατά τις 5! 😘

Καλημέρα κορίτσια μου ❤️❤️❤️❤️ 

Επιτέλους αποδεσμεύομαι μου έστειλαν κ επίσημα μήνυμα!!!! Θα έρθει κ ο αντρουλης μου σπίτι 💖💖

στις πριν 14 ώρες, ο/η Froufro είπε:

@Raf123 μου το έχω ακούσει πολλές φορές ως συμπτώμα κορωνοϊου... απλά θα εμφανίστηκε τώρα 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!💗

Να έχουμε μια όμορφη Κυριακή! Εμείς σήμερα θα πάμε εκδρομουλα. Λέμε να εκμεταλλευτούμε τον καιρό! Πω πω κορίτσια άρχισε ήδη να αλλάζει η διάθεση μου με το που ανέβηκε η θερμοκρασία! 

@Raf123 μου η πεθερά μου είχε μια περίεργη αίσθηση στο στόμα για πολύ καιρό. Τόσο που κάποιες φορές είχε αναγουλα. Αφού έχεις κάνει εξετάσεις πιστεύω ότι είναι από τον κορονοιο. Εκτός αν είναι κάτι άλλο και δίνει σήμα από τώρα...😊

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! Ναι από το κοβιντ θα είναι!!! Διάβασα κ χθες πολλες μελέτες!! Ισως προκαλέσει λέει και τερηδόνα αυτή η ξηροστομία!!! Θα πρέπει να Κάνω τα δόντια τουλάχιστον 2 φορες την ημέρα…ελπίζω να μην κρατήσει για πολύ γιατί είναι πολύ σπαστικό!!! Καλύτερα να είχα το άλλο σύμπτωμα της ανορεξίας να έχανα κ κανένα κιλό 😂😂😂😂

Καλη βόλτα κορίτσι μου καλά να περάσετε!!! Εδώ έχει λιακάδα αλλά έχει κρύο ταυτόχρονα δλδ αν δεν είσαι στον ήλιο κρυώνεις 🥶🥶  

στις πριν 18 ώρες, ο/η MyElpida είπε:

Κ εγώ αυτά έχω κ είμαι πολύ ευχαριστημένη! Να κανεις γύρω στο μεσημέρι κ ακομα ενα προς το βράδυ… εσυ εχε τις επαφές σου γιατί ισως να έχασες το peak ομως να έγινε η ωορρηξία 

Καλημέρα και καλή Κυριακή! 

Μόλις αδιαθετησα, επανήλθε στα φυσιολογικά ο κύκλος μου, 29 ημέρες άρα σωστά είδε ο γυναικολόγος ότι είχε γίνει ωορρηξία. Οπότε την 3η μέρα ξεκινάω clomiphene και εύχομαι να τα καταφέρουμε! Εν τω μεταξύ πονάω κιόλας αρκετά, ενώ εγώ σπάνια πονάω στη περίοδο. Θα αναγκαστώ να πάρω παυσίπονο γιατί είχα αφήσει όλες τις δουλειές για σήμερα και δεν με βλέπω να τα βγάζω πέρα αλλιώς. Ευτυχώς σήμερα μαγειρεύει ο αντρουλης μου. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η misofeggaro είπε:

Μόλις αδιαθετησα, επανήλθε στα φυσιολογικά ο κύκλος μου, 29 ημέρες άρα σωστά είδε ο γυναικολόγος ότι είχε γίνει ωορρηξία. Οπότε την 3η μέρα ξεκινάω clomiphene και εύχομαι να τα καταφέρουμε! Εν τω μεταξύ πονάω κιόλας αρκετά, ενώ εγώ σπάνια πονάω στη περίοδο. Θα αναγκαστώ να πάρω παυσίπονο γιατί είχα αφήσει όλες τις δουλειές για σήμερα και δεν με βλέπω να τα βγάζω πέρα αλλιώς. Ευτυχώς σήμερα μαγειρεύει ο αντρουλης μου. 

Καλή επιτυχία στον Καινούργιο κύκλο σας 🙏💖💖

στις πριν 3 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!💗

Να περασετε ομορφα κοριτσι μου!!! Καλη εκδρομουλα!!! ❤

στις πριν 2 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου ❤️❤️❤️❤️ 

Επιτέλους αποδεσμεύομαι μου έστειλαν κ επίσημα μήνυμα!!!! Θα έρθει κ ο αντρουλης μου σπίτι 💖💖

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!! Ναι από το κοβιντ θα είναι!!! Διάβασα κ χθες πολλες μελέτες!! Ισως προκαλέσει λέει και τερηδόνα αυτή η ξηροστομία!!! Θα πρέπει να Κάνω τα δόντια τουλάχιστον 2 φορες την ημέρα…ελπίζω να μην κρατήσει για πολύ γιατί είναι πολύ σπαστικό!!! Καλύτερα να είχα το άλλο σύμπτωμα της ανορεξίας να έχανα κ κανένα κιλό 😂😂😂😂

Καλη βόλτα κορίτσι μου καλά να περάσετε!!! Εδώ έχει λιακάδα αλλά έχει κρύο ταυτόχρονα δλδ αν δεν είσαι στον ήλιο κρυώνεις 🥶🥶  

Τι ωραια που αποδεσμευεσαι!!!!! Να τον χαρεις και να περασετε ομορφα!! ❤❤❤🥰🥰💋

στις πριν 1 ώρα, ο/η misofeggaro είπε:

Ευχομαι αυτος ο κυκλος να ειναι ο τυχερος σας!!! 🤞🤞🎉🎈💝

στις πριν 22 ώρες, ο/η MyElpida είπε:

Τον προηγούμενο μήνα εγώ ένιωθα πολυ κουρασμένη και κρύωνα πάρα πολύ, με αναμενο καλοριφέρ! Το έψαξα και είδα από άλλες κοπέλες ότι το είχαν αυτό σαν συμπτωμα εγκυμοσύνης πριν μάθουν ότι είναι έγκυες.. εγώ τελικά δεν ήμουν.. αλλά εσύ μπορεί να είσαι τυχερή αυτό τον μήνα!!

Ναι το είχα και εγώ αυτό το σύμπτωμα πριν καταλάβω ότι είμαι έγγυος..

Κρύωνα με αναμενο το καλοριφέρ. Και έτρεμα. Και έβαζα θερμοφορα στα πόδια μου Γιά να συνέλθω. .και δεν το έχω ξανά πάθει ποτέ. Μόνο τώρα που είμαι έγγυος. 

Καλημέρα κορίτσια..

Εγώ μπαίνω σας διαβάζω και περιμένω τα θετικά σας. Απλά δεν γράφω πολύ γιατί δεν έχω διάθεση για τίποτα. 

Είμαι από τις άτυχες που έχουν ναυτία, καούρα , ανακάτεμα , δυσπεψία. Κορίτσια δεν παλεύεται αυτό το πράγμα. Δύο βδομάδες συνεχόμενες το έχω τώρα. Δεν ηρεμώ ούτε μια ώρα μέσα στις 24. Είναι απίστευτο. Ακόμα και το βράδυ ξυπναω και είμαι χάλια. 

Κατά τα άλλα καλα πάει το σπορακι. Έχει γίνει βατόμουρο. 😝 Την Τετάρτη θα πάω πάλι. Σχετικά με την αποκόλληση μου είπε ο γιατρός αν δεν δω αίμα να μην φοβάμαι. Και δεν έχω δει πάλι καλά..

Την Τετάρτη θα μου δώσει κάτι για το στομάχι. Δεν πάει άλλο.

Έκανα και τις πρώτες αιματολογικές . Ο θυροειδης έφτιαξε αλλά θα συνεχίσω να παίρνω. Θα παίρνω και d. Είναι πολύ καλή η αρχική εικόνα λέει ο γιατρός. ΜπΙνω στην εγκυμοσύνη με πολύ καλές εξετάσεις. Χωρίς διαβήτη κύησης και όλα καλά

Εχω ένα πρηξιματακι. Ίσα που φαίνεται η κοιλίτσα. Σε μια βδομάδα μπαίνω στον τρίτο. 🥰 Άντε να περάσουν οι 3 να μου φύγει το πολύ επικίνδυνο άγχος. Πάντως αυτό με το ανακάτεμα με έχει πεθάνει. Δεν το φανταζομουν έτσι μακάρι να περάσει στο τρίμηνο. Είναι ότι χειρότερο. Δεν έχω όρεξη για τίποτα. Και όλο είμαι χάλια. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η babyblue94 είπε:

Καλημέρα κορίτσια..

Εγώ μπαίνω σας διαβάζω και περιμένω τα θετικά σας. Απλά δεν γράφω πολύ γιατί δεν έχω διάθεση για τίποτα. 

Είμαι από τις άτυχες που έχουν ναυτία, καούρα , ανακάτεμα , δυσπεψία. Κορίτσια δεν παλεύεται αυτό το πράγμα. Δύο βδομάδες συνεχόμενες το έχω τώρα. Δεν ηρεμώ ούτε μια ώρα μέσα στις 24. Είναι απίστευτο. Ακόμα και το βράδυ ξυπναω και είμαι χάλια. 

Κατά τα άλλα καλα πάει το σπορακι. Έχει γίνει βατόμουρο. 😝 Την Τετάρτη θα πάω πάλι. Σχετικά με την αποκόλληση μου είπε ο γιατρός αν δεν δω αίμα να μην φοβάμαι. Και δεν έχω δει πάλι καλά..

Την Τετάρτη θα μου δώσει κάτι για το στομάχι. Δεν πάει άλλο.

Έκανα και τις πρώτες αιματολογικές . Ο θυροειδης έφτιαξε αλλά θα συνεχίσω να παίρνω. Θα παίρνω και d. Είναι πολύ καλή η αρχική εικόνα λέει ο γιατρός. ΜπΙνω στην εγκυμοσύνη με πολύ καλές εξετάσεις. Χωρίς διαβήτη κύησης και όλα καλά

Εχω ένα πρηξιματακι. Ίσα που φαίνεται η κοιλίτσα. Σε μια βδομάδα μπαίνω στον τρίτο. 🥰 Άντε να περάσουν οι 3 να μου φύγει το πολύ επικίνδυνο άγχος. Πάντως αυτό με το ανακάτεμα με έχει πεθάνει. Δεν το φανταζομουν έτσι μακάρι να περάσει στο τρίμηνο. Είναι ότι χειρότερο. Δεν έχω όρεξη για τίποτα. Και όλο είμαι χάλια. 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Έτσι ήμουν ακριβώς μέχρι την 13η εβδομάδα. Μετά όμως πραγματικά ήταν λες και πατήθηκε ένα κουμπί, όπως ακριβώς άρχισαν πολύ νωρίς οι ναυτιες και ξαφνικά έτσι σταμάτησαν. Τώρα έχω φτάσει να ειμαι πραγματικά σχεδόν όπως πριν. Πρέπει να φάω επιτακτικά όταν πεινάω και όταν τρώω ρευομαι διαρκώς αλλά κατά τα άλλα είμαι σα να μην είμαι έγκυος στομαχικά και από κούραση! Επίσης μου έχει βγει πάρα πολλή αισιοδοξία που δεν είχα ποτέ σαν άνθρωπος. Είμαι σε κατάσταση που ενώ 2 μήνες δε σηκωνομουν από τον καναπέ λόγω ναυτίας, τώρα χθες πήγα σε ένα πάρτι χόρευα και γύρισα 8 το πρωί. Επίσης κλείσαμε με το σύντροφό μου να πάμε Παρίσι Άμστερνταμ το Μάρτιο! Τα λέω για να τονίσω το πόσο έχω επανέλθει στην κανονική ζωή μου! Είμαι μεν πιο προσεκτική και χρειάζομαι να ξεκουραζομαι αλλά είναι όμορφα και χαρούμενα και αισθάνομαι και το μωρό οπότε μου δημιουργεί αυτοπεποίθηση ότι όλα καλά! 💕 Λίγη υπομονή θέλει αυτή η περίοδος και το 2ο τρίμηνο σε αποζημιώνει σχεδόν πάντα! 

Πήγα να κάνω ένα τεστ για να είμαι σίγουρη και βρε κορίτσια ΕΛΕΟΣ είναι ακόμα θετικό και έφτιαξε κ η διάθεση μ σήμερα ότι θα έβγαινα θα πήγαινα καμία βόλτα πολύ ξενέρωσα 😣😣😣 Η κοπέλα στο φαρμακείο μ είπε να περιοριστώ ακόμα 2-3 ημέρες  κ ότι έτσι οπως το βλέπει Τρίτη θα γίνει αρνητικό!! Θα πήγαινα στη πεθερά μ να φάω μ λέει έλα κ κάθεσαι έξω τι να πάω για να καθομαι μόνη μου;;;; Φοβάται η πεθερά μ για κύριο λόγο τον παππού που είναι βαριά αρρωστοσ Κ είναι στην εντατική κ η αλήθεια δεν θέλω να κολλήσουν από εμένα κ μετά να πάνε να τον δουνε κ να έχω κ τύψεις ότι εγώ τους κόλλησα !!! Η μαμα μου, μου λέει έλα από δω κ να φοράς μάσκα να κάθεσαι μακριά ήρθε κ η νύφη μου να μας δει κ τι να κάνω να έρχεται πάνω μ το παιδι κ να του λεω φύγε;;; Δεν μεταδίδω τον ιό έτσι νομίζω έτσι διάβασα αλλά ξέρω κ εγώ αν είμαι η εξαίρεση;;; 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Πήγα να κάνω ένα τεστ για να είμαι σίγουρη και βρε κορίτσια ΕΛΕΟΣ είναι ακόμα θετικό και έφτιαξε κ η διάθεση μ σήμερα ότι θα έβγαινα θα πήγαινα καμία βόλτα πολύ ξενέρωσα 😣😣😣 Η κοπέλα στο φαρμακείο μ είπε να περιοριστώ ακόμα 2-3 ημέρες  κ ότι έτσι οπως το βλέπει Τρίτη θα γίνει αρνητικό!! Θα πήγαινα στη πεθερά μ να φάω μ λέει έλα κ κάθεσαι έξω τι να πάω για να καθομαι μόνη μου;;;; Φοβάται η πεθερά μ για κύριο λόγο τον παππού που είναι βαριά αρρωστοσ Κ είναι στην εντατική κ η αλήθεια δεν θέλω να κολλήσουν από εμένα κ μετά να πάνε να τον δουνε κ να έχω κ τύψεις ότι εγώ τους κόλλησα !!! Η μαμα μου, μου λέει έλα από δω κ να φοράς μάσκα να κάθεσαι μακριά ήρθε κ η νύφη μου να μας δει κ τι να κάνω να έρχεται πάνω μ το παιδι κ να του λεω φύγε;;; Δεν μεταδίδω τον ιό έτσι νομίζω έτσι διάβασα αλλά ξέρω κ εγώ αν είμαι η εξαίρεση;;; 

Εμένα τελικά χθες βγήκε αρνητικό. Αλλά μου είχαν πει ότι εφόσον κοντευα 2 εβδομάδες από την αρχή των συμπτωμάτων και 10 μέρες από τα δέκατα δεν υπήρχε περίπτωση να μεταδίδω και θετική να ήμουν ακόμα. Για προσωπικούς λόγους συνέχιζα τα τεστ,να ξέρω ότι οκ και να ηρεμήσω. 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η MyNa είπε:

Εμένα τελικά χθες βγήκε αρνητικό. Αλλά μου είχαν πει ότι εφόσον κοντευα 2 εβδομάδες από την αρχή των συμπτωμάτων και 10 μέρες από τα δέκατα δεν υπήρχε περίπτωση να μεταδίδω και θετική να ήμουν ακόμα. Για προσωπικούς λόγους συνέχιζα τα τεστ,να ξέρω ότι οκ και να ηρεμήσω. 

Είναι η 12η ημέρα σήμερα…Είχα κάνει κ εγώ ένα χθες το βράδυ κ ίσα που φαινόταν η γραμμή κ λεω τέλεια αύριο θα είναι εντελώς αρνητικό! Πάω στο φαρμακείο κ η γραμμή φαινόταν αλλά όχι έντονη, κάνω τώρα σπίτι ξανά πιο έντονο από χθες…ένιωσα λες κ είμαι ένα παιδάκι κ του λένε όλη μέρα θα πάμε να παρουμε παγωτο κ είναι χαρούμενο κ τυγχάνει μια αναποδιά κ του λένε δεν θα πάμε έτσι νιώθω τώρα…😞😞

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Είναι η 12η ημέρα σήμερα…Είχα κάνει κ εγώ ένα χθες το βράδυ κ ίσα που φαινόταν η γραμμή κ λεω τέλεια αύριο θα είναι εντελώς αρνητικό! Πάω στο φαρμακείο κ η γραμμή φαινόταν αλλά όχι έντονη, κάνω τώρα σπίτι ξανά πιο έντονο από χθες…ένιωσα λες κ είμαι ένα παιδάκι κ του λένε όλη μέρα θα πάμε να παρουμε παγωτο κ είναι χαρούμενο κ τυγχάνει μια αναποδιά κ του λένε δεν θα πάμε έτσι νιώθω τώρα…😞😞

Εγώ στη θέση σου δε θα συνέχιζα καραντίνα πάντως. Μπορείς να μην κάτσεις πολύ κοντά σε ανθρώπους που είναι ευπαθείς, αλλά 12 μέρες είναι πολλές. Ακόμα και στα άλλα στελέχη 10 μέρες καραντίνα έδιναν για τα θετικά και χωρίς εμβολιασμό. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια με το καλό τα μωράκια σας!!! Ετοιμαστείτε για πρωτόγνωρες καταστάσεις😄 Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν με την κοιλιά τούρλα και φέτος τον έχω μαζί μας🥰(η κοιλιά βέβαια δεν έφυγε ακόμα😅😅😅) Σε ό, τι αφορά την βαλίτσα για το μαιευτήριο όντως είναι υπερβολικά όλα αυτά.. σίγουρα θέλει μια αλλαξια για το μωράκι συν κουβερτουλα και αυγό.  Για μας εγώ προσωπικά πέρα από τα είδη μπάνιου χρειάστηκα πάνες βρακάκι γιατί λόγω καθετήρα δεν βόλευαν οι σερβιετες. Την πρώτη ημέρα μου έδιναν του μαιευτηρίου μεγάλες μεγάλες😁 Συν δύο τρεις νυχτικιές Με κουμπάκια, παντόφλες, φορτιστή, μωρομαντηλα. Εξόδου ρούχα είχα πάρει φόρμες αλλά βγήκα με το νυχτικό λόγω καθετήρα (αντιμετώπισα πρόβλημα με ουροδόχο).  Πάντως θεωρώ πως είναι η πιο τέλεια εποχή για γέννα παρά το κρύο👶🎄❤️💙
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Εγώ πήγα τελευταία μέρα στη δουλειά, τώρα θα βάλω κάτι κανονικές και μετά θα βγω έναν μήνα αναρρωτική πριν την κανονική που δικαιούμαι.. Στεναχωριέμαι από την μια που δεν θα έχω αυτή την καθημερινότητα, να σηκωθώ να ντυθώ να δω κόσμο, αλλά όντως σιγά σιγά γινόταν όλο και πιο δύσκολο... Σε άλλα νέα, αύριο 22 εβδομάδων, έχουμε β επιπέδου εμείς, ο μικρός είναι υπερδραστήριος τις τελευταίες ημέρες, σε φάση να φοβάμαι μήπως κάνω και συσπάσεις και ότι δεν είναι μ΄΄ονο το παιδί, αλλά δεν έχω πετρώματα.. έχω πιάσει 2-3 φορές την τελευταία εβδομάδα αλλά μόνο σε ένα σημείο της κοιλιάς και μόνο για κάποια δεύτερα.. συχνά σχετίζεται με τα ούρα, ότι θέλω να πάω τουαλέτα... Αύριο θα ρωτήσω τον γιατρό μιας και θα μιλήσουμε και για την β.. Πως πέρασε ήδη το μισό, ούτε το έχω καταλάβει... πλέον φαίνομαι με τα περισσότερα ρούχα ότι είμαι έγκυος, η ζυγαριά λέει επισήμως +3 κιλά.. ωστόσο τελευταία έχω παρατηρήσει ότι μετά το απόγευμα έχω καούρα και δεν θέλω πολύ πολύ να φάω, ενώ το μεσημέρι λυσσάω και τρώω 1,5 πιάτο οπωσδήποτε, αν όχι 2... για το μαγνησιο κορίτσι μου επειδή και εγώ είχα θέμα που λες με το αναβράζον, υπάρχει και σε χάπι (μεγάλο βέβαια) χωρίς αυτή την απαίσια γεύση, ωστόσο δεν γράφεται και κοστίζει κανά 8Ε αν θυμάμαι καλά... Θα κάνετε τίποτα Χριστούγεννα εσείς? εγώ περιμένω αύριο με το καλό τους δικούς μου...
    • Υπέροχα νέα κορίτσι μου!! Μπράβο με το καλό!! Σας έδωσε πρόβλεψη για φύλο;
    • Καλέεεεεεεεεεεεεεε..... εσύ γέννησες κι εγώ γράφω για ρινικά σπρέι! Να σας ζήσει κορίτσι μου!!!! Όλα τα καλά του κόσμου.... Τι καλά που ήρθε από μόνη της στην ώρα της χωρίς φάρμακα και προκλήσεις... Είμαι σίγουρη ότι ταλαιπωρήθηκες κι εσύ (και μάλλον και η μικρή σου), αλλά πάει, πέρασε τώρα!!! Τώρα έχετε η μια την άλλη.... Από βάρος και ύψος βγήκε τέλεια!!!! Φτου φτου ❤️ Με το θηλασμό εντάξει; Το βρήκατε εξαρχής;
    • Είναι πράγματι απίστευτη η σιγουριά σου και η ψυχολογία σου!!! Οι μαίες σε έχουν κάνει πολύ δυναμική!!! Μπράβο τους και μπράβο σου!!! Επίσης ξέχασα να σχολι΄σω πόσο γέλασα με τα κορίτσια σου που θα τα έχεις ελεύθερα.... δεν υπάρχεις 🤣🤣🤣 ΥΓ: Ευτυχ΄ως βρήκα dexaris ξεχασμένο στο ντουλάπι που δεν έχει λήξει και ανάσανα χωρίς τύψεις!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...