Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Τι να πω βρε κορίτσι μου μακάρι να βρεθεί μια λύση εκεί στην δουλεια γιατί αυτό το ωράριο σας δεν είναι καθόλου καλό όχι μόνο για τις επαφές απλά για να δεις τον άνθρωπο σου κ να πείτε τα νέα σας…εμεις τουλάχιστον μπαίνουμε την ίδια ώρα σπίτι! Εγώ βέβαια 8-8:30 κ ο άντρας μου 7:30 είναι σπίτι! Αλλά μέχρι να κάνω κάτι να φάμε να κάνουμε μπάνιο εγώ έχω κ το report της δουλειας, ε ο άντρας μου κοιμάται πολλες φορες…γενικά έχουμε καταντήσει δουλεια όλη την ημέρα κ τον άνθρωπο μας να τον βλέπαμε 3 ώρες την ημέρα 

Οπως τα λες ειναι... δεν εχουμε χρονο να μιλησουμε, να συντονισουμε πραγματα για το σπιτι και το γαμο φσκ.. αλλα ασε το γαμο... δεν προλαβαινουμε να φαμε μαζι... γτ στην αρχη τον περιμενα να φαμε 10μιση-11παρα αλλα κοριτσια 2 μηνες δεν παλευεται αυτο... ειδικα οταν ειμαι τηλεργασια κ σχολαω κ ειμαι σπιτι, δε μπορω να περιμενω νηστικη.. τεσπα, ας ειμαστε καλα κ σε ολα θα βρουμε λυσεις!!! Θεληση και κατανοηση θελει.. κ λιγη υπομονη... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κοριτσια η γειτονισσα π μενει διπλα μας ειναι τοσο θεα που μου ελεγε ποσο βοηθαει το αβοκαντο γ την εμφυτευση κ της ελεγα οτι δεν εχω δοκιμασει. Σμρ λοιπον μου εφερε να δοκιμασω!!! Δεν υπαρχει αυτο το κοριτσι!! Τοσο θετικο κ φωτεινο κοριτσι!!! ❤🥰🤩

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Κοριτσια η γειτονισσα π μενει διπλα μας ειναι τοσο θεα που μου ελεγε ποσο βοηθαει το αβοκαντο γ την εμφυτευση κ της ελεγα οτι δεν εχω δοκιμασει. Σμρ λοιπον μου εφερε να δοκιμασω!!! Δεν υπαρχει αυτο το κοριτσι!! Τοσο θετικο κ φωτεινο κοριτσι!!! 

Εγώ που τρώω κάθε μέρα 1 αβοκάντο, προκοπή δεν έχω δει... βέβαια δεν ήξερα ότι βοηθάει.. αλλά τεσπα..

Με τη γειτόνισσα έχετε συζητήσει ότι προσπαθείτε για παιδάκι ή έτσι το έφερε η συζήτηση και στο είπε? Γιατι αν δεν το ξέρει και στο είπε έτσι, τότε μπορεί να είναι γουρλού!

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;;;🌸

Έχω χαθεί γιατί τρέχω λίγο τελευταία!!!! Τώρα θα διαβάσω τι έχετε πει!!

Είμαι 35η εβδομάδα και την Τετάρτη που πήγα στο γιατρό η μπέμπα ήταν 2.200γρ, και ο γιατρός μου είπε ότι δε θα φτάσω τις 40 εβδ αυτή τη φορά, η μπέμπα ήδη κάνει δουλίτσα!! Τώρα βλέπουμε..όποτε θέλει εκείνη να έρθει☺️

Τι κάνετε εσείς;;

@Raf123 μου είδα τη φωτο που έβαλες!!!…μη μου πεις ότι έχουμε ευχάριστα??? Θα τρελαθώωωωω💓💓💓💓💓

@Κατεριναπαπκορίτσι μου πώς είσαι;; Περνάνε οι μέρες!!🙏

στις On 16/2/2022 at 2:50 ΜΜ, ο/η Hope19 είπε:

Γεια σας κορίτσια! @Hopemumtobe τι κάνεις κορίτσι μου. Εκανες αλλο τεστ?

Εγω δεν κρατηθηκα εκανα ενα πεντε μερες νωριτερα αρνητικο. Hometest που ειναι πολυ ευαισθητα σιγουρα θα εδειχνα κατι. Η αληθεια εκτος απο πονακια που ξεκινησαν δεκα μερες πριν την περιοδο δεν εχω τιποτα αλλο. Ουτε καν πριστηκε το στηθος. Πιστευω επειδη μετα την γεννα δεν ξανα προστηκε στην περιοδο το στηθος ισως οταν μεινω εγκυος θα προστει και θα το καταλαβω.

Δεν πειραζει κοριτσια. Εβαλα πλανο κοντα το Πασχα θα παω να κανω ραντεβου στο γιατρο να κανονισουμε στον κυκλο του Μαιου που λογικα θα περιμενω μεσα του μηνα περιοδο την εμβρυομεταφορα. 

Ενα μηνα μονο ξανα προσπαθω και θυμηθηκα τι περασα δυο χρονια με τις απογοητευσεις. Δεν εχω κουραγιο να το ξανα περασω ολο αυτο. 

Με το καλό το αδερφάκι κορίτσι μου!! Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε λίγο θα είσαι πάλι εγκυούλα🥰🙏

στις πριν 9 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Κοριτσια η γειτονισσα π μενει διπλα μας ειναι τοσο θεα που μου ελεγε ποσο βοηθαει το αβοκαντο γ την εμφυτευση κ της ελεγα οτι δεν εχω δοκιμασει. Σμρ λοιπον μου εφερε να δοκιμασω!!! Δεν υπαρχει αυτο το κοριτσι!! Τοσο θετικο κ φωτεινο κοριτσι!!! ❤🥰🤩

Καλημερααα ναι ναι αβοκάντο βοηθάει πολύ κ τα αυγά και ο σολωμος και ο ηλιόσπορος το σουσάμι (ταχίνι) εγώ τρώω αλλά προκοπή δεν είδαμε αλλά που θα πάει θα το πετύχουμε 🥰🥰😍

στις πριν 8 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Είμαι 35η εβδομάδα και την Τετάρτη που πήγα στο γιατρό η μπέμπα ήταν 2.200γρ, και ο γιατρός μου είπε ότι δε θα φτάσω τις 40 εβδ αυτή τη φορά, η μπέμπα ήδη κάνει δουλίτσα!! Τώρα βλέπουμε..όποτε θέλει εκείνη να έρθει☺️

Τι κάνετε εσείς;;

@Raf123 μου είδα τη φωτο που έβαλες!!!…μη μου πεις ότι έχουμε ευχάριστα??? Θα τρελαθώωωωω💓💓💓💓💓

Αχ μακάρι να γινόταν ένα θαύμα 🙏🙏 αλλά οπως λέει και η φωτό είναι on the way ακόμα, που ακριβώς βρίσκεται δεν ξέρω νομίζω χάθηκε 😂😂😂

στις πριν 8 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Τι κάνετε εσείς;;

Καλημέρα! 

Με το καλό η μπεμπούλα σας! 

Καλημέρα κορίτσια μου ❣️❣️❣️❣️σαν σήμερα θα είχα τον γάμο μου αλλά επειδή το ρητό «κάθε εμπόδιο για καλο» έχει πάντα νόημα φαντάσου να μην ακύρωνα τον γάμο και να επρεπε τώρα τελευταία στιγμή επειδή κόλλησα κοβιντ να έπρεπε να τα ακυρώσω όλα ειδικά τους καλεσμένους να τους βρω κ να τα ακυρώσω…!! Πάντα ότι κάνουμε υπάρχει καποιος λόγος και πάντα να ακολουθούμε το ένστικτο μας ποτέ δε μας προδίδει ☺️☺️☺️❤️❤️

Κοριτσάκια καλημέρα καλό ΣΚ!!! Πείτε μου γνώμη, εχθές 10η ημέρα κύκλου είδα σταγόνες καφέ, είναι ωορρηξία;;;; και σήμερα πονάω κάτω αριστερά... Δεν είναι νωρίς;;;; ο κύκλος μετά το εμβόλιο έχει γίνει αλλά ντάλα... Αλλά τα βλέπετε συμπτώματα ωορρηξίας;;; είχε καμία αίματακι σε ωορρηξία;;; 

Υ. Γ. Σήμερα έρχεται ο σύζυγος από επαγγελματικό ταξίδι 😜

στις πριν 5 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κοριτσάκια καλημέρα καλό ΣΚ!!! Πείτε μου γνώμη, εχθές 10η ημέρα κύκλου είδα σταγόνες καφέ, είναι ωορρηξία;;;; και σήμερα πονάω κάτω αριστερά... Δεν είναι νωρίς;;;; ο κύκλος μετά το εμβόλιο έχει γίνει αλλά ντάλα... Αλλά τα βλέπετε συμπτώματα ωορρηξίας;;; είχε καμία αίματακι σε ωορρηξία;;; 

Καλημερα και καλο ΣΚ ❤️❤️

Μπορεί κ να είναι το διάβασα κ σαν συμπρωμα παλιά!! Άντε αφού έρχεται βουρ να τον ξεζουμίσεις 🤣🤣 δεν έχεις τεστ να σιγουρευτείς;; Αλλά έτσι οπως τα περιγράφεις για ωορρηξία μ κάνει!!!

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ🤰❤️🍼🎂

Mariaira:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σαμανη:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Whatever:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Xrita:ΘΕΤΙΚΟ👶 

LadyP:ΘΕΤΙΚΟ👶 

gorgona:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Fanioko: ΘΕΤΙΚΟ👶 

👶

Katerinaki_dm:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Marba:ΘΕΤΙΚΟ👶 

St33:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ👶

geo2222:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

Riaa:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Princess28:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:01/04/22 κοριτσακι

Evaki:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Marakiii :ΘΕΤΙΚΟ👶
👶Π

Sandyb:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Crystalia90:ΘΕΤΙΚΟ  ΠΗΤ 29/05/22

MyNa:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

evaioan:ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ 13/08/22 👶

Mimi26:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ 25/08/22

Riaki2022:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:22/08/22

Mary.Ger:ΘΕΤΙΚΟ👶ΠΗΤ:02/09/22

Μαργαριτσ:ΘΕΤΙΚΟ 👶

babyblue94:ΘΕΤΙΚΟ👶

Τina21:ΘΕΤΙΚΟ

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ🍼💙🎂💖

Ελενακι12:ΓΕΝΝΗΣΕ:29/06/20 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ💖🎂

St3llina:ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΓΟΡΑΚΙ💙🍼

Frogel:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ🎂💖

Princess28:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/09/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Mt3508:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ🍼💙

Tzortzina123:ΓΕΝΝΗΣΕ:08/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼

Μασα:ΓΕΝΝΗΣΕ: 06/12/20:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 💖🎂

Σταυρι:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Lactaki:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ💖🎂💖🎂

annie:ΓΕΝΝΗΣΕ:09/01/21:ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ:ΑΓΟΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🍼💙🎂💖

Beatrice:ΓΕΝΝΗΣΕ:13/05/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Smurf88:ΓΕΝΝΗΣΕ:28/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

DIAMANTW:ΓΕΝΝΗΣΕ:20/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Princess1312:ΓΕΝΝΗΣΕ  

Clairy:ΓΕΝΝΗΣΕ:01/07/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼

Froufro:ΓΕΝΝΗΣΕ:18/01/22 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΈΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ❤️🤰❤️

diana8:? 

Maroulita:29/12 

Nandia _:15/03

marinamanoulitsa:09/03                                                         

Lacostaki:26/02

Ntinaki83:?

misofeggaro:22/01

Ευάγγελος τ:? 

Αννι:20/09                                   

Heart:17/12

Antonia2:01/01

Hopemumtobe:17/03

Αννια27:? 

Litsadi:? 

Κατεριναπαπ:14/10

Raf123 :21/02

Tina21:14/02

anli1978:01/02

Επεξεργάστηκε από Lacostaki

Καλημέρα κορίτσια καλό σκ να έχουμε!!! Τι κάνετε;; Εγώ δεν είμαι πολύ καλά νιώθω μια εξάντληση τις τελευταίες μέρες χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο.. Σήμερα ξύπνησα στις 10 το πρωί και νιώθω σαν να εσκαβα όλο το βράδυ

στις πριν 12 ώρες, ο/η MyElpida είπε:

Εγώ που τρώω κάθε μέρα 1 αβοκάντο, προκοπή δεν έχω δει... βέβαια δεν ήξερα ότι βοηθάει.. αλλά τεσπα..

Με τη γειτόνισσα έχετε συζητήσει ότι προσπαθείτε για παιδάκι ή έτσι το έφερε η συζήτηση και στο είπε? Γιατι αν δεν το ξέρει και στο είπε έτσι, τότε μπορεί να είναι γουρλού!

Το ειχα.ε συζητησει αλλα οχι με λεπτομερειες... αυτη εχει ενα κοριτσακι 5 ετων!!! Κ μου ελεγε για το αβοκαντο για μετα την ωορρηξια.. κ μου κρατησε η γλυκουλα!!!🥰🥰🥰🥰

Γενικα ειναι τοσο θετικος ανθρωπος!! Με γεμιζει αισιοδοξια!! Σιγουρα θα μας φερει γουρι!!😁

στις πριν 11 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Τι κάνετε εσείς;;

Με το κσλο γλυκο μου κοριτσι!!!! 🥰🥰🥰 καλη λευτερια!!! Φυσιολογικα θα πατε;;

στις πριν 3 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Καλημερααα ναι ναι αβοκάντο βοηθάει πολύ κ τα αυγά και ο σολωμος και ο ηλιόσπορος το σουσάμι (ταχίνι) εγώ τρώω αλλά προκοπή δεν είδαμε αλλά που θα πάει θα το πετύχουμε 🥰🥰😍

Κι εγω ετρωγα το πρωτο 15ημερο φουλ αυγα και κολοκυθοσπορο!!! Κ αμυγδαλα... δν ξερω αν βοηθανε...

Ασε ραφαελα μου κι εγω δεν εχω δει προκοπη.. αισιοδοξια και θα ερθει!!! 🤞🤞🤰

στις πριν 1 ώρα, ο/η Lacostaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια καλό σκ να έχουμε!!! Τι κάνετε;; Εγώ δεν είμαι πολύ καλά νιώθω μια εξάντληση τις τελευταίες μέρες χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο.. Σήμερα ξύπνησα στις 10 το πρωί και νιώθω σαν να εσκαβα όλο το βράδυ

Αν περιμένεις να αδιαθετησεις την επόμενη εβδομάδα τότε μπορεί να είναι φυσιολογική η κούραση.. και να μην αδιαθετησεις! Καλημέρα!

στις πριν 2 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Μαρινα μου εμενα μου εχει τυχει μετα την ωορρηξια να εχω λιγο αιμα. Ισα στο σκουπισμα κ μονο για 1 μερα.. εγινε κανα 2 μερες μετα την ωορρηξια αν θυμαμαι καλα..

Οπως λεει η ραφαελα, εχεις τεστ ωορτηξιας να το τσεκαρεις;;

Οπως και να εχει να απολαυσεις τον αντρα σου!!😉😉🥰💙

στις πριν 1 ώρα, ο/η Lacostaki είπε:

Μηπως δεν κοιμασαι καλα;; μηπως να παρεις καμια βιταμινη;;

στις πριν 10 λεπτά, ο/η MyElpida είπε:

Αν περιμένεις να αδιαθετησεις την επόμενη εβδομάδα τότε μπορεί να είναι φυσιολογική η κούραση.. και να μην αδιαθετησεις! Καλημέρα!

Καλημέρα!!! Ναι σε 7 μέρες περιμένω.. Δηλαδή λες ότι μπορεί να είναι σύμπτωμα;;; τόσο νωρίς;; περίεργο μου φαίνεται

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Μηπως δεν κοιμασαι καλα;; μηπως να παρεις καμια βιταμινη;;

Μωρέ ότι δεν κοιμάμαι καλά είναι σίγουρο είναι αυτό που λέγαμε εχθές για τα διαφορετικά ωράρια αλλά αυτό γίνεται από πριν τα Χριστούγεννα πρώτη φορά νιώθω τέτοια κούραση.. Ίσως να χρειάζομαι καμία βιταμινη

στις πριν 15 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Ο

Νομίζω ότι καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά κάπου με μπερδεύεις... Προφανώς μιλάς για αλλού είδους επαφές... Μην επεκταθούμε γιατί θα μας φάει η λογοκρισία.... Αλλά δεν καταλαβαίνω το χαρτί που κολλάει;; εμείς 18 χρόνια τώρα χαρτί χρησιμοποιούμε μόνο για να σκουπιστουμε και μιλάω και για την εποχή που δεν προσπαθούσαμε για παιδί...

Ε δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες..

Στο μεταξυ βάλε με 15/3 επόμενη περίοδος 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...