Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Έτσι δυνατή κ αισιόδοξη!!! Με το τριβολι πως νιώθει;; Επειδή άκουσα διαφορες ιστορίες ειδικά για την λίμπιντο 🤣🤣🤣

ραφαελα μου εχει πολλες ορεξεις αλλα βλεπομεαστε πολυ λιγο!!! ξυπναω στις 8παρα και 8και φευγω απο το σπιτι! ξαναβλεπομαστε στις 10μιση το βραδυ οπου μεχρι να κανει μπανιο (ελπιζω οχι καυτο οπως του αρεσει... γτ τωρα με το φυσικο αεριο μπορει να κανει και καυτο μπανιο...) και να φαει αραζουμε 11-11και... οποτε που ορεξη; ε δε μπορω να πατησω ενα κουμπι και να τον περιμενω καψωμενη....!!! 😂😂

εχει περιπου 10 μερες που το εχουμε δοκιμασει.. δεν ξερω αν τα αποτελεσματα ειναι τοσο αμεσα.. ας το πιει κανα μηνα και βλεπουμε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Έτσι δυνατή κ αισιόδοξη!!! Με το τριβολι πως νιώθει;; Επειδή άκουσα διαφορες ιστορίες ειδικά για την λίμπιντο 🤣🤣🤣

αυτη τη βδομαδα ειμαι αισιοδοξη γτ η ελπιδα πεθαινει τελευταια αλλα την αλλη εβδομαδα που θα ερθουν τα καφε, εκει θα ειμαι να με κλαινε οι ρεγγες!!!!!🤣🤣🤣🤣

στις πριν 4 λεπτά, ο/η MyElpida είπε:

Κορίτσια αυτό το μήνα λέω να ακολουθήσω το παράδειγμα της @babyblue94και να κοιμάμαι μετα την επαφη χωρίς να κάνω ντουζ... 😏

εννοειται παιδι μου!!!!👍👍 αυτο ειναι το αλφαβητο.... εγω μενω και ξαπλωμενη οσο μπορω.. η βαζω ενα μαξιλαρι κατω απο τη λεκανη να τους δωσω μια ωθηση προς τα μεσα...

στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

Υπομονη Ραφαελα μου!! λιγο εμεινε ακομα... το δυσκολο κομματι περασε...😉💪

βγαινει εντονη η γραμμη του θετικου; γτ λενε μπορει να βγαινει θετικο αλλα να εχει πεσει τελειως το ιικο φορτιο...

@MyNa εσυ πως εισαι με τον covid; ξεμπερδεψες;

Καλημερα κορίτσια! Κι εγώ έχω θετικά σελφ σαν τα τεστ της @Raf123αν και είμαι καλά. Είναι πολύ πιο θετικά από τα αρχικά εντωμεταξύ. Εδώ στην Ελλάδα βέβαια δεν το τηρούμε αυτό. Αν είσαι τριπλά εμβολιασμενος μετά τις 5 μέρες καραντινας αν δεν έχεις πυρετό βγαίνεις. Γενικά οι γιατροί μας είπαν να μην κάνουμε τεστ για να γυρίσουμε στις δουλειές κλπ, γιατί βγαίνουν θετικά πολύ καιρό μετά τη νόσηση. Εγώ βγήκα στις 7 μέρες από το θετικό και κάνω κάποια πράγματα έξω με τη μασκουλα μου. Ελπίζω να ισχύει αυτό που μου είπαν και να μην είμαι μεταδοτική πια.

στις πριν 4 λεπτά, ο/η MyElpida είπε:

Κορίτσια αυτό το μήνα λέω να ακολουθήσω το παράδειγμα της @babyblue94και να κοιμάμαι μετα την επαφη χωρίς να κάνω ντουζ... 😏

Εγώ πάντα αυτό έκανα από την αρχή που αρχίσαμε τις επαφές…νομίζω ότι αμα είναι να πιάσει θα πιάσει…διάβασα κ ιστορία με το αντίθετο δλδ μια κοπέλα πάντα έμενε ξαπλωμένη κ την φορά π έμεινε εγκυος ήταν η φορά που έκανε κ μπάνιο μετά την επαφή! Είναι καθαρά θέμα τύχης…

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μού,  που και που κάνω σκέψεις αρνητικές, αλλά επανέρχομαι γρήγορα! Κατα τα άλλα σπιτι και σήμερα ήρθα στη μαμά μου, απολαμβάνω την άδεια μου, αλλα βραζω  και στο ζουμί μου μέχρι τη χοριακη! 

Και ναι είναι η πρώτη φορά που θέλω να κάνω τεστ εγκυμοσύνης στην ώρα Του φυσικά! 

Μην σκέφτεσαι αρνητικά όλα καλά θα πάνε ο γιατρος σου ήταν υπέρ αισιόδοξος!!! Άντε λιγες μερες μείνανε 💪💪😍

στο σώμα σου δεν νιωθεις κάτι;;

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Μην σκέφτεσαι αρνητικά όλα καλά θα πάνε ο γιατρος σου ήταν υπέρ αισιόδοξος!!! Άντε λιγες μερες μείνανε 💪💪😍

στο σώμα σου δεν νιωθεις κάτι;;

Οχι τπτ μονο την Τετάρτη λίγο πόνο περιόδου κανα 2 φορές και τπτ άλλο! 

Ναι γενικά οι γιατροί ηταν αισιόδοξοι, εκεί είναι Που θα φάω την σφαλιάρα και δεν θα ξέρω απο που μου ρθε 🤣🤣🤣🤣

στις πριν 4 λεπτά, ο/η MyNa είπε:

Καλημερα κορίτσια! Κι εγώ έχω θετικά σελφ σαν τα τεστ της @Raf123αν και είμαι καλά. Είναι πολύ πιο θετικά από τα αρχικά εντωμεταξύ. Εδώ στην Ελλάδα βέβαια δεν το τηρούμε αυτό. Αν είσαι τριπλά εμβολιασμενος μετά τις 5 μέρες καραντινας αν δεν έχεις πυρετό βγαίνεις. Γενικά οι γιατροί μας είπαν να μην κάνουμε τεστ για να γυρίσουμε στις δουλειές κλπ, γιατί βγαίνουν θετικά πολύ καιρό μετά τη νόσηση. Εγώ βγήκα στις 7 μέρες από το θετικό και κάνω κάποια πράγματα έξω με τη μασκουλα μου. Ελπίζω να ισχύει αυτό που μου είπαν και να μην είμαι μεταδοτική πια.

Αα εμεις έχουμε άλλο πρωτόκολλο όλοι ανεξαιρέτως εμβολιασμού ή μη 10 μέρες καραντίνα είτε έχεις συμπτώματα είτε όχι!! Και όλο αυτό ηλεκτρονικά τα βαζεις όλα εσυ σε μια πλατφόρμα κ τις επαφές κ τα συμπτώματα κ ποτέ είχες θετικό τεστ που βασικά σου στέλνουν ένα μήνυμα στο κινητό αφού σε δηλώσει το φαρμακείο ή χημείο ότι είχες θετικό ραπιντ, δλδ δεν έχεις να κάνεις με τον γιατρό πλέον γιατί κ αυτοί οι κακόμοιροι 2μιση χρόνια απευδησαν με τις απαιτήσεις κ του κόσμου δλδ δεν έχω συμπτώματα θέλω να βγω από καραντίνα μα είμαι τριπλά δίπλα εμβολιασμενος κτλ κτλ μόνο αν εχεις συμπτώματα για να σε παρακολουθεί βέβαια δια τηλεφώνου, κ για να μην υπάρχει όλο αυτό το έκαναν για όλους το ίδιο! Εγώ πχ δεν μπορώ να πάω ούτε κ στο φούρνο να πάρω ένα γάλα γιατί το safe pass μου είναι μπλοκαρισμένο μόνο όταν πάρω μήνυμα στο κινητό θα μπορώ να πάω οπουδήποτε… κ από τη δουλεια μου ζήτησαν κ τεστ μολις βγω από καραντίνα 😕😕 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

αυτη τη βδομαδα ειμαι αισιοδοξη γτ η ελπιδα πεθαινει τελευταια αλλα την αλλη εβδομαδα που θα ερθουν τα καφε, εκει θα ειμαι να με κλαινε οι ρεγγες!!!!!🤣🤣🤣🤣

Εγώ περιμένω 21/02 προς το παρών δεν έχω τίποτα δεν νιώθω τίποτα άρα κ αυτος ο μήνα τίποτα 

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

ραφαελα μου εχει πολλες ορεξεις αλλα βλεπομεαστε πολυ λιγο!!! ξυπναω στις 8παρα και 8και φευγω απο το σπιτι! ξαναβλεπομαστε στις 10μιση το βραδυ οπου μεχρι να κανει μπανιο (ελπιζω οχι καυτο οπως του αρεσει... γτ τωρα με το φυσικο αεριο μπορει να κανει και καυτο μπανιο...) και να φαει αραζουμε 11-11και... οποτε που ορεξη; ε δε μπορω να πατησω ενα κουμπι και να τον περιμενω καψωμενη....!!! 😂😂

εχει περιπου 10 μερες που το εχουμε δοκιμασει.. δεν ξερω αν τα αποτελεσματα ειναι τοσο αμεσα.. ας το πιει κανα μηνα και βλεπουμε!!

Το ωράριο δεν θα αλλάξει καπως; Να το συζητήσει να μην πηγαίνει ολες τις ημερες έτσι… όχι μόνο για τις επαφές αλλά κ γιατί είναι κουραστικό 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Οχι τπτ μονο την Τετάρτη λίγο πόνο περιόδου κανα 2 φορές και τπτ άλλο! 

Ναι γενικά οι γιατροί ηταν αισιόδοξοι, εκεί είναι Που θα φάω την σφαλιάρα και δεν θα ξέρω απο που μου ρθε 🤣🤣🤣🤣

Κρατάς μικρό καλάθι γιατί πέρασες κ εσυ πολλά αλλά τώρα είσαι πιο κοντά στο όνειρο σου θα ελεγα να κρατάς ένα μέτριο προς μεγάλο καλάθι 😉😉

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Εγώ περιμένω 21/02 προς το παρών δεν έχω τίποτα δεν νιώθω τίποτα άρα κ αυτος ο μήνα τίποτα 

μην το λες!! και 2 κοριτσια της εξωσωματικης τιποτα δεν ενιωθαν και πηραν μεγαλες χοριακες!!!! ειναι εγκυες!!! οποτε ποτε δεν ξερεις.....!!!!!! 😉😉

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Το ωράριο δεν θα αλλάξει καπως; Να το συζητήσει να μην πηγαίνει ολες τις ημερες έτσι…

ασε μεεε!! τα νευρα μου!!!!! ολο τον ζαλιζω και μπιρι μπιρι... θα με πεταξει απο τον 3ο καμια μερα με τη μιρλα μου!!!!!🤣🤣🤣 ουτε εγω δε μ αντεχω μερικες φορες με αυτο το θεμα... ολο θα το δουνε κι ακομη τιποτα... καλο πασχα πιστευω θα παρουν ατομο....

να το συζητησει;;;; ο αντρας μου;;;; εδω γελανε!!!! δε θελει ποτε να δημιουργει θεματα και να αναστατωνει τους αλλους.. οποτε μονιμως λουζεται πραγματα... (εδω χρεωθηκε ενα σωρο χιλιαρικα για να μη φερει αντιρρηση στους γονεις του και τον καταχρεωσαν.....) γενικως προτιμαει να κανει υπομονη και να βοηθησει τους αλλους απο το να τους πιεσει και να διεκδικησει πραγματα.....

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Κρατάς μικρό καλάθι γιατί πέρασες κ εσυ πολλά αλλά τώρα είσαι πιο κοντά στο όνειρο σου θα ελεγα να κρατάς ένα μέτριο προς μεγάλο καλάθι 😉😉

@Κατεριναπαπ θα συμφωνησω με τη ραφαελα μας!!!!!!!! για κρατα καλαθουνα για 2δυμα σε παρακαλω!!!!!!❤️🤰🙏

στις πριν 25 λεπτά, ο/η MyNa είπε:

μπραβο κοριτσι μου!!!! σιδερενια να εισαι!!!!❤️

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

😂😂😂 μη μείνω με τα καλάθια μονο φοβάμαι 🤣🤣🤣

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

ασε μεεε!! τα νευρα μου!!!!! ολο τον ζαλιζω και μπιρι μπιρι... θα με πεταξει απο τον 3ο καμια μερα με τη μιρλα μου!!!!!🤣🤣🤣 ουτε εγω δε μ αντεχω μερικες φορες με αυτο το θεμα... ολο θα το δουνε κι ακομη τιποτα... καλο πασχα πιστευω θα παρουν ατομο....

να το συζητησει;;;; ο αντρας μου;;;; εδω γελανε!!!! δε θελει ποτε να δημιουργει θεματα και να αναστατωνει τους αλλους.. οποτε μονιμως λουζεται πραγματα... (εδω χρεωθηκε ενα σωρο χιλιαρικα για να μη φερει αντιρρηση στους γονεις του και τον καταχρεωσαν.....) γενικως προτιμαει να κανει υπομονη και να βοηθησει τους αλλους απο το να τους πιεσει και να διεκδικησει πραγματα.....

@Κατεριναπαπ θα συμφωνησω με τη ραφαελα μας!!!!!!!! για κρατα καλαθουνα για 2δυμα σε παρακαλω!!!!!!❤️🤰🙏

Χαχαχαχαχα μακάρι Βρε κορίτσια μού,  μακάρι!!!!  Σας ευχαριστώ πολύ για την εμψύχωση!!❤❤❤❤❤

στις πριν 2 ώρες, ο/η MyElpida είπε:

Ναιιι και εγώ έτσι έμεινα έγκυος την τελευταία φορά και θα το εφαρμόσω και εγώ από εδώ και πέρα.... Επίσης επειδή έχω οπίσθια κλίση μητρας το από πίσω βοηθάει αρκετά... Αλλά δεν με ευχαριστεί 😂😂😂😂😂😂  @Nandia- οι λεπτομέρειες που λέγαμε χαχαχαχα επίσης όταν έχουμε οργασμό διάβασα σε ένα άρθρο γίνεται πιο εύκολα σύλληψη 🤣😜

στις πριν 5 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ναιιι και εγώ έτσι έμεινα έγκυος την τελευταία φορά και θα το εφαρμόσω και εγώ από εδώ και πέρα.... Επίσης επειδή έχω οπίσθια κλίση μητρας το από πίσω βοηθάει αρκετά... Αλλά δεν με ευχαριστεί 😂😂😂😂😂😂  @Nandia- οι λεπτομέρειες που λέγαμε χαχαχαχα επίσης όταν έχουμε οργασμό διάβασα σε ένα άρθρο γίνεται πιο εύκολα σύλληψη 🤣😜

ΧΑΧΑΧΑΧΑ εδω τα λεμε ολα

και εγω  το διαβασα αλλα 4 εγκυμοσυνες σε καμια δεν καταφερα να συντονιστω ειτε με τον πρωην (3 εγκ) ειτε με τον νυν (1 εγκ)

στις πριν 32 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Τέτοια να ακούω!!! Εγώ καθόμουν για κανα μισάωρο και μετά βουρ κάτω απ το νερό.. για να δούμε αυτό το μήνα...!! Μακάρι να έχουμε επιτυχία!! 😇

στις πριν 6 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Αχ βρε κορίτσι μου δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω... Στην ίδια κατάσταση είμαστε κι εμείς εγώ δουλεύω 7-3 και ο άντρας μου 2-10:20 (του κρατάνε το διάλειμμα) προσπαθώ να κρατάω τις επαφές στις γόνιμες αλλά όπως καταλαβαίνεις πολύ καλά είμαστε με το ρολόι στο χέρι γιατί πόσο να ξενύχτησω κι εγω

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Αχ βρε κορίτσι μου δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω... Στην ίδια κατάσταση είμαστε κι εμείς εγώ δουλεύω 7-3 και ο άντρας μου 2-10:20 (του κρατάνε το διάλειμμα) προσπαθώ να κρατάω τις επαφές στις γόνιμες αλλά όπως καταλαβαίνεις πολύ καλά είμαστε με το ρολόι στο χέρι γιατί πόσο να ξενύχτησω κι εγω

Ε ναι δεν παλευεται... σε καταλαβαινω απολυτα... κ το πιο σπαστικο ειναι οτι δε βλεπεις κσθολου τον ανθρωπο σου... τι να σου κανει μονο ενα σκ;; 😔καλα για γονιμες δεν το θιγω καν...

Ο

στις πριν 8 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

αντε να σας πω πικαντικες λεπτομεριες χαχαχαχαχαχαχ

οταν ειμαι με την περιοδο δεν αντεχει να περιμενει και τελειωνει στο χαρτι αρα βλεπει.. ε παλι ειμαι με την περιοδο και παλι γκουχ γκουχ καταλαβατε αρα το ειδε

τα υπολοιπα τα αφηνω στην φαντασια σας χαχαχαχαχαχαχ

Νομίζω ότι καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά κάπου με μπερδεύεις... Προφανώς μιλάς για αλλού είδους επαφές... Μην επεκταθούμε γιατί θα μας φάει η λογοκρισία.... Αλλά δεν καταλαβαίνω το χαρτί που κολλάει;; εμείς 18 χρόνια τώρα χαρτί χρησιμοποιούμε μόνο για να σκουπιστουμε και μιλάω και για την εποχή που δεν προσπαθούσαμε για παιδί...

στις On 16/2/2022 at 4:46 ΜΜ, ο/η Lacostaki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! Επειδή ξέρω ότι κάποιες από εσάς μένετε Νέα Ιωνία και εκεί γύρω χαθηκε το σκυλάκι της αδελφής μου στα Πευκακια από της 7/02 μεταξύ Ταγματαρχου Βελισσαριου και Χρυσουπολεως δεν έχει τσιπάκι τον λένε Μίνωα.. Η φώτο είναι παλιά είναι περίπου έτσι και το λουράκι του ειναι μωβ

IMG_20201209_184448~2.jpg

Ειδα αυτό 

https://www.facebook.com/groups/filozwikonikaias/permalink/1305779629933732/?app=fbl

στις πριν 8 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Τι να πω βρε κορίτσι μου μακάρι να βρεθεί μια λύση εκεί στην δουλεια γιατί αυτό το ωράριο σας δεν είναι καθόλου καλό όχι μόνο για τις επαφές απλά για να δεις τον άνθρωπο σου κ να πείτε τα νέα σας…εμεις τουλάχιστον μπαίνουμε την ίδια ώρα σπίτι! Εγώ βέβαια 8-8:30 κ ο άντρας μου 7:30 είναι σπίτι! Αλλά μέχρι να κάνω κάτι να φάμε να κάνουμε μπάνιο εγώ έχω κ το report της δουλειας, ε ο άντρας μου κοιμάται πολλες φορες…γενικά έχουμε καταντήσει δουλεια όλη την ημέρα κ τον άνθρωπο μας να τον βλέπαμε 3 ώρες την ημέρα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...