Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

@Hopemumtobe κοίτα γίνονται θετικά μετά από κάποια ώρα αλλά όχι έντονα θετικά... Έχει μια άχνη γραμμούλα ίσα που την βλέπεις... Σαν σκιά... Αυτό έγινε και αυτό τον μήνα και ήλπιζα και εγώ αλλά δυστυχώς ήρθε η περίοδος.... Εσένα πως ήταν;;;;;; μήπως άργησε να λειτουργήσει το τεστ;;;; την γραμμή ελέγχου την έβγαλε έντονη κατευθείαν; στείλε φώτο να δούμε αν το έχεις 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 10 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

ναι το βαλαμε το οριο μας!! ο σεπτεμβρης!! και τον αλλο μηνα εκλεισα γυναικολογο γυρω στην 8η ημερα του κυκλου για να κανουμε παρακολουθηση.. να δουμε την ωορρηξια πιο καλα! 

αν σου πω οτι κανουμε ετοιμασιες του γαμου και δεν εχω καμια ορεξη, τι θα μου πεις;;;; τραγικη ειμαι!😅 βλεπουμε φωτογραφους κλπ και μου φαινονται τοσο ματαια ολα αυτα...

Γιατί;;;; Να λες ότι μετά από το γάμο ΑΝ δεν έρθει θα κάνετε ότι μπορείτε για να έρθει το μωράκι σου!! Και εκτός αυτού θα χαρείς περισσότερο το γάμο θα μπορείς να πιεις κι τα ποτάκια σου!!! ❤️❤️❤️ 

Εγώ για να είμαι ειλικρινής τα έχω όλα έτοιμα μόνο η πρόσκληση έμεινε κ διακόσμηση να συντονίσω!! Ααα και το σημαντικότερο να μιλήσω με την κουμπαρα που το άφησα για να δω αν με θυμηθεί αλλά τπτ…🙄🙄

στις πριν 10 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, την χαρά σας και τη θετική αύρα την εισπράττω και μου δίνει πολύ δύναμη!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλες ❤❤❤ νομίζω το 22 ξεκίνησε πολύ καλά εχουμε θετικά και ελπίζω να συνεχίσουμε ολες, να ακολουθήσουμε τον ιδιο δρόμο !! 

Εσυ πως είσαι κορίτσι μου, διαβάζω τα νέα περι κορονοιου, αλλά το σημαντικό είναι ότι το πέρασες ήπια και ανώδυνα! 

Είμαι μια χαρά ευτυχως το περνάω λες κ μου έδωσαν με το ζόρι άδεια να μείνω σπίτι 😂😂😂😂 δε πειράζει έκανα δουλειες που ήθελα που τις άφηνα, φύτεψα κάτι λουλουδάκια (είναι τα μωράκια μου) κάθε μέρα κοιτάζω αν άνθισαν 😂😂😂 κάνω μια εργασία ενος φοιτητή αφού έχω πολύ πολύ χρόνο (μόνο που είναι δύσκολο το θέμα κ είναι κ 20 σελίδες) κ πάω κ με το ποδήλατο 1-2 ώρες για να ξεμούδιασμα (στη γειτονιά μη με δει κανεις κ με καταγγείλει 😂😂😂😂

Εσυ πως νιωθεις;;;

στις πριν 8 ώρες, ο/η Froufro είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε? Πόσο μου λείπουν οι συζητήσεις μας, δεν μπορώ να συμμετέχω όσο θέλω στην παρέα σας αλλά μου έχουν πέσει πολλά μαζεμένα, δεν είναι μόνο το μωρούλι που ήρθε... 

@Κατεριναπαπ πόσο όμορφα νέα κορίτσι μου!!!!! Με το καλό να πάρεις τέλεια χοριακή και να δεις δύο σποράκια να μεγαλώνουν ❤

@Raf123 @Antonia2 πολλές εκπλήξεις έρχονται εκεί που δεν το περιμένουμε, είχατε επαφές οπότε τίποτα δεν αποκλείεται 🥰

@Hopemumtobe @Nandia- αν δεν δούμε την ακατανόμαστη δεν έχει τελειώσει τίποτα! 

@babyblue94 ακόμα βλέπουμε το πρώτο βίντεο που ακούγεται η καρδούλα της μπεμπούλας μου και λέω στον άντρα μου αυτό το πλάσμα που ήταν μια σταλιά σποράκι είναι τώρα στα χέρια μας! Όσο για την αποκόλληση είχα σε κάθε εγκυμοσύνη και στην τελευταία ήταν πάρα πολύ μεγάλη, ήταν όλος ο σάκος στον αέρα και κρατιόταν ένα πάρα πολύ μικρό σημείο, αλλά με πολύ προσοχή πήγαν όλα καλά! Απέφυγε τις σκάλες, εννοείται όχι βάρος και να σκύβεις και να μην τεντώνεσαι πχ να πιάσεις κάτι από ψιλά.... θα περάσει ο καιρός και δεν θα το πιστεύεις ότι έφτασε η ώρα να το πάρεις αγκαλιά 🥰🥰🥰🥰

Σε ευχαριστούμε πολύ γλυκιά μας μανούλα!!! Μην στεναχωριέσαι κ μόνο που μας σκέφτεσαι ειναι σαν να μας γράφεις!!! Ελπιζω όλα καλά και σύντομα να βρεις τις ισορροπίες σου!!! ❤️❤️❤️

στις πριν 6 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Κοριτσια μου το πρωι λιγο αργοτερα απο οταν σας εστειλα συνεβη κατι τρελο χαχα Μια ωρα μετα απο την απογοητευση πηγα να πεταξω το τεστ στα σκουπιδια και παθαινω ΤΟ ΣΟΚ! το κοιταω το τεστ ειχε γινει θετικο! (πριν ηταν 1000% αρνητικο το τσεκαρα 100 φορες μεχρι και με φακο παρακαλω μην κοροιδευετε χχαχα)  Στην αρχη κοντεψα να παθω σοκ οτι και καλα ειμαι εγκυος αλλα μετα δυστυχως διαβασα στο ιντερνετ σε πολλες πηγες οτι αν αφησεις το τεστ μετα απο 1 ωρα μπορει να γινεται να γινει ψευδως θετικο 😩. Βεβαια μου εμεινε μια μικρη ελπιδα, βρε μηπως ειμαι εγκυος και φανηκε μετα απο 1 ωρα? Ξερω οτι ειναι παραολογο αλλα καταλαβαινετε ο πνιγμενος απ'ταμαλλια του πιανεται χαχαχαχα Αχ τιωραιο που ηταν αυτο το + εστω και μετα απο 1 ωρα 🙏☺️

Άντε μακάρι να μην είναι γραμμή εξάτμισης!!! Σε λιγες μερες θα ξέρουμε  ❤️❤️❤️

στις πριν 3 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Γιατί;;;; Να λες ότι μετά από το γάμο ΑΝ δεν έρθει θα κάνετε ότι μπορείτε για να έρθει το μωράκι σου!! Και εκτός αυτού θα χαρείς περισσότερο το γάμο θα μπορείς να πιεις κι τα ποτάκια σου!!! ❤️❤️❤️ 

Εγώ για να είμαι ειλικρινής τα έχω όλα έτοιμα μόνο η πρόσκληση έμεινε κ διακόσμηση να συντονίσω!! Ααα και το σημαντικότερο να μιλήσω με την κουμπαρα που το άφησα για να δω αν με θυμηθεί αλλά τπτ…🙄🙄

Είμαι μια χαρά ευτυχως το περνάω λες κ μου έδωσαν με το ζόρι άδεια να μείνω σπίτι 😂😂😂😂 δε πειράζει έκανα δουλειες που ήθελα που τις άφηνα, φύτεψα κάτι λουλουδάκια (είναι τα μωράκια μου) κάθε μέρα κοιτάζω αν άνθισαν 😂😂😂 κάνω μια εργασία ενος φοιτητή αφού έχω πολύ πολύ χρόνο (μόνο που είναι δύσκολο το θέμα κ είναι κ 20 σελίδες) κ πάω κ με το ποδήλατο 1-2 ώρες για να ξεμούδιασμα (στη γειτονιά μη με δει κανεις κ με καταγγείλει 😂😂😂😂

Εσυ πως νιωθεις;;;

Σε ευχαριστούμε πολύ γλυκιά μας μανούλα!!! Μην στεναχωριέσαι κ μόνο που μας σκέφτεσαι ειναι σαν να μας γράφεις!!! Ελπιζω όλα καλά και σύντομα να βρεις τις ισορροπίες σου!!! ❤️❤️❤️

Τότε ευκαιρία να απολαύσεις το σπίτι του κορίτσι μου και να κάνεις πράγματα που δεν προλαβαίνες.. 

Εγώ μια χαρά νιώθω Εκτος απο το φούσκωμα που έχω λες και είμαι 5 μηνών.. κατα τα άλλα μια χαρά,  απολαμβάνω και εγω το σπίτι μου, σήμερα ασχολήθηκα και με λίγο δουλειά στον υπολογιστή, έρχεται η μαμά μου, μου φέρνει φαγητό μου κανει δουλειές, αυτά! Δεν το εχω συνειδητοποίησει οτι μπορεί σε λίγες μέρες να δω οτι είμαι έγκυος 

στις πριν 18 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

εννοειται θα τα καταφερουμε ολες!!! εσεις κοριτσι μου προσπαθειτε καιρο;; (με συγχωρεις αν το εχεις γραψει αλλα δεν το συγκρατησα..) εμεις κλεισαμε 1 χρονο προσπαθειων και τιποτα. εχουμε ενα θεμα στην κινητικοτητα του σπερματος και μολις ο αντρας μου εκλεισε 3μηνο με την αγωγη που κανει (βιταμινες).. καναμε ολες τις εξετασεις, σαλπιγγογραφια, ορμονολογικες κλπ και ολα φυσιολογικα... ελπιζω προς την ανοιξη η τελος παντων μεχρι τελος καλοκαιριου να ερθει αλλιως θα αρχισω να ψαχνομαι για εξωσωματικη... (τον απριλη γινομαι 33 και δεν θελω μετα να αγχωθω και για την ηλικια...)

καλημέρα! άργησα να σου απαντήσω γιατί είμαι ακόμα νέο μέλος και δε μ αφήνει να γράφω πολλά σχόλια... συν ότι χάνομαι μετά...

εμείς προσπαθούμε σχεδόν 1 χρόνο και τίποτα.. από εξετάσεις δεν έχουμε κάνει πολλά πράγματα.. εγω μόνο μια αίματος.. προσπαθούμε με τεστάκια ωορρηξίας αλλά δεν βλέπω να βγαίνει κάτι.. 

Τις τελευταίες μέρες βλέπω στο ινσταγκραμ να ξεπετούν χαρούμενες κοιλιές γεματούλες με μωράκι, και δεν κρύβω πως σκέφτομαι εμείς γιατί να αργούμε... 😕

καλημερα κοριτσια.. επιτελους επεστρεψα στην δουλεια μου.. ειδα και σιμαδι για περιοδο.. δεν πειραζει καθολου.. τον αλλο μηνα με το καλο που θα ειμαι πιο χαλαρη

στις πριν 7 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Τότε ευκαιρία να απολαύσεις το σπίτι του κορίτσι μου και να κάνεις πράγματα που δεν προλαβαίνες.. 

Εγώ μια χαρά νιώθω Εκτος απο το φούσκωμα που έχω λες και είμαι 5 μηνών.. κατα τα άλλα μια χαρά,  απολαμβάνω και εγω το σπίτι μου, σήμερα ασχολήθηκα και με λίγο δουλειά στον υπολογιστή, έρχεται η μαμά μου, μου φέρνει φαγητό μου κανει δουλειές, αυτά! Δεν το εχω συνειδητοποίησει οτι μπορεί σε λίγες μέρες να δω οτι είμαι έγκυος 

Όχι να δεις…είσαι εγκυος είμαι πολύ αισιόδοξη για σένα!!! Εγώ νιώθω ότι ήδη είσαι!!! ❤️❤️ Απόλαυσε την ηρεμία σου, το φαγητό της μαμας και θα περάσουν οι μερες!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nandia- είπε:

καλημερα κοριτσια.. επιτελους επεστρεψα στην δουλεια μου.. ειδα και σιμαδι για περιοδο.. δεν πειραζει καθολου.. τον αλλο μηνα με το καλο που θα ειμαι πιο χαλαρη

Καλημέρα Ναντια μου!!! Εντάξει ωραία στο σπίτι αλλά ποσό θες να πας κ δουλεια να αλλάξεις περιβάλλον…

Δε πειράζει μη το σκέφτεσαι, θα πάει κ ο άντρας σου να κάνει το σπερμοδιαγραμμα και μετά θα είσαι πιο ξέγνοιαστη θα δεις… γιατί δεν κανεις κ μια σαλπιγογραφια εσυ; Διάβαζα ότι μετά από άνεση ισως μένουν υπολείμματα να είσαι κ από εκεί ξέγνοιαστη;

καλημερα κοριτσια μου!!!! να περασετε ωραια σημερα!!! ❤️❤️

@Nandia-μου ευχομαι ο επομενος μηνας να ειναι ο τυχερος σας!!!! ο Μαρτιος ειναι ο μηνας σου!!!!😉😉 κι εγω αυτο το μηνα εχω ελαχιστες πιθανοτητες γτ ειχαμε μονο 2 επαφες στις γονιμες κι αυτες την ιδια μερα... οποτε τζιφος...

παμε τον αλλο μηνα δυνατα!!!!💪😍

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα Ναντια μου!!! Εντάξει ωραία στο σπίτι αλλά ποσό θες να πας κ δουλεια να αλλάξεις περιβάλλον…

Δε πειράζει μη το σκέφτεσαι, θα πάει κ ο άντρας σου να κάνει το σπερμοδιαγραμμα και μετά θα είσαι πιο ξέγνοιαστη θα δεις… γιατί δεν κανεις κ μια σαλπιγογραφια εσυ; Διάβαζα ότι μετά από άνεση ισως μένουν υπολείμματα να είσαι κ από εκεί ξέγνοιαστη;

Δεν μου ειπε να κανω και αφου στον υπερηχο φαινονταν μια χαρα.. εκτος απο το ενα ωαριο που ηταν ετοιμο για ωορρηξια ειχε και αρκετες σκιες πιο μικρες γυρω του που υπολογισα θα ηταν και αυτα απλα δεν ηταν ετοιμα.. αρα εφοσον υπαρχουν σημαινει οτι δεν υπαρχει προβλημα φανταζομαι.. πιστευω αν χρειαζοταν θα μου ελεγε η γιατρος να κανω

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Δεν μου ειπε να κανω και αφου στον υπερηχο φαινονταν μια χαρα.. εκτος απο το ενα ωαριο που ηταν ετοιμο για ωορρηξια ειχε και αρκετες σκιες πιο μικρες γυρω του που υπολογισα θα ηταν και αυτα απλα δεν ηταν ετοιμα.. αρα εφοσον υπαρχουν σημαινει οτι δεν υπαρχει προβλημα φανταζομαι.. πιστευω αν χρειαζοταν θα μου ελεγε η γιατρος να κανω

Τα ωάρια όμως δεν έχουν σχέση με τις σάλπιγγες. Σαλπιγγογραφια κάνει κάποια κοπέλα ακόμα και αν παράγει κάθε μήνα κανονικά ωάρια 

Ωστόσο καλύτερα ξέρει η γιατρός σου. Αφού δεν σου έχει προτείνει να το κάνεις 🥰

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Δεν έχει σχέση η ωορρηξία με τις σαλπιγγες αλλά σιγουρα η γιατρος ξέρει καλύτερα από εμας :) ποτέ θα πάει να κνει την εξέταση ο άντρας σου αποφασίσατε για το χημείο; 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Τα ωάρια όμως δεν έχουν σχέση με τις σάλπιγγες. Σαλπιγγογραφια κάνει κάποια κοπέλα ακόμα και αν παράγει κάθε μήνα κανονικά ωάρια 

Πως είσαι εσυ; Πως νιωθεις; Εχεις ακόμη το στομάχι σου;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

καλημερα κοριτσια μου!!!! να περασετε ωραια σημερα!!! ❤️❤️

@Nandia-μου ευχομαι ο επομενος μηνας να ειναι ο τυχερος σας!!!! ο Μαρτιος ειναι ο μηνας σου!!!!😉😉 κι εγω αυτο το μηνα εχω ελαχιστες πιθανοτητες γτ ειχαμε μονο 2 επαφες στις γονιμες κι αυτες την ιδια μερα... οποτε τζιφος...

παμε τον αλλο μηνα δυνατα!!!!💪😍

τελικα δεν ηρθε.. θα με ταλαιπωρισει οπως τον περασμενο μηνα μου φαινεται

στις πριν 13 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

τι να σου πω.. δεν μου ειπε να κανω.. υπολοιμματα δεν εμειναν απο την αποξεση γιατι με ειδε 3 φορες μετα την αποξεση και ηταν ολα μια χαρα.. η σαλπιγγογραφια ποτε γινεται? εγω εχω ηδη 2 παιδια και 2 αποβολες

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Δεν έχει σχέση η ωορρηξία με τις σαλπιγγες αλλά σιγουρα η γιατρος ξέρει καλύτερα από εμας :) ποτέ θα πάει να κνει την εξέταση ο άντρας σου αποφασίσατε για το χημείο; 

κανονικα πρεπει να κανει οταν αδιαθετησω αλλα ειναι καραντινα μεχρι την κυριακη αρα μετα θα παει.. δεν ρωτησα ακομα τιμες.. θα δω αναλογα με τις τιμες.. πιστευω αν υπηρχε λογος θα μου ελεγε να κανω την εξεταση

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Πως είσαι εσυ; Πως νιωθεις; Εχεις ακόμη το στομάχι σου;

Από πονακια είμαι καλύτερα. Μίλησα και με τον γιατρό μου να τους ξέρω πρέπει να κάθομαι όλη μέρα στο κρεβάτι; Δεν παλεύεται. Μου λέει όχι καλέ. Δεν είχες τόσο μεγάλο θέμα. Αν θες πες και για έναν καφέ. Αλλά με το μαλακό. Όσο δεν βλέπεις αίμα να ξέρεις ότι πάει καλά λέει. Ήταν πολύ μικρή η αποκόλληση λέει που είδαμε. Μην αγχώνεσαι. 

Το στομάχι με έχει πεθάνει. Έρχεται μια μέρα, φεύγει την άλλη. Όλο αυτό έχουμε. Άσε χάλια. Πωωω εμένα τουλάχιστον το πρώτο τρίμηνο με έχει πάει πολύ χάλια. Ελπίζω να σταματήσει μόλις μπω στον 4 ο. 🤷🏻😊

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

τι να σου πω.. δεν μου ειπε να κανω.. υπολοιμματα δεν εμειναν απο την αποξεση γιατι με ειδε 3 φορες μετα την αποξεση και ηταν ολα μια χαρα.. η σαλπιγγογραφια ποτε γινεται? εγω εχω ηδη 2 παιδια και 2 αποβολες

Γίνεται ημέρες πριν την ωορρηξία. Δηλαδή μέχρι 11 η νομίζω

Γενικά βλέπει αν είναι καθαρές οι σάλπιγγες και διαβατες. Οκ έχεις κάνει και παιδιά. Αλλά ποτέ δεν αποκλείεται να είναι ανοιχτές μια περίοδο και μετά για κάποιο λόγο να κλείσουν. Εμένα έτσι μου είχαν πει. 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Από πονακια είμαι καλύτερα. Μίλησα και με τον γιατρό μου να τους ξέρω πρέπει να κάθομαι όλη μέρα στο κρεβάτι; Δεν παλεύεται. Μου λέει όχι καλέ. Δεν είχες τόσο μεγάλο θέμα. Αν θες πες και για έναν καφέ. Αλλά με το μαλακό. Όσο δεν βλέπεις αίμα να ξέρεις ότι πάει καλά λέει. Ήταν πολύ μικρή η αποκόλληση λέει που είδαμε. Μην αγχώνεσαι. 

Το στομάχι με έχει πεθάνει. Έρχεται μια μέρα, φεύγει την άλλη. Όλο αυτό έχουμε. Άσε χάλια. Πωωω εμένα τουλάχιστον το πρώτο τρίμηνο με έχει πάει πολύ χάλια. Ελπίζω να σταματήσει μόλις μπω στον 4 ο. 🤷🏻😊

Γίνεται ημέρες πριν την ωορρηξία. Δηλαδή μέχρι 11 η νομίζω

Γενικά βλέπει αν είναι καθαρές οι σάλπιγγες και διαβατες. Οκ έχεις κάνει και παιδιά. Αλλά ποτέ δεν αποκλείεται να είναι ανοιχτές μια περίοδο και μετά για κάποιο λόγο να κλείσουν. Εμένα έτσι μου είχαν πει. 

τι να σου πω.. μπορει να με βαλει πιο μετα να κανω

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

ρωτησα τωρα και στα δυο χημεια μου ειπα και τα δυο 50 ευρω αρα μαλλον θα παω στο NIPD που ειναι πιο εξειδικευμενο

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nandia- είπε:

τελικα δεν ηρθε.. θα με ταλαιπωρισει οπως τον περασμενο μηνα μου φαινεται

βρε συ, μηπως δεν ειναι περιοδος;;;;😊😍😉

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

βρε συ, μηπως δεν ειναι περιοδος;;;;😊😍😉

δεν ξερω.. πιστευω θα ερθει.. κανονικα αυριο ειναι η μερα της.. απο την ωορρηξια περασαν 12 μερες αρα λογικα αυριο η μεθαυριο θα ερθει.. σημερα τα η ωρα 3ς τα ξημερωματα ειχα πονους και αναγουλα.. τωρα τιποτα.. ειμαι μια χαρα περδικα καμαρωτη 😂😂😂

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

δεν ξερω.. πιστευω θα ερθει.. κανονικα αυριο ειναι η μερα της.. απο την ωορρηξια περασαν 12 μερες αρα λογικα αυριο η μεθαυριο θα ερθει.. σημερα τα η ωρα 3ς τα ξημερωματα ειχα πονους και αναγουλα.. τωρα τιποτα.. ειμαι μια χαρα περδικα καμαρωτη 😂😂😂

μια χαρα... για αιμα εμφυτευσης το κοβω!!!!!!! 😉😉 αχ μακαρι να μην ερθει και να εισαι περδικα με περδικακι μαζι!!!!! 😂

@Antonia2 καλημέρα κορίτσι! αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει ότι είχες πάρει ένα λιπαντικό γονιμότητας.. το έχεις χρησιμοποιήσει; σκεφτόμουν μήπως πάρω..

στις πριν 57 λεπτά, ο/η MyElpida είπε:

@Antonia2 καλημέρα κορίτσι! αν θυμάμαι καλά είχα διαβάσει ότι είχες πάρει ένα λιπαντικό γονιμότητας.. το έχεις χρησιμοποιήσει; σκεφτόμουν μήπως πάρω..

καλημερα και σ εσενα κοριτσι μου! ημουν ατυχη γιατι το παρηγγειλα και εληγε τον ιδιο μηνα οποτε το επεστρεψα. μετα δεν μπηκα στη διαδικασια να ξαναπαραγγειλω.. ισως παραγγειλω για τον αλλο μηνα.. σκεφτεσαι κι εσυ να παρεις ε; δεν ειναι κακη ιδεα... εγω να σου πω την αληθεια τα εχω τα θεματακια μου εκει κατω.. οποτε ενα push καλο θα κανει!😋

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...