Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 41 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κάνετε? 

@Hopemumtobe @Antonia2 εδώ είμαι!!!! Διαβάζω τα νέα σας όποτε μπορώ (ακόμα και το βράδυ καμιά φορά όταν θηλάζω) αλλά δεν με φτάνει η μέρα συνήθως για να γράψω! 

@MyNa και @Raf123 μου περαστικά σας ❤

@Κατεριναπαπ Έχω χαρεί πολύ με τα νέα σου κορίτσι μου! Με το καλό!!!

@babyblue94 αυτόν τον ήχο δεν θα τον ξεχάσεις ποτέ!! Λίγο υπομονή με τα συμπτώματα.... για τον ύπνο είναι καλό να μην ξαπλώνεις ανάσκελα γιατί πίσω από τη μήτρα περνάει μια κεντρική αρτηρία που τροφοδοτεί τον πλακούντα και δεν πρέπει να την "στριμώγνουμε" αλλά δεν νομίζω να υπάρχει θέμα από τόσο νωρίς 

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, τι κάνει η μπουμπούκα σου? Αχ το σπιτάκι σου έχει γεμίσει απο την μυρωδιά της ❤❤❤ μωρουδιλα, τι ζεστασιά μπορεί να νιώθεις καθώς Την έχεις αγκαλιά και γαλήνη.. η μήπως έχω ροζ σύννεφο 😂😂

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 9 ώρες, ο/η Kleo1997 είπε:

Να είσαι καλά κοπέλα μου .. λόγω αυξημένων αντιστάσεων στις αρτηρίες ...ενώ επερνα σαλοσπιρ δεν με κάλυψε καθώς το πήρα με την αυχενική ... χρειαζόταν αντιπικτικη αγωγή και έκανα διακοπή κύησης ...

Από τότε βέβαια περίοδος δεν μου ήρθε ..έχω και πολυκυστηκες οπότε δεν ξέρω κάποια πονακια ελαφρά τα έχω στη κοιλιά αλλά δεν ξέρω ..θα κάνω χοριακη να μου φύγει και η ιδέα γιατί τα τεστ δεν τα εμπιστευομαι 

Α κατάλαβα. Κρίμα. Εύχομαι σύντομα να έρθει το νινακι που επιθυμείς. Μακάρι να είσαι ήδη έγγυος ♥️♥️ θα περιμένουμε νέα σου 🥰

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ🤰❤️🍼🎂

Mariaira:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σαμανη:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Whatever:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Xrita:ΘΕΤΙΚΟ👶 

LadyP:ΘΕΤΙΚΟ👶 

gorgona:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Fanioko: ΘΕΤΙΚΟ👶 

👶

Katerinaki_dm:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Marba:ΘΕΤΙΚΟ👶 

St33:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ👶

geo2222:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

Riaa:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Princess28:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:01/04/22 κοριτσακι

Evaki:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Marakiii :ΘΕΤΙΚΟ👶
👶Π

Sandyb:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Crystalia90:ΘΕΤΙΚΟ  ΠΗΤ 29/05/22

MyNa:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

evaioan:ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ 13/08/22 👶

Mimi26:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ 25/08/22

Riaki2022:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:22/08/22

Mary.Ger:ΘΕΤΙΚΟ👶ΠΗΤ:02/09/22

Μαργαριτσ:ΘΕΤΙΚΟ 👶

babyblue94:ΘΕΤΙΚΟ 👶

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ🍼💙🎂💖

Ελενακι12:ΓΕΝΝΗΣΕ:29/06/20 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ💖🎂

St3llina:ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΓΟΡΑΚΙ💙🍼

Frogel:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ🎂💖

Princess28:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/09/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Mt3508:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ🍼💙

Tzortzina123:ΓΕΝΝΗΣΕ:08/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼

Μασα:ΓΕΝΝΗΣΕ: 06/12/20:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 💖🎂

Σταυρι:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Lactaki:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ💖🎂💖🎂

annie:ΓΕΝΝΗΣΕ:09/01/21:ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ:ΑΓΟΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🍼💙🎂💖

Beatrice:ΓΕΝΝΗΣΕ:13/05/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Smurf88:ΓΕΝΝΗΣΕ:28/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

DIAMANTW:ΓΕΝΝΗΣΕ:20/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Princess1312:ΓΕΝΝΗΣΕ  

Clairy:ΓΕΝΝΗΣΕ:01/07/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼

Froufro:ΓΕΝΝΗΣΕ:18/01/22 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΈΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ❤️🤰❤️

diana8:? 

Maroulita:29/12 

Nandia _:17/02  

marinamanoulitsa:09/03                                                         

Lacostaki:26/02

Ntinaki83:?

misofeggaro:22/01

Ευάγγελος τ:? 

Αννι:20/09                                   

Heart:17/12

Antonia2:01/01

Hopemumtobe:18/02

Αννια27:? 

Litsadi:? 

Κατεριναπαπ:14/10

Raf123 :21/02

Tina21:14/02

anli1978:01/02

Καλημέρα κορίτσια! Σας διαβάζω καιρό και είστε η παρέα μου σε αυτό το ταξίδι! Ελπίζω να τα λέμε από εδώ! Προσπαθούμε κι εμείς για παιδάκι.. 🙏

στις πριν 11 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, τι κάνει η μπουμπούκα σου? Αχ το σπιτάκι σου έχει γεμίσει απο την μυρωδιά της ❤❤❤ μωρουδιλα, τι ζεστασιά μπορεί να νιώθεις καθώς Την έχεις αγκαλιά και γαλήνη.. η μήπως έχω ροζ σύννεφο 😂😂

Εντάξει φυσικά δεν γίνεται να είναι όλα ρόδινα!!! Αλλά ναι... αυτή η μωρουδίλα στο σπίτι είναι φάρμακο! Όταν την θηλάζω νιώθω πολύ γεμάτη και δεν θέλω να την αφήνω από τα χέρια μου, αλλά προσγειώνομαι στην καθημερινότητα μέχρι τον επόμενο θηλασμό 😅

στις πριν 1 ώρα, ο/η MyElpida είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Σας διαβάζω καιρό και είστε η παρέα μου σε αυτό το ταξίδι! Ελπίζω να τα λέμε από εδώ! Προσπαθούμε κι εμείς για παιδάκι.. 🙏

Καλημέρα κορίτσι μου! Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Πόσο καιρό προσπαθεείτε? Καλή επιτυχία στις προσπάθειες σας💗

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 

Καλο ΣΚ σε ολες ❤️❤️❤️❤️

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο! Πώς είσαι κορίτσι μου?🙃

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Πόσο καιρό προσπαθεείτε? Καλή επιτυχία στις προσπάθειες σας💗

σε ευχαριστούμε πολύ!! σχεδόν 1 χρόνο! άλλες φορές με έλεγχο ωορρηξίας με τεστάκια, άλλες όχι.. πάντως νιώθω ότι θα έρθει σύντομα! 🙏 

@Hopemumtobe ήθελα να σου πω κάτι διότι εχτές με αυτά που έγραψα για τα ινομυωματα κατάλαβα ότι σε προβλημάτισα,θεωρησε δεδομένο ότι ένας μεγάλος αριθμός από εγκυμοσύνες θα έχει κάποιο πρόβλημα το οποίο ξεπερνιέται στην πορεία (πχ διαβήτη κύησης, προεκλαμψια, αιμορραγία, ινομυωματα κλπ). Επίσης πρόσθεσε σε αυτό ότι τα ινομυωματα είναι καλοηθη που σημαίνει αφαιρούνται χωρίς φόβο. Συνήθως δε γυναίκες ακόμα και με 15 εκ ινομυωμα γεννούν τα παιδιά τους. Αν στον αντίποδα βάλεις τη χαρά του ερχομού ενός μωρού τότε τα παρακάμπτεις τα οποια προβλήματα. Να συνεχίσεις την προσπάθειά σου για μωρό χωρίς να θεωρείς ότι η ύπαρξη ινομυωματος αποτελεί αποτρεπτικο παράγοντα. Τέλος, να σου πω ότι στην εγκυμοσύνη τα ορμονικα παίζουν πολλά παιχνίδια και είναι μέρες που κλαις γιατί το τηλεχειριστήριο δε δουλεύει καλά και άλλες που αισθάνεσαι παντοδύναμη. Εμένα χτες ήταν μια κακή μέρα που χωρίς λόγο έκλαιγα μέχρι και γιατί τσακώνονται οι γείτονες στην πολυκατοικία 😅. Σήμερα είμαι πιο αισιόδοξη και είχα τύψεις που σε προβλημάτισα για τα ινομυωματα χτες. 

Είμαι τόσο μα τόσο χαρούμενη ...επιτέλους μετά από όλο αυτό μπορεί να μην είμαι έγκυος αλλά μου ήρθε περίοδος ....είμαι τόσο χαρούμενη θα ξεκινήσω τη αγωγή μου .  Επιτέλους 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο! Πώς είσαι κορίτσι μου?🙃

Είμαι καλά…μ έφερε ο άντρας μου κάτι λουλούδια κ φύτεψα πήγα λίγο με το ποδήλατο στη γειτονιά καλά περνάω! Λίγο μπούκωμα έχω! Αν δεν ήταν κοβιντ εννοείται τώρα δεν θα ήμουν σπίτι…δεν ξέρω αν είναι επειδή είναι η όμικρον ή επειδή είμαι τριπλά εμβολιασμένη πάντως κορίτσια με αυτό δεν αξίζει να κάθεσαι σπίτι…

στις πριν 3 ώρες, ο/η MyElpida είπε:

σε ευχαριστούμε πολύ!! σχεδόν 1 χρόνο! άλλες φορές με έλεγχο ωορρηξίας με τεστάκια, άλλες όχι.. πάντως νιώθω ότι θα έρθει σύντομα! 🙏 

Καλή επιτυχία στη προσπάθεια σου σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα ❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η evaioan είπε:

@Hopemumtobe ήθελα να σου πω κάτι διότι εχτές με αυτά που έγραψα για τα ινομυωματα κατάλαβα ότι σε προβλημάτισα,θεωρησε δεδομένο ότι ένας μεγάλος αριθμός από εγκυμοσύνες θα έχει κάποιο πρόβλημα το οποίο ξεπερνιέται στην πορεία (πχ διαβήτη κύησης, προεκλαμψια, αιμορραγία, ινομυωματα κλπ). Επίσης πρόσθεσε σε αυτό ότι τα ινομυωματα είναι καλοηθη που σημαίνει αφαιρούνται χωρίς φόβο. Συνήθως δε γυναίκες ακόμα και με 15 εκ ινομυωμα γεννούν τα παιδιά τους. Αν στον αντίποδα βάλεις τη χαρά του ερχομού ενός μωρού τότε τα παρακάμπτεις τα οποια προβλήματα. Να συνεχίσεις την προσπάθειά σου για μωρό χωρίς να θεωρείς ότι η ύπαρξη ινομυωματος αποτελεί αποτρεπτικο παράγοντα. Τέλος, να σου πω ότι στην εγκυμοσύνη τα ορμονικα παίζουν πολλά παιχνίδια και είναι μέρες που κλαις γιατί το τηλεχειριστήριο δε δουλεύει καλά και άλλες που αισθάνεσαι παντοδύναμη. Εμένα χτες ήταν μια κακή μέρα που χωρίς λόγο έκλαιγα μέχρι και γιατί τσακώνονται οι γείτονες στην πολυκατοικία 😅. Σήμερα είμαι πιο αισιόδοξη και είχα τύψεις που σε προβλημάτισα για τα ινομυωματα χτες. 

Καλα ε, εισαι υπεροχη! Ευχαριστω παρσ πολυ που αφιερωσες ολο αυτο το χρονο να μου γραψεις και ανησυχησες! Μην ανησυχεις κανονικα κανω προσπαθειες μου απλα για αλλους λογους δυστυχως δυσκολευομαστε πολυ για αλλους λογους. Σε ευχαριστω παρα πολυ κοριτσι μου και μην ανησυχεις καθολου💗

στις πριν 1 ώρα, ο/η Kleo1997 είπε:

Είμαι τόσο μα τόσο χαρούμενη ...επιτέλους μετά από όλο αυτό μπορεί να μην είμαι έγκυος αλλά μου ήρθε περίοδος ....είμαι τόσο χαρούμενη θα ξεκινήσω τη αγωγή μου .  Επιτέλους 

Μπραβο κοριτσι μου! Τι αγωγη θα παρεις? Τι θεμασ αντιμετωπιζεις? Καλη επιτυχια στις προσπαθειες σου!!🙂

στις πριν 6 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου 

Καλο ΣΚ σε ολες ❤️❤️❤️❤️

Πως εισαι;  πως περνάς hone alone? 

στις πριν 6 ώρες, ο/η MyElpida είπε:

Καλωσόρισες.. καλή επιτυχία σου εύχομαι 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Hopemumtobe είπε:

Μπραβο κοριτσι μου! Τι αγωγη θα παρεις? Τι θεμασ αντιμετωπιζεις? Καλη επιτυχια στις προσπαθειες σου!!🙂

Γεια σου κοπελα μου ..είμαι χαρούμενη γιατί δύο μήνες μετά από αποξεση δεν ερχόταν και όλο έβγαινε κάποιο σύμπτωμα και έλεγα είναι έγκυος ..έχω πολυκυστηκες ωοθήκες  και πάω στοχευμένα με παρακολούθηση και πρόκληση ωορρηξίας και μια ενεσουλα..εύχομαι τον επόμενο μήνα να έχω το ουράνιο τόξο μου και σε σένα το εύχομαι 

στις πριν 12 ώρες, ο/η Kleo1997 είπε:

Γεια σου κοπελα μου ..είμαι χαρούμενη γιατί δύο μήνες μετά από αποξεση δεν ερχόταν και όλο έβγαινε κάποιο σύμπτωμα και έλεγα είναι έγκυος ..έχω πολυκυστηκες ωοθήκες  και πάω στοχευμένα με παρακολούθηση και πρόκληση ωορρηξίας και μια ενεσουλα..εύχομαι τον επόμενο μήνα να έχω το ουράνιο τόξο μου και σε σένα το εύχομαι 

Μπραβο κοριτσι μου πολυ χαιρομαι που επανηλθε η περιοδος. Σε καταλαβαινω απολυτα πως το γραφεις γιατι ειχα καποιες διαταραες περιοδου και ειμαι τοοοοοοσο χαρουμενη οταν μου ερχεται κανονικα ωστε να ανω τις προσπαθειες μου💗 Σου ευχομαι καλη επιτυχια🙂

Καλημέρα κορίτσια μου.. όπως σας είπα ανακαινιζουμε την κουζίνα.. πάνω από τα μάτια του γκαζιού και τον αποσμητηρα έχει μέρες που έβλεπα κάτι σαν λαδιες όταν μαγειρευα.. έλεγα στον άντρα μου μα τι είναι αυτα; υγρασια; λαδιες; αλλά αφού έχω ανοικτό τον αποσμητηρα.. κορίτσια σήμερα μου λέει κοιτα εκεί πάνω;  πουλί είναι αυτό που φαίνεται;  του λέω σαν πελαργός είναι..  σας βάζω φωτο.. δεν ξέρω αν φαίνεται αλλα από κοντά φαίνεται καθαρά.. δεν έχει ρεύμα στην κουζίνα τώρα αλλά μόλις τα διορθώσει να βγάλω ξανά φωτο μήπως φανεί πιο καθαρα

20220213_094202.jpg

20220213_094052.jpg

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.. όπως σας είπα ανακαινιζουμε την κουζίνα.. πάνω από τα μάτια του γκαζιού και τον αποσμητηρα έχει μέρες που έβλεπα κάτι σαν λαδιες όταν μαγειρευα.. έλεγα στον άντρα μου μα τι είναι αυτα; υγρασια; λαδιες; αλλά αφού έχω ανοικτό τον αποσμητηρα.. κορίτσια σήμερα μου λέει κοιτα εκεί πάνω;  πουλί είναι αυτό που φαίνεται;  του λέω σαν πελαργός είναι..  σας βάζω φωτο.. δεν ξέρω αν φαίνεται αλλα από κοντά φαίνεται καθαρά.. δεν έχει ρεύμα στην κουζίνα τώρα αλλά μόλις τα διορθώσει να βγάλω ξανά φωτο μήπως φανεί πιο καθαρα

20220213_094202.jpg

20220213_094052.jpg

Όντως έχει το σχήμα πουλιού, το σπίτι είναι δικό σας? Εννοώ αν το ενοικιάζεται μήπως οι προηγούμενη ίσως είχαν κάποιο αυτοκόλλητο και βγαζοντας το έμεινε το σχήμα πίσω?

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Όντως έχει το σχήμα πουλιού, το σπίτι είναι δικό σας? Εννοώ αν το ενοικιάζεται μήπως οι προηγούμενη ίσως είχαν κάποιο αυτοκόλλητο και βγαζοντας το έμεινε το σχήμα πίσω?

Οχι δικό μου... πέρσι το βαψαμε κιολας .. αυτό το έβλεπα τις τελευταίες μέρες και νόμιζα ότι ηταν υγρασία από τα μάτια της κουζίνας η λέω μήπως πεταχτηκαν λάδια αλλά είναι πάνω από τον αποσμητηρα που είναι σε ντουλάπι 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εεε Αθήνα είναι Αθήνα όπως καταλαβαίνεις και φυσικά εχει τα πάντα και μπορείς να τα βρεις και πολύ εύκολα.. και επαρχία είναι επαρχία.. δυστυχώς ή ευτυχώς έχει άλλα καλά άλλα έχει και πολλά κακά. Παρ' όλα αυτά εννοείται οποία κοπέλα το χρειάζεται μπορώ μέχρι Θεσσαλονίκη να της το διαθέσω.  Καλά & ευλογημένα Χριστούγεννα εύχομαι από καρδιάς σε όλο τον κόσμο, σε σας και τις οικογένειες σας και στα εν δυνάμη μωράκια μας!!! Σε αυτές τις ψυχούλες που είναι εκεί και περιμένουν να γεννηθούν μέσα μας..!!! 
    • Δε το ήξερα κοριτσάκι μου, η αλήθεια είναι ότι μένω Αθήνα και σαφώς εδώ είναι όλα πιο εύκολα!  Εύχομαι να έχεις καλή επιτυχία στη προσπάθεια σου και τα φάρμακα να δοθούν σε μια κοπέλα και να είναι τυχερά!  Καλές γιορτές ☺️
    • Χρόνια πολλά κορίτσια μου γλυκά!!!!με υγεία σε εσάς και στα σπιτικά σας!!να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας😘🫶🩷 Αλλά να μην ξεχνάμε και τα αγγελούδια μας εκεί ψηλά...σήμερα γιορτάζουν και αυτά...την γέννηση του Χριστού μας!!
    • Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλες ❤️🥰 με το καλό τα μωράκια μας!  να χαίρεστε όσους γιορτάζουν κ πάντα υγεία κ χαρούμενες στιγμές! ❄️🎁🙏🏼  
    • Κορίτσι μου καλησπέρα! Δεν μπαίνω η αλήθεια είναι αυτές τις ημέρες και πολύ στο φόρουμ γιατί έχω την αίσθηση ότι με στρεσάρει περισσότερο αυτόν τον καιρό πάρα με ηρεμεί.  Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα πάρα πολύ καλά και δεν θα χρειαστεί θεωρώ να μπω ξανά σε διαδικασία διέγερσης.  Από τη νέα χρονιά θα προχωρήσουμε στην εμβρυομεταφορά πρώτα ο Θεός και μετά αν όλα πάνε καλά θα πω ότι θέλετε κορίτσια, πιστεύω θα είμαι πιο ανοιχτή.. προς το παρόν δεν θέλω να λέω πολλά για να μην προκαλώ και την τύχη μου.. ας πάνε όλα καλά και μετά ρωτάτε ότι θέλετε..!!! 🤗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...