Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 10 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Σήμερα ξύπνησα με αναγούλα, πρησμένο στήθος και κράμπα στην κοιλια.... Αλλά περίοδος πουθενά!!! Παρασκευή πρωί πάω για χοριακή!!! Μακάρι να μας κάνει την έκπληξη και να βγει θετικό 🙏 

Πωωω φαντάζεσαι να βγει θετικό;; Τι σε ταλαιπωρεί έτσι; Γιατί δεν κάνεις κάτι ένα τεστακι να σου φύγει η πολύ η αγωνία πριν την χοριακη;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 20 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Πωωω φαντάζεσαι να βγει θετικό;; Τι σε ταλαιπωρεί έτσι; Γιατί δεν κάνεις κάτι ένα τεστακι να σου φύγει η πολύ η αγωνία πριν την χοριακη;

Γιατί δεν μπορώ με τα τεστ με αγχώνει πολύ αυτή η διαδικασία μια και καλή χοριακη!!!Να είναι και σίγουρο!!! Μακαριιιι να βγει θετικό 

στις πριν 9 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Γιατί δεν μπορώ με τα τεστ με αγχώνει πολύ αυτή η διαδικασία μια και καλή χοριακη!!!Να είναι και σίγουρο!!! Μακαριιιι να βγει θετικό 

Ναι είναι αρκετά αγχωτικές οι μέρες που περνάς τώρα. 

Εύχομαι τα καλύτερα ❣️

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Σήμερα ξύπνησα με αναγούλα, πρησμένο στήθος και κράμπα στην κοιλια.... Αλλά περίοδος πουθενά!!! Παρασκευή πρωί πάω για χοριακή!!! Μακάρι να μας κάνει την έκπληξη και να βγει θετικό 🙏 

Μακάρι κορίτσι μου μέσα από την καρδιά μου στο εύχομαι!! Είχες κάνει τεστ και ήταν αρνητικό καλά θυμάμαι;;  🙏🙏 ισως καθυστέρησε η ωορρηξία καθυστέρησε η σύλληψη κ η εμφύτευση 

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Μακάρι κορίτσι μου μέσα από την καρδιά μου στο εύχομαι!! Είχες κάνει τεστ και ήταν αρνητικό καλά θυμάμαι;;  🙏🙏 ισως καθυστέρησε η ωορρηξία καθυστέρησε η σύλληψη κ η εμφύτευση 

Ναι είχα κάνει την Κυριακή τεστ και ήταν αρνητικό!! Μακάρι να έγινε καθυστερημένη η συλληψη 🙏 ευχαριστώ 

κοριτσια μου καλημερα!!!!❤️❤️

@Κατεριναπαπγλυκο μου κοριτσι σημερα ειναι η μερα σου!!! τοσο καιρο το περιμεναμε και να που εφτασε!!!! δωσε τα πιο γερα ωαριακια που θα γνουν τα παιδακια σου!!!!! σε περιμενουμε να μας πεις τα ευχαριστα!!!! μετραμε αντιστροφα για τη θετικη χοριακη σου!!!! 🤞💌🤰❤️(ελπιζω να κοιμηθηκες το βραδυ.. και τα επομενα δακρυα που θα ριξεις να ειναι δακρυα χαρας γτ σε ξερω ποσο ευαισθητη εισαι....)

@marinamanoulitsaκανε την ανατροπη!!!!!! περιμενουμε με ανυπομονησια τα ευχαριστα!!!!😍😍❤️

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Σήμερα που θα πάω γιατρο πειράζει που οι ορμονικές εξετάσεις είναι του προηγούμενου μήνα; Κ όχι αυτού οπως είναι η σαλπιγγογραφια; Θα έχει σωστή εικόνα ο γιατρος; Ή έπρεπε να τα κάνω κ τα δυο στον ίδιο κύκλο; 

στις πριν 3 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ναι είχα κάνει την Κυριακή τεστ και ήταν αρνητικό!! Μακάρι να έγινε καθυστερημένη η συλληψη 🙏 ευχαριστώ 

καλησπέρα κορίτσια!!

Μαρίνα είναι η σειρά σου...έλα να παρουμε και εμείς σειρά...

την θετική μου ενέργεια και σκέψη και ας μην σε γνωρίζω αλλά σε νιώθω!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Σήμερα που θα πάω γιατρο πειράζει που οι ορμονικές εξετάσεις είναι του προηγούμενου μήνα; Κ όχι αυτού οπως είναι η σαλπιγγογραφια; Θα έχει σωστή εικόνα ο γιατρος; Ή έπρεπε να τα κάνω κ τα δυο στον ίδιο κύκλο; 

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Αυτός θα πάρει μια ιδέα για να ξέρεις περίπου τα ορμονολογικα σου. 

Θα δει και την σαλπιγγογραφια που από ότι γράφει λες πάνω είναι όλα καλά.

Και λογικά θα βάλετε κάποιο πλάνο. Εγώ πιστεύω εκρεμει και ένα σπερμοδιαγραμμα του άντρα σου για να έχει ολοκληρωμένη άποψη και να σου πει πως προχωράτε. Έχετε κάνει ; Συγγνώμη δεν θυμάμαι 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

κοριτσια μου καλημερα!!!!❤️❤️

@Κατεριναπαπγλυκο μου κοριτσι σημερα ειναι η μερα σου!!! τοσο καιρο το περιμεναμε και να που εφτασε!!!! δωσε τα πιο γερα ωαριακια που θα γνουν τα παιδακια σου!!!!! σε περιμενουμε να μας πεις τα ευχαριστα!!!! μετραμε αντιστροφα για τη θετικη χοριακη σου!!!! 🤞💌🤰❤️(ελπιζω να κοιμηθηκες το βραδυ.. και τα επομενα δακρυα που θα ριξεις να ειναι δακρυα χαρας γτ σε ξερω ποσο ευαισθητη εισαι....)

@marinamanoulitsaκανε την ανατροπη!!!!!! περιμενουμε με ανυπομονησια τα ευχαριστα!!!!😍😍❤️

Αχχχ ποσο καλά με  ξέρεις,  με δάκρυα κοιμήθηκα και με δάκρυα ξύπνησα δεν μπορούσα να το ελέγξω κορίτσια..  

Τελείωσα όμως,  16 τα ωράρια πολύ καλά μου είπε ο εμβρυολογος το ίδιο και το σπέρμα,  ενήμερωσαν και τον άντρα μου λεγοντας του τα ίδια , ακόμα είμαι ζαλισμένη βέβαια και πονάω λίγο,  ο γιατρός μου είπε επειδή ήταν αρκετά πονάω θα μου κρατήσει 2 μέρες,  εχασα σίγουρα 4 τα οποία είχαμε δει, αλλα στο πόλεμο έχουμε απώλειες,  μακάρι να τα πάνε αυτά καλά,  ο γιατρός μου είπε θα παμε με βλαστοκυστες ακόμα δεν κινητοποιήθηκαν,  το έβγαλε το συμπέρασμα, μου είπε νιατο είμαι,  τι άλλο θέλω.. περιμένω νέα αύριο! 

Σας ευχαριστώ πολύ ολες 💕💕💕

Εμενα ήταν 2 μηνών αλλά μου είπε δεν κάνουν τρομερή διαφορά αρα θα έχει μια εικόνα 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Βροχερή μέρα σήμερα και κρύο πολύ κρύο 🥶🥶🥶

@Κατεριναπαπ καλή επιτυχία!!! Θα περιμένουμε τα νέα σου!! Είσαι η επόμενη 😍😍😍

Εύχαριστω κορίτσι μου,  έγραψα πιο πάνω,  είμαι λίγο ζαλισμένη ακόμα,  το απόγευμα θα τα δω καλύτερα τα μνμτα σας

στις πριν 15 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Αυτός θα πάρει μια ιδέα για να ξέρεις περίπου τα ορμονολογικα σου. 

Θα δει και την σαλπιγγογραφια που από ότι γράφει λες πάνω είναι όλα καλά.

Και λογικά θα βάλετε κάποιο πλάνο. Εγώ πιστεύω εκρεμει και ένα σπερμοδιαγραμμα του άντρα σου για να έχει ολοκληρωμένη άποψη και να σου πει πως προχωράτε. Έχετε κάνει ; Συγγνώμη δεν θυμάμαι 

Ναι κάναμε κ λεγαμε να ξανά κάνουμε τον επόμενο μήνα μολις έρθει η περίοδος! Το κάναμε μέσα του Νοέμβρη 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Εύχαριστω κορίτσι μου,  έγραψα πιο πάνω,  είμαι λίγο ζαλισμένη ακόμα,  το απόγευμα θα τα δω καλύτερα τα μνμτα σας

Τα είδα τα είδα!!! Ξεκουράσου εσυ!! Όλα καλά πήγαν ειδες;;; Αισιόδοξη σε θέλω από εδώ κ πέρα ❤️❤️❤️

@Κατεριναπαπ μπράβο κορίτσι μου! Όλα καλά θα πάνε θα δεις! Εγώ είμαι σίγουρη ότι φέτος θα γίνεις μανούλα!

@Raf123 δεν νομίζω ότι επηρεάζει κορίτσι μου! Εξάλλου μόνο ένας μήνας είναι!

Κορίτσια με πήραν τηλέφωνο! Αχ είμαι τόσο χαρούμενη! Μου είπαν ότι έχουμε 12 εμβρυακια! Σήμερα αδιαθετησα κιόλας. Μου ήρθε πολύ γρήγορα η αλήθεια είναι. Χάρηκα γιατί πίστευα ότι θα κάνω τώρα έμβρυομεταφορα αλλά θεωρούν καλύτερο να αφήσω αυτόν τον κύκλο για  να ξεκουραστώ! Δεν πειράζει! Εδώ περίμενα 3 χρόνια στον μήνα θα κολλήσω!😄

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

@Κατεριναπαπ μπράβο κορίτσι μου! Όλα καλά θα πάνε θα δεις! Εγώ είμαι σίγουρη ότι φέτος θα γίνεις μανούλα!

Κορίτσια με πήραν τηλέφωνο! Αχ είμαι τόσο χαρούμενη! Μου είπαν ότι έχουμε 12 εμβρυακια! Σήμερα αδιαθετησα κιόλας. Μου ήρθε πολύ γρήγορα η αλήθεια είναι. Χάρηκα γιατί πίστευα ότι θα κάνω τώρα έμβρυομεταφορα αλλά θεωρούν καλύτερο να αφήσω αυτόν τον κύκλο για  να ξεκουραστώ! Δεν πειράζει! Εδώ περίμενα 3 χρόνια στον μήνα θα κολλήσω!😄

Τέλεια νέα κοριτσάκι μου ❤️❤️❤️ Άντε τον επόμενο κύκλο θα λέμε για χοριακες!!!!  ❤️❤️❤️

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Αχχχ ποσο καλά με  ξέρεις,  με δάκρυα κοιμήθηκα και με δάκρυα ξύπνησα δεν μπορούσα να το ελέγξω κορίτσια..  

Τελείωσα όμως,  16 τα ωράρια πολύ καλά μου είπε ο εμβρυολογος το ίδιο και το σπέρμα,  ενήμερωσαν και τον άντρα μου λεγοντας του τα ίδια , ακόμα είμαι ζαλισμένη βέβαια και πονάω λίγο,  ο γιατρός μου είπε επειδή ήταν αρκετά πονάω θα μου κρατήσει 2 μέρες,  εχασα σίγουρα 4 τα οποία είχαμε δει, αλλα στο πόλεμο έχουμε απώλειες,  μακάρι να τα πάνε αυτά καλά,  ο γιατρός μου είπε θα παμε με βλαστοκυστες ακόμα δεν κινητοποιήθηκαν,  το έβγαλε το συμπέρασμα, μου είπε νιατο είμαι,  τι άλλο θέλω.. περιμένω νέα αύριο! 

Πωωω κορίτσι μου τι τέλεια νέα. Σε 5 μέρες σε βλέπω μανούλα και σε δύο βδομάδες από τώρα θα μας λες για την χοριακη σου😃😃🥰 έχω τρελαθεί. Συγχαρητήρια. Ξεκουράσου... Άντε το νινι μου ήθελε και άλλα νινακια στις ίδιες ηλικίες😝❣️ 2 μήνες διαφορά θα έχουν τα νινακια μας♥️♥️

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Ναι κάναμε κ λεγαμε να ξανά κάνουμε τον επόμενο μήνα μολις έρθει η περίοδος! Το κάναμε μέσα του Νοέμβρη 

Μπράβο κορίτσι μου οπότε έχετε τελειώσει με τις εξετάσεις. Μένει να βάλετε ένα πλάνο και όλα θα έρθουν. Πιστεύω το 2022 θα έρθει το θαυματακι σου. ❣️❣️❣️

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου με την ποδοσφαιρική σου ομάδα😝😝🥰 συγχαρητήρια. Αυτα είναι νέα.... Τον άλλον μήνα θα γίνεις μανούλα 100% θες δεν θες χαχαχααχα

Διδυμομανουλα φαντάζομαι🥰🥰🤰

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Εμενα ήταν 2 μηνών αλλά μου είπε δεν κάνουν τρομερή διαφορά αρα θα έχει μια εικόνα 

Οκ τέλεια τότε!! Περιμένω στον γιατρο έχει καθυστέρηση αλλά ευτυχως όχι πολύ τώρα ήρθα έβαλαν μέσα το άλλο ραντεβού πριν από μένα 

στις Just now, ο/η Raf123 είπε:

Οκ τέλεια τότε!! Περιμένω στον γιατρο έχει καθυστέρηση αλλά ευτυχως όχι πολύ τώρα ήρθα έβαλαν μέσα το άλλο ραντεβού πριν από μένα 

Περιμένουμε νέα σου. Μήπως να του προτείνετε να πάτε με παρακολουθηση μήνα μήνα; Είναι μια αρχή και αυτό. 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

Έχω έτοιμους 2 εγω 🤣🤣🤣🤣 εγω απ ότι φαίνεται μόνο αγόρια κάνω 

Χαίρομαι που σε βοήθησε η σκέψη μου.. είναι από δικά μου βιώματα..  ο πρώην έχασα το μωρο και αυτός μιλούσε με δήθεν φίλη του περί στασεις στο σεξ και σλλα πικαντικα..εγω καθόμουν στον καναπέ και έκλαιγα για το μωρο κσι αυτός ήταν πάνω στο γραφείο κσι μιλούσε στο φβ..για κακή του τύχη είχε ανοικτό το μεσετζερ στο ipad και όταν άκουσα το μνμ το άνοιξα γιατι νόμιζα ήταν το δικό μοθ ανοικτό.. δεν αντέδρασα και ιδιαίτερα γιατί ειμουν τοσο στεναχωρεμενη για το μωρο που απλά τους στολισα ήρεμα και ξαναχαθηκα στην θλίψη μου.. πολλά ήταν τα σημάδια καξ εγω ειχα κλειστά μάτια και αυτιά.. όλα για κάποιο λόγο γίνονται.. τώρα είμαι με έναν άνθρωπο που με σέβεται και αυτό ήταν το ξεκαθάρισμα μου από την αρχή της σχέσης μας.. μου έδωσες την παραμικρή αφορμή να νιώσω ότι δεν με σέβεσαι;  ουτε αν είμαι έγκυος το παιδί σου δεν θα με σταματήσει να σε στείλω στην μάνα σου του είπα..  ένα σοκ το έπαθε ο άνθρωπος.. βέβαια επειδή καξ αυτός πέρασε πολλά υπάρχει σεβασμός.. όσο για την υποστήριξη; δεν μπορώ να πω ότι δεν με στηρίζει αλλά με τον δικό του τρόπο..  δεν τον λες και συναισθηματικο.. δεν εκφράζει τα συναισθήματα του 

Ποπο τι εχεις περασει κι εσυ... Ποσο τραγικο... Χαιρομαι πολυ που πηρες αποφαση να αλλαξεις τηνζωη σου εχεις βρει εναν καλο συντροφο τωρα💗

στις πριν 6 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ακομα να σου ερθει? Καλα εσυ εχεις αρκετες μερες καθυστερηση! Μακαρι κοριτσι μου να ειναι θετικη η χοριακη σου την Παρασκευη☺️

Οχι κοριτσι μου δεν πειραζει που ειναι του προηγουμενου οι ορμονολιγικες εχουνελαφρες διακυμανσεις ναι μεν αλλα ενδεικτικα σε ενα κυκλο βλεπουμε μια χαρα ειναι. Περιμενουμε νεα και απο γυναικολογο!

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Μπραβο κοριτσι μου χαιρομαι παραπολυ που πηγαν ολα καλα!!!! Λογικο να εισια ζα λισμενη φανταζομαι εκανες μεθη, καλη ξεκουραση, δωσε χρονο στον οργανισμο σου να χαλαρωσει💗

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Μπρραβο κοριτσι μου!!! Συγχαρητηρια!! Συντομα θα γινεις μανουλα!! Συμφωνω κι εγω να αφησεις ενα μηνα να ξεκουραστεις βεβαια δεν εχω εμπειρια αλλα μου φαινεται σωστο σαν λογικη.☺️

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

περιμενουμε τα νεα σου ραφαελα μου!!!!❤️

εγω στη γυναικολογο ειχα παει με τις περσινες γτ ο ενδοκρινολογος ηταν νοεμβρη και η γυναικολογος το σεπτεμβρη.. οταν εκανα τις ορμονολογικες της εστειλα με μαιλ τα αποτελεσματα.. μου ειπε ειναι ολα μια χαρα κι αυτο... νομιζω μια εικονα θελουν μονο..

οταν βγεις στειλε μας!!!🤗

στις πριν 32 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

12;;;;;!!!!! τι φανταστικα νεα!!!!!!!! με το καλο να γινει η ετ και να φωλιασουν στην κοιλιτσα σου!!!! (οχι και τα 12 αλλα οσα θελετε!!!!!😝😍)

να πανε ολα καλα κουκλα μου και να ερθει/ουν το/α μωρακι/α σας!!!!!!!❤️❤️🤰😍🙏

στις πριν 45 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

αχ ευαισθητο μου εσυ.... ηρθε η στιγμη σας!!!!!!! τα δυσκολα περασαν νομιζω!!! τα περισσοτερα κοριτσια στην ομαδα της εξωσωματικης λενε οτι η ετ δεν ειναι τιποτα... εισαι κυριολεκτικα ενα βημα πριν τη θετικη χοριακη κοριτσακι μου!!! πιστεψε το και διωξε καθε φοβο!!!! το 2022 θα γινεις μανουλα!!!! σε ενα χρονο θα χεις γεματη αγκαλια και μωρουδιστικες φωνες!!!!!😍😍😍

ποσους μηνες μιλαμε εδω μεσα.. χαιρομαι τοσο για σενα!!! ολα πανε τελεια!! ειστε και οι 2 υγιεστατοι και ολα θα πανε τελεια!! θα το δεις!!! προσευχομαι για σενα!!!!🤗🙏🤰❤️

στις πριν 48 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Τέλεια.. πάμε βουρ για το μπεμπε

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Μπράβο.. συγχαρητήρια.. σύντομα θα γίνεις και εσύ μανουλα.. αντε μια μια να μένει έγκυος για να παίρνουμε και εμείς σειρα

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Εμ μόνο η δική μου να έχει καθυστέρηση; 😂😂😂 αντε να δούμε τι θα αου πει και σου λέω θα μείνεις έγκυος σύντομα.. είσαι και πιο γονιμη τωρα .. δωστου να αψει🤣🤣🤣

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Ποπο τι εχεις περασει κι εσυ... Ποσο τραγικο... Χαιρομαι πολυ που πηρες αποφαση να αλλαξεις τηνζωη σου εχεις βρει εναν καλο συντροφο τωρα💗

Ακομα να σου ερθει? Καλα εσυ εχεις αρκετες μερες καθυστερηση! Μακαρι κοριτσι μου να ειναι θετικη η χοριακη σου την Παρασκευη☺️

Οχι κοριτσι μου δεν πειραζει που ειναι του προηγουμενου οι ορμονολιγικες εχουνελαφρες διακυμανσεις ναι μεν αλλα ενδεικτικα σε ενα κυκλο βλεπουμε μια χαρα ειναι. Περιμενουμε νεα και απο γυναικολογο!

Μπραβο κοριτσι μου χαιρομαι παραπολυ που πηγαν ολα καλα!!!! Λογικο να εισια ζα λισμενη φανταζομαι εκανες μεθη, καλη ξεκουραση, δωσε χρονο στον οργανισμο σου να χαλαρωσει💗

Μπρραβο κοριτσι μου!!! Συγχαρητηρια!! Συντομα θα γινεις μανουλα!! Συμφωνω κι εγω να αφησεις ενα μηνα να ξεκουραστεις βεβαια δεν εχω εμπειρια αλλα μου φαινεται σωστο σαν λογικη.☺️

Τωρα που θυμάμαι κάποια λέω τι καθόμουν και ανεχομουν αλλά από την άλλη αν δεν έκανα υπομονή δεν θα ειμουν εδώ που είμαι τώρα..  δόξα τω Θεό παράπονο δεν έχω..  μου έμαθε πολλά αυτός ο άνθρωπος και έχω και 2 παιδιά.. μακάρι να είναι καλά αλλά μακριά μου 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Συγχαρητήρια με το καλό καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη Σοφία ..
    • Σωστά τα λέει η @Lisaki 80 ❤️ με ξηρό πάγο διατηρούνται όπως πρέπει τα φάρμακα. Η DHL υποστηρίζει την υπηρεσία που στην ουσία είναι για μεταφορά φαρμάκων.   
    • Κορίτσια μου Ελπίζω να είστε ολες καλά!! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!!! @Katiana1987 ελπίζω να ήσασταν οκ το βράδυ!! @Barbiee πραγματικά!!το καλύτερο δώρο 
    • Καλημέρα! πάντως μέχρι και έμβρυα μεταφέρονται από πόλη σε πόλη, ή από κέντρο σε κέντρο. Το να μεταφερθούν φ΄αρμακα δεν είναι καθόλου δύσκολο, χρησιμοποιείται ξηρός πάγος  και όχι παγοκυψέλες.. Οι εταιρίες courier είναι πολύ εξοικειωμ΄ένες με τη διαδικασία.  Θυμάμαι πως όσο ήμουνα στην προσπάθεια, σχεδόν 3-4 χρόνια, ήταν μεγάλη ανακούφιση όταν χ΄άριζε κάποιος φάρμακα.. Κάποτε η αγαπημένη μου @peacock μου είχε στείλει από Αθήνα φάρμακα με ξηρό πάγο.. Περίμενα το πακετάκι της πως και πως!  Στο λέω για να μην είσαι ποτέ τελείως απόλυτη, αν δεν βρεθεί κάποιος εκεί γύρω, μία άλλη γυναίκα, πιο μακριά μπορεί να το έχει ανάγκη.. 
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!! Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με τον τοκετό σου και είστε και οι δύο καλά!! ❤️ Καλή ανάρρωση και στις δύο σας!! ❤️ Να είναι πάντα χαρούμενη κι ευτυχισμένη η μικρή σας!! 🩷🩷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...