Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 22 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσια ξέχασα να σας πω από μέρα σε μέρα θα γίνω θεία 😁 ανηψουλα!!! 💗💕 Πρωτόγνωρο συναίσθημα αλλά πολύ όμορφο και αυτό!!! 

Με το καλό να τη δεχτείτε!!!🥰🌸💞 Πολλά κοριτσάκια φέτος☺️🎀💕

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 3 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Ναι γίνεται 21η ημέρα από Ότι διάβαζα 

εγώ κορίτσι μου θα το κάνω ιδιωτικά διότι ο γιατρος μου δεν είναι συμβεβλημένος με το σύστημα(μένω Κύπρο έχουμε ένα άλλο σύστημα υγειας εδώ) όποτε θα το πληρώσω μπορεί να είναι γύρω στα 10-20 ευρώ δεν ξέρω μπορεί να λεω κ βλακείες..

Επειδή το έψαχνα εχθές στο ίντερνετ η προγεστερονη γίνεται 21 μέρα του κύκλου σε κύκλο 28 ημερών άρα 7 μέρες πριν την περίοδο

στις πριν 5 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Ευχαριστω κοριτσακι μου γλυκο!!! να ξερεις σε σκεφτομαι πολυ και χαιρομαι που εχεις κανει τοσα βηματα για το ονειρο σου!!! εφτασε κιολας η ημερα της ωοληψιας!!! αυριο ετοιμασου να δωσεις τα πιο γερα ωαριακια σου που θα γινουν μωρακια στην αγκαλια σου!!! προσπαθησε να αποβαλεις το αγχος και να εισαι ηρεμη (το ξερω δε γινεται.... αλλα οσο πιο ηρεμη εισαι τοσο πιο καλα θα πανε ολα!!!)

ειμαι σιγουρη οτι πολυ γρηγορα θα μας πεις τα ευχαριστα!!! you are the next!!!!😍🤞✌️🤰👶👶❤️🎈

κοριτσι μου συμφωνω κι εγω με οσα ειπαν τα κοριτσια... ειμαι πολυ υπερ των εξετασεων (κι εμεις στο 6μηνο καναμε τα παντα για να δουμε που ειμαστε παροτι πολλοι γιατροι μας ειπαν οτι αγχωνομαστε τζαμπα και βιαζομαστε.. να δωσουμε κι αλλο χρονο δλδ...).. για την ωορρηξια και τον υπερηχο δεν ξερω γτ δεν εχω κανει ποτε παρακολουθηση.. ωστοσο μου εδωσε κι εμενα ο ενδοκρινολογος gluco plus και σε 2 ημερες (με μισο🙏🙏❤️❤️❤️

κοριτσι μου γλυκο ποσο σε νιωθω... εχουμε τα δικα μας αγχη και τις στεναχωριες εχουμε και τους αντρες μας να μας αντιστεκονται.. στεναχωριεμαι που μαλωσατε αλλα ολη αυτη η προσπαθεια κρυβει πολλη ενταση και απογοητευση απο κατω (και απο τις 2 μεριες) οποτε ειναι λογικο να απομακρυνεστε λιγο και να υπαρχουν τσακωμοι.. οπως ξερεις πολυ καλα κι εμεις εχουμε τα πανω και τα κατω μας. ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο και νομιζω δεν πρεπει να χαλασει τη συνταγη της σχεσης μας...

νομιζω οτι θα ηρεμησετε και θα τα βρειτε ολα! απο εκει και περα αναφορικα με το γιατρο, μηπως αντι στο 4μηνο να πατε το Φλεβαρη; τι σας ειπε;

επισης, αναφορικα με τις βιταμινες, καπου διαβασα οτι δεν πρεπει να τις παιρνει ο αντρας για μεγαλο χρονικο διαστημα.. θες να το δεις; νομιζω προτεινονται για 3μηνο με max 6μηνο.. εμεις ειπαμε να τις παρει για 4 μηνες και θα δουμε μετα...

ΥΓ εννοειται τα coq10 δεν τα εχουμε παραγγειλει ακομη... εχει παρει τη δοση του 2μνου και μετα αναγκαστικα τα σταματησαμε... (λογω ελλαττωματικου προιοντος)

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου γλυκό για τα όμορφα λογάκια σου! 

Εύχομαι ολες να τα καταφέρουμε σύντομα με τον εναν ή τον άλλον τρόπο.. 

Όντως έφτασε η μερα σχεδόν.. η αλήθεια είναι επειδή είμαι δουλειά ξεχνιέμαι, αλλα μόλις πάω σπίτι το μυαλό μου θα κάνει σβουρες, προσπαθώ όμως να το αποβαλω.. 

Πάντως αύριο με βλέπω να κοιμάμαι όλη μέρα,  αν κρίνω απο την τελευταία φορά που έκανα οβιτρελ

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Επειδή το έψαχνα εχθές στο ίντερνετ η προγεστερονη γίνεται 21 μέρα του κύκλου σε κύκλο 28 ημερών άρα 7 μέρες πριν την περίοδο

Ναι ναι εχεις δίκιο σε 28αρι, σε ευχαριστώ! Άσε θα πάω αύριο και θα τον ρωτήσω, μου άλλαξε κ το ραντεβού ο γιατρος κ θα πάω το μεσημέρι να μην είμαι με το άγχος ως τις 8:15 το βράδυ. 

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Με το καλό να τη δεχτείτε!!!🥰🌸💞 Πολλά κοριτσάκια φέτος☺️🎀💕

Πρέπει να κάνουμε γαμπρούς εμεις που απομείναμε 🤣🤣🤣🤣

στις πριν 5 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

καλημερα.. πολυ δυσκολο η καραντινα.. θα περασει και αυτο

οσο για τον αντρα σου κανε υπομονη.. και εμεις ειχαμε τεραστιο καυγα για αυτο το θεμα. ελεγε οτι ειναι στειρος γιατι δεν μενω εγκυος κτλ.. οι αντρες δεν εχουν αντοχες και υπομονη σαν εμας.. τυχαια ο θεος αναθεσε στην γυναικα την γεννα την εγκυμοσυνη και το μεγαλωμα σε μεγαλο βαθμο των παιδιων? ειναι φτιαγμενοι για αλλα πιο απλα και διαικπεραιωτικα πραγματα... οσα θελουν υπομονη αντοχες και συναισθημα δεν μπορουν να τα διαχειριστουν

Εχεις δικιο κοριτσι μου, οντως αυτο που λες για τη γεννα ισχυει χαχα κατι ξερει η φυση,  με βοηθησε αυτη  η σκεψη σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες🙏🙏🙏

στις πριν 5 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Καλημέρα κορίτσια Μου μια όμορφη μέρα εύχομαι να έχουμε ολες.. 

Κορίτσι μου είναι δύσκολη η περίπτωση αλλά πρέπει να στάθηκε γροθιά σε κάθε δυσκολία,  καλά έκανες και είπες για ψυχολόγο γτ δεν είσαι μόνη σου σε αυτό,  όπως και ο άντρας σου παραπονιέται οτι πονάει και το μοιράζεται μαζί σου... ίσως να ζορίζεται λόγο των χρημάτων,  αλλά πρέπει να του δώσεις να καταλάβει πως αυτή τη κατάσταση πρέπει να την αντιμετωπίσετε μαζί ενωμένοι μόνο έτσι θα κάνετε βήματα μπροστά,  δυστυχώς τα χρήματα είναι το βασικό συστατικό για αυτή τη συνταγή, αλλα με αγάπη και υπομονή θα τα καταφέρουμε όλοι μας! 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,  εννοείται θα σας γράψω τα νεα μου, εσυ μην στεναχωριέσαι και θα περάσει και αυτό! Μια ζεστή αγκαλιά απο εμένα 💕

Εχεις δικιο κοριτσι μου, η συννενοηση, η ηρεμια και η αγαπη ειναι ο μονος τροπος να πετυχουμε σε αυτοτο θεμα αλλα γενικα και στην ζωη.. Γιαυτο στενοχωριεμαι να τσακωνομαστε , με την εννοια οτι δεν εχουμε να χωρισουμε. Θα το περασουμε και αυτο, την ενιωσα την αγκαλιτσα Σε ευχαριστω πολυ💗

στις πριν 5 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Ευχαριστω κοριτσακι μου γλυκο!!! να ξερεις σε σκεφτομαι πολυ και χαιρομαι που εχεις κανει τοσα βηματα για το ονειρο σου!!! εφτασε κιολας η ημερα της ωοληψιας!!! αυριο ετοιμασου να δωσεις τα πιο γερα ωαριακια σου που θα γινουν μωρακια στην αγκαλια σου!!! προσπαθησε να αποβαλεις το αγχος και να εισαι ηρεμη (το ξερω δε γινεται.... αλλα οσο πιο ηρεμη εισαι τοσο πιο καλα θα πανε ολα!!!)

ειμαι σιγουρη οτι πολυ γρηγορα θα μας πεις τα ευχαριστα!!! you are the next!!!!😍🤞✌️🤰👶👶❤️🎈

κοριτσι μου συμφωνω κι εγω με οσα ειπαν τα κοριτσια... ειμαι πολυ υπερ των εξετασεων (κι εμεις στο 6μηνο καναμε τα παντα για να δουμε που ειμαστε παροτι πολλοι γιατροι μας ειπαν οτι αγχωνομαστε τζαμπα και βιαζομαστε.. να δωσουμε κι αλλο χρονο δλδ...).. για την ωορρηξια και τον υπερηχο δεν ξερω γτ δεν εχω κανει ποτε παρακολουθηση.. ωστοσο μου εδωσε κι εμενα ο ενδοκρινολογος gluco plus και σε 2 ημερες (με μισο🙏🙏❤️❤️❤️

κοριτσι μου γλυκο ποσο σε νιωθω... εχουμε τα δικα μας αγχη και τις στεναχωριες εχουμε και τους αντρες μας να μας αντιστεκονται.. στεναχωριεμαι που μαλωσατε αλλα ολη αυτη η προσπαθεια κρυβει πολλη ενταση και απογοητευση απο κατω (και απο τις 2 μεριες) οποτε ειναι λογικο να απομακρυνεστε λιγο και να υπαρχουν τσακωμοι.. οπως ξερεις πολυ καλα κι εμεις εχουμε τα πανω και τα κατω μας. ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο και νομιζω δεν πρεπει να χαλασει τη συνταγη της σχεσης μας...

νομιζω οτι θα ηρεμησετε και θα τα βρειτε ολα! απο εκει και περα αναφορικα με το γιατρο, μηπως αντι στο 4μηνο να πατε το Φλεβαρη; τι σας ειπε;

επισης, αναφορικα με τις βιταμινες, καπου διαβασα οτι δεν πρεπει να τις παιρνει ο αντρας για μεγαλο χρονικο διαστημα.. θες να το δεις; νομιζω προτεινονται για 3μηνο με max 6μηνο.. εμεις ειπαμε να τις παρει για 4 μηνες και θα δουμε μετα...

ΥΓ εννοειται τα coq10 δεν τα εχουμε παραγγειλει ακομη... εχει παρει τη δοση του 2μνου και μετα αναγκαστικα τα σταματησαμε... (λογω ελλαττωματικου προιοντος)

Ναι κοριτσι μου ειναι λογικο να υπαρχουν αυτα ειναι μακρυυυυυυυς ο δρομος!  Τι γνωστο Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,: να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,: γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.'' το εχουμε κανει απολυτην πραγματικοτηα. Ελπιζω να ηρεμησουμε, συμφωνησαμε να παρει παλι μια θεραπεια και να παμε Μαρτιο... Ο γιατρος μας ειπε να τις συνεχισουμε προς τις προφερτιλ τωρα σιγουρα για αλλο ενα τριμηνο οποτε συνολο θα παμε στο 6μηνο και ελπιζω να κανουν κατι! Σε ευχαριστω πολυ💗 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Hope19 είπε:

Κοριτσι μου γλυκό πόσο σε νοιώθω. Κι εμείς ειχαμε θεματα δικα μου κυριως και δυσκολευτηκαμε στο πρωτο και καναμε εξωσωματικη. Ολα καλα εν τελη. Αλλα περασαμε απο πολλες φασεις αυτα τα δυο χρονια προσπαθειας. Σου σπανε και λιγο τα νευρα. Ειδικα αν ξερεις οτι εχεις ενα θεμα καποιες φορες νοιωθεις και ασχημα και για τον αλλο. Εγω ας πουμε ενοιωθα καπως ασχημα που δεν εμενα εγκυος κ εριχνα ευθυνες πανω ενω δεν επρεπε. Ισως και ο αντρας σου νοιωθει καπως ετσι και επειδη δεν μπορει να το εξωτερικευσει σωστα αντοδρα ετσι τωρα. Σιγουρα θελει και αυτος ενα παιδακι απλα μαλλον στεναχωριεται και εχει κουραστει κι αυτος. Προσπαθηστε οσο μπορειτε να μην τσακωνεστε και να ειστε ενωμενοι. Σιγουρα μολις ηρεμησει η κατασταση πιστευω θα συμφωνησει μαζι σου και θα κανετε οτι πρεπει. Απλα τον περνάει φαση που ισως το εχει παρει λιγο βαρια και αυτος, εχει ταλαιπωρηθει καπως ετσι μου δειχνει η συμπεριφορα του.

Ναι γενικα νομιζω καπου δεν αντεχει επειδη εχουν πεσει πολλα μαζι, εχει κανει και επεμβαση παιρνει πολλες θεραπειες κλπ. Αλλα το θεμα ειναι οτι εγω παραχαιδευρω αυτον και τα σηκωνω και για τους δυο, ασε μεγαλη ιστορια.. Σε ευχαριστω πολυ για συμβουλες κοριτσι μου💗

στις πριν 4 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια ❤️❤️

@Hopemumtobe κοριτσάκι μου στεναχωριεμαι όταν σας ακούω έτσι!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλα καταλαβαίνω κ τον αντρουλη σου! Νιώθει άσχημα θεωρώ γιατί πιστεύει ότι έχει το κυριότερο πρόβλημα! Αυτη τη στιγμή νομίζω  ότι πρέπει εσυ να είσαι πιο δυνατή από αυτόν, παρτον αγκαλιά πες του οκ ας κάνουμε αυτό για αρχή, παρ τον με τα νερά του και σιγά σιγά θα τα κάνει όλα αλλά  προσπαθήστε να είστε ενωμένοι είναι δύσκολο αλλά μην χάσετε τη μαγεία της σχέσης σας! Αυτό σας ενώνει!!! Σου στέλνω ένα τραγουδάκι είμαι σίγουρη ότι θα νιωσεις μια μικρή ελπιδα αισιοδοξία και ότι σήμερα είναι μια καινούργια ημέρα!!!  

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου,  εχεις δικιο αχ αυτη η μαγεια της σχεσης ακομα την παλευουμε ευτυχως!! Πολυ ωραιο τραγουδακι, ευχαριστω💗

στις πριν 44 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Γλυκούλα μου, είπαμε αυτές οι καταστάσεις φέρνουν ένταση…εγώ συμφωνώ με τη @Raf123 να πας με τα νερά του, να τον πάρεις αγκαλιά να του πεις ωραία ας ξεκινήσουμε από κει (που θέλει αυτός) κ σιγά σιγά βλέπετε…να νιώσει κι αυτός πιο χαλαρός κ ότι είσαι δίπλα του, να μην πιεστεί παραπάνω γιατί μάλλον είναι ήδη πιεσμένος με όλα αυτά…

Όσο για το ψυχολόγο καλά κάνεις κ πας αν δε μπορείς να τα διαχειριστείς όλαυτα, ίσως θα έπρεπε να του μιλήσεις από πριν να του πεις ότι σκέφτεσαι να πάς γι’αυτούς τους λόγους γιατί σε στρεσάρει αυτή η κατάσταση κ το περίμενες πιο εύκολο κλπ..ώστε να ξέρει γιατί πας κ να καταλάβει. αλλά τώρα αφού έγινε έτσι απλά εξήγησε του του τώρα, πες του ότι δεν έχει να κάνει με τη σχέση σας ή ότι δε νιώθεις ευτυχισμένη κλπ, ότι αυτόν θες αυτόν αγαπάς κ εννοείται μαζί του είσαι ευτυχισμένη κ θες να κάνεις οικογένεια, κ επειδή το θες πολύ όλο αυτό σε στρεσάρει κ δε μπορείς να το διαχειριστείς κ δε θέλεις να έχει κάποιο αντίκτυπο στη σχέση σας κ το δικό του στρες κ το δικό σου γι’αυτό πήγες σε ψυχολόγο..κ ότι είναι μια κατάσταση που πιέζει κ τους δύο κ πολλά ζευγάρια που είναι αγαπημένα κοντράρονται κ χαλάει η σχέση τους, κ δε θέλεις να συμβεί το ίδιο με εσάς γι’αυτό θες να το προλάβεις..να του εξηγήσεις ειλικρινά γιατί νιώθεις πιεσμένη(χωρίς να τον τρομάξεις) κ να του πεις ότι καταλαβαίνεις ότι κ εκείνος είναι πιεσμένος κ έχει κάνει ήδη πολλά βήματα(να τα αναγνωρίσεις, θα το εκτιμήσει), κ ότι είναι σημαντικό αυτό κ ότι κ έτσι σου δείχνει κ πόσο σ’αγαπάει κ το εκτιμάς.αλλά θες τόσο πολύ ένα μωράκι κ περίμενες τόσα χρόνια για αυτό κ τώρα που είστε κ οι δύο έτοιμοι είναι σαν να μη θέλει το σύμπαν, κ αυτό σε έχει πάρει από κάτω.συζήτα του να κάνετε αυτά που θέλει τώρα κ αν δε δείτε βελτίωση μήπως να συζητήσετε για εξωσωματική(θυμάμαι που ήθελες κ ήταν αρνητικός), για να μη φθείρεστε άλλο..καταλαβαίνω επίσης ότι τον απασχολούν πολύ τα οικονομικά, κ για τις εξετάσεις που λέει κ για την εξωσωματική που το ανέφερε κλπ..οπότε συζήτα του ίσως κ αυτό..να κάνετε κάποια οικονομία από τώρα καλού κακού ή να κλείσετε ραντεβού για επιτροπή για να γλιτώσετε κάποια χρήματα..γενικά συζήτα μαζί του όμορφα κ ήρεμα💞

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου, ναι επρεπε να το πω πιο πριν γιατι στην αρχη νομιζω αγχωθηκε μηπως σκεφτομαι να χωρισουμε. Απτην αλλη ομως καποιες φορες εχει μια σταση απολυτη και οχι πολυ υποστηρικτικη (δεν ειναι πολυ σιναισθηματικος γενικα σε αντιθεση μεμενα) και με οδηγησε και εμενα να ψαξω καπου παλι για υποστηριξη. Σε ευχαριστω πολυ που αφιερωσες ολο αυτο το χρονο να μου γραψεις τις συμβουλες σου, ειναι πολυτιμεσ💗

Κορίτσια μου επειδή σας έχω αγαπήσει τόσο καιρό εδώ είστε η παρεουλα μου να σας πω ότι και μετά που μένεις έγκυος θα υπάρχουν ένα σωρό λόγοι να τσακωθείτε με το έτερον ήμισυ (πεθερικα που απαιτούν λες και είναι αυτοί μωρά, εύρεση χώρου για το παιδικό δωμάτιο, απόφαση σε κάθε στάδιο της εγκυμοσύνης αν θα κάνετε περαιτέρω εξετάσεις πχ για σύνδρομο down, εγώ έχω στα προσεχώς καβγά για μετακόμιση, για το όνομα και σίγουρα για ένα καναρίνι που μας έχει φορτώσει η πεθερά μου και συνεχώς τιτιβιζει ασταμάτητα). Όλα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα του έγγαμου βίου και αντικαθιστουν με επιτυχία τους καβγάδες πριν την εγκυμοσύνη για το αν θα κάνουμε εξετάσεις, για το σπερματοδιαγραμμα που θίγεται ο ανδρισμός τους, για το αν θα πάμε σε εξωσωματική κλπ. Είναι σοβαρές αποφάσεις που κινούνται σε μια λεπτή γραμμή και προσωπικά τα θεωρώ βασικά στάδια δοκιμασίας μιας σχέσης είτε εντός είτε εκτός γάμου. Φαντάζομαι αργότερα θα γίνονται συγκρούσεις για το σχολείο, το φροντιστήριο, τα χόμπι, την απόφαση για δευτερο/τρίτο παιδί κλπ. Θέλει υπομονή και αγάπη (το λέω για να το ακούω) και λίγη τύχη. 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Ναι ναι εχεις δίκιο σε 28αρι, σε ευχαριστώ! Άσε θα πάω αύριο και θα τον ρωτήσω, μου άλλαξε κ το ραντεβού ο γιατρος κ θα πάω το μεσημέρι να μην είμαι με το άγχος ως τις 8:15 το βράδυ. 

Ναι ναι Ραφαελα μου εχω κανει κι εγω 2-3 φορες για να δω πως παω, και πρεπει να πας 7 μερες μετα την ωορηξια σου, εγω ειχα παει 21ημερα και ειχε βγει ακυρο αποτελεσμα γιατι ειχα κυκλο 24 ημερων. Την επομενη φορα πηγα στι; 17 ημερες και ειχε βγει πολυ καλη 24. Αφου ξερεις ποια ημερα εχεις ωορηγια πηγαινε 7 μερες μετα τωρα και 8 να πεσουν δεν ειναι η καταστροφη του κοσμου νομιζω,εννοω παλι θα δειξει ποιοτητα ωορηξιας.

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

καλησπέρα μακάρι!!

από το στόμα σου και στου Θεού τα αφτί!!!

ελα να έρχεται και η σειρά μας...

στις πριν 5 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Αχ ρε Αντωνία μου τι γλυκός που είναι ο άντρας σου!!!!! Μας συγκίνησε ο άτιμος!! Αν έδινα παράσημο ευαισθησίας σε έναν άντρα εδώ μέσα νομίζω θα το έδινα στον δικό σου απόσα μας έχεις πει!!! Και με αυτό που κάνει δείχνει να σ’αγαπάει πάρααα πολύ💗💗💗💗💗 Γιατί λες ότι δεν εκφράζεται; Εκφράζεται εδώ σου λέει κλαίει, ξεσπάει κλπ…απλά δεν το κάνει μπροστά σου για να μη σε στεναχωρεί💞Και δεν είναι εύκολο για έναν άντρα να εκφράζεται έτσι, οι περισσότεροι τα κρατάνε μέσα τους! Κ μόνο από αυτά που σου’πε δείχνει πόσο το θέλει, πόσο νιώθει, πόσο σ’αγαπάει, προσπαθεί να δείχνει δυνατός για σένα για να νιώσεις καλύτερα, νομίζω κατάλαβες ότι δε χρειάζεται να τον ξαναπιέσεις για χάπια εξετάσεις κλπ !! 😅 Κ καλά του είπες, να χαλαρώσεις λίγο το κλίμα😅

αχ γλυκουλα μου..❤️❤️❤️ ειναι πολυ γλυκος ο αντρας μου οντως αλλα ρε παιδι μου του τα βγαζω με το τσιγκελι... θα μου πεις ετσι ειναι οι περισσοτεροι αντρες συνηθως.. λακωνικοι και εσωστρεφεις.. εμεις ειμαστε πιο ευαισθητες και ειδικα σε αυτο το θεμα νομιζω μας παιρνει απο κατω πιο ευκολα..

το θεμα ειναι να μην κλεινεται ουτε εκεινος ουτε εγω στην τουαλετα και να κλαιμε μονοι μας. αλλα να ερχεται σπιτι και να μου πει "ξερεις κατι; εχω στεναχωρεθει πολυ που δεν ηρθε η εγκυμοσυνη και σε εμας. γιατι οχι σε εμας και τοσα ζευγαρια γυρω πιανουν παιδι αμεσως;" (μεταφερω δικα του λογια που μου ειπε προχθες) ειναι υγεια το να μιλας και νομιζω πως ειναι και πιο υγιης η σχεση οταν μοιραζομαστε τη στεναχωρια μας και το παραπονο μας.. ακομη και η στεναχωρια μας φερνει κοντα..

γτ οταν κι εμενα δεν μου δειχνει πως νιωθει, λογικο ειναι να σκεφτω οτι δεν τον νοιαζει και τοσο κι οτι το περναω μονη μου ολο αυτο το βαρος. και καπως ετσι το δεκεμβριο ειχαμε γινει μαλλια κουβαρια...😂😂

στις πριν 1 ώρα, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

@Κατεριναπαπ καλή επιτυχία κορίτσι μου για αύριο!🥰💗

Η Παναγία μαζι σου @Κατεριναπαπ🙏 καλή επιτυχία 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

@Κατεριναπαπ καλή επιτυχία κορίτσι μου για αύριο!🥰💗

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Η Παναγία μαζι σου @Κατεριναπαπ🙏 καλή επιτυχία 

στις πριν 40 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

@Κατεριναπαπ καλή επιτυχία. Όλα να πάνε τέλεια. 

Όταν θα είσαι σε θέση περιμένουμε τα τέλεια νέα σου 🥰🥰

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ παααρα πολύ! Ήδη έχω όλη τη θετική σας ενέργεια!!! 

Εγω απο την ώρα που σχόλασα ολο και κάτι έκανε,  μόλις ξάπλωσα και μπήκα να σας διαβάσω.. θα σας πω τα νέα μου αύριο! Ενα φιλί στη κάθε μια 😘😘😘

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Εγω απο την ώρα που σχόλασα ολο και κάτι έκανε,  μόλις ξάπλωσα και μπήκα να σας διαβάσω.. θα σας πω τα νέα μου αύριο! Ενα φιλί στη κάθε μια 😘😘😘

Καλη επιτυχιααααααααααααααααααααααααααααα💗💗💗💗💗

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλη επιτυχιααααααααααααααααααααααααααααα💗💗💗💗💗

Ευχαριστω παααρα πολύ κορίτσι μου!!!!❤❤❤❤❤

ελπίζω να είστε καλύτερα με τον άντρα σου και να τα είδατε πιο ήρεμα τα πράγματα!!! Και αυτό το καβγαδακι να σας έκανε πιο δυνατούς 💪💪💪💪💪

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Να σου πω. Θύμισε μου. Τα δίνεις δίνει δείγμα και ο άνδρας σου και περιμένετε λίγες μέρες και κανείς ετ;

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ🤰❤️🍼🎂

Mariaira:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σαμανη:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Whatever:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Xrita:ΘΕΤΙΚΟ👶 

LadyP:ΘΕΤΙΚΟ👶 

gorgona:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Fanioko: ΘΕΤΙΚΟ👶 

👶

Katerinaki_dm:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Marba:ΘΕΤΙΚΟ👶 

St33:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ👶

geo2222:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

Riaa:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Princess28:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:01/04/22 κοριτσακι

Evaki:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Marakiii :ΘΕΤΙΚΟ👶
👶Π

Sandyb:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Crystalia90:ΘΕΤΙΚΟ  ΠΗΤ 29/05/22

MyNa:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

evaioan:ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ 13/08/22 👶

Mimi26:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ 25/08/22

Riaki2022:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:22/08/22

Mary.Ger:ΘΕΤΙΚΟ👶ΠΗΤ:02/09/22

Μαργαριτσ:ΘΕΤΙΚΟ 👶

babyblue94:ΘΕΤΙΚΟ 👶

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ🍼💙🎂💖

Ελενακι12:ΓΕΝΝΗΣΕ:29/06/20 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ💖🎂

St3llina:ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΓΟΡΑΚΙ💙🍼

Frogel:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ🎂💖

Princess28:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/09/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Mt3508:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ🍼💙

Tzortzina123:ΓΕΝΝΗΣΕ:08/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼

Μασα:ΓΕΝΝΗΣΕ: 06/12/20:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 💖🎂

Σταυρι:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Lactaki:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ💖🎂💖🎂

annie:ΓΕΝΝΗΣΕ:09/01/21:ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ:ΑΓΟΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🍼💙🎂💖

Beatrice:ΓΕΝΝΗΣΕ:13/05/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Smurf88:ΓΕΝΝΗΣΕ:28/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

DIAMANTW:ΓΕΝΝΗΣΕ:20/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Princess1312:ΓΕΝΝΗΣΕ  

Clairy:ΓΕΝΝΗΣΕ:01/07/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼

Froufro:ΓΕΝΝΗΣΕ:18/01/22 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΈΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ❤️🤰❤️

diana8:? 

Maroulita:29/12 

Nandia _:17/02  

marinamanoulitsa:09/03                                                         

Lacostaki:26/02

Ntinaki83:?

misofeggaro:22/01

Ευάγγελος τ:? 

Αννι:20/09                                   

Heart:17/12

Antonia2:01/01

Hopemumtobe:18/02

Αννια27:? 

Litsadi:? 

Κατεριναπαπ:14/10

Raf123 :21/02

Tina21:14/02

anli1978:01/02

Επεξεργάστηκε από Lacostaki

στις πριν 15 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Έχω έτοιμους 2 εγω 🤣🤣🤣🤣 εγω απ ότι φαίνεται μόνο αγόρια κάνω 

στις πριν 15 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Εχεις δικιο κοριτσι μου, οντως αυτο που λες για τη γεννα ισχυει χαχα κατι ξερει η φυση,  με βοηθησε αυτη  η σκεψη σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες🙏🙏🙏

Εχεις δικιο κοριτσι μου, η συννενοηση, η ηρεμια και η αγαπη ειναι ο μονος τροπος να πετυχουμε σε αυτοτο θεμα αλλα γενικα και στην ζωη.. Γιαυτο στενοχωριεμαι να τσακωνομαστε , με την εννοια οτι δεν εχουμε να χωρισουμε. Θα το περασουμε και αυτο, την ενιωσα την αγκαλιτσα Σε ευχαριστω πολυ💗

Ναι κοριτσι μου ειναι λογικο να υπαρχουν αυτα ειναι μακρυυυυυυυς ο δρομος!  Τι γνωστο Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,: να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,: γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.'' το εχουμε κανει απολυτην πραγματικοτηα. Ελπιζω να ηρεμησουμε, συμφωνησαμε να παρει παλι μια θεραπεια και να παμε Μαρτιο... Ο γιατρος μας ειπε να τις συνεχισουμε προς τις προφερτιλ τωρα σιγουρα για αλλο ενα τριμηνο οποτε συνολο θα παμε στο 6μηνο και ελπιζω να κανουν κατι! Σε ευχαριστω πολυ💗 

Ναι γενικα νομιζω καπου δεν αντεχει επειδη εχουν πεσει πολλα μαζι, εχει κανει και επεμβαση παιρνει πολλες θεραπειες κλπ. Αλλα το θεμα ειναι οτι εγω παραχαιδευρω αυτον και τα σηκωνω και για τους δυο, ασε μεγαλη ιστορια.. Σε ευχαριστω πολυ για συμβουλες κοριτσι μου💗

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου,  εχεις δικιο αχ αυτη η μαγεια της σχεσης ακομα την παλευουμε ευτυχως!! Πολυ ωραιο τραγουδακι, ευχαριστω💗

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου, ναι επρεπε να το πω πιο πριν γιατι στην αρχη νομιζω αγχωθηκε μηπως σκεφτομαι να χωρισουμε. Απτην αλλη ομως καποιες φορες εχει μια σταση απολυτη και οχι πολυ υποστηρικτικη (δεν ειναι πολυ σιναισθηματικος γενικα σε αντιθεση μεμενα) και με οδηγησε και εμενα να ψαξω καπου παλι για υποστηριξη. Σε ευχαριστω πολυ που αφιερωσες ολο αυτο το χρονο να μου γραψεις τις συμβουλες σου, ειναι πολυτιμεσ💗

Χαίρομαι που σε βοήθησε η σκέψη μου.. είναι από δικά μου βιώματα..  ο πρώην έχασα το μωρο και αυτός μιλούσε με δήθεν φίλη του περί στασεις στο σεξ και σλλα πικαντικα..εγω καθόμουν στον καναπέ και έκλαιγα για το μωρο κσι αυτός ήταν πάνω στο γραφείο κσι μιλούσε στο φβ..για κακή του τύχη είχε ανοικτό το μεσετζερ στο ipad και όταν άκουσα το μνμ το άνοιξα γιατι νόμιζα ήταν το δικό μοθ ανοικτό.. δεν αντέδρασα και ιδιαίτερα γιατί ειμουν τοσο στεναχωρεμενη για το μωρο που απλά τους στολισα ήρεμα και ξαναχαθηκα στην θλίψη μου.. πολλά ήταν τα σημάδια καξ εγω ειχα κλειστά μάτια και αυτιά.. όλα για κάποιο λόγο γίνονται.. τώρα είμαι με έναν άνθρωπο που με σέβεται και αυτό ήταν το ξεκαθάρισμα μου από την αρχή της σχέσης μας.. μου έδωσες την παραμικρή αφορμή να νιώσω ότι δεν με σέβεσαι;  ουτε αν είμαι έγκυος το παιδί σου δεν θα με σταματήσει να σε στείλω στην μάνα σου του είπα..  ένα σοκ το έπαθε ο άνθρωπος.. βέβαια επειδή καξ αυτός πέρασε πολλά υπάρχει σεβασμός.. όσο για την υποστήριξη; δεν μπορώ να πω ότι δεν με στηρίζει αλλά με τον δικό του τρόπο..  δεν τον λες και συναισθηματικο.. δεν εκφράζει τα συναισθήματα του 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Καλή επιτυχία κοριτσι μου.. να σκεφτεσαι θετικά..  το ταξίδι προς την μητρότητα αρχισε.. μπήκες στην οδό και είναι μονόδρομος.. θα γίνεις μανουλα.. αυτό να θυμάσαι.. σου στέλνω την αγάπη μου και όλη την θετική μου ενέργεια ❤❤❤❤❤❤

Καλημέρα κορίτσια.. βροχερή η μέρα μας σήμερα... εγώ εχω τον μεγάλο σε καραντίνα αρα είμαι συνέχεια πάνω κάτω γιατί όλο κάτι θέλει να φάει.. τον μικρό να κάνει ον λαιν.. εγω να προσπαθώ να δουλέψω και να μαζεύω τα κουζινικα γιατί άρχισε να βγάζει τα ντουλάπια 

Καλημέρα κορίτσια μου!! Βροχερή μέρα σήμερα και κρύο πολύ κρύο 🥶🥶🥶

@Κατεριναπαπ καλή επιτυχία!!! Θα περιμένουμε τα νέα σου!! Είσαι η επόμενη 😍😍😍

Καλημέρα κορίτσια!!! Σήμερα ξύπνησα με αναγούλα, πρησμένο στήθος και κράμπα στην κοιλια.... Αλλά περίοδος πουθενά!!! Παρασκευή πρωί πάω για χοριακή!!! Μακάρι να μας κάνει την έκπληξη και να βγει θετικό 🙏 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρές στις οικογένειες σας!!! Να περάσετε όμορφα και να χαρείτε τις κοιλίτσες σας!! Του χρόνου θα έχουμε τα μπεμπάκια μας και θα είναι όλα μαγικά!  Φιλιά πολ΄΄λά!!!
    • Αχ είναι τέλειο!!! Να το χαρεί η μπουμπού σου. Για το νούμερο, απλά τα 3-6 ίσως δεν προλάβεις να τα χρησιμοποιήσεις καθόλου λόγω εποχής.. σκέψου ότι θα πάρεις κάτι μακρυμάνικο το οποίο θα είναι αρκετά μεγάλο μάλλον για τον πρώτο καιρό και μετά θα αλλάξει η εποχή και θα θες καλοκαιρινά.. Εγώ απλά απέκλεισα τα newborn (50 εκ.) που θεωρώ είναι για πρόωρα..και τα 0-1 που είναι 56 εκ. δεδομένου ότι ένα μωράκι συνήθως γεννιέται περίπου 53-55 εκ. οπότε αυτά θα είναι για πολύ λίγο. Τα υπόλοιπα τα πήρα στο 0-3 δηλ. 60 εκ. και σε κάποιες εταιρείες 62 εκ. οπότε στην αρχή ίσως της είναι λίγο μεγάλα και μετά θα τα φορέσει τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα ή και κανένα μήνα μετά (πχ μέχρι το Μάιο) και τότε θα τις ψωνίσω τα επόμενα που θα θέλει σίγουρα καλοκαιρινά.  Τώρα βέβαια δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου και να κάνεις αγορές που δεν θα σε βολέψουν ή θα πάνε χαμένες, απλά σου λέω πως το σκέφτηκα εγ΄ώ..μπορεί να είμαι και λάθος, μιας και εμένα το πρώτο μου είναι και δεν έχω εμπειρία. 
    • Εγώ που είναι το πρώτο μου έχω πάρει τα εξής:  7 βαμβακερά φορμάκια ολόσωμα κάποια με ποδαράκι και κάποια χωρίς 3 βελουτέ φορμάκια ολόσωμα με ποδαράκι και για το σπίτι και για βόλτα & 2 πιο καλά  βαμβακερό υφαντό για βόλτες χωρίς πόδι 8 σετ παντελονάκι τύπου κολάν & μακρυμάνικο βαμβακερό ζιπουνάκι  1 παντελόνι τζινάκι (χαχα) &  μακρυμάνικο βαμβακερό ζιπουνακι 2 μπλούζες βαμβακερές 4 ζιπουνάκια κοντομάνικα για από μέσα (εδώ πρέπει σίγουρα να προσθέσω 7-10 ακόμα) 3 ζακετάκια βαμβακερά λεπτά για μέσα στο σπίτι ή για βολτούλες αν έχει καλό καιρό 2 ζακετάκια - μπουφανάκια για έξω αν έχει ψύχρα - αυτά είναι το ένα σε στυλ γουνάκι προβατάκι και το άλλο έχει από μέσα επένδυση γούνα - δεν είναι κανονικά μπουφάν αλλά είναι ζεστά.  15 καλτσάκια 5 κορδέλες (θα πάρω και άλλες σίγουρα..χαχα)  Δεν ξέρω ίσως πήρα αρκετά...αλλά πρώτον είναι το πρώτο  μου και δεν έχω τίποτα...δεύτερον δεν θέλω να βάζω πληντύριο κάθε μέρα ούτε για αστείο και να έχω και το σιδέρωμα μετά σε καθημερινή βάση..δηλ. ιδανικά θα ήθελα να βάζω πλυντήριο 1-2 φορές την εβδομάδα. Τρίτον, μου είπαν ότι θα μου φέρουν ακι ρουχαλάκια στο μαιευτήριο αλλά δεν μπορώ να βασιστώ στο τι θα μου ψωνίσει ο καθένας, ούτε να κάθομαι μετά να πλένω, σιδερώνω με άγχος γιατί δεν θα έχω τι να φορέσω στο μωρό..επίσης σκέφτομαι μήπως εκείνα τα δώρα τα αλλάξω και πάρω κάτι άλλο που θα μου λείπει ή ρουχαλάκια για πιο μετά.   
    • Ναι την ίδια λέμε. Εχει 4 σεμινάρια και γενικώς βλέπω πολύ καλές κριτικές..οποτε σκεφτόμουν μήπως εκανα τα δύο τώρα δηλ. τοκετού και θηλασμού και αν με βοηθήσουν αργότερα να κάνω και τα άλλα δυο που είναι ύπνου και εισαγωγής τροφών. 
    • Εγώ έκανα της γρίπης προχθές και η αλήθεια είναι ότι για μια δυο μέρες είχα πόνους στα κόκκαλα..Ειδικά τη πρώτη μέρα πάρα πολύ..Τώρα ευτυχώς συνήρθα. Αλλά ο γιατρός μου είπε μια βδομάδα μετά του κοκκύτη και η φαρμακοποιός 15 μέρες μετά.. Τέλοσπαντων λέω να πάω περίπου στις 10 μέρες πάνω κάτω να το κάνω δηλαδή πριν τη Πρωτοχρονιά..Για το σύζυγο δεν μου είπε κάτι αλλά στις 9/1 που έχω ραντεβού θα τον ρωτήσω να είμαστε σίγουροι. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...