Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

8 και 8 δεξιά και αριστερά τουλάχιστον,  αλλα πιστεύω με αυτά που μου είπε μια κοπέλα στο άλλο θεματάκι και μια γενικά το ξανά διαβάσει σε τέτοιες περιπτώσεις σου περνούνε περισσότερα.. οπότε μόλις τα πάρουν θα ξέρω σίγουρα τον αριθμό, συνεχίζω τις μονάδες μου κανονικά και μου πρόσθεσε και μια ένεση επιπλέον που θα την κανω για μια φορά,  έχω πρηστει λες και είμαι 4 μηνών έγκυος, το στήθος μου πονάει πολύ και απο νεύρα και ευαισθησία άλλο τπτ.. μπορει να κλάψω επειδή νύχτωσε, για τέτοια κατάσταση Μιλαμε , κατα τα άλλα προσπαθώ να με μαζεύω και να υπενθυμίζω στον εαυτό μου που οφείλετε ολη αυτή η αλλαγή..

Τα δικά σου νέα? Πως τα πατε? Σας είδε ο ουρολογος? Σόρρυ αν το ανέφερες και δεν το είδα 

Ακριβώς Κατερίνα μου να σκέφτεσαι μόνο ότι αυτά γίνονται για κάποιο λόγο. Αξίζουν τα πάντα αυτά τα πλασματακια. Όλες τις θυσίες του κόσμου! Όταν με το καλό πάρεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου θα το καταλάβεις. Σκέψου μόνο ότι σε πολύ πολύ λίγο καιρό θα σε αποκαλούμε μέλλουσα μανούλα κι ότι του χρόνου τέτοια ημέρα θα κρατάς ένα πανέμορφο μωρουδακι στην αγκαλιά σου!( ή και δυο!😉) 💗

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Σύντομα να ακούσουμε και τα δικά σου ευχάριστα ❤❤❤

Σε ευχαριστώ πολύ! 💞

Είμαι περισσότερο αισιόδοξη γιατί μίλησα με τον γιατρό μου και βάλαμε ένα πρόγραμμα. Αλλά με έχουν πιάσει άλλες αμφιβολίες. 

Τέλος πάντων, κάποια στιγμή θα σας πω και τα δικά μου νέα! Μην σας κουράζω τώρα!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Froufro είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μου! Λίγο νυσταγμένη αλλά παίρνω αγκαλιές και μυρωδιές και αντέχω ❤ Μπαίνω όποτε βρήσκω ευκαιρία και περιμένω να διαβάσω ευχάριστα και από εσάς ❤❤❤

Ο αντρουλης σου έφυγε ή θα αργήσει να φύγει;; 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

Αυτό λέω και εγώ..  όλα τα είχαμε η πανδημία μας έλειπε.

Σιγουρα ένα αυγουλακι θα είναι το παιδάκι σου.. μην σου πω και δυο

Ναι είναι φοβερή η γιατρός μου.. δεν έκανα μετά γιατί βαρέθηκα.. αφου βρήκα το θετικό δεν με νοιάζει από κει και πέρα.. περασαν και τα συμπτώματα ωορρηξιας 

Καλέ τι είναι αυτά που σκέφτεσαι; εμείς κάνουμε σχεδόν κάθε μέρα και είχα μείνει έγκυος πέρσι και δεν ξέρουμε κσι σε τι φάση είναι το σπέρμα 

Εχεις δίκιο δε πρέπει να το σκέφτομαι!!! Ότι είναι να γίνει θα γίνει σε 2 εβδομαδες θα ξέρουμε…

στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Δεν ξέρω ακριβώς να σου απαντήσω πάνω σε αυτό,  ίσως επειδή δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ τοσο πολύ με το σπέρμα... κράτα τι τελευταίο που είπες και απόλαυσε το! Βγάλτα ολα απο το μυαλό σπυ και νιώσε οτι ερωτεύεσαι ξανά απο την αρχή ❤❤❤

Αυτό έκανα βαρέθηκα να σκοτίζομαι με τους αριθμούς οπως είπα ότι είναι να γίνει θα γίνει!! Τουλάχιστον να το ευχαριστιόμαστε ❤️❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η MyNa είπε:

Το σπέρμα ανανεώνεται πολύ γρήγορα. Εγω καταλαβαίνω ότι μπορεί με το κάθε μέρα να ειναι μειωμένο αλλά αυτό το σπέρμα παραμένει μέσα στο γυναικείο οργανισμό και αθροιζεται κάθε μέρα για κάποιες μέρες. Οπότε καταλαβαίνω ότι σε ποσότητα και πάλι στις 3 μέρες κάθε μέρα είναι περισσότερο από ότι δε στις 2 στις 3 ημέρες απλά όχι αναλογικά. Όπως και να 'χει δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι αυτά. Όπως είπαμε αν ρωτήσεις κοπέλες που έχουν συλλάβει η καθεμία μας έχει άλλη εμπειρία συχνότητας σεξ. Το θέμα είναι να υπάρξουν κάποιες επαφές τις καλές ημέρες και να το ευχαριστηθειτε, γιατί το μωρό σας το θέλετε μαζί, έχετε έναν κοινό αγώνα και η σχέση του ζευγαριού σε αυτό το ταξίδι είναι πολύ σημαντική και φθείρεται αρκετά από τις απογοητεύσεις και την κούραση! 

Εχεις απόλυτο δίκιο απλα όταν τα σκέφτομαι έχω αμφίβολιες, ο γιατρος ο ουρολόγος μας είπε ότι είναι εντάξει γιατί ναι μεν είναι 13.4 αλλά είναι 3μλ άρα βγαίνει 40εκ με κινητικότητα τέλεια, ενώ το όριο είναι 15Χ1.5μλ που είναι το κατώτατο άρα 22.5εκ είμαστε πολύ πιο πάνω αλλά τεσπα! Μάλλον για αυτό καλύτερα να μην ξερεις γιατί όσο ξερεις τόσο τα σκαλίζεις!! 

αλλα έχετε δίκιο να το απολαμβάνουμε  κ μόνο τότε θα έρθει…💕💕💕

στις πριν 45 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

@Lacostakiναι εγώ! Χαίρομαι που σας έδωσα ωραία ιδέα!

@Ευάγγελοςτ με το καλό τα σποράκια του. Πήγατε καλά απ όσο είδα! @Κατεριναπαπ με το καλό και τα δικά σου σποράκια! 

@Antonia2Περαστικά στον μπαμπά σου.

@Nandia- Περαστικά και σε εσάς! Και εμπιστεύομαι το ένστικτο σου! 

@MyNaχαίρομαι που είναι όλα καλά, εύχομαι μια ήρεμη εγκυμοσύνη από εδώ και πέρα!

@Raf123 καλή διασκέδαση! 

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου όταν νιώσεις έτοιμη μας λες τα νέα σου!! Το ότι βάλατε πλάνο κ είσαι αισιόδοξη είναι πολύ καλό ❤️❤️

Κορίτσια έκανα ακόμα ένα τεστακι όταν γύρισαμε το βράδυ στις 8:00 περίπου κ είναι αχνό…ευτυχως που έκανα κ ένα το μεσημέρι γύρω στις 13:00 διαφορετικά θα νόμιζα ότι δεν κάνω ωορρηξία αυτό το μήνα! Άρα έφτασε στο peak και τώρα μάλλον ελευθερώνεται το ωάριο να υποθέσω ..

στις πριν 1 ώρα, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Ακριβώς Κατερίνα μου να σκέφτεσαι μόνο ότι αυτά γίνονται για κάποιο λόγο. Αξίζουν τα πάντα αυτά τα πλασματακια. Όλες τις θυσίες του κόσμου! Όταν με το καλό πάρεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου θα το καταλάβεις. Σκέψου μόνο ότι σε πολύ πολύ λίγο καιρό θα σε αποκαλούμε μέλλουσα μανούλα κι ότι του χρόνου τέτοια ημέρα θα κρατάς ένα πανέμορφο μωρουδακι στην αγκαλιά σου!( ή και δυο!😉) 💗

Αχχχ τη όμορφη εικόνα μου έδωσες! Σε ευχαριστώ πολύ,  ακριβώς το ίδιο να σκέφτεσαι και εσύ! 

Και εσυ θα το ξανά ζήσεις σύντομα και θα γίνεις για 2η φορά μανούλα!!!❤

στις πριν 1 ώρα, ο/η misofeggaro είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! 💞

Είμαι περισσότερο αισιόδοξη γιατί μίλησα με τον γιατρό μου και βάλαμε ένα πρόγραμμα. Αλλά με έχουν πιάσει άλλες αμφιβολίες. 

Τέλος πάντων, κάποια στιγμή θα σας πω και τα δικά μου νέα! Μην σας κουράζω τώρα!

Δεν μας κουράζεις καθόλου.. είμαι όλη αφτιά, ομιλείται παρακαλώ αν είστε έτοιμη 😁 

Χαίρομαι παααρα πολύ που υπάρχει πρόγραμμα, μπράβο κορίτσι μου!

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια έκανα ακόμα ένα τεστακι όταν γύρισαμε το βράδυ στις 8:00 περίπου κ είναι αχνό…ευτυχως που έκανα κ ένα το μεσημέρι γύρω στις 13:00 διαφορετικά θα νόμιζα ότι δεν κάνω ωορρηξία αυτό το μήνα! Άρα έφτασε στο peak και τώρα μάλλον ελευθερώνεται το ωάριο να υποθέσω ..

Το σημαντικό είναι οτι είχες επαφή κορίτσι μου, υπάρχει σπέρμα στις σάλπιγγες και περίμενει το αυγουλακι σου! Άντε εύχομαι σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα!!!

στις πριν 9 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Γειά σου lactaki μου γλυκό!🥰 Μέχρι τώρα καλά όλα ευτυχώς! Έτσι μου είπε ο γιατρός. Ότι θα τα αφήσουν και θα με ενημερώσουν μέσα στην εβδομάδα!💗

Δεν το έχουμε συζητήσει ακόμα. Αυτό το επιλέγω εγώ έτσι δεν είναι; Με ενθουσιάζει η πιθανότητα να έχω δίδυμα αλλά και με φοβίζει παράλληλα! Αλλά πιο πολύ τείνω προς στο ενθουσιάζει!😄😆

Αν θες τη γνώμη μου αγαπημένη βάλε 2! Κ εγώ όταν είχα ξεκινήσει έλεγα δε θέλω, αλλά οι γιατροί μου κ εδώ στο νησί κ στην Αθήνα μου λέγανε να μη το κάνω γιατί είναι κρίμα να περνάω τέτοια διαδικασία κ να μείωνω τις πιθανότητες!!! Όλα θα πάνε περιφημα, αναμένουμε νέα σου!! 💕💕💕

στις On 5/2/2022 at 6:32 ΜΜ, ο/η babyblue94 είπε:

Άρα είναι λογικό να τα παθαίνω αυτά. Ωραία. 😝

Ήρθε ο άντρας μου με είδε χάλια ...μου λέει πρέπει κάτι να φας. Του λέω δεν μπορώ με τίποτα. Προσπαθώ να σκεφτώ τι θα μου αρεσε αν τα είχα όλα μπροστά μου και δεν μου έρχεται τίποτα. Ααααντε λίγο ένα κριθαρωτο που είδα πριν λίγο στο τικ τοκ ....και κατευθείαν πήγε και μου τι έφτιαξε για να φάω ♥️♥️♥️

Ανθρακούχο; Εμένα μου το απαγόρεψε και η διατροφολόγος και ο γυναικολόγος . Μου είπανε ότι δυσκολεύει την ομαλή ανάπτυξη του εμβρύου οτιδήποτε έχει ανθρακικό. 

Κορίτσι σε καταλαβαίνω απόλυτα... μέχρι την 14η εβδομάδα ήμουν χάλια.. Με βοηθούσε λίγο το τζίντζερ.για λίγο μη φανταστείς... Μ είχε δώσει κ η γυναικολόγος φυτικά χαπια που είχαν μέσα τζιντζερ αλλά δε τα πήρα.  Παρ ολα αυτα είχα όρεξη πάντως 😂😂 το ευχαριστιομουν κ μετα... Τ εβγαζα δυστυχώς.. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η misofeggaro είπε:

@Ευάγγελοςτ με το καλό τα σποράκια του. Πήγατε καλά απ όσο είδα! @Κατεριναπαπ με το καλό και τα δικά σου σποράκια! 

@MyNaχαίρομαι που είναι όλα καλά, εύχομαι μια ήρεμη εγκυμοσύνη από εδώ και πέρα!

@Raf123 καλή διασκέδαση! 

Τότε τα συγχαρητήρια πάνε σε εσένα!!! Ξετρελάθηκα ε και οι δύο!!!

στις πριν 4 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Κορίτσι σε καταλαβαίνω απόλυτα... μέχρι την 14η εβδομάδα ήμουν χάλια.. Με βοηθούσε λίγο το τζίντζερ.για λίγο μη φανταστείς... Μ είχε δώσει κ η γυναικολόγος φυτικά χαπια που είχαν μέσα τζιντζερ αλλά δε τα πήρα.  Παρ ολα αυτα είχα όρεξη πάντως 😂😂 το ευχαριστιομουν κ μετα... Τ εβγαζα δυστυχώς.. 

Σήμερα ήμουν λίγο καλύτερα.

Εντάξει έχω κατά σειρά πολλές φοβίες. Η πρώτη ήταν να είναι ενδομήτριο. Η άλλη να ακούσω καρδούλα και μετά η αυχενική 

Ενδομητριο το είδα και ηρέμησα. 

Δε μιάμιση βδομάδα πάω για την καρδούλα και μετά λίγη υπομονή για την αυχενική. .γενικά πλέον το μόνο που έχω είναι συχνοουρια. Λίγο ανακάτεμα στο στομάχι. Και ένα βάρος ενόχληση χαμηλά στην μήτρα. 

στις πριν 51 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Εντάξει έχω κατά σειρά πολλές φοβίες. Η πρώτη ήταν να είναι ενδομήτριο. Η άλλη να ακούσω καρδούλα και μετά η αυχενική 

Δε μιάμιση βδομάδα πάω για την καρδούλα και μετά λίγη υπομονή για την αυχενική. .γενικά πλέον το μόνο που έχω είναι συχνοουρια. Λίγο ανακάτεμα στο στομάχι. Και ένα βάρος ενόχληση χαμηλά στην μήτρα. 

Όλα θα πάνε πολύ καλά!!!! Θετική σκέψη να έχεις ❤️🙏

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Ο αντρουλης σου έφυγε ή θα αργήσει να φύγει;; 

Εχεις δίκιο δε πρέπει να το σκέφτομαι!!! Ότι είναι να γίνει θα γίνει σε 2 εβδομαδες θα ξέρουμε…

Αυτό έκανα βαρέθηκα να σκοτίζομαι με τους αριθμούς οπως είπα ότι είναι να γίνει θα γίνει!! Τουλάχιστον να το ευχαριστιόμαστε ❤️❤️

Εχεις απόλυτο δίκιο απλα όταν τα σκέφτομαι έχω αμφίβολιες, ο γιατρος ο ουρολόγος μας είπε ότι είναι εντάξει γιατί ναι μεν είναι 13.4 αλλά είναι 3μλ άρα βγαίνει 40εκ με κινητικότητα τέλεια, ενώ το όριο είναι 15Χ1.5μλ που είναι το κατώτατο άρα 22.5εκ είμαστε πολύ πιο πάνω αλλά τεσπα! Μάλλον για αυτό καλύτερα να μην ξερεις γιατί όσο ξερεις τόσο τα σκαλίζεις!! 

αλλα έχετε δίκιο να το απολαμβάνουμε  κ μόνο τότε θα έρθει…💕💕💕

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου όταν νιώσεις έτοιμη μας λες τα νέα σου!! Το ότι βάλατε πλάνο κ είσαι αισιόδοξη είναι πολύ καλό ❤️❤️

Θα κάνουμε Πάσχα μαζί και μετά θα φύγει 🥰

στις πριν 10 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Αχ μακάρι να είναι και 2 καλοδεχούμενα!!! Σε ευχαριστώ κορίτσι μου πολύ! 

Εύχομαι σύντομα να μας πείς οτι τελικά για καλό ηταν πιυ δεν πηγες στο γιατρό! 😉

Οχι πήγα γιατρό απλα ένοιωθα ότι θα βγει θετικός ο γιος μου και λέω αν βγει πριν πάω γιατρό κάποιος λόγος θα υπάρχει.. τελικά πήγα κανονικά την Πέμπτη αφου ειμασταν αρνητικοί και βγήκε θετικός το Σάββατο.. 

στις πριν 9 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

@Raf123 καλή διασκέδαση! 

Σε ευχαριστώ πολύ.. πολλές φορές βγήκε αληθινό.. πάντως με όλη μου την ψυχή εύχομαι να γίνουν όλα τα κορίτσια μανούλες φέτος και το πιστεύω 

Καλημέρα κορίτσια..  σήμερα σπίτι αλλά θα κάνει ο μικρός ον λαιν και πρέπει να είμαι κοντά του.. 

Σας έλεγα χτες για το ένστικτο μου.. έτυχε πολλές φορές να είναι αρνητικό για καποιους ανθρώπους και βγήκε αληθινό αλλά το πιο σοκ είναι όταν ειμουν έγκυος το 2ο μωρο.. βγήκε θετικό το τεστ σλλα εγω δεν το χάρηκα.. οχι γιατί δεν το ηθελα..το αντίθετο..6 μήνες το προσπαθουσαμε .. παίρνω τηλ την κουμπάρα μου να της το πω.. τρελάθηκε από την χαρα της.. θα ήταν και η νονα.. υπολόγισε τους μήνες και μου λέει Νοέμβριο θα έχουμε το μωράκι.. αν γεννήσω της λέω.. αυθόρμητα.. σοκ η κοπέλα σοκ και εγώ πως ξεστόμισα κάτι τέτοιο.. να μην τα πολυλογώ το έχασα...μένω έγκυος τον μικρό χαρά εγώ.. ονειρα .. σιγουριά.. έρχομαι τώρα στο πέρσι..  μένω έγκυος από τον νυν .. κάτι με έτρωγε και έλεγα θα πάει καλά;  τελικά το έχασα.. την επόμενη της αποξεσης έπρεπε νσ πάρω τον μικρό ιδιαίτερα και σε μια δύσκολη στροφή πέταξε ένα άσπρο Περιστέρι και έκατσε μπροστά στο αυτοκίνητο μου.. πήγα να το προσπεράσω αλλά ερχόταν αυτοκίνητο από την άλλη μεριά... για πότε χάθηκε ουτε που κατάλαβα αλλά μπυ άφησε μια ηρεμία και αισιοδοξία στην ψυχή ότι το επόμενο θα πάει καλά..  Οκτώβριο είχα καθυστέρηση 3 μέρες.. η φίλη μου μπυ έλεγε είσαι έγκυος .. τελικά αδιαθετησα.. δεν ήθελα να κάνω τεστ.. μπορεί να ειμουν .. οταν το σκέφτομαι το νοιώθω αλλά δεν ήθελα να κάνω τεστ μάλλον για να μην το δω και όταν αδιαθετησα να απογοητευτώ.. αυτά είναι 2-3 παραδείγματα.. καλή μας μέρα 

Καλημέρα κορίτσια ❤️❤️❤️❤️ Καλή εβδομάδα σε ολες!!! Καλή δουλεια όσες εργάζεστε 

@Froufroμου τέλεια θα είναι μαζί σας το Πάσχα δλδ μέχρι τέλος Απρίλη! 

@Nandia-μου εύχομαι το ένστικτο σου να βγει αληθινό!! Κ εγώ όσες φορές διαισθάνθηκα κάτι έγινε είτε καλό ή κακό! Απλά τώρα όσο αφορά την εγκυμοσύνη φοβαμαι πολύ να αφήσω τον εαυτό μου να είναι αισιόδοξος δεν ξέρω γιατί ισως για να μην απογοητεύομαι κάθε μήνα…γιατί στην αρχή ήμουν κ σίγουρη ότι πιάσαμε, το είχα πανευκολακι κ σίγουρακι! Τώρα φοβαμαι να νιώσω συμπτώματα γιατί θα κάνω όνειρα κ στο τελος πάλι θα φάω τα μούτρα μου…

στις πριν 8 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Όλα καλά θα πάνε θα δεις…θετική σκέψη και το σποράκι σου έχει γαντζωθεί εκεί για τα καλά!!! 

στις πριν 8 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Το σημαντικό είναι οτι είχες επαφή κορίτσι μου, υπάρχει σπέρμα στις σάλπιγγες και περίμενει το αυγουλακι σου! Άντε εύχομαι σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα!!!

Μακάρι σύντομα να δούμε αυτο το +++ ολες μας!! Κ να φύγουμε από αυτο το γκρουπάκι να πάμε σε άλλο!!! Να μην υπάρχει τέτοιο γκρουπάκι να είναι για ολες τις γυναίκες εύκολο…μέχρι να μπουν κ να γράψουν να είναι ήδη έγκυες…

Καλημέρα κορίτσια!💗

Καλή εβδομάδα κι από εμένα!

Έτσι είναι κορίτσια! Είναι στην φύση μας εξάλλου να αισθανόμαστε, να διαισθανομαστε , να φοβόμαστε και χίλια δύο άλλα. Γι' αυτό είμαστε και άνθρωποι! Όμως όλα για κάποιο λόγο γίνονται! Αυτό είναι σίγουρο!

@Raf123 μην φοβάσαι να κάνεις όνειρα! Έτσι μόνο θα έχεις κίνητρο για να συνεχίσεις! Για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς! Κι εγώ ευκολακι το θεωρούσα. Νόμιζα ότι είναι απλό! Γίνεται η δουλειά και να σου το μωρουδακι!😄

Κι εξαιτίας αυτού ένιωθα χάλια που κάθε μήνα έβλεπα αρνητικό και πάλι αρνητικό και οι φίλες μου έκαναν παιδιά κι εγώ τίποτα. Κι έλεγα γιατί;;;; Κι όμως ήρθε! Και ξέχασα όλα τα δάκρυα, όλους τους χαμένους μήνες και όλες τις αρνητικές σκέψεις!

Τώρα το ζεις για αυτό σου φαίνεται βουνό! Σε λίγα χρόνια που θα κοιτάς πίσω θα τα βλέπεις όλα σαν πεδιάδα!💗

στις πριν 38 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!💗

Καλή εβδομάδα κι από εμένα!

Έτσι είναι κορίτσια! Είναι στην φύση μας εξάλλου να αισθανόμαστε, να διαισθανομαστε , να φοβόμαστε και χίλια δύο άλλα. Γι' αυτό είμαστε και άνθρωποι! Όμως όλα για κάποιο λόγο γίνονται! Αυτό είναι σίγουρο!

@Raf123 μην φοβάσαι να κάνεις όνειρα! Έτσι μόνο θα έχεις κίνητρο για να συνεχίσεις! Για να πετύχεις αυτό που επιθυμείς! Κι εγώ ευκολακι το θεωρούσα. Νόμιζα ότι είναι απλό! Γίνεται η δουλειά και να σου το μωρουδακι!😄

Κι εξαιτίας αυτού ένιωθα χάλια που κάθε μήνα έβλεπα αρνητικό και πάλι αρνητικό και οι φίλες μου έκαναν παιδιά κι εγώ τίποτα. Κι έλεγα γιατί;;;; Κι όμως ήρθε! Και ξέχασα όλα τα δάκρυα, όλους τους χαμένους μήνες και όλες τις αρνητικές σκέψεις!

Τώρα το ζεις για αυτό σου φαίνεται βουνό! Σε λίγα χρόνια που θα κοιτάς πίσω θα τα βλέπεις όλα σαν πεδιάδα!💗

Έχεις δίκιο σε αυτό 💓💓💓 οπως είπε κ ο Walt Disney “if you can dream it, you can do it“ 

στις πριν 10 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Είναι απόλυτα φυσιολογικο!!! Δεν ηρεμουμε ποτε πιστεψε με.. Άγχος κάθε μήνα για να μείνουμε κ μολις μείνουμε αρχίζουμε... Ενδομήτριο, καρδουλα.. Αυχενικη.. Γιατί δε κουνιέται σήμερα? Γιατί δε το νιώθω ακόμα?ποτε θα ξανά παω στο γιατρό? Β επιπέδου.. Αντε να φτάσω στο μήνα μου.. Dobbler.. Γεννα.

. κ μετα ξεκινάνε αλλα αγχη.. Γιατί δε τρώει? Γιατί κλαίει? Γιατί δε κανει κακά? Χαχαχαχα! Άστο 😂😂😂😂 όπως καταλαβαίνεις οι φοβίες σου είναι κάτι παραπανω απο φυσιολιγικες.. 

Σχετικά Μ τα συμπτωματα κουράγιο μάνα! Αυτό έχω να πω!!! Κ αν μια μέρα νιώθεις καλυτερα απολαυσε το! Μη σκεφτείς οτι κατι δε παει καλα 😂 στα λέω γιατί τα έχω περασει.. Τρελές για δεσιμο, ξερναμε παραπονιομαστε, δεν ξερναμε παλι τα ίδια 😂😂

στις πριν 12 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

Είναι απόλυτα φυσιολογικο!!! Δεν ηρεμουμε ποτε πιστεψε με.. Άγχος κάθε μήνα για να μείνουμε κ μολις μείνουμε αρχίζουμε... Ενδομήτριο, καρδουλα.. Αυχενικη.. Γιατί δε κουνιέται σήμερα? Γιατί δε το νιώθω ακόμα?ποτε θα ξανά παω στο γιατρό? Β επιπέδου.. Αντε να φτάσω στο μήνα μου.. Dobbler.. Γεννα.

. κ μετα ξεκινάνε αλλα αγχη.. Γιατί δε τρώει? Γιατί κλαίει? Γιατί δε κανει κακά? Χαχαχαχα! Άστο 😂😂😂😂 όπως καταλαβαίνεις οι φοβίες σου είναι κάτι παραπανω απο φυσιολιγικες.. 

Σχετικά Μ τα συμπτωματα κουράγιο μάνα! Αυτό έχω να πω!!! Κ αν μια μέρα νιώθεις καλυτερα απολαυσε το! Μη σκεφτείς οτι κατι δε παει καλα 😂 στα λέω γιατί τα έχω περασει.. Τρελές για δεσιμο, ξερναμε παραπονιομαστε, δεν ξερναμε παλι τα ίδια 😂😂

Χαχαχαχαχ αχ πόσο με βοηθήσεις και με καταλαβαίνεις..

Η επόμενη ερώτηση μου ήταν αυτή. Ότι σήμερα ξύπνησα κάπως φυσιολογικά .ακόμα και το βάρος χαμηλά δεν το νιώθω. Και λέω τι γίνεται; Φέρε μου πίσω τα συμπτώματα και την κακοπεραση. Χαχααχχ

Οπότε υπάρχουν και αυτά στο πρόγραμμα. Οι καλές μέρες να μην ανησυχώ 

Κορίτσια νομίζω ότι για πρώτη φορά ένιωσα την ωορρηξία μου, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή επειδή έκανα σαλπιγγογραφια! Χθες μετά το απόγευμα ενιωθα μια ενόχληση στην αριστερή μεριά, και πονούσα κ κατά τη διάρκεια της επαφής ενιωθα λες κ είχε ενα κενό εκεί…κ εσείς έτσι νιώθετε;; 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Έχεις δίκιο σε αυτό 💓💓💓 οπως είπε κ ο Walt Disney “if you can dream it, you can do it“ 

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια! Με καποιες εχουμε ξαναμιλησει, με καποιες αλλες οχι αλλα σας διαβαζω τρια χρονια τωρα και ας μην εγραφα. Ηθελα μονο να πω την δικη μου ιστορια για να δωσω κουραγιο σε οσες προσπαθουν, οπως επαιρνα και γω οταν διαβαζα αλλες περιπτωσεις. Συγγνωμη προκαταβολικα για το σεντονι.

Ανηκω και γω στην κατηγορια που περιμενα το ναι για να ξεκινουσα προσπαθειες, κυριως λογω παρεμβασεων τριτων (δεν θα επεκταθω γιατι γραφω βιβλιο με τα οσα περασα για χρονια). Οταν λοιπον ξεκινησα, περασαν 17 μηνες (17 μηνες που εκανα τεστ ωορρηξιας, αρα δεν εχανα γονιμες και εβλεπα καθε μηνα αρνητικο - ειχα κανει καποιες ορμονες εξεταση και σαλπιγγογραφια ιδιωτικα). Ζω στο εξωτερικο και εδω ειναι πολυ διαφορετικα τα πραγματα με γιατρους κλπ. Στον 18ο μηνα, οταν ειχα πει οτι ειναι ο τελευταιος και μετα παω με αλλες μεθοδους αλλοιως θα χωριζα (μας ειχε διαλυσει αυτο το πραγμα), και αφου ειχα ξεκινησει dostinex λογω προλακτινης (ηταν ο δευτερος μηνας), ειδα επιτελους το πρωτο θετικο στη ζωη μου, ενα μηνα μετα τα 34α γενεθλια μου. 

Οταν η μικρουλα μου ηταν 15 μηνων, ειπαμε να προσπαθησουμε ξανα (μην παρει παλι ποσο καιρο, ημουν ακριβως 36). Εκεινο τον μηνα, ειχαμε κανονισει να παντρευτουμε (μονοι μας με δυο φιλους και την μικρουλα μου, αφου αυτο ηταν αναμεσα σε οσα δεν εζησα λογω των τριτων που ανεφερα). Ξανα τεστ ωορρηξιας, τα ηλεκτρονικα, φτανω 17η μερα, χαμογελο σταθερο πουθενα. Ηταν και το τελευταιο τεστ γιατι μου τελειωσαν. Λεω, παει δεν κανω ωορηξια αυτο τον μηνα. Την μερα της τελετης, 18η μερα, βλεπω λιγα ροζ στο εσωρουχο (πρωτη φορα στη ζωη μου το επαθα, σκεφτηκα καποια ανωμαλια θα ειναι). Το βραδυ ειχαμε κλεισει μια διανυχτερευση σε ξενοδοχειο, ηταν η πρωτη φορα που δεν το σκεφτηκα, απλα πιστευα οτι χαθηκε ο μηνας. Μετα απο δυο μια βδομαδα ειχα ενα περιεργο ενστικτο, κανω τεστ πρωιμης ανιχνευσης 6 μερες πριν την περιοδο και ειδα την πιο αχνη γραμμη της ζωης μου, μονο εγω την εβλεπα. Αυτη ηταν η δευτερη μικρουλα μου, που οπως εμαθα στον υπερηχο αργοτερα, η συλληψη εγινε την μερα της τελετης. Τα ροζ ηταν ωορηξια στην 18η μερα, την πρωτη φορα ειχα την 10η μερα, και ηρθε με την πρωτη φορα στα 36 μου. 

Τι θελω να πω, παντα να ονειρευεστε και θα ερθει αυτο που επιθυμειτε. Εγω μπορει να μην εζησα οτι ονειρευτηκα σε γαμο κλπ, αλλα ηρθε η δευτερη μικρουλα μου τοσο μαγικα και με γεμισε οσο ολα τα υπολοιπα μαζι. Ολα για καποιο λογο γινονται. 

Δεν θελω να καταχραζομαι το θεμα σας για αυτο και δεν γραφω, αν τελικα το αποφασισουμε να παμε για τριτο, το θελαμε παντα και οι δυο (βεβαια ειμαι και 38 τωρα), θα γραφω συχνα, για να μου φερεται ξανα γουρι οπως και πριν χρονια που μονο διαβαζα.

Ευχομαι σε ολες καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μου! Εχω πολυ καλο ενστικτο για ολες, μακαρι αυτη την χρονια να διαβασω τα πιο τελεια νεα για ολες! Και για αυτες που τωρα ξεκινησαν το ταξιδι τους, απολαυστε το γιατι ειναι μοναδικη εμπειρια, ολα θα πανε τελεια (εδω πηγαν σε μενα χωρις ουτε μια χοριακη και χωρις προσωπικο γιατρο, δεν κανουν εδω). Φιλια σε ολες xx

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...