Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

Κορίτσια μου τι κάνετε?

@Nandia- μου περαστικά στο αγόρι σου,  ελπίζω θετικό να δεις ξανά μόνο εγκυμοσύνης! 

@Antonia2 μου μια χαρά ο μπαμπάς! Περαστικά κ να μην χρειαστεί τίποτα άλλο ❤

@Raf123 μου καλή επιτυχία!!!! Εύχομαι σε δύο βδομάδες να έχουμε θετική χοριακή 🥰

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια έκανα πριν λίγο τεστ ωορρηξιας είναι θετικό ή έχει ακόμα λόγο ως να γίνει θετικό;; 
0C4F99DC-5C83-48B5-B756-436BC1433132.thumb.jpeg.3512d45c89236b4f617dafeb60c79a36.jpeg

Είναι θετικό κορίτσι μου. Λέει αν θυμάμαι καλά να είναι πιο έντονη ή ίδια η γραμμή. Εσένα είναι και πιο έντονη. Φύγαμε λοιπόν .σήμερα και αύριο. 🥰❣️🥰❣️

στις πριν 53 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Δεν θυμάμαι είχα την εντύπωση ότι εσύ ήσουν πιστεύω ότι οποίο κορίτσι ήταν θα δει το μήνυμα και θα μας λύσει την απορια

Κορίτσια μου το @misofeggaro μας νομίζω το είχε φτιάξει!💗

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια έκανα πριν λίγο τεστ ωορρηξιας είναι θετικό ή έχει ακόμα λόγο ως να γίνει θετικό;; 
0C4F99DC-5C83-48B5-B756-436BC1433132.thumb.jpeg.3512d45c89236b4f617dafeb60c79a36.jpeg

Θετικό! Θετικό!🥳🥳

Εγώ θα σου πω μόνο να το απολαύσεις! Μην το σκέφτεσαι ότι είσαι στις γόνιμες! Προσπάθησε να αισθανθείς σας να βρίσκεσαι πρώτη φορά με τον άντρα σου και νιώσε  απλά το πόσο αγαπιεστε!

Σας το λέω ολόψυχα κορίτσια. Κοιτάξτε εμένα π.χ. έκανα ένα παιδί και το δεύτερο με παιδεύει όσο τίποτα. Κι αυτά τα τρία χρόνια έχω κάνει άπειρα τεστ κι έχω φτάσει να κάνω έρωτα επειδή πρέπει! Μην αφήσετε το άγχος να σας καταβάλει και απολαύστε το ότι έχετε ο ένας τον άλλο! 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα Ναντια μου!! Έτσι είναι καλύτερα να κανεις PCR που θα δείξει πιο γρήγορα γιατί κάθεσαι καραντίνα κ μετά ξανά κάθεσαι γιατί βγήκε το ραπιντ θετικό! Μια κοπέλα μου έλεγε χθες ότι έκανε κάθε μέρα ραπιντ αρνητική (τριπλά εμβολιασμένη - που δεν έχει κ σχέση αν είσαι παρά μόνο στα συμπτώματα) πέρασε ένα μπούκωμα κ έκανε καθημερινά ραπιντ, η συγκεκριμένη είναι διαιτολογος κ πάει κ σε ποδοσφαιρική ομάδα, για να πάει στο γήπεδο το Σάββατο έκανε αναγκαστικά ραπιντ αρνητικό, το βράδυ κάνει σελφ τεστ βγήκε θετική, πάει αμέσως σε διανυκτερεύον φαρμακείο αρνητική, πάει ξανά σπίτι θετική!  Πάει Δευτέρα ξανά κάνει ραπιντ αρνητική κάνει στο καπάκι PCR θετική! Κ μου λέει κανένα σύμπτωμα μάλλον όταν είχε το μπούκωμα είχε κορονοιο και τα τεστ έδειχναν αρνητικά!! Συμπέρασμα τα ραπιντ είναι για πεταμα και δεν αξίζουν ούτε 5ευρω που δίνουμε!! Η κοπέλα εντομεταξυ δεν κόλλησε κανένα 

Ετσι και αλλιώς στο σχολείο δεν μπορεί να πάει πριν τις 10 μέρες αρα θα μείνουμε καραντίνα 10 μέρες..  pcr δεν μπορώ να κάνω.. θα τους κάνω εμετό (συγνώμη) επί τόπου..  στο τσακ άντεξα όταν χρειάστηκε όταν θα έκανα αποξεση .. βασικά η νέα μετάλλαξη σε βγάζει θετικό αφου γίνεις κσλα και περάσουν 10 μέρες περίπου.. το εχω ακούσει από διάφορους 

στις πριν 3 ώρες, ο/η stemi είπε:

Περαστικά σας κορίτσι μου! Ελπίζω το ένστικτό σου να βγει αληθινό, αν είναι αυτό που φαντάζομαι βέβαια και για εσένα και για όλες μας και με το καλό να έρθει αυτό που λαχταρούμε τόσο πολύ!

Εγώ λοιπόν ακόμα δεν έχω περίοδο και φοβάμαι να κάνω τεστ. Υπέθεσα ότι η ωορρηξία μου έγινε τη δεύτερη φορά που βρήκα θετικό τεστ ωορ., οπότε (δεν) περιμένω περίοδο σε 2 μέρες... για να δούμε. Δηλαδή το εμβόλιο covid που έβαλα τον περασμένο μήνα, μου αύξησε τις ημέρες περιόδου και μου καθυστέρησε 1 εβδομάδα την ωορρηξία και την περίοδο! Καταπληκτικά! Έχω και πολύ άγχος με το μεταπτυχιακό μου βέβαια, ας μην τα φορτώνω όλα στο εμβόλιο.

Σε ευχαριστώ πολύ.. ελπίζω να βγει το ένστικτο μου για όλες μας

στις πριν 3 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου, μια όμορφη Κυριακή να έχουμε! 

@Antonia2 κορίτσι μου Καλά αποτελέσματα εύχομαι, να πάνε όλα καλά! Καταλαβαίνω απολυτα την αγωνία σου! Υπομονή λίγες μέρες για τα αποτελέσματα,  πιστεύω θα είναι πολύ καλά!!! 

@Nandia- περαστικά κορίτσι μου, ανώδυνα να πέρασει και συμφωνώ μαζί σου, στο ολα για κάποιο λόγο γίνονται! Ελπίζω να σύντομα να μιλήσεις για θετικά τεστ και αυτό να λέει το ένστικτο σου!!! 

Κορίτσια μου, τα αυγουλακια μου μεγαλώνουν, τα περισσότερα είναι 11 με 14  και εχω και ενα 16αρι, αχ αυτό θα το χάσω,  έχασα και ένα ακόμα πιυ Επισηςς ήταν μεγάλο καο στο χθεσινό υπέρηχο δεν το βρήκαμε,  εντωμεταξύ το κατάλαβα γτ είχα λίγα υγρά,  νομίζω άρχισα με την παρακολουθήσει να μαθαίνω περισσότερο το σώμα μου.. τελικά δεν θα κάνω Δευτέρα οωληψια, αλλα θα το δούμε για τρίτη ή Τετάρτη, μου άλλαξε και μια ένεση, που δεν πολύ κατάλαβα το λόγο.. 

Σε ευχαριστώ πολύ.. ήδη το πέρασε για 2 μέρες.. αυτή η μετάλλαξη απ ότι κατάλαβα και από άλλους σε δείχνει μετα που θα γίνεις καλά θετικό.. ο γιος μου είχε Δευτέρα και Τρίτη συμπτώματα.. πονοκέφαλο..πόνους στα κοκκαλα και εμετούς 

Έχεις αρκετσ αυγουλακια γιαυτο σιγουρα θα παρετε αρκετά και θα ερθει και το νινι

στις πριν 2 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Θετικό το βλέπω..έτσι ήταν και εμένα.. λοιπόν βάση υπέρηχο και τεστ κατάλαβα ότι όταν δούμε θετικό έχουμε την ίδια μέρα επαφή και τουλάχιστον τις επόμενες 2-3.. το λέω γιατί όταν το είδαμε στον υπέρηχο ακόμα δεν είχε γίνει κσι μου είπε η γιατρός θα γίνει μέσα στις επόμενες 2 μέρες το πολυ.. βρήκα θετικό την επόμενη του υπέρηχου και ένοιωθα υγρά μέχρι την μεθεπόμενη γιαυτο του έδωσα και καταλαβε όλες αυτές τις μέρες γιαυτο τις επόμενες 2-3 μέρες ξεζούμισε τον

στις πριν 2 ώρες, ο/η Froufro είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε?

@Nandia- μου περαστικά στο αγόρι σου,  ελπίζω θετικό να δεις ξανά μόνο εγκυμοσύνης! 

@Raf123 μου καλή επιτυχία!!!! Εύχομαι σε δύο βδομάδες να έχουμε θετική χοριακή 🥰

Σε ευχαριστώ πολύ ❤❤ να χαίρεσαι τα παιδάκια σου.. να είναι γεμάτη η ζωή τους αγάπη όμορφες στιγμές και ευλογια

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nandia- είπε:

Ετσι και αλλιώς στο σχολείο δεν μπορεί να πάει πριν τις 10 μέρες αρα θα μείνουμε καραντίνα 10 μέρες..  pcr δεν μπορώ να κάνω.. θα τους κάνω εμετό (συγνώμη) επί τόπου..  στο τσακ άντεξα όταν χρειάστηκε όταν θα έκανα αποξεση .. βασικά η νέα μετάλλαξη σε βγάζει θετικό αφου γίνεις κσλα και περάσουν 10 μέρες περίπου.. το εχω ακούσει από διάφορους 

Σε ευχαριστώ πολύ.. ήδη το πέρασε για 2 μέρες.. αυτή η μετάλλαξη απ ότι κατάλαβα και από άλλους σε δείχνει μετα που θα γίνεις καλά θετικό.. ο γιος μου είχε Δευτέρα και Τρίτη συμπτώματα.. πονοκέφαλο..πόνους στα κοκκαλα και εμετούς 

Έχεις αρκετσ αυγουλακια γιαυτο σιγουρα θα παρετε αρκετά και θα ερθει και το νινι

Θετικό το βλέπω..έτσι ήταν και εμένα.. λοιπόν βάση υπέρηχο και τεστ κατάλαβα ότι όταν δούμε θετικό έχουμε την ίδια μέρα επαφή και τουλάχιστον τις επόμενες 2-3.. το λέω γιατί όταν το είδαμε στον υπέρηχο ακόμα δεν είχε γίνει κσι μου είπε η γιατρός θα γίνει μέσα στις επόμενες 2 μέρες το πολυ.. βρήκα θετικό την επόμενη του υπέρηχου και ένοιωθα υγρά μέχρι την μεθεπόμενη γιαυτο του έδωσα και καταλαβε όλες αυτές τις μέρες γιαυτο τις επόμενες 2-3 μέρες ξεζούμισε τον

Ναι θα κάνουμε οποσδηποτε σήμερα αύριο και την Τρίτη! Δεν καναμε ακόμα γιατί το εκανα κ πήγαμε στη πεθερά κ τώρα ήρθαμε στη μαμα μου κ στις 6:30 θα πάμε για καφέ με τα παιδιά άρα απόψε…Τετάρτη δε νομίζω να έχω όρεξη γιατί θα πάω στο γιατρο 8:15 το βράδυ θα εχει σίγουρα καθυστέρηση μέχρι να με δει κ να πάω σπίτι θα γίνει 10:00-10:30!  Και Τετάρτη που θα πάω γιατρό θα έχει γίνει ήδη η ωορρηξία άρα δε νομίζω να δούμε κ κάτι στον υπέρηχο…

εσυ έκανες το τεστ μετά αφού ήρθες από τον υπέρηχο;; Ή πριν; Εχεις κανει κ μετά να δεις αν αρνητικοποιήθηκε; Για να δεις αν έπεσε μέσα η γιατρος;

στις πριν 3 ώρες, ο/η Froufro είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε?

Από το στόμα σου κ στου θεού το αυτί!!! Πως είσαι εσυ γλυκιά μανούλα;;

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Από το στόμα σου κ στου θεού το αυτί!!! Πως είσαι εσυ γλυκιά 

Βγάλε απο το μυαλό σου οτι είσαι στις γόνιμες και απόλαυσε τον άντρα σου,  φτιάξε ατμόσφαιρα και οτι άλλο θα σας έκανε να νιώσετε υπέροχα.. εύχομαι σε 2 βδομάδες να μας πεις για θετικό τεστακι.. ❤👶👶

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Ναι θα κάνουμε οποσδηποτε σήμερα αύριο και την Τρίτη! Δεν καναμε ακόμα γιατί το εκανα κ πήγαμε στη πεθερά κ τώρα ήρθαμε στη μαμα μου κ στις 6:30 θα πάμε για καφέ με τα παιδιά άρα απόψε…Τετάρτη δε νομίζω να έχω όρεξη γιατί θα πάω στο γιατρο 8:15 το βράδυ θα εχει σίγουρα καθυστέρηση μέχρι να με δει κ να πάω σπίτι θα γίνει 10:00-10:30!  Και Τετάρτη που θα πάω γιατρό θα έχει γίνει ήδη η ωορρηξία άρα δε νομίζω να δούμε κ κάτι στον υπέρηχο…

εσυ έκανες το τεστ μετά αφού ήρθες από τον υπέρηχο;; Ή πριν; Εχεις κανει κ μετά να δεις αν αρνητικοποιήθηκε; Για να δεις αν έπεσε μέσα η γιατρος;

Είχα κάνει στις 2/2... 3/2 που είχα πάει γιατρό.. όταν πήγα σπίτι ρο έκανα και 4/3 και κάθε μέρα γινόταν πιο σκούρα η γραμμή.. στις 4/2 ήταν θετικό.. το ανέβασα αν θες να δεις πως ήταν 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

Επισης Αυτή η μετάλλαξη αργεί πολύ να σε βγάλει και αρνητικό, δλδ πρέπει να περάσουν αρκετές μέρες σπο την μερα που βγήκες θετικός.. αχχχχ ολα τα έχουμε αυτή η πανδημία μας έλειπε.. το σημαντικό είναι να περνάει ανώδυνα!!!

Μακάρι ενα απο αυτά τα αυγουλακια να γίνει το παιδάκι μου!

Από το στόμα σου κ στου θεού το αυτί!!! Πως είσαι εσυ γλυκιά μανούλα;;

Καλά είμαι κορίτσι μου! Λίγο νυσταγμένη αλλά παίρνω αγκαλιές και μυρωδιές και αντέχω ❤ Μπαίνω όποτε βρήσκω ευκαιρία και περιμένω να διαβάσω ευχάριστα και από εσάς ❤❤❤

Κοριτσιαμου καλησπερα! εγω σημερα ειχα παει μια μινι εκδρομουλα, την χρειαζομουν παρα πολυ πηγα και λιγο

@Antonia2 Χαίρομαι πάραπολυ που ο μπαμπας σου πηγε καλα και ηταν οκ και μετα απο αναισθησια, γιατι μερικους ανθρωπους τους πειραζει πολυ. Περαστικα του και καλα αποτελεσματα στη βιοψια🙏 Μεολα αυτα θα εχετε χρονο να κανετε προσπαθειες σας αυτο το μηνα? ΥΓ. Δενεφτιαξα εγω τοστιφαδο, οπου ακους δυσκολες συνταγες δεν ειμαι εγω απο πισω χαχα

@ΕυάγγελοςτΓια καποιο λογο  ουτε εγω ειχα δει το μηνυμα αυτο και το ειδα τωρα απο απαντησεις κοριτσιων! Μπραβο κοριτσι μου, καλα κανεις κα ιτοχαιρεσαι!Σου ευχομαιοτι καλυτερο για τησυνεχεια💗

@ΚατεριναπαπΜε το καλο η ωοληψια κοριτσι μου αρα ποσα αυγουλακια πιστευεις θαπαρεις την Τριτη?Γενικα συνεχιζεις ακομη ενεσεις η εχεις σταμτησει? Εχεις ενοχλησεις η ολα καλα? (σορυ δεν ξερω με τι διαδικασια αυτη γιαυτο ρωταω)

@Raf123Θετικο ειναι ξεκινα και σου ευχομαι μεσααπτην καρδια μου να ειναι ο τυχερος σου κυκλος💗Μαζι σχεδον θα περιμενουμε ☺️

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Κοριτσιαμου καλησπερα! εγω σημερα ειχα παει μια μινι εκδρομουλα, την χρειαζομουν παρα πολυ πηγα και λιγο

@Antonia2 Χαίρομαι πάραπολυ που ο μπαμπας σου πηγε καλα και ηταν οκ και μετα απο αναισθησια, γιατι μερικους ανθρωπους τους πειραζει πολυ. Περαστικα του και καλα αποτελεσματα στη βιοψια🙏 Μεολα αυτα θα εχετε χρονο να κανετε προσπαθειες σας αυτο το μηνα? ΥΓ. Δενεφτιαξα εγω τοστιφαδο, οπου ακους δυσκολες συνταγες δεν ειμαι εγω απο πισω χαχα

@ΕυάγγελοςτΓια καποιο λογο  ουτε εγω ειχα δει το μηνυμα αυτο και το ειδα τωρα απο απαντησεις κοριτσιων! Μπραβο κοριτσι μου, καλα κανεις κα ιτοχαιρεσαι!Σου ευχομαιοτι καλυτερο για τησυνεχεια💗

@ΚατεριναπαπΜε το καλο η ωοληψια κοριτσι μου αρα ποσα αυγουλακια πιστευεις θαπαρεις την Τριτη?Γενικα συνεχιζεις ακομη ενεσεις η εχεις σταμτησει? Εχεις ενοχλησεις η ολα καλα? (σορυ δεν ξερω με τι διαδικασια αυτη γιαυτο ρωταω)

@Raf123Θετικο ειναι ξεκινα και σου ευχομαι μεσααπτην καρδια μου να ειναι ο τυχερος σου κυκλος💗Μαζι σχεδον θα περιμενουμε ☺️

8 και 8 δεξιά και αριστερά τουλάχιστον,  αλλα πιστεύω με αυτά που μου είπε μια κοπέλα στο άλλο θεματάκι και μια γενικά το ξανά διαβάσει σε τέτοιες περιπτώσεις σου περνούνε περισσότερα.. οπότε μόλις τα πάρουν θα ξέρω σίγουρα τον αριθμό, συνεχίζω τις μονάδες μου κανονικά και μου πρόσθεσε και μια ένεση επιπλέον που θα την κανω για μια φορά,  έχω πρηστει λες και είμαι 4 μηνών έγκυος, το στήθος μου πονάει πολύ και απο νεύρα και ευαισθησία άλλο τπτ.. μπορει να κλάψω επειδή νύχτωσε, για τέτοια κατάσταση Μιλαμε , κατα τα άλλα προσπαθώ να με μαζεύω και να υπενθυμίζω στον εαυτό μου που οφείλετε ολη αυτή η αλλαγή..

Τα δικά σου νέα? Πως τα πατε? Σας είδε ο ουρολογος? Σόρρυ αν το ανέφερες και δεν το είδα 

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Είχα κάνει στις 2/2... 3/2 που είχα πάει γιατρό.. όταν πήγα σπίτι ρο έκανα και 4/3 και κάθε μέρα γινόταν πιο σκούρα η γραμμή.. στις 4/2 ήταν θετικό.. το ανέβασα αν θες να δεις πως ήταν 

Άρα καλά σου είπε η γιατρος να εχεις επαφές γιατί σε 2-3 μερες θα γίνει! Εχεις κάνει ξανά να δεις ποτέ έγινε αρνητικό; 

στις πριν 50 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Βγάλε απο το μυαλό σου οτι είσαι στις γόνιμες και απόλαυσε τον άντρα σου,  φτιάξε ατμόσφαιρα και οτι άλλο θα σας έκανε να νιώσετε υπέροχα.. εύχομαι σε 2 βδομάδες να μας πεις για θετικό τεστακι.. ❤👶👶

Η αλήθεια ειναι ότι δεν είχαμε αλλες επαφές πιο πριν διότι πήγα για σαλπιγγογραφια κ μετα επειδή είχα μια ενόχληση για 2 μερες δεν είχαμε επαφή κ είχαμε βασικά χθες και θα τον πάω σερί τον άνθρωπο χαχαχα χθες ήταν κ κουρασμένος γιατί πήγε στην οικοδομή όλη μέρα να κανει κάτι δουλειες…

Βρε κορίτσια να σας πω κάτι; Νιώθω ότι δεν κάνει να κάνω κάθε μέρα σεξ λόγο του σπέρματος δλδ έχουμε 13.4 ανά μλ αυτό μετά από 3 -4 μέρες αποχή δλδ άμα κανείς κάθε μέρα αυτός ο αριθμός δεν μειώνεται;;…Εμεις τόσους μήνες στοχευμένα με τεστ όποτε ήταν θετικό σίγουρα 3-4 μέρες κάθε μέρα σεξ αλλά τα σπερματοζωάρια μάλλον δεν είναι τόσα πολλά… από την άλλη έχω διαβάσει ότι όλα αυτά είναι μύθος κ ότι ίσα ίσα κάνει καλό…

Δεν πρέπει να τα σκέφτομαι ομως τώρα όλα αυτά…🤔🤔

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

8 και 8 δεξιά και αριστερά τουλάχιστον,  αλλα πιστεύω με αυτά που μου είπε μια κοπέλα στο άλλο θεματάκι και μια γενικά το ξανά διαβάσει σε τέτοιες περιπτώσεις σου περνούνε περισσότερα.. οπότε μόλις τα πάρουν θα ξέρω σίγουρα τον αριθμό, συνεχίζω τις μονάδες μου κανονικά και μου πρόσθεσε και μια ένεση επιπλέον που θα την κανω για μια φορά,  έχω πρηστει λες και είμαι 4 μηνών έγκυος, το στήθος μου πονάει πολύ και απο νεύρα και ευαισθησία άλλο τπτ.. μπορει να κλάψω επειδή νύχτωσε, για τέτοια κατάσταση Μιλαμε , κατα τα άλλα προσπαθώ να με μαζεύω και να υπενθυμίζω στον εαυτό μου που οφείλετε ολη αυτή η αλλαγή..

Τα δικά σου νέα? Πως τα πατε? Σας είδε ο ουρολογος? Σόρρυ αν το ανέφερες και δεν το είδα 

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!! Σίγουρα ένα από όλα αυτά θα είναι το μελλοντικό σου μωρακι

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Ναι είμαστε σχεδόν μαζί!! Άντε μακάρι να είμαστε τυχερές ❤️❤️❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Επισης Αυτή η μετάλλαξη αργεί πολύ να σε βγάλει και αρνητικό, δλδ πρέπει να περάσουν αρκετές μέρες σπο την μερα που βγήκες θετικός.. αχχχχ ολα τα έχουμε αυτή η πανδημία μας έλειπε.. το σημαντικό είναι να περνάει ανώδυνα!!!

Μακάρι ενα απο αυτά τα αυγουλακια να γίνει το παιδάκι μου!

Αυτό λέω και εγώ..  όλα τα είχαμε η πανδημία μας έλειπε.

Σιγουρα ένα αυγουλακι θα είναι το παιδάκι σου.. μην σου πω και δυο

στις πριν 31 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Άρα καλά σου είπε η γιατρος να εχεις επαφές γιατί σε 2-3 μερες θα γίνει! Εχεις κάνει ξανά να δεις ποτέ έγινε αρνητικό; 

Η αλήθεια ειναι ότι δεν είχαμε αλλες επαφές πιο πριν διότι πήγα για σαλπιγγογραφια κ μετα επειδή είχα μια ενόχληση για 2 μερες δεν είχαμε επαφή κ είχαμε βασικά χθες και θα τον πάω σερί τον άνθρωπο χαχαχα χθες ήταν κ κουρασμένος γιατί πήγε στην οικοδομή όλη μέρα να κανει κάτι δουλειες…

Βρε κορίτσια να σας πω κάτι; Νιώθω ότι δεν κάνει να κάνω κάθε μέρα σεξ λόγο του σπέρματος δλδ έχουμε 13.4 ανά μλ αυτό μετά από 3 -4 μέρες αποχή δλδ άμα κανείς κάθε μέρα αυτός ο αριθμός δεν μειώνεται;;…Εμεις τόσους μήνες στοχευμένα με τεστ όποτε ήταν θετικό σίγουρα 3-4 μέρες κάθε μέρα σεξ αλλά τα σπερματοζωάρια μάλλον δεν είναι τόσα πολλά… από την άλλη έχω διαβάσει ότι όλα αυτά είναι μύθος κ ότι ίσα ίσα κάνει καλό…

Ναι είναι φοβερή η γιατρός μου.. δεν έκανα μετά γιατί βαρέθηκα.. αφου βρήκα το θετικό δεν με νοιάζει από κει και πέρα.. περασαν και τα συμπτώματα ωορρηξιας 

Καλέ τι είναι αυτά που σκέφτεσαι; εμείς κάνουμε σχεδόν κάθε μέρα και είχα μείνει έγκυος πέρσι και δεν ξέρουμε κσι σε τι φάση είναι το σπέρμα 

στις πριν 50 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Δεν ξέρω ακριβώς να σου απαντήσω πάνω σε αυτό,  ίσως επειδή δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ τοσο πολύ με το σπέρμα... κράτα τι τελευταίο που είπες και απόλαυσε το! Βγάλτα ολα απο το μυαλό σπυ και νιώσε οτι ερωτεύεσαι ξανά απο την αρχή ❤❤❤

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!! Σίγουρα ένα από όλα αυτά θα είναι το μελλοντικό σου μωρακι

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,  μακάρι! Θα σας πω νεότερα το πρωί, άντε να ξημερώσει να πάω για υπέρηχο! 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Αυτό λέω και εγώ..  όλα τα είχαμε η πανδημία μας έλειπε.

Σιγουρα ένα αυγουλακι θα είναι το παιδάκι σου.. μην σου πω και δυο

Ναι είναι φοβερή η γιατρός μου.. δεν έκανα μετά γιατί βαρέθηκα.. αφου βρήκα το θετικό δεν με νοιάζει από κει και πέρα.. περασαν και τα συμπτώματα ωορρηξιας 

Καλέ τι είναι αυτά που σκέφτεσαι; εμείς κάνουμε σχεδόν κάθε μέρα και είχα μείνει έγκυος πέρσι και δεν ξέρουμε κσι σε τι φάση είναι το σπέρμα 

Αχ μακάρι να είναι και 2 καλοδεχούμενα!!! Σε ευχαριστώ κορίτσι μου πολύ! 

Εύχομαι σύντομα να μας πείς οτι τελικά για καλό ηταν πιυ δεν πηγες στο γιατρό! 😉

Το σπέρμα ανανεώνεται πολύ γρήγορα. Εγω καταλαβαίνω ότι μπορεί με το κάθε μέρα να ειναι μειωμένο αλλά αυτό το σπέρμα παραμένει μέσα στο γυναικείο οργανισμό και αθροιζεται κάθε μέρα για κάποιες μέρες. Οπότε καταλαβαίνω ότι σε ποσότητα και πάλι στις 3 μέρες κάθε μέρα είναι περισσότερο από ότι δε στις 2 στις 3 ημέρες απλά όχι αναλογικά. Όπως και να 'χει δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι αυτά. Όπως είπαμε αν ρωτήσεις κοπέλες που έχουν συλλάβει η καθεμία μας έχει άλλη εμπειρία συχνότητας σεξ. Το θέμα είναι να υπάρξουν κάποιες επαφές τις καλές ημέρες και να το ευχαριστηθειτε, γιατί το μωρό σας το θέλετε μαζί, έχετε έναν κοινό αγώνα και η σχέση του ζευγαριού σε αυτό το ταξίδι είναι πολύ σημαντική και φθείρεται αρκετά από τις απογοητεύσεις και την κούραση! 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Κορίτσια μου το @misofeggaro μας νομίζω το είχε φτιάξει!💗

@Lacostakiναι εγώ! Χαίρομαι που σας έδωσα ωραία ιδέα!

@Ευάγγελοςτ με το καλό τα σποράκια του. Πήγατε καλά απ όσο είδα! @Κατεριναπαπ με το καλό και τα δικά σου σποράκια! 

@Antonia2Περαστικά στον μπαμπά σου.

@Nandia- Περαστικά και σε εσάς! Και εμπιστεύομαι το ένστικτο σου! 

@MyNaχαίρομαι που είναι όλα καλά, εύχομαι μια ήρεμη εγκυμοσύνη από εδώ και πέρα!

@Raf123 καλή διασκέδαση! 

στις Just now, ο/η misofeggaro είπε:

@Lacostakiναι εγώ! Χαίρομαι που σας έδωσα ωραία ιδέα!

@Ευάγγελοςτ με το καλό τα σποράκια του. Πήγατε καλά απ όσο είδα! @Κατεριναπαπ με το καλό και τα δικά σου σποράκια! 

@Antonia2Περαστικά στον μπαμπά σου.

@Nandia- Περαστικά και σε εσάς! Και εμπιστεύομαι το ένστικτο σου! 

@MyNaχαίρομαι που είναι όλα καλά, εύχομαι μια ήρεμη εγκυμοσύνη από εδώ και πέρα!

@Raf123 καλή διασκέδαση! 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Σύντομα να ακούσουμε και τα δικά σου ευχάριστα ❤❤❤

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...