Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

στις πριν 3 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

Origen male fertility και cybele female fertility για 3 μηνες

Αα τις ξέρω, ποσά ήταν; Εμεις έχουμε τις pregnant care είναι φτηνές ανάλογος 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Λοιπόν κορίτσια πρέπει να το πάρω απόφαση δεν είναι στη μοίρα μου να της κάνω αυτές τις εξετάσεις.... Είχα κλείσει ραντεβού για σήμερα μέσω doctoranytime υποτίθεται ότι οι εξετάσεις έκαναν 22 ευρώ.. Να σημειώσω ότι ο άντρας μου είναι 3 μήνες απλήρωτος και έχουν μείνει 300 ευρώ να περάσουμε τον μήνα... Παω λοιπόν στο διαγνωστικό στο οποίο δεν είχαν ενημέρωση από το doctoranytime δεν μπορώ να πω παίρνει η κοπέλα τηλέφωνο και το επιβεβαιώνει κλείνει το τηλέφωνο και μου λέει 52 ευρώ γιατί λέω τόσα πολλά εγώ με 22 την έκλεισα την εξέταση όχι μου λέει το doctoranytime έχει καταχωρήσει απλά ότι θα κάνετε σε εμάς αιματολογικες χωρίς να έχει καταχωρήσει ποιες είναι αυτές οπότε πρέπει να της κάνετε με τις δικές μας τιμές.. Ε κορίτσια έφυγα γιατί δεν είναι μόνο τα λεφτά είναι και η κοροϊδία

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Λοιπόν κορίτσια πρέπει να το πάρω απόφαση δεν είναι στη μοίρα μου να της κάνω αυτές τις εξετάσεις.... Είχα κλείσει ραντεβού για σήμερα μέσω doctoranytime υποτίθεται ότι οι εξετάσεις έκαναν 22 ευρώ.. Να σημειώσω ότι ο άντρας μου είναι 3 μήνες απλήρωτος και έχουν μείνει 300 ευρώ να περάσουμε τον μήνα... Παω λοιπόν στο διαγνωστικό στο οποίο δεν είχαν ενημέρωση από το doctoranytime δεν μπορώ να πω παίρνει η κοπέλα τηλέφωνο και το επιβεβαιώνει κλείνει το τηλέφωνο και μου λέει 52 ευρώ γιατί λέω τόσα πολλά εγώ με 22 την έκλεισα την εξέταση όχι μου λέει το doctoranytime έχει καταχωρήσει απλά ότι θα κάνετε σε εμάς αιματολογικες χωρίς να έχει καταχωρήσει ποιες είναι αυτές οπότε πρέπει να της κάνετε με τις δικές μας τιμές.. Ε κορίτσια έφυγα γιατί δεν είναι μόνο τα λεφτά είναι και η κοροϊδία

πφφφ...εχουμε τον πονο μας εχουμε και αυτες τις βλακειες!

Κορίτσια να σας πω κάτι να γελάσετε;;; Ο άντρας μου θέλει να μου κάνει βελονισμό για υπογονιμότητα χαχαχαχαχα 😂😂😂😂😂 Κλαίω ο γλυκούλης μου μαρεσει που θέλει να βοηθήσει την κατάσταση 🤣🤣🤣

στις πριν 7 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Είναι είναι στην Αθήνα .νέα Σμύρνη. 

Εγώ από προσωπική εμπειρία. Όταν πήγα εκεί του λέω θέλω να κόψω τα αντισυλληπτικά και έχω πολυκυστικές θέλω να παρακολουθήσουμε εάν κάνω ωάρια γιατί σύντομα θέλω να προσπαθήσω για παιδάκι. Δεν με έβαλε να κάνω καμία εξέταση. Παρά μόνο μου χάιδευε τα αυτιά ότι θα κάνεις σύντομα παιδί. Δεν είχε ψάξει καν τον άντρα μου.  Μου έκανε κύκλους φεμαρα και σερπαφαρ. Χωρίς εξετάσεις. Κααααθε φορά έπαιρνε 50 Άρι. Ακόμα και μέσα στο μήνα αν πήγαινα δύο φορές..  μου έδεινε συνέχεια προγενεστερονη. Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνω κύκλους 22 μέρες. Έτσι πως να μείνω έγγυος. Δεν μπορούσα να κάνω τον κύκλο μου. 

Και μου έλεγε μην ανησυχείς που δεν πιάνεις. Αν δεν τα καταφέρεις θα πάμε σε ενέσεις και μετά σε εξωσωματική. 

Στην δε άλλη κοπελα. Πήγε στα 40 της γιατί έτσι της τα έφερε η ζωή και ήθελε παιδάκι. Και καλά έκανε. Ποτέ δεν είναι αργά. Της έκανε εξετάσεις. Αυτή μου λέει ότι όλα ήταν καλά στις εξετάσεις. Εγώ δεν τις έχω δει. Λέει ότι της είπε ότι το σπέρμα παρά είναι καλο για να πάει σε σπερματεγχυση. Ντοοοινγκ. Η σπερματεγχυση θέλει μέτριο με καλό σπέρμα. Αν έχεις κακό πας σε άλλες λύσεις. Να της πει όχι σπερματεγχυση για να μην χάνει χρόνο να το καταλάβω. Και τελικά προχώρησε σε δημόσιο νοσοκομείο τότε που ήταν αυτός. Έκανε την πρώτη. Δεν έπιασε. Της λέει αυτός πάμε για τη δεύτερη. Εκείνη είχε απογοητευτει. Και της λεει. Μην απογοητεύεσαι η πρώτη δεν έπιασε επειδή είχαμε πάει σε εκείνο το νοσοκομείο πλέον δεν είμαι εκεί είμαι σε ιδιωτικό. Σε εκείνο δεν είχανε καλά μηχανήματα αλλά επειδή εγώ δούλευα εκεί δεν μπορούσα να σου πω μην κάνεις εξωσωματική Γιατί δεν είναι καλά τα μηχανήματα. 😯😯 Ενώ τώρα λέει θα πάει καλά στο ιδιωτικό. Τελικά επιασε με την δεύτερη και έκανε ένα αγοράκι. Και μετά από αυτό νομίζω προσπάθησε άλλες δύο φορές αλλά δεν τα κατάφεραν. Και τώρα είναι 45. Το ξανά σκεφτόταν αλλά της είπε αυτός ότι είναι πιο συχνές πλέον οι ανωμαλίες κτλ 

Μονο που τα σκέφτομαι και τα θυμάμαι. Ποιοι τραγικός γιατρός. Δεν το πιστεύω ότι έχασα ένα χρόνο από την ζωή μου να πηγαίνω εκεί. 

Εντομεταξυ σε όποιον πήγα μετά όλοι μασαγανε τα λόγια τους όταν τους έλεγα σε ποιον είναι. Και οι γυναικολόγοι και η εμβρυολογος. Μόνο ένας γιατρός δεν ντράπηκε , και άρχισε να τον κράζει. Και να μου λέει .ότι είναι πολύ κακό όνομα στην πιάτσα και είναι μέσα στα πράγματα και έχει αρκετά μπλεξίματα με δικηγόρους και τέτοια. 

Πώς τον λένε τον γιατρό αν επιτρέπεται;; Γιατί μένω Νέα Σμύρνη !!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Πώς τον λένε τον γιατρό αν επιτρέπεται;; Γιατί μένω Νέα Σμύρνη !!

Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα❣️

στις πριν 3 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Γειά σας κορίτσια μου!

Εγώ τελείωσα με την ωοληψια!😊 Πήραμε αρκετά αυγουλάκια και ο γιατρός είναι αισιόδοξος. Αύριο θα ξέρουμε καλύτερα βέβαια αφού θα μάθουμε πόσα προχώρησαν! Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσια! Έχω λίγο άγχος αλλά νιώθω και ανακουφισμένη!💗

Μπραβο, καλα αποτελεσματα κοριτσι μου! Με το καλο💗💗💗

στις πριν 4 ώρες, ο/η Nandia- είπε:

Ναι ευτυχως όλα τέλεια.. δεν μπορεί να μας το γράψει.. πρέπει να πει στην προσ γιατρό του να μας δώσει παραπεμπτικο για ουρολόγο και να πάει στον ουρολόγο να του το γράψει..  μπυ λέει 30 ευρώ είναι η εξέταση.. αν δεν θέλει να κάνει όλη αυτή την διαδικασία ας πληρώσει αν και δεν θα ήταν άσχημα να τον δει και ουρολόγος.. είπαμε είναι δεκτικός αλλά σιγά μην τρέχει σε ουρολόγο

Μπραβο Ναντια μου, χαιρομαι πολυ που οι ορμονικες σου ειναι τελειες, ευχομαι καλα αποτελεσματα στο σπερμοδιαγραμμα ανδρα σου💗

στις πριν 6 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσια μουυ πήγα γιατρό έκανα εξετάστε οιστραδιολη προγεστερόνη.. τα αυγουλακια παραμένουν αρκετά και μεγαλώνουν σταδιακα.. συνεχίζω τις 225 μονάδες, επανέλεγχο το Σάββατο και πρώτα ο Θεός Δευτέρα ή Τρίτη οωληψια, μου έφυγε ενα άγχος γιατι δεν υπάρχει καθόλου υγρό στη κοιλιά μου, το ενδομήτριο καταπληκτικό... και στο τέλος μου λέει ο γιατρός ο μοοονος λόγος πιυ δεν θα τα καταφέρεις θα είναι το άγχος σου, Κανόνισε τη πορεία Σου!! @Hopemumtobe κορίτσι μου δεν τον ρώτησα γτ μου αύξησε τις μονάδες αλλά θεωρώ το πάει σύμφωνα με το μέγεθος και τις εξετάσεις και εμένα νου φάνηκε περίεργο λόγο πολυκυστικων αλλα δόξα το θεό μέχρι στιγμής ολα καλά.. @Raf123μου δώστου να καταλάβει και βγάλε απο το μυαλό σου οτι σε απασχολεί! Δύσκολο το ξέρω,  αλλα προσπάθησε! @Nandia-τι όμορφα νεα, το παν είναι η ψυχολογία μας, θα συμφωνήσω απόλυτα με  @Antonia2!! 

@babyblue94 μακάρι σε λίγο καιρό να σε ρωτάω για συμπτώματα ❤❤❤ όντως ρε συ, τόσο άγχος τοσο τρέξιμο και ήσουν έγκυος!!!!

Μππραβο Κατερινα μου πολυ χαιρομαι που πανε ολα καλα!! Αχ λιγες μερουλες και θα κανεις ωοληψια, μπραβο κοριτσι μου💗💗💗

στις πριν 11 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

κοριτσι μου ξεχασα να σου πω συγχαρητηρια για το σπιτι!!!! ❤️😁❤️ ποτε μετακομιζετε;;; ειναι ωραιο και μεγαλο;; (με δευτερο δωματιο...😉😉) ελπιζω να σας κανει, να το αγαπησετε και να ζησετε ομορφες στιγμες σε αυτο!!!!!☺️❤️

Ευχαριστουμε πολυ κοριτσι μου ! Ειναι ωραιο ναι και με δευτερο δωματιο το οποιο θα κανουμε προς το παρον γραφειο με υπολογιστη κλπ και πραγματικα να γινει παιδικο δωματιο💗 Δεν θα μετακομισουμε ακομη θα ειναι σε διαθεσιμο σε καποιους μηνες αλλα μια χαρα! Αχ βρε κοριτσια χαιρομαι αλλα με πιανει με μελαγχολια που θα παμε μονοι μας χωρις μωρακι τελος παντων ελπιζω να γινει το θαυμα

στις πριν 4 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Γειά σας κορίτσια μου!

Εγώ τελείωσα με την ωοληψια!😊 Πήραμε αρκετά αυγουλάκια και ο γιατρός είναι αισιόδοξος. Αύριο θα ξέρουμε καλύτερα βέβαια αφού θα μάθουμε πόσα προχώρησαν! Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσια! Έχω λίγο άγχος αλλά νιώθω και ανακουφισμένη!💗

Έρχεται το μπεμπάκι❤️❤️❤️❤️❤️

Σε αλλα νεα κοριτσια μου σημερα  νωρις το πρωι10 η μερα κυκλου ειχα θετικο τεστ ωορηξιας οποτε ειχαμε μια επαφη και μια αυριο, πιθανοτητες ελαχιστες με αυτο το λεπτο ενδομητριο αλλα ειπαμε να δοκιμασουμε!😊

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Κορίτσια να σας πω κάτι να γελάσετε;;; Ο άντρας μου θέλει να μου κάνει βελονισμό για υπογονιμότητα χαχαχαχαχα 😂😂😂😂😂 Κλαίω ο γλυκούλης μου μαρεσει που θέλει να βοηθήσει την κατάσταση 🤣🤣🤣

Τι γλυκος 💗💗💗

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Σε αλλα νεα κοριτσια μου σημερα  νωρις το πρωι10 η μερα κυκλου ειχα θετικο τεστ ωορηξιας οποτε ειχαμε μια επαφη και μια αυριο, πιθανοτητες ελαχιστες με αυτο το λεπτο ενδομητριο αλλα ειπαμε να δοκιμασουμε!😊

Αααχ κανεις νωρίς ωορηξια. Τις άλλες φορές την προλάβαινες; 

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Καλέ ο δικός σου τουλάχιστον πιστεύει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θέλει να βοηθήσει... Ο δικός μου δεν ξέρω που στο καλό διάβασε για κάποια που έμεινε έγκυος στα 60 χωρίς εξωσωματική και θεωρεί ότι εγώ στα 43 έχω χρόνια μπροστά μου για να προσπαθήσω και επιμένει κιόλας ότι εγώ είμαι αυτή που προδικαζω τα πράγματα....

στις πριν 4 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Αααχ κανεις νωρίς ωορηξια. Τις άλλες φορές την προλάβαινες; 

Ναι την προλαβαινω γιατι ξερω πλεον αλλα τοσο νωρις δεν προλαβαινει ουτε το ενδομητριο να παχυνει λιγο παραπανω 😩 Τελος παντων, οι πιθανοτητες σε αυτον τον κυκοο θεωρω απειροελαχιστες και λογω ενδομητριου. Συζητησαμε με ανδρα μου και θα παμε Αθηνα παλι στο χειρουργο μεσα Μαρτη που α εχουν περασει περιπου 4 μηνες απο επεμβαση να δουμε αν υπαρχει καποια αλλαγη... Το ευχομαι αν και οι πιθανοτητες δεν ειναι και πολυ με το μερος μας λογωηλικιας που εκανε επεμβαση

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Lacostaki είπε:

Καλέ ο δικός σου τουλάχιστον πιστεύει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θέλει να βοηθήσει... Ο δικός μου δεν ξέρω που στο καλό διάβασε για κάποια που έμεινε έγκυος στα 60 χωρίς εξωσωματική και θεωρεί ότι εγώ στα 43 έχω χρόνια μπροστά μου για να προσπαθήσω και επιμένει κιόλας ότι εγώ είμαι αυτή που προδικαζω τα πράγματα....

Παρομοια πραγματα λεει και ο δικος μου ανδρας βρισκει παραδειγματα που τα καταφεραν κοντρα σε ολες τις πιθανοτητες καιμε λεει υπερβολικη...Σιγουρα υπαρχουν τετοια παραδειγματα αλλα δεν μπορει να βασιζουμε την πραγματικοτητα σε αυτες τις περιπτωσεις κατα τη γνωμη μου ..Οταν μπορεσεις βαλε επομενη περιοδο μου 18/02

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Ναι την προλαβαινω γιατι ξερω πλεον αλλα τοσο νωρις δεν προλαβαινει ουτε το ενδομητριο να παχυνει λιγο παραπανω 😩 Τελος παντων, οι πιθανοτητες σε αυτον τον κυκοο θεωρω απειροελαχιστες και λογω ενδομητριου. Συζητησαμε με ανδρα μου και θα παμε Αθηνα παλι στο χειρουργο μεσα Μαρτη που α εχουν περασει περιπου 4 μηνες απο επεμβαση να δουμε αν υπαρχει καποια αλλαγη... Το ευχομαι αν και οι πιθανοτητες δεν ειναι και πολυ με το μερος μας λογωηλικιας που εκανε επεμβαση

Κορίτσι μου τι κύκλο έχεις;; Γιατί εγώ που είχα 25-26 μέρες πάντα νωρίς έκανα ωορρηξία κ δεν είχα θέμα με το ενδομήτριο όπως φάνηκε. Παίζει ρόλο κ τι κύκλο έχεις, αν έχεις μικρό κύκλο λογικό να κάνεις νωρίς ωορρηξία 😊

στις πριν 56 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα❣️

Μπορείς να στείλεις και σε μένα;;;; ο πρώην γιατρός μου είναι Νέα Σμύρνη 😐

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Κορίτσι μου τι κύκλο έχεις;; Γιατί εγώ που είχα 25-26 μέρες πάντα νωρίς έκανα ωορρηξία κ δεν είχα θέμα με το ενδομήτριο όπως φάνηκε. Παίζει ρόλο κ τι κύκλο έχεις, αν έχεις μικρό κύκλο λογικό να κάνεις νωρίς ωορρηξία 😊

Ναι κοριτσι μου εχω μικρο κυκλο ειχα 25-26 μερες και τωρα πολλες φορες 24.. για καποιο λογο φαινεται οτι εχωδιαταραχες περιοδο δηλαδη πολυ συντομη και πολυ λεπτο ενδομητριο και ο γιατρςο ειπε αν ειχεα τουαλχιστον μεγαλυτερο κυκλο ισως και ειχαμε λιγο χρονο παραπανω ενδομητριο να αυξηθει αλλα με το θεματακι που εχω δεν βοηθαει και μικρος κυκλος

Πως εισαι ετσι κοριτσι μου? Ποτε γεννας? Να ξερεις με ολα αυτα που γραφεις κατα καιριους μου θυμιζεις σε παρα πολλα τον εαυτο μου πριν 8 χρονια, (ημουν πολυ διαφορετικη παλαιοτερα χχαα)

στις πριν 58 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Ναι κοριτσι μου εχω μικρο κυκλο ειχα 25-26 μερες και τωρα πολλες φορες 24.. για καποιο λογο φαινεται οτι εχωδιαταραχες περιοδο δηλαδη πολυ συντομη και πολυ λεπτο ενδομητριο και ο γιατρςο ειπε αν ειχεα τουαλχιστον μεγαλυτερο κυκλο ισως και ειχαμε λιγο χρονο παραπανω ενδομητριο να αυξηθει αλλα με το θεματακι που εχω δεν βοηθαει και μικρος κυκλος

Πως εισαι ετσι κοριτσι μου? Ποτε γεννας? Να ξερεις με ολα αυτα που γραφεις κατα καιριους μου θυμιζεις σε παρα πολλα τον εαυτο μου πριν 8 χρονια, (ημουν πολυ διαφορετικη παλαιοτερα χχαα)

Χαχα ναι ε;; Χαίρομαι και το παίρνω για πολύ καλό αυτό😌☺️

Πάντως κι εγώ να ξέρεις περίμενα πολύ τον άντρα μου, γιατί από τα 18 μέχρι τα 28 είχαμε πολλά πάνω κάτω. Αλλά ήξερα ότι θέλει απλά το χρόνο του για να ωριμάσει κ περίμενα κ μετά ήρθαν όλα ωραία! Έτσι θα γίνει και με εσάς, περίμενες αλλά τώρα τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και σε λίγο θα έχετε κι εσείς το παιδάκι σας και όλη η ταλαιπωρία θα είναι παρελθόν☺️

Καλά είμαι εγώ!! Τον άλλο μήνα γεννάω!! Έκανα χθες το Doppler και ήρθα Λονδίνο. Από δω σας γράφω τώρα😆 αλλά μου λείπει ο μικρούλης μου και φοβάμαι ότι θα με ξεχάσει😢😢😢 όλα τέλεια στο Doppler και η μπέμπα έχει πάει 2 κιλά💗 ανυπομονώ να περάσει ο καιρός💕

Εσύ πώς είσαι κορίτσι μου;;

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ🤰❤️🍼🎂

Mariaira:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σαμανη:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Whatever:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Xrita:ΘΕΤΙΚΟ👶 

LadyP:ΘΕΤΙΚΟ👶 

gorgona:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Fanioko: ΘΕΤΙΚΟ👶 

👶

Katerinaki_dm:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Marba:ΘΕΤΙΚΟ👶 

St33:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ👶

geo2222:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

Riaa:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Princess28:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:01/04/22 κοριτσακι

Evaki:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Marakiii :ΘΕΤΙΚΟ👶
👶Π

Sandyb:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Crystalia90:ΘΕΤΙΚΟ  ΠΗΤ 29/05/22

MyNa:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

evaioan:ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ 13/08/22 👶

Mimi26:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ 25/08/22

Riaki2022:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:22/08/22

Mary.Ger:ΘΕΤΙΚΟ👶ΠΗΤ:02/09/22

Μαργαριτσ:ΘΕΤΙΚΟ 👶

babyblue94:ΘΕΤΙΚΟ 👶

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ🍼💙🎂💖

Ελενακι12:ΓΕΝΝΗΣΕ:29/06/20 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ💖🎂

St3llina:ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΓΟΡΑΚΙ💙🍼

Frogel:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ🎂💖

Princess28:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/09/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Mt3508:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ🍼💙

Tzortzina123:ΓΕΝΝΗΣΕ:08/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼

Μασα:ΓΕΝΝΗΣΕ: 06/12/20:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 💖🎂

Σταυρι:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Lactaki:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ💖🎂💖🎂

annie:ΓΕΝΝΗΣΕ:09/01/21:ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ:ΑΓΟΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🍼💙🎂💖

Beatrice:ΓΕΝΝΗΣΕ:13/05/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Smurf88:ΓΕΝΝΗΣΕ:28/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

DIAMANTW:ΓΕΝΝΗΣΕ:20/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Princess1312:ΓΕΝΝΗΣΕ  

Clairy:ΓΕΝΝΗΣΕ:01/07/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼

Froufro:ΓΕΝΝΗΣΕ:18/01/22 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΈΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ❤️🤰❤️

diana8:? 

Maroulita:29/12 

Nandia _:17/02                                                                 

Lacostaki:01/02

Ntinaki83:?

misofeggaro:22/01

Ευάγγελος τ:? 

Αννι:20/09                                   

Heart:17/12

Antonia2:01/01

Hopemumtobe:18/02

Αννια27:? 

Litsadi:? 

Κατεριναπαπ:14/10

Raf123 :27/01

Tina21:14/02

anli1978:01/02

στις πριν 8 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Ευχαριστουμε πολυ κοριτσι μου ! Ειναι ωραιο ναι και με δευτερο δωματιο το οποιο θα κανουμε προς το παρον γραφειο με υπολογιστη κλπ και πραγματικα να γινει παιδικο δωματιο💗 Δεν θα μετακομισουμε ακομη θα ειναι σε διαθεσιμο σε καποιους μηνες αλλα μια χαρα! Αχ βρε κοριτσια χαιρομαι αλλα με πιανει με μελαγχολια που θα παμε μονοι μας χωρις μωρακι τελος παντων ελπιζω να γινει το θαυμα

Μπορεί να είναι τυχερό σπίτι κ μόλις πατε να τα καταφέρετε ❤️❤️ Κ να είστε κ εκεί νς μην χρειάζεται να αλλάζετε σπίτι με ένα μωράκι, δες το κ έτσι 💖

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...