Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά! 2022 edition! 😍😎😂👶🎉💖

misofeggaro

Recommended Posts

@Antonia2 αλήθεια;;;; αχ τέλεια άρα δεν είναι ιδέα μου!!! Θα κάνω και αύριο το πρωί... Λογικά μέρα με τη μέρα θα αρχίσει να φαίνεται πιο καλά!!!!

@babyblue94 τέλειαααα με το καλό να ακούστε καρδούλα!!!!!

Οι υπόλοιπες βλέπετε γραμμούλα στο τεστ που ανέβασα;;; για πείτε;;; @anli1978 πως πας;;; με την προγεστερονη; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 12 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Antonia2 αλήθεια;;;; αχ τέλεια άρα δεν είναι ιδέα μου!!! Θα κάνω και αύριο το πρωί... Λογικά μέρα με τη μέρα θα αρχίσει να φαίνεται πιο καλά!!!!

Οι υπόλοιπες βλέπετε γραμμούλα στο τεστ που ανέβασα;;; για πείτε;;; @anli1978 πως πας;;; με την προγεστερονη; 

Και εγώ βλέπω δεν είναι ιδέα σου αλλά είναι εξαιρετικά αχνή. Να το επαναλάβεις αύριο μεθαύριο. 

στις πριν 10 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου,  ωραία νεα, τέλεια! Αντε έφυγε και αυτό με εύχαρηστα αποτελέσματα! 

Δώστου να καταλάβει,  εγώ όταν ρώτησα τον γιατρό μου, μετά την σαλπογγογρφια "γιατρέ τι να κάνω τώρα ?" Μου απάντησε "sex" ... οι πιθανότητες αυξήθηκαν για τούς επόμενους 3 κύκλους.. άντε μακάρι ❤

Άντε μακάρι να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα για ολες μας! Εδώ κ ενα χρόνο μόνο sex κάνουμε 🤣🤣 κάτι π να ψήνεται ακόμη δεν είδαμε… Θα περιμένουμε τα νέα σου για τα αυγουλακια!! 

στις πριν 9 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Μπραβο ραφαελα μου!!!! Τελεια νεα!!! 😁😁😁😁😁 Ειδες;;; Δεν ηταν τιποτα τελικα... Τωρα δωστε πονο αφου εχετε τις ευλογιες του γυναικολογου!!! 😉😉🍾🍾🍾🎉🎉🎉🎉👩‍❤️‍👨👩‍❤️‍👨

Σε ευχαριστώ παρά πολύ Αντωνία μου!! Τώρα έχω ένα πρήξιμο είναι φυσιολογικό; Το είχες κ εσυ; Ελπιζω να πάνε όλα καλά από εδώ κ πέρα! 😊😊 όσο για τον άντρα μου τον ρώτησα όταν ξεκινούσαμε προσπάθειες αν θα ήθελε να βρίσκεται μαζί μου στον τοκετό κ μου κάνει «εννοείται ερώτηση είναι αυτή; Να μην βλέπω τι κάνει ο γιατρος; Να ξέρω ότι κάνει σωστά τη δουλεια του» Κ του λεω φυσιοθεραπευτής είσαι όχι γυναικολόγος 😅😂😂😂🤣🤣 είναι άξιος να βλέπει τοκετούς πως γίνονται και να τα μάθει να γίνει ξεφτέρι και να διορθώνει κ τον γιατρο 😂😂 τόσο σπασικλας είναι τόσο τελειομανής! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Για δείτε λίγο αυτό το τεστακι.. Κάτι σαν να αχνοφαίνεται ή είναι ιδέα μου; 🙄

IMG_20220203_081845.jpg

Κοριτσι μου να πω την αλήθεια εγώ δεν βλέπω τίποτα βέβαια έχω κ μυωπία 😂😂 ισως στη φωτό να μην δείχνει πολύ καλά! Κανε κ αύριο ισως γίνει πιο έντονη η γραμμουλα! Εύχομαι να είσαι εγκυουλα 💖💖

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nandia- είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. χαλαρά σπίτι σήμερα 

Καλημερούδια τελειααα είσαι με άδεια δηλαδή!! Άντε θα περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου 

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημερα κοριτσια μου! Χθες εξαφανιστηκα γιατι ειχα κομμωτηριο ανταυγειες και βαφη (4 ωρες!!!!) και προβληματα με κατι βιταμινες (αλλες 2 ωρες στα τηλεφωνα) και τελος νομιζω οτι βρηκα σπιτι να μετακομισω μου βγηκε ολοημερο😂 Εχω απειρες υποχρεωσεις τις οποιες δεν προλαβαινω γενικα, μακαρι να μεινω εγκυος και να σταματησω ολα😂 

@Raf123 Πολυ χαιρομαι που εκανες τη σαλπιγγογραφια σου και πιο σημαντικο εισαι ενταξει! Ελπιζω να εισαι σουπερ γονιμη επομενους μηνες και να ειναι οι τυχεροι σου αγαπημενη μου💗🙏  Πονεσες τελικα? Ποια εκανες απτις δυο? ΥΓ. Κι εγω ωροσκοπο σκορπιο εχω! αχχαα

@Nandia- Ειναι μεγαλη ταλαιπωρια με καραντινες κλπ τα ειχα περασει κι εγω παλαιοτερα πριν τα εμβολια... Σημασια εχει πουδεν κολλησατε κοριτσι μου μπραβο💗

@anli1978 Κριμα κοριτσι μου που τελικα ηρθε περιοδος, σου ευχομαι ολοψυχα να γινει ανατροπη με χοριακη η  να ειναι η τελευταια περιοδος για το επομενο 9μηνο! Παμε δυνατα για επομενο μηνα💗 Οσο για εξετασεις σου ειναι  πολυ καλες και ΑΜΗ εχεις πολυ παραπανω απο μενεα που ειμαι 36! Μπραβο σου!

@Heart Μακαρι να σου βγει θετικο το τεστακι σου το Σαββατο🙏💗🙏 

@Κατεριναπαπ Κατερινα μου χαιρομαι που πανε ολα καλα με διαδικασια σου, οταν εγραψες 5 και σημερα, εννοεις σε 5 μερες η ωοληψια? Γιατι σιου αυξησε δοση αφου ειχες τοσα αυγουλακια? Ειναι στανταρντ μερος διαδικασιας?  Σορυ αν εμαι ασχετη😂

@babyblue94 Μπραβο κοριτσι μου! Να σου πανε ολα τελεια σε ολη τη διαρκεια εγκυμοσυνης💗

@Antonia2 Κοριτσι μου εγω ειχα γραψει αυτο για ωορηξια. Λοιπον εχω παρατηρησει οτι οταν η περιοδος μου ειναι 2,5 μερες και δεν εχω πολυ αιμα, μετα παω στο γυβαικολογο και μου λεει οτι εχω πολυ λεπτο ενδομητριο. Δεν ξερω αν υποστηριζεται επιστημονικα γιατι δυστυχως τελευταιο χρονο εχω διαταραχες αλλα καθε φορα που εχω λιγο αιμα, και παω μετα στο γυναικολογο ι γιατρος μου λεει ενδομητριο λεπτο κλπ κλπ Μπορει αυτι που λεω να εχει βαση μπορει και οχι! Δεν ειμαι σιγουρη. 

Καλημεραααα💗

Καλημερούδια αγαπημένη μου!! Έκανα αυτή με το υγρό άρα είναι η κλασική; Τεσπα οπως κ μα έχει ήταν λίγο άβολο αλλά ο πόνος ήταν λίγο στιγμιαίος! Τώρα έχω ένα πρήξιμο…Βρήκατε σπίτι;; Ωραία άντε όλα από εδώ κ πέρα να πάνε οπως επιθυμείτε 💕💕 να μεινεις εγκυος και να τα παρατήσεις όλα 👶👶👶🤰🤰

στις πριν 57 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημερα κοριτσια μου! Χθες εξαφανιστηκα γιατι ειχα κομμωτηριο ανταυγειες και βαφη (4 ωρες!!!!) και προβληματα με κατι βιταμινες (αλλες 2 ωρες στα τηλεφωνα) και τελος νομιζω οτι βρηκα σπιτι να μετακομισω μου βγηκε ολοημερο😂 Εχω απειρες υποχρεωσεις τις οποιες δεν προλαβαινω γενικα, μακαρι να μεινω εγκυος και να σταματησω ολα😂 

@Raf123 Πολυ χαιρομαι που εκανες τη σαλπιγγογραφια σου και πιο σημαντικο εισαι ενταξει! Ελπιζω να εισαι σουπερ γονιμη επομενους μηνες και να ειναι οι τυχεροι σου αγαπημενη μου💗🙏  Πονεσες τελικα? Ποια εκανες απτις δυο? ΥΓ. Κι εγω ωροσκοπο σκορπιο εχω! αχχαα

@Nandia- Ειναι μεγαλη ταλαιπωρια με καραντινες κλπ τα ειχα περασει κι εγω παλαιοτερα πριν τα εμβολια... Σημασια εχει πουδεν κολλησατε κοριτσι μου μπραβο💗

@anli1978 Κριμα κοριτσι μου που τελικα ηρθε περιοδος, σου ευχομαι ολοψυχα να γινει ανατροπη με χοριακη η  να ειναι η τελευταια περιοδος για το επομενο 9μηνο! Παμε δυνατα για επομενο μηνα💗 Οσο για εξετασεις σου ειναι  πολυ καλες και ΑΜΗ εχεις πολυ παραπανω απο μενεα που ειμαι 36! Μπραβο σου!

@Κατεριναπαπ Κατερινα μου χαιρομαι που πανε ολα καλα με διαδικασια σου, οταν εγραψες 5 και σημερα, εννοεις σε 5 μερες η ωοληψια? Γιατι σιου αυξησε δοση αφου ειχες τοσα αυγουλακια? Ειναι στανταρντ μερος διαδικασιας?  Σορυ αν εμαι ασχετη😂

@babyblue94 Μπραβο κοριτσι μου! Να σου πανε ολα τελεια σε ολη τη διαρκεια εγκυμοσυνης💗

@Antonia2 Κοριτσι μου εγω ειχα γραψει αυτο για ωορηξια. Λοιπον εχω παρατηρησει οτι οταν η περιοδος μου ειναι 2,5 μερες και δεν εχω πολυ αιμα, μετα παω στο γυβαικολογο και μου λεει οτι εχω πολυ λεπτο ενδομητριο. Δεν ξερω αν υποστηριζεται επιστημονικα γιατι δυστυχως τελευταιο χρονο εχω διαταραχες αλλα καθε φορα που εχω λιγο αιμα, και παω μετα στο γυναικολογο ι γιατρος μου λεει ενδομητριο λεπτο κλπ κλπ Μπορει αυτι που λεω να εχει βαση μπορει και οχι! Δεν ειμαι σιγουρη. 

Καλημεραααα💗

κοριτσι μου ξεχασα να σου πω συγχαρητηρια για το σπιτι!!!! ❤️😁❤️ ποτε μετακομιζετε;;; ειναι ωραιο και μεγαλο;; (με δευτερο δωματιο...😉😉) ελπιζω να σας κανει, να το αγαπησετε και να ζησετε ομορφες στιγμες σε αυτο!!!!!☺️❤️

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Άντε μακάρι να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα για ολες μας! Εδώ κ ενα χρόνο μόνο sex κάνουμε 🤣🤣 κάτι π να ψήνεται ακόμη δεν είδαμε… Θα περιμένουμε τα νέα σου για τα αυγουλακια!! 

Σε ευχαριστώ παρά πολύ Αντωνία μου!! Τώρα έχω ένα πρήξιμο είναι φυσιολογικό; Το είχες κ εσυ; Ελπιζω να πάνε όλα καλά από εδώ κ πέρα! 😊😊 όσο για τον άντρα μου τον ρώτησα όταν ξεκινούσαμε προσπάθειες αν θα ήθελε να βρίσκεται μαζί μου στον τοκετό κ μου κάνει «εννοείται ερώτηση είναι αυτή; Να μην βλέπω τι κάνει ο γιατρος; Να ξέρω ότι κάνει σωστά τη δουλεια του» Κ του λεω φυσιοθεραπευτής είσαι όχι γυναικολόγος 😅😂😂😂🤣🤣 είναι άξιος να βλέπει τοκετούς πως γίνονται και να τα μάθει να γίνει ξεφτέρι και να διορθώνει κ τον γιατρο 😂😂 τόσο σπασικλας είναι τόσο τελειομανής! 

Κοριτσι μου να πω την αλήθεια εγώ δεν βλέπω τίποτα βέβαια έχω κ μυωπία 😂😂 ισως στη φωτό να μην δείχνει πολύ καλά! Κανε κ αύριο ισως γίνει πιο έντονη η γραμμουλα! Εύχομαι να είσαι εγκυουλα 💖💖

Καλημερούδια τελειααα είσαι με άδεια δηλαδή!! Άντε θα περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου 

Καλημερούδια αγαπημένη μου!! Έκανα αυτή με το υγρό άρα είναι η κλασική; Τεσπα οπως κ μα έχει ήταν λίγο άβολο αλλά ο πόνος ήταν λίγο στιγμιαίος! Τώρα έχω ένα πρήξιμο…Βρήκατε σπίτι;; Ωραία άντε όλα από εδώ κ πέρα να πάνε οπως επιθυμείτε 💕💕 να μεινεις εγκυος και να τα παρατήσεις όλα 👶👶👶🤰🤰

Ραφαελα μου καλημερα!!! ναι ειχα ενα μικρο πρηξιμο αλλα οχι ιδιαιτερη ενοχληση.. και πολυ λιιιιιγο καφε... αλλα δεν ειχα κατι αλλο... ειχα χαρει που δεν πονεσα τοσο οσο φοβομουν και που ολα ηταν καλα, οποτε μετα δεν εδινα πολλη σημασια!!!😂😂😂

καλα ο αντρας σου δεν παιζεται!!! χθες ποσο γελασα με τη σαλπιγγογραφια.... που κοιτουσε τους σπονδυλους!!😂😂

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Ραφαελα μου καλημερα!!! ναι ειχα ενα μικρο πρηξιμο αλλα οχι ιδιαιτερη ενοχληση.. και πολυ λιιιιιγο καφε... αλλα δεν ειχα κατι αλλο... ειχα χαρει που δεν πονεσα τοσο οσο φοβομουν και που ολα ηταν καλα, οποτε μετα δεν εδινα πολλη σημασια!!!😂😂😂

καλα ο αντρας σου δεν παιζεται!!! χθες ποσο γελασα με τη σαλπιγγογραφια.... που κοιτουσε τους σπονδυλους!!😂😂

Τέλεια άντε ελπίζω να φύγει αυτό το πρήξιμο γιατί με ενοχλεί στο παντελόνι 🤣😅😅😅 λες κ έφαγα κάτι και έμεινε εκεί 

Εσείς τώρα πως θα προχωρήσετε; Τι έγινε με τη δουλεια τ άντρα σου; Άλλαξαν λίγο οι βάρδιες; 

στις πριν 10 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Μακάριιιι... κορίτσια μεσα απο την καρδιά μού  εύχομαι ολες μαζί να συζητάμε για τις  εγκυμοσύνες μας!!! 

Αύριο θα δω πως εξελίσσονται τα αυγουλακια,  νιώθω μεγάλο   πρήξιμο στην κοιλιά μου...

Πωω πωω καο όταν μιλούσαμε για τα φάρμακα που να φανταζόμασταν ότι είσαι έγκυος,  αχχχ ειμαι το γούρι σου😛 και εσυ το δικό μου, αν τα καταφέρω 😛

Πω πω ναι. Τώρα που το σκέφτομαι. Τόσο άγχος να βρω τα φάρμακα, τόσο τρέξιμο και ήμουν έγκυος. Εύχομαι πραγματικά να είσαι η επόμενη. Θέλω πολύ να είμαι το γούρι σου. Και όπως μιλάγαμε για τα φάρμακα που θα ξεκινουσαμε μαζί τώρα σε κάνα μήνα να μιλάμε για τα συμπτώματα μας🥰🥰🥰 και βέβαια είσαι το γούρι μου. 

στις πριν 48 λεπτά, ο/η anli1978 είπε:

@babyblue94 Συγχαρητήρια!!!Με το καλό κοριτσάρα μου!!Τώρα θα κάνεις και μια χάρη στον εαυτό σου και στο μωράκι σου??Διώξε το άγχος και απόλαυσέ το γιατί πραγματικά οι στιγμές αυτές είναι μοναδικές και όταν με το καλό έχεις το μωράκι σου αγκαλιά θα το μετανοιώσεις που δεν το ευχαριστήθηκες..είναι μαζί σου και το προσέχεις...και να προσέχεις

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου. Κοριτσάκι μου. Εγώ δεν βλέπω κάτι. Ίσως είναι και η φωτογραφία. Θες να κάνεις μια ακόμα το πρωί και να μας στείλεις; Καλή επιτυχία. Εύχομαι να είσαι εγγυουλα. Πότε είχες αναμενόμενη;

Ναι θα προσπαθήσω να το χαίρομαι λίγο πιο πολύ. Βέβαια από το τρίμηνο και μετά θα το χάρτη στο έπακρο. ❣️ Έως τότε προσγειωμένη 🤗😝

στις πριν 36 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εντομεταξυ το κορίτσι μας χάθηκε;; @Mimi26

@evaioan ναι όντως είναι πολύ αχνηηη!!! Θα ξανακάνω.. Έχω αλλά 4 στο ντουλάπι!!!

@Raf123 καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!

Σήμερα είναι του Αγίου Συμεών Προστάτης των έγκυων και των μέλλουσων μαμαδων😁 την βοήθεια Του να έχουμε!!! 

στις πριν 12 ώρες, ο/η babyblue94 είπε:

Κορίτσια μου. Πήγα στον γιατρό. Πρώτος υπέρηχος. 

5w 4 d.  Είδαμε ενδομήτρια κυηση. Είδαμε σάκο και ασκό μέσα. Καθώς και εμβρυϊκά στοιχεια. ( Δεν είναι άδειος. Είχε κάποιες άσπρες σκιές μέσα. ) Μου λέει όλα φαίνονται πάρα πολύ καλά.

Είχα άπειρες απορίες. Μου τις έλυσε όλες. Μου λέει με μπλοκάκι και ερωτήσεις δεν έρχεται εύκολα κάποια γυναίκα αλλά καλά κάνεις που είσαι οργανωμένη. Για τα πάντα ρώτησα. Χαχαχααχ ( διατροφή , συμπτωματα, καθημερινότητα, σεξ, υγιεινή και περιποίηση .) Όλα χαχαχαχα 

Θα ξανά πάω σε δύο εβδομάδες από τώρα για να είμαι 7w4d και λογικά να ακούσουμε καρδούλα. Όπως επίσης και να μου γράψει διάφορες αιματολογικές να κάνω. 🥰🥰

Μου έφυγε ένα βάρος. Μου είπε ότι η ηλικία μου είναι ότι πρέπει και ξεκινάω με πάρα πολύ καλές προδιαγραφές. Πιστεύει ότι βάση ηλικίας και ιστορικού θα πάει πολύ καλά και η αυχενική μου λέει πιστεύει θα είναι καλή.

Οι επόμενες επισκέψεις θα είναι 7 μισή εβδομάδων, μετά άλλη μία στις 10 και μετά θα πάω για την αυχενική 

Στο μητέρα θα γεννήσω εκεί είναι ο γιατρός. ❣️❣️

Συγχαρητήρια ξανά!! Καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!!🙏☺️💕 Να πας σε δύο εβδομάδες πάλι να το απολαύσεις❤️❤️❤️

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Τέλεια άντε ελπίζω να φύγει αυτό το πρήξιμο γιατί με ενοχλεί στο παντελόνι 🤣😅😅😅 λες κ έφαγα κάτι και έμεινε εκεί 

Εσείς τώρα πως θα προχωρήσετε; Τι έγινε με τη δουλεια τ άντρα σου; Άλλαξαν λίγο οι βάρδιες; 

εμεις ραφαελα μου παιρνουμε τις βιταμινες μας και συνεχιζουμε.. γενικα μεχρι το σεπτεμβριο που ειναι ο γαμος δε νομιζω να κανουμε κατι για υποβοηθουμενη.. λογικα το καλοκαιρι θα κλεισω επιτροπη για τον οκτωβρη..

πηρα τηλ σε μια γυναικολογο να παρακολουθησουμε ωορρηξια αλλα ειχε ραντεβου στις 25 φλεβαρη οποτε τη χανω αυτη την ωορρηξια και εκλεισα 8 μαρτη για να δουμε την επομενη...

ο αντρας μου το μαρτιο θα κανει επαναληπτικο σπερμοδιαγραμμα και εξεταση κατατμησης..

να σας πω.. σε ολα τα κοριτσια!! εχετε ακουσει ποσο θαυματουργο ειναι το βοτανο τριβολι;; το διαβασα χθες στο φορουμ και το εψαξα λιγο.. λενε βοηθαει πολυ το σπερμα!! αν θελετε ψαξτε το!!!😉❤️❤️❤️

Εντομεταξυ ακούστε το κουλο.

Πριν λίγες μέρες ήρθε μια φίλη μου στο σπίτι. Την είχα γνωρίσει πριν δύο χρόνια που είχα πάει και ανέβηκα τον Όλυμπο. Και είχαμε γνωριστεί προς την άνοδο της κορυφής. 

Μπήκε σπίτι μας, το είδε πρώτη φορά και έλεγε ααααχ τι όμορφο σπίτι είναι αυτό. Το τέλεια ενέργεια βγάζει. Εύχομαι να γεμίσει παιδιά που είναι η χαρά της ζωής. Μόνο παιδικές φωνουλες να ακούγονται εδώ. 

Ο άντρας μου να λέει από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Και να με κοιτάει και να γελάει. 

Και λίγο πριν φύγει. Βγάζει από την τσάντα της τον προστάτη της Σύμης. Τον Πανορμίτη. Μου τον δίνει μαζί με λίγο λαδακι σε βαμβάκι. Και να μου λέει αυτό να το έχεις μαζί σου. Ο Άγιος δίνει παιδιά. Και να λέω τι γίνεται βαλτη είναι; Χαχαχααχαα

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

εμεις ραφαελα μου παιρνουμε τις βιταμινες μας και συνεχιζουμε.. γενικα μεχρι το σεπτεμβριο που ειναι ο γαμος δε νομιζω να κανουμε κατι για υποβοηθουμενη.. λογικα το καλοκαιρι θα κλεισω επιτροπη για τον οκτωβρη..

πηρα τηλ σε μια γυναικολογο να παρακολουθησουμε ωορρηξια αλλα ειχε ραντεβου στις 25 φλεβαρη οποτε τη χανω αυτη την ωορρηξια και εκλεισα 8 μαρτη για να δουμε την επομενη...

ο αντρας μου το μαρτιο θα κανει επαναληπτικο σπερμοδιαγραμμα και εξεταση κατατμησης..

να σας πω.. σε ολα τα κοριτσια!! εχετε ακουσει ποσο θαυματουργο ειναι το βοτανο τριβολι;; το διαβασα χθες στο φορουμ και το εψαξα λιγο.. λενε βοηθαει πολυ το σπερμα!! αν θελετε ψαξτε το!!!😉❤️❤️❤️

Άντε ωραία τα έβαλες σε μια σειρά!! 

Για το τριβολι να σου πω, βοηθά παρά πολύ τον άντρα. Αν το συνδυάσετε με maca ή βασιλικό πολτό ή γύρη ή και όλα θα τον κανεις Τούρμπο!! Τα ξέρω γιατί εργάζομαι στο τμήμα των συμπληρωμάτων…και μαρεσει κ τα ψάχνω παρά πολύ! Εγώ maca την αρχισα τώρα ξανά την έπαιρνα κ πιο παλιά κ ενιωθα καλά είχα κ πιο πολύ όρεξη για σεξ! 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Πριν λίγες μέρες ήρθε μια φίλη μου στο σπίτι. Την είχα γνωρίσει πριν δύο χρόνια που είχα πάει και ανέβηκα τον Όλυμπο. Και είχαμε γνωριστεί προς την άνοδο της κορυφής. 

Μπήκε σπίτι μας, το είδε πρώτη φορά και έλεγε ααααχ τι όμορφο σπίτι είναι αυτό. Το τέλεια ενέργεια βγάζει. Εύχομαι να γεμίσει παιδιά που είναι η χαρά της ζωής. Μόνο παιδικές φωνουλες να ακούγονται εδώ. 

Ο άντρας μου να λέει από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Και να με κοιτάει και να γελάει. 

Και λίγο πριν φύγει. Βγάζει από την τσάντα της τον προστάτη της Σύμης. Τον Πανορμίτη. Μου τον δίνει μαζί με λίγο λαδακι σε βαμβάκι. Και να μου λέει αυτό να το έχεις μαζί σου. Ο Άγιος δίνει παιδιά. Και να λέω τι γίνεται βαλτη είναι; Χαχαχααχαα

Πωπω ανατρίχιασα να το βαζεις στην κοιλιτσα σου το λαδακι 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Πωπω ανατρίχιασα να το βαζεις στην κοιλιτσα σου το λαδακι 

Ναι έβαλα ήδη μια φορά. Την Δευτέρα που είχα αγχος με την χοριακη και περίμενα τα αποτελέσματα 🥰🥰

στις πριν 1 ώρα, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημεραααα💗

Ναι ευτυχως μέχρι τώρα την γλιτώσαμε.. θα δείξει παρακάτω 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

καλημερα κοριτσι μουυυ!!! εγω κατι βλεπωωω.. αχνο μεν αλλα ΒΛΕΠΩ ΑΧΝΗ ΓΡΑΜΜΟΥΛΑ!!!!!!! δεν ειναι ιδεα σου...

καλημερα ναντια μου!!!! απολαυσε το!! μακαρι να μπορουσα να κατσω κι εγω σπιτι.. εχει απιστευτο κρυο και αερα εξω... λυσσομαναει.... δεν ηθελα καν να σηκωθω απο την κουβερτουλα μου... ευτυχως την αλληε βδομαδα τηλεργασια! θα λιωσω σπιτι...

α εσυ ησουν μουσιτσα;;;; δεν το θυμομουν... ηταν πολλα τα μηνυματα και δεν το ειχα συγκρατησει.. παντως κι εμενα απο εχθες (μετα το μπανιο που εκανα) σχεδον σταματησε.. οποτε σαν να κρατησε 2,5 ημερες.. θα δω σημερα πως θα παει... καλη σου ημερα!!!!❤️😍

Καλα άρχισα δουλειές.. μην κάτσω να χαλαρωσω .. εχω και τον μεγάλο να κάνει ον λαιν και επειδή είμαι σπίτι με παίρνει τηλ από τον πάνω όροφο που είναι το δωμάτιο του και μου δίνει παραγγελίες για να μην φύγει από το μάθημα.. το μωρο μου το διαβαστερο (τρομάρα του) ... σε μισή ώρα θα φύγω για τον γιατρό αρα πάει η δήθεν χαλαρωση 

στις πριν 32 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Καθόλου κουτί..  άκουσα πολλές τέτοιες ιστορίες.. ο Άγιος είναι ο προστάτης σας.. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Raf123 είπε:

Ναι είμαι με άδεια..  θα πάω κατά τις 12 αλλά έχει καθυστέρηση.. με πήραν τηλ 

@Hopemumtobe εύχομαι το νέο σας σπιτάκι να γεμίσει παιδακια

στις πριν 40 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Πω πω τρομερη ιστορια... και υστερα λενε να μην πιστευεις... κοριτσι μου να σας φυλαει ο αγιος εσενα και το μπεμπακι!!! να εχετε την ευλογια του!!!

κι εγω πιστευω πολυ σε αυτο τον αγιο.. εχω και στον καθρεφτη του αμαξιου μια εικονιτσα του! 

ευχομαι να μας φερει συντομα γερα μωρακια!!! σε ολες μας!!!🙏🙏❤️

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Πω πω τρομερη ιστορια... και υστερα λενε να μην πιστευεις... κοριτσι μου να σας φυλαει ο αγιος εσενα και το μπεμπακι!!! να εχετε την ευλογια του!!!

κι εγω πιστευω πολυ σε αυτο τον αγιο.. εχω και στον καθρεφτη του αμαξιου μια εικονιτσα του! 

ευχομαι να μας φερει συντομα γερα μωρακια!!! σε ολες μας!!!🙏🙏❤️

Εντάξει εγώ δεν θα το κρύψω ότι γενικά δεν πιστεύω. Βασικά το έχω αφήσει τελειως ανοιχτό στο μυαλό μου 

Ωστοσο στην Κολωνία στην μεγάλη εκκλησία στην γωνία με τα τάματα άναψα ένα κεράκι και είπα μέσα μου μακάρι να μείνω σύντομα έγγυος. 

Και τώρα αυτό με τον Πανορμίτη. 

Οπότε πιστεύω δεν πιστεύω .οφείλω να πάω κάποια στιγμή το νινι και στην Κολωνία και στην Σύμη. Γιά να είμαι και εγώ καθαρή μέσα μου. 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Εντάξει εγώ δεν θα το κρύψω ότι γενικά δεν πιστεύω. Βασικά το έχω αφήσει τελειως ανοιχτό στο μυαλό μου 

Ωστοσο στην Κολωνία στην μεγάλη εκκλησία στην γωνία με τα τάματα άναψα ένα κεράκι και είπα μέσα μου μακάρι να μείνω σύντομα έγγυος. 

Και τώρα αυτό με τον Πανορμίτη. 

Οπότε πιστεύω δεν πιστεύω .οφείλω να πάω κάποια στιγμή το νινι και στην Κολωνία και στην Σύμη. Γιά να είμαι και εγώ καθαρή μέσα μου. 

Εγώ πιστεύω πολύ γιατί στην οικογένεια μου έγιναν 2 θαύματα! Το ένα με την θεία μου που κατάφερε να φέρει στον κόσμο τον μονάκριβο της που κ αυτή σιγά σιγά έχασε την πίστη της, κ το άλλο θαύμα είμαι εγώ ναι ναι μην γελάτε είμαι παιδί θαύμα κυριολεκτικά!! Μετά από ενα δύσκολο τοκετό στον αδερφό μου π την σακάτεψε ο γιατρος μετά μια αποβολή σε προχωρημένη κύηση 7 μηνών ήταν η μαμα μου της έλεγαν πολύ δύσκολο να ξανά μεινεις εγκυος! Ομως ο Άγιος Ραφαηλ είχε αλλά σχέδια… νομίζω είναι μια δύναμη την οποία αργά η γρήγορα όλοι μας θα την χρειαστούμε όλοι μας θα έχουμε την βοήθεια της 

Πήρα τηλ να κλείσω ραντεβού με τον γιατρο και μου λέει η κοπέλα έχει διαθέσιμο μετά τις 22/2 κ της λεω οκ μ λέει τι θα κανεις τεστ παπ της λεω όχι μου είπε να κάνω εξετάσεις αίματος κ σαλπιγγογραφια κ να κλείσω ραντεβού να με ξανά δει, κ μου λέει οκ τότε να μιλήσω μαζί του για να μου πει ποτέ να σε δει! Όποτε αναμένω τηλέφωνο.,,

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Εγώ πιστεύω πολύ γιατί στην οικογένεια μου έγιναν 2 θαύματα! Το ένα με την θεία μου που κατάφερε να φέρει στον κόσμο τον μονάκριβο της που κ αυτή σιγά σιγά έχασε την πίστη της, κ το άλλο θαύμα είμαι εγώ ναι ναι μην γελάτε είμαι παιδί θαύμα κυριολεκτικά!! Μετά από ενα δύσκολο τοκετό στον αδερφό μου π την σακάτεψε ο γιατρος μετά μια αποβολή σε προχωρημένη κύηση 7 μηνών ήταν η μαμα μου της έλεγαν πολύ δύσκολο να ξανά μεινεις εγκυος! Ομως ο Άγιος Ραφαηλ είχε αλλά σχέδια… νομίζω είναι μια δύναμη την οποία αργά η γρήγορα όλοι μας θα την χρειαστούμε όλοι μας θα έχουμε την βοήθεια της 

Εμενα η μαμά μου όταν ήταν έγκυος σε μένα σε προχωρημένο μήνα έπεσε άσχημα στο δρόμο και ενώ ήμουν δραστήριο σαν έμβρυο σταμάτησε να με καταλαβαίνει και είχε αιμοραγια πήγε σπίτι και τη σταύρωσε η συγχωρεμενη η γιαγιά μου με το λαδακι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου!!πήρε η μαμά μου τηλ το γιατρό της όλο αγωνία ότι έχει αιμοραγια και δεν με νιώθει της λέει ο γιατρός δεν ακούγονται καλά τα πράγματα έλα από εδώ αν χρειαστεί να σε καθαρίσω γιατί μάλλον πάει το παιδί!!και πάει στο γιατρό και ακούει ο γιατρός την καρδιά μου και μένει άναυδος!!Από τότε τον έχω προστάτη τον άγιο Ιωάννη το Ρώσο!!πριν μερικά χρόνια είχα πάει και στην Εύβοια και μου έδωσε δύναμη παρότι ήμουν σε μια άσχημη ψυχολογία!!Και πριν κάνα 2μηνες ο άνδρας μου βρήκε στο δρόμο μια εικονιτσα του και πάθαμε σόκ!!έχω ελπίδα ότι θα μας φέρει αυτό που ποθούμε και θα έχουμε κουράγιο να το παλεύουμε!!!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η ntinaki83 είπε:

Εμενα η μαμά μου όταν ήταν έγκυος σε μένα σε προχωρημένο μήνα έπεσε άσχημα στο δρόμο και ενώ ήμουν δραστήριο σαν έμβρυο σταμάτησε να με καταλαβαίνει και είχε αιμοραγια πήγε σπίτι και τη σταύρωσε η συγχωρεμενη η γιαγιά μου με το λαδακι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου!!πήρε η μαμά μου τηλ το γιατρό της όλο αγωνία ότι έχει αιμοραγια και δεν με νιώθει της λέει ο γιατρός δεν ακούγονται καλά τα πράγματα έλα από εδώ αν χρειαστεί να σε καθαρίσω γιατί μάλλον πάει το παιδί!!και πάει στο γιατρό και ακούει ο γιατρός την καρδιά μου και μένει άναυδος!!Από τότε τον έχω προστάτη τον άγιο Ιωάννη το Ρώσο!!πριν μερικά χρόνια είχα πάει και στην Εύβοια και μου έδωσε δύναμη παρότι ήμουν σε μια άσχημη ψυχολογία!!Και πριν κάνα 2μηνες ο άνδρας μου βρήκε στο δρόμο μια εικονιτσα του και πάθαμε σόκ!!έχω ελπίδα ότι θα μας φέρει αυτό που ποθούμε και θα έχουμε κουράγιο να το παλεύουμε!!!

Πωπω ανατρίχιασα!! Είναι ο προστάτης σου 🙏🙏 είμαι σίγουρη ότι θα σας στείλει αυτό που θέλετε τόσο πολύ!!! 

Και εγώ τον νιώθω ότι με έχει κοντά του αλήθεια όταν νιώθω ότι κινδυνεύω από κάτι οπως τότε με το αυτοκίνητο π παραλίγο να τρακάρω, όταν ήμουν Αγγλία όλα μου έρχονταν βολικά! Εμένα η μαμα μου είχανε πάει με οικογενειακούς φιλους 2ημερο, κ για κάποιο λόγο δεν ένιωθε καλά η μαμα μου να πάει στην εκδρομή και έμεινε στο ξενοδοχείο, το βράδυ είδε όνειρο μια εκκλησία σε ένα ύψωμα γύρω γύρω θάλασσα κ έναν κύριο να σκαλίζει, μετά από λίγο καιρό έμαθε ότι ήταν εγκυος, ανά διαστήματα ερχόταν στον ύπνο της αυτή η εκκλησία κ αυτος ο κύριος! Λίγο πριν με γεννήσει είδε ξανά την εκκλησία (έμαθε τοτε ποίου Αγίου ήταν) και έναν κύριο ψηλό λεπτό με μαύρα ρούχα και να της λέει «μην ξεχάσεις τι μου έταξες» κ τοτε είπε το παιδί θα γεννηθεί και θα έχει το όνομα Ραφαηλ ή Ραφαελα (δεν ήθελε να ξέρει το φύλο) και γεννήθηκα Μεγάλη Τετάρτη 22/04 και έχω την γιορτή μου Τρίτη του Πάσχα. Είναι πολύ κοντά τα γενέθλια μου μ την γιορτή! Α και ξέχασα να πω ότι ο γιατρος της έδινε ημερομηνία τοκετού Τρίτη του Πάσχα δλδ στην γιορτή του!!!! 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Πωπω ανατρίχιασα!! Είναι ο προστάτης σου 🙏🙏 είμαι σίγουρη ότι θα σας στείλει αυτό που θέλετε τόσο πολύ!!! 

Και εγώ τον νιώθω ότι με έχει κοντά του αλήθεια όταν νιώθω ότι κινδυνεύω από κάτι οπως τότε με το αυτοκίνητο π παραλίγο να τρακάρω, όταν ήμουν Αγγλία όλα μου έρχονταν βολικά! Εμένα η μαμα μου είχανε πάει με οικογενειακούς φιλους 2ημερο, κ για κάποιο λόγο δεν ένιωθε καλά η μαμα μου να πάει στην εκδρομή και έμεινε στο ξενοδοχείο, το βράδυ είδε όνειρο μια εκκλησία σε ένα ύψωμα γύρω γύρω θάλασσα κ έναν κύριο να σκαλίζει, μετά από λίγο καιρό έμαθε ότι ήταν εγκυος, ανά διαστήματα ερχόταν στον ύπνο της αυτή η εκκλησία κ αυτος ο κύριος! Λίγο πριν με γεννήσει είδε ξανά την εκκλησία (έμαθε τοτε ποίου Αγίου ήταν) και έναν κύριο ψηλό λεπτό με μαύρα ρούχα και να της λέει «μην ξεχάσεις τι μου έταξες» κ τοτε είπε το παιδί θα γεννηθεί και θα έχει το όνομα Ραφαηλ ή Ραφαελα (δεν ήθελε να ξέρει το φύλο) και γεννήθηκα Μεγάλη Τετάρτη 22/04 και έχω την γιορτή μου Τρίτη του Πάσχα. Είναι πολύ κοντά τα γενέθλια μου μ την γιορτή! Α και ξέχασα να πω ότι ο γιατρος της έδινε ημερομηνία τοκετού Τρίτη του Πάσχα δλδ στην γιορτή του!!!! 

ρε κοριτσια τι τρομερες ιστοριες ειναι αυτες.... εχω ανατριχιασει ολοκληρες.. κι εγω εχω τετοιες ιστοριες και με αρρωστους ανθρωπους..

ενας συγχωριανος, ποτης και καθολου της εκκλησιας.. εβριζε τα θεια πολυ συχνα δυστυχως.... μεχρι που αρρωστησε ασχημα με καρκινο και ειδε στον υπνο του ενα μοναχο απο το αγιον ορος και του ειπε οτι θα γινει καλα... οντως ρε κοριτσια ο ανθρωπος το ξεπερασε ευτυχως και πηγε στο αγιον ορος σαν ταμα για το αθυμα που εγινε. εκει βρηκε τον μοναχο που ειδε στο ονειρο (προφανως και δεν γνωριζε αν οντως υπαρχει) ο οποιος μοναχος τον ειδε στο μοναστηρι και τον φωναξε με το μικρο του ονομα ενω δεν ειχαν ειδοθει ποτε ξανα... λες και ο μανχος τον ηξερε.. ειναι συγκλονιστικο....

εγω πιστευω πολυ αλλα καταλαβαινω οτι ο καθενας εχει δικαιωμα ειτε να πιστευει ειτε οχι... οσα πραγματα εχω ζητησει (περασε η μαμα μου καρκινο σε πολυ προχωρημενο σταδιο οταν ημουν 17-18 ετων) μου τα εχει εκπληρωσει.. τα σδκεφτομαι και βουρκωνω. δεν ξερω αν ειναι θεος ή η πιστη μας δινει αυτη τη δυναμη μεσα μας. αλλα σιγουρα θαυματα γινονται....

ωρες ωρες χανω την πιστη μου ειδικα τωρα που εφτασε 1 χρονος προσπαθειας με φυσιολογικες εξετασεις και τιποτα ακομα...😢😢 ευχομαι να γινει το θαυμα και για εμας και για ολες σας κοριτσια μου!!!❤️

Κοριτσιαααα επέστρεψα.. ειμαι ενθουσιασμενη.. είδε ξανά τις εξετάσεις μου και μου ειπε ότι είμαι σαν 25 χρόνων.. είναι όλα τέλεια.. σίγουρα φέτος θα μείνω έγκυος.. μου έδωσε κάτι βιταμίνες και για τους δυο και να κάνουμε ένα σπερματοδιαγραμμα αν και μου είπε πιθανόν να μην έχει κανένα θέμα αλλά αφού αγχωθηκε ας κάνουμε ένα 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Κοριτσιαααα επέστρεψα.. ειμαι ενθουσιασμενη.. είδε ξανά τις εξετάσεις μου και μου ειπε ότι είμαι σαν 25 χρόνων.. είναι όλα τέλεια.. σίγουρα φέτος θα μείνω έγκυος.. μου έδωσε κάτι βιταμίνες και για τους δυο και να κάνουμε ένα σπερματοδιαγραμμα αν και μου είπε πιθανόν να μην έχει κανένα θέμα αλλά αφού αγχωθηκε ας κάνουμε ένα 

Χαίρομαι πολύ που πήγαν όλα καλά. Εύχομαι να τα καταφέρεις αυτό το έτος και να μεγαλώσει τόσο γλυκά η οικογένεια σου. 

Δεν θέλω να φανώ αυστηρή. Αλλά οι γιατροί που λένε τέτοια πραγματικά μου φαίνονται πολύ φαφλαταδες. Εχω και μια ξαδέρφη που είναι 45 και μου λέει συνέχεια ότι ο γιατρός της λέει ότι είναι σαν 20άρα και ότι τα ωάρια της είναι φαν κοριτσιού. Ας χαλαρώσουμε. 

Δεν είναι τυχαίο που η επιστήμη λέει ότι μια γυναίκα δεν είναι ίδια από τα 25 ( αρχίζει να είναι διαφορετική η ποιότητα των ωαρίων της) και η δεύτερη φάση είναι στα 35. Έτσι είναι η φύση μας και θα πρέπει να το δεχτούμε. Εγώ μετά από πολύ διάβασμα και ενημέρωση το εχώ δεχτεί ότι ενώ είμαι 27 σίγουρα δεν είμαι όπως ήμουν στα 20. Και όταν περασω τα 35 δεν θα είμαι όπως τώρα 

Δεν λέει κανείς ότι αν περάσεις τα 35 δεν μπορείς να κάνεις παιδιά. Ούτε ότι είσαι για πέταμα. Αλλά θεωρώ ότι είναι χαιδεμα αυτιών αυτό που κάνουν κάποιοι γιατροί. Στην ουσία θέλει να σου πει ότι είναι πολύ καλός ο οργανισμός σου για την ηλικία σου. Αυτό ναι δεκτό. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...