Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΕΠTEMΡΙΟΥ 2022 <3

Recommended Posts

στις πριν 19 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Εμένα μου λένε ότι έχει αλλάξει λίγο το πρόσωπο μου. Ότι εχώ γλυκάνει. Και πολλές μου λένε καλέ εσύ έχει γλυκάνει πολύ κορίτσι έχεις. 

Εγώ από διαφορες βλέπω ότι το πρόσωπο μου είναι έτσι καθαρό. Και τα μαλλιά μου είναι ωραία. Δεν λαδωνουν με τίποτα. 

Εμένα κοριτσάκι μου έχουν πει μάλλον..άλλη θα είναι με το αγοράκι 🤣 και στην αυχενική μου το είπανε και χθες ο γιατρός λέει δεν βλέπω βάλανο μαλλον κορίτσι είναι αλλά θα το ξανά δούμε. Εγώ είχα χάσει με τους εμετούς 2.5-3 κιλά.ακομα δεν τα έχω πάρει. Δεν έφτασα στα αρχικά μου δηλαδή που ήμουν πριν την εγγυμοσυνη. Εντάξει δεν βιάζομαι. Δεν θέλω να πάρω και πολλά. Προσέχω. Εμένα έχει πετάξει λίγο η κοιλιτσα. Δεν είναι όπως ήταν επίπεδη. Έχει σκλυρήνει και λίγο φαίνεται δηλαδή ότι δεν είναι λίπος. Και στα ρούχα φαίνεται ...πετάει. 😝 Νομίζω τις επομενες τρεις εβδομάδες θα έχει πολύ αλλαγή. 

Καλά ειπα δηλαδη η πιο πολλές Στην ομαδούλα κοριτσάκια μάλλον έχουμε 💕😂

Άσε σε καταλαβαίνω φάγαμε μεγάλη ταλαιπωρία με τους εμετούς εγώ τα εβαλα τα κιλά αυτά που έχασα από τους εμετούς + αυτά τα 2 που πήρα τώρα.. και εγώ προσέχω κάνω διατροφη ζορίζομαι αρκετά που δεν τρώω όσο και ότι θέλω αλλά κάνω υπομονή γιατί έχω πρόβλημα με την μέση μου και με το ζαχαρο και δεν πρέπει να βάλω πολλά κιλά..

εμένα οι εμετοί σταμάτησαν 16 εβδομάδων τώρα μόνο στο ταξίδι κάνω επειδή ζαλίζομαι όταν πάω γιατρό έχουμε πολλές στροφές εδώ.. 

εμενα τα παντελόνια μου δεν μου κάνουν μόνο τα εγκυμοσύνης φοράω πλέον και εμένα σκληρή είναι η κοιλιά

σίγουρα θα σου φανεί σε λίγο καιρό πιο πολύ η κοιλιτσα σου.. εγώ είχα διαβάσει δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει εμείς που είχαμε πολλούς εμετούς στην εγκυμοσύνη η κοιλιά μας αργεί λίγο πιο πολύ να δείξει 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 4.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Τώρα για το ποσο μηνών είμαι δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα εγώ πάλι νομίζω είναι 4 μηνών και 1 εβδομάδα  (που τα έχω κλείσει ) και περπατάω για 5 μηνών δηλαδή 28 Απριλίου θα είμαι 5 μηνών.. 

β επιπέδου θα πάω 19 του μήνα.. ναι έτσι ξέρω και εγώ αν είναι οκ και η β επιπέδου πιστεύω μετά μπαίνουμε την τελική ευθεία… οι πιθανότητες να στραβώσει κάτι ειναι πολύ λιγες.. 

Μπα εμένα ακόμα τουλάχιστον δεν μου φαίνεται στο πρόσωπο δεν μου έχουν πει κάτι οι δικοί μου.. κιλά έχετε πάρει ; Εγώ χωρίς αυτά που έχασα την περίοδο που έκανα εμετό γιατί τότε έπεσα 2 με 2,5 κιλά κάτω… έχω πάρει 2 κιλά περίπου λένε στον 6 μήνα μπαίνουν τα πολλά 

Αχ δεν ξέρω για τους μήνες...εγώ λέω ότι μπήκα στον πέμπτο..τον διανύω δλδ χαχχα..δε ξέρω όμως !!

στις πριν 26 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Εμένα μου λένε ότι έχει αλλάξει λίγο το πρόσωπο μου. Ότι εχώ γλυκάνει. Και πολλές μου λένε καλέ εσύ έχει γλυκάνει πολύ κορίτσι έχεις. 

Εγώ από διαφορες βλέπω ότι το πρόσωπο μου είναι έτσι καθαρό. Και τα μαλλιά μου είναι ωραία. Δεν λαδωνουν με τίποτα. 

Εμένα κοριτσάκι μου έχουν πει μάλλον..άλλη θα είναι με το αγοράκι 🤣 και στην αυχενική μου το είπανε και χθες ο γιατρός λέει δεν βλέπω βάλανο μαλλον κορίτσι είναι αλλά θα το ξανά δούμε. Εγώ είχα χάσει με τους εμετούς 2.5-3 κιλά.ακομα δεν τα έχω πάρει. Δεν έφτασα στα αρχικά μου δηλαδή που ήμουν πριν την εγγυμοσυνη. Εντάξει δεν βιάζομαι. Δεν θέλω να πάρω και πολλά. Προσέχω. Εμένα έχει πετάξει λίγο η κοιλιτσα. Δεν είναι όπως ήταν επίπεδη. Έχει σκλυρήνει και λίγο φαίνεται δηλαδή ότι δεν είναι λίπος. Και στα ρούχα φαίνεται ...πετάει. 😝 Νομίζω τις επομενες τρεις εβδομάδες θα έχει πολύ αλλαγή. 

Κ αυτό είναι το μόνο καλό των Ενετών και όλου αυτού που περάσατε...εγώ κορίτσια είμαι +3 κιλά πλέον...δεν προσέχω πάρα πολύ όμως..είμαι και γλυκατζου και καταλαβαίνετε..προσπαθώ να μην το παρακανω βέβαια..

Το θυμομουν για εσένα ότι έχεις κοριτσάκι μάλλον ...το διάβασα και πριν αλλά μπερδεύω το δικό σου όνομα με ενα άλλο που έχει πάλι το blue..έλεος είμαι χαχα.

Εγώ κορίτσια δεν νιώθω την κοιλιά μου σκληρή..να ανησυχήσω ;;η να είναι επειδή είχα και λίγο λίπος πριν...

Καλά ναι αυτό με τα μαλλιά.ποσο δίκιο έχεις .φαίνονται πολύ πλούσια και λαμπερά !!

στις πριν 29 λεπτά, ο/η irini5 είπε:

Αχ δεν ξέρω για τους μήνες...εγώ λέω ότι μπήκα στον πέμπτο..τον διανύω δλδ χαχχα..δε ξέρω όμως !!

Κ αυτό είναι το μόνο καλό των Ενετών και όλου αυτού που περάσατε...εγώ κορίτσια είμαι +3 κιλά πλέον...δεν προσέχω πάρα πολύ όμως..είμαι και γλυκατζου και καταλαβαίνετε..προσπαθώ να μην το παρακανω βέβαια..

Το θυμομουν για εσένα ότι έχεις κοριτσάκι μάλλον ...το διάβασα και πριν αλλά μπερδεύω το δικό σου όνομα με ενα άλλο που έχει πάλι το blue..έλεος είμαι χαχα.

Εγώ κορίτσια δεν νιώθω την κοιλιά μου σκληρή..να ανησυχήσω ;;η να είναι επειδή είχα και λίγο λίπος πριν...

Καλά ναι αυτό με τα μαλλιά.ποσο δίκιο έχεις .φαίνονται πολύ πλούσια και λαμπερά !!

Γιατί  να ανησυχείς μωρέ;  δεν σημαίνει επειδή το έχουμε εμείς πρέπει να είναι σε όλες έτσι 😊 

αχ ποσο σε ζηλεύω που τρως γλυκά δεν μπορείς να φανταστείς… τα βλέπω στον ύπνο μου τα γλυκά 😂 ότι κάθομαι και τρώω τούρτες ολόκληρες 

να ρωτήσω κάτι που είπατε μαλλιά χρησιμοποιείται προϊόντα πχ λακ αφρό και τέτοια ;

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Γιατί  να ανησυχείς μωρέ;  δεν σημαίνει επειδή το έχουμε εμείς πρέπει να είναι σε όλες έτσι 😊 

αχ ποσο σε ζηλεύω που τρως γλυκά δεν μπορείς να φανταστείς… τα βλέπω στον ύπνο μου τα γλυκά 😂 ότι κάθομαι και τρώω τούρτες ολόκληρες 

να ρωτήσω κάτι που είπατε μαλλιά χρησιμοποιείται προϊόντα πχ λακ αφρό και τέτοια ;

Εγώ στα μαλλιά δεν χρησιμοποιώ τίποτα το σαμπουάν μου και μαλακτική και τέλος.... Τώρα άμα τύχει κάπου να πάω ακόμα δεν έχει τύχει μπορεί να βάλω λίγη λακ

στις πριν 1 λεπτό, ο/η babyblue94 είπε:

Εγώ στα μαλλιά δεν χρησιμοποιώ τίποτα το σαμπουάν μου και μαλακτική και τέλος.... Τώρα άμα τύχει κάπου να πάω ακόμα δεν έχει τύχει μπορεί να βάλω λίγη λακ

Και εγώ αναγκάστηκα με την εγκυμοσύνη τα έκοψα βέβαια δεν στρώνουν τόσο καλά τα μαλλιά μου αλλά δεν πειράζει δεν πάω και πουθενά 

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ε εσύ όμως προσεχεις και δεν έχεις πάρει κιλακια.δες τα θετικά !!!

Εγώ χρησιμοποιώ λαδακια κρεμουλες και ένα κατά της θερμότητας..και λακ τα σαββατοκύριακα που βγαίνω...δεν κάνει ;;;;

στις πριν 13 λεπτά, ο/η irini5 είπε:

Ε εσύ όμως προσεχεις και δεν έχεις πάρει κιλακια.δες τα θετικά !!!

Εγώ χρησιμοποιώ λαδακια κρεμουλες και ένα κατά της θερμότητας..και λακ τα σαββατοκύριακα που βγαίνω...δεν κάνει ;;;;

Ακόμα όχι δεν έχω πάρει κιλά μετά δεν ξέρω πως θα πάει γιατί πιο μετά εκεί στον έκτο και μετά  λένε ξεκινάει η πείνα  😂  

Δεν ξέρω αν κάνει για αυτό ρωτάω και εγώ μήπως ρωτήσατε τον γιατρό σας γιατί εγώ δεν έχω ρωτήσει καθόλου αν μπορω να χρησιμοποιώ προϊόντα τέτοια λαδακι βάζω αλλά μόνο στις ακρες και αυτό γιατί δεν μπορω να ξεμπέρδεψω τα μαλλιά μου έχω λεπτή τρίχα και γίνονται κόμποι 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ακόμα όχι δεν έχω πάρει κιλά μετά δεν ξέρω πως θα πάει γιατί πιο μετά εκεί στον έκτο και μετά  λένε ξεκινάει η πείνα  😂  

Δεν ξέρω αν κάνει για αυτό ρωτάω και εγώ μήπως ρωτήσατε τον γιατρό σας γιατί εγώ δεν έχω ρωτήσει καθόλου αν μπορω να χρησιμοποιώ προϊόντα τέτοια λαδακι βάζω αλλά μόνο στις ακρες και αυτό γιατί δεν μπορω να ξεμπέρδεψω τα μαλλιά μου έχω λεπτή τρίχα και γίνονται κόμποι 

Εμένα χθες μου είπε ότι αν θέλω μπορώ να φτιαξω νύχια. ( Βέβαια δεν θα τα κάνω ) και ότι αν θέλω μπορώ να βάψω τα μαλλιά μου με φυτική βαφή. Και σκέφτομαι μήπως τα βάψω. 

Εμένα μου είπε οκ για φυτικη βαφη κ νύχια. Έχω ήδη βάψει μαλλιά.τα υπόλοιπα προϊόντα μου είπε να τα χρησιμοποιώ κανονικά δεν υπάρχει πρόβλημα απλά πρέπει να προσέχεις αυτά που μυρίζουν πολύ έντονα να μην τα εισπνέεις .βέβαια αυτά είπε ο δικος μου ο καθένας είναι διαφορετικός

στις πριν 1 ώρα, ο/η babyblue94 είπε:

Εμένα χθες μου είπε ότι αν θέλω μπορώ να φτιαξω νύχια. ( Βέβαια δεν θα τα κάνω ) και ότι αν θέλω μπορώ να βάψω τα μαλλιά μου με φυτική βαφή. Και σκέφτομαι μήπως τα βάψω. 

Τα νύχια δεν με πολύ νοιάζει να τα φτιάξω αλλά για τα μαλλιά καποια στιγμή θα θέλω να τα βαψω και εγώ 

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Τα νύχια δεν με πολύ νοιάζει να τα φτιάξω αλλά για τα μαλλιά καποια στιγμή θα θέλω να τα βαψω και εγώ 

εγώ ούτε νύχια ούτε μαλλιά βάφω 9τουλάχιστον συχνἀ) οπότε δε το έχω ρωτήσει...δηλαδή ούτε κολώνιες επιτρέπεται ;; θα ρωτήσω για τα προιοντα μαλλιών... εμένα προσωπικά δε μου έχει  πει κάτι...το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει από τώρα να βάζουμε αντηλιακό!

στις πριν 4 λεπτά, ο/η irini5 είπε:

εγώ ούτε νύχια ούτε μαλλιά βάφω 9τουλάχιστον συχνἀ) οπότε δε το έχω ρωτήσει...δηλαδή ούτε κολώνιες επιτρέπεται ;; θα ρωτήσω για τα προιοντα μαλλιών... εμένα προσωπικά δε μου έχει  πει κάτι...το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει από τώρα να βάζουμε αντηλιακό!

Κάποια ελαφριά ίσως Κολώνια. Γενικά μωρά δεν επιτρέπονται έντονες οσμές χημικές. Είτε είναι απορρυπαντικό φάρμακο, άρωμα κτλ

στις πριν 2 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Κάποια ελαφριά ίσως Κολώνια. Γενικά μωρά δεν επιτρέπονται έντονες οσμές χημικές. Είτε είναι απορρυπαντικό φάρμακο, άρωμα κτλ

αχ κορίτσια καλά που κάναμε αυτή την κουβέντα να τα προσέχω...γιατί δε το ήξερα.πάλι καλά δλδ που η κολώνια που βάζω καμιά φορά είναι πολύ ελαφριά!

στις πριν 11 λεπτά, ο/η irini5 είπε:

Και εγώ δεν τα έχω ρωτήσει αυτά γιατί εκείνη την ώρα με το άγχος που έχω κάνω άλλες ερωτήσεις και αυτά τα ξεχνάω…  

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Και εγώ δεν τα έχω ρωτήσει αυτά γιατί εκείνη την ώρα με το άγχος που έχω κάνω άλλες ερωτήσεις και αυτά τα ξεχνάω…  

ακριβώς..ειδικά τώρα που τα ραντεβού μας είναι ανά μήνα..και βλέπουμε τα νινάκια λιγότερα συχνα! αχ μακάρι να έχει μεγαλώσει κ το δικό μου όσο πρέπει...έχω ένα άγχος λόγω κ της ιδιομορφίας που έχω!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η irini5 είπε:

ακριβώς..ειδικά τώρα που τα ραντεβού μας είναι ανά μήνα..και βλέπουμε τα νινάκια λιγότερα συχνα! αχ μακάρι να έχει μεγαλώσει κ το δικό μου όσο πρέπει...έχω ένα άγχος λόγω κ της ιδιομορφίας που έχω!!

Όλα καλά θα είναι κορίτσι μου 💕☺️ 
Μην το σκέφτεσαι…          
ποτε έχεις ραντεβού ;

στις πριν 50 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Όλα καλά θα είναι κορίτσι μου 💕☺️ 
Μην το σκέφτεσαι…          
ποτε έχεις ραντεβού ;

Μακάρι !σ ευχαριστω❤️..Την Πέμπτη κι περιμένω πως κ πως !!🙂

στις πριν 1 ώρα, ο/η irini5 είπε:

Μακάρι !σ ευχαριστω❤️..Την Πέμπτη κι περιμένω πως κ πως !!🙂

Άντε ωραία με το καλό να πας να δεις το μωρακι σου θα περιμένουμε νέα σου 💕

Γειά σας κορίτσια!!

Εύχομαι να είστε όλες καλά...εγώ είμαι 15 και 4 μέρες τη Δευτέρα είχα πάει στο γιατρό και μου είπε φυτική βαφή .Ολά καλά με το μωράκι φύλλο δεν έχουμε καταφερεί ακόμα ..δεν άνοιγε ποδαράκια..χαχχχα..Βέβαια έκανε μία μικρή πρόβλεψη χωρίς να είναι σίγουρος για αγόρι. Θα δείξει..την επόμενη μάλλον θα δούμε τι είναι .

Βέβαια παρακολουθούμε  το τράχηλο που είναι κοντός και το έχω μια έγνοια..,εσάς κορίτσια τον έχουν μετρήσει;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mairy22 είπε:

Γειά σας κορίτσια!!

Εύχομαι να είστε όλες καλά...εγώ είμαι 15 και 4 μέρες τη Δευτέρα είχα πάει στο γιατρό και μου είπε φυτική βαφή .Ολά καλά με το μωράκι φύλλο δεν έχουμε καταφερεί ακόμα ..δεν άνοιγε ποδαράκια..χαχχχα..Βέβαια έκανε μία μικρή πρόβλεψη χωρίς να είναι σίγουρος για αγόρι. Θα δείξει..την επόμενη μάλλον θα δούμε τι είναι .

Βέβαια παρακολουθούμε  το τράχηλο που είναι κοντός και το έχω μια έγνοια..,εσάς κορίτσια τον έχουν μετρήσει;

Τέλεια όλα με το νινακι σου ❤️ 

Εμένα τον είχανε μετρήσει στην αυχενική. Δεν μου είπανε κάτι περίεργο 

Εγώ κορίτσια κόλλησε ο άντρας μου κοβιντ και πριν κολλήσει πήρε τα πράγματα και πήγε στην μαμά του για να μην με κολλήσει επειδή ένιωθε συμπτώματα. 

Εγώ ωστόσο τελικά δεν μπορώ να κόψω τα χάπια για τον εμετό. Ενώ τη Δευτέρα που πήγα στο γιατρό μου είπε σιγά σιγά να σταματάμε, Δεν με πήραν δύο μέρες και έκανα εμετό Και είμαι χάλια σήμερα πάρα πολύ. Εν τω μεταξύ από το απόγευμα και μετά με ενοχλεί και το κεφάλι μου κάπως με πονάει η μέση μου και λίγο η κοιλιακή χωρα. . Και έχω 37 . Δεν ξέρω αν είναι δέκατα. 

Να είναι η ταλαιπωρία με το στομάχι ή να κόλλησα κόβιντ. ;;

Πάντως φοβάμαι αρκετά υπάρχει κάποια άλλη που Αν θυμάμαι καλά ήταν άρρωστη πριν μέρες; Ξέρετε εάν είναι φυσιολογικό αυτό να πονάει το σώμα σου και με πονάει η μέση μου και φοβάμαι και για μπροστά. Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω τι με πρώτο πονάει

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mairy22 είπε:

Γειά σας κορίτσια!!

Καλησπέρα κορίτσι μου !!αχ μάλλον αγοράκι με το καλό να είναι !!!ναι λογικά την επόμενη θα ξέρετε σίγουρα !σ ένα μήνα θα ξαναπάς τώρα ;;

Εμένα προσωπικά επειδή υπάρχει κίνδυνος προωρότητας μου έχει ξεκαθαρίσει πως θα μου τον μετράει μόνο διακολπικα για πιο σίγουρη μέτρηση σε κάθε ραντεβού..κ έτσι γίνεται .πόσο έχεις αν επιτρέπεται ;;εμένα πριν την αυχενική ήταν 47μετα έπεσε στο 41.. δε ξέρω τώρα τι έχει γίνει μιας που είχα κ συσπάσεις θα  έχει μικρύνει σίγουρα..ελπίζω όχι πολύ...αύριο θα μάθω !

στις πριν 33 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Εγώ κορίτσια κόλλησε ο άντρας μου κοβιντ και πριν κολλήσει πήρε τα πράγματα και πήγε στην μαμά του για να μην με κολλήσει επειδή ένιωθε συμπτώματα. 

Εγώ ωστόσο τελικά δεν μπορώ να κόψω τα χάπια για τον εμετό. Ενώ τη Δευτέρα που πήγα στο γιατρό μου είπε σιγά σιγά να σταματάμε, Δεν με πήραν δύο μέρες και έκανα εμετό Και είμαι χάλια σήμερα πάρα πολύ. Εν τω μεταξύ από το απόγευμα και μετά με ενοχλεί και το κεφάλι μου κάπως με πονάει η μέση μου και λίγο η κοιλιακή χωρα. . Και έχω 37 . Δεν ξέρω αν είναι δέκατα. 

Πάντως φοβάμαι αρκετά υπάρχει κάποια άλλη που Αν θυμάμαι καλά ήταν άρρωστη πριν μέρες; Ξέρετε εάν είναι φυσιολογικό αυτό να πονάει το σώμα σου και με πονάει η μέση μου και φοβάμαι και για μπροστά. Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω τι με πρώτο πονάει

Περαστικά σας..τώρα μοναχουλα σπίτι Ε ;ε ρε συ με αυτό το στομάχι πωπω...να δούμε πότε θα σου περάσει ..να κάνεις υπομονή αφού δε μπορείς να κόψεις τα χάπια.. κι εμένα με πονάει η μέση μου από χθες έχει...διαβασα ότι είναι επειδή χαλαρώνουν οι μύες και ανοίγει η λεκάνη η επειδή παίρνει βάρος το μωράκι ..δε ξέρω τι ισχύει βέβαια θα ρωτήσω τον γιατρό μου !τώρα αν είσαι κ αρρώστουλα δε το ξέρω...αλλα κ το στομάχι αν πονάει είναι πιο πάνω από την κοιλίτσα..μην ανησυχείς ..

στις πριν 1 ώρα, ο/η babyblue94 είπε:

Ξέχασα να πω πως και εμένα ο άντρας μου ΄έχει κοβιντ εδώ και μια βδομάδα..δεν κόλλησα ακόμα και ελπίζω όχι .

Eχουμε χωριστεί στα δωμάτια και παντού με μάσκα και χλωρίνη στο μπάνιο ντετολ κλπ....Ελ΄πίζω να μην έχεις κολλήσει...μην αγχώνεσαι η ο είναι ελαφρια...Έχεις εμβολιαστεί;

στις πριν 1 ώρα, ο/η irini5 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου !!αχ μάλλον αγοράκι με το καλό να είναι !!!ναι λογικά την επόμενη θα ξέρετε σίγουρα !σ ένα μήνα θα ξαναπάς τώρα ;;

Εμένα προσωπικά επειδή υπάρχει κίνδυνος προωρότητας μου έχει ξεκαθαρίσει πως θα μου τον μετράει μόνο διακολπικα για πιο σίγουρη μέτρηση σε κάθε ραντεβού..κ έτσι γίνεται .πόσο έχεις αν επιτρέπεται ;;εμένα πριν την αυχενική ήταν 47μετα έπεσε στο 41.. δε ξέρω τώρα τι έχει γίνει μιας που είχα κ συσπάσεις θα  έχει μικρύνει σίγουρα..ελπίζω όχι πολύ...αύριο θα μάθω !

Kαλησπέρα θα πάω τώρα σε 20 μέρες στον εμβρυολόγο που είχα κάνει την αυχενική για μέτρημα και μετα πάλι στο γυναικολόγο.

Αυτό που λες 41χιλιοστα  είναι το τελειο..εγώ στην αυχενικη 25 χιλιοστα ,ασε μ εχει αγχωσει η κατάσταση αλλά η προγεστερόνη λέει κάνει δουλεια..την αρχισα μετα την αυχενική 

Θα με μετράει πιο συχνά απ ότι καταλαβάινεις για να δούμε πως θα πορευτούμε.

Βέβαια η πιο έγκυρη μέτρηση γίνεται 18-20η εβδομαδα...

στις πριν 11 ώρες, ο/η Mairy22 είπε:

Ξέχασα να πω πως και εμένα ο άντρας μου ΄έχει κοβιντ εδώ και μια βδομάδα..δεν κόλλησα ακόμα και ελπίζω όχι .

Eχουμε χωριστεί στα δωμάτια και παντού με μάσκα και χλωρίνη στο μπάνιο ντετολ κλπ....Ελ΄πίζω να μην έχεις κολλήσει...μην αγχώνεσαι η ο είναι ελαφρια...Έχεις εμβολιαστεί;

Όχι δεν έχω εμβολιαστεί επειδή είχα πιστοποιητικό νόησης μέχρι τον προηγούμενο μήνα. Απλά αγχώθηκα επειδή χθες με Επιασε ένας πόνος στην μέση με χτυπούσε σε όλη την λεκάνη. Σαν μεγάλο τσιμπήμα ..και ενιωσα λες και μουδιάζει το σώμα μου. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...