Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξογκωμα στο στηθος

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πριν 3 μέρες ψηλαφησα ένα εξογκωμα στο αριστερο στηθος κατω απο τη θήκη και λίγο πάνω από τη γραμμή του στηθοθεσμου.  Έχω φοβηθεί πάρα πολύ. Είμαι 5 μέρες πριν τη περιοδο και δεν μπορώ να καταλάβω πολλά,αφου η περιοχή τώρα είναι πρησμενη εκεί.

Θα περιμένω να έρθει περίοδο να ξεπρηστω για να δω.

Διαβάζω διαφορα στο google και δεν ξέρω τι να κάνω μου έχει κοπεί και η όρεξη. Εμαι 34 και Θέλω να κάνω παιδί.

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Velocity12 είπε:

Πριν 3 μέρες ψηλαφησα ένα εξογκωμα στο αριστερο στηθος κατω απο τη θήκη και λίγο πάνω από τη γραμμή του στηθοθεσμου.  Έχω φοβηθεί πάρα πολύ. Είμαι 5 μέρες πριν τη περιοδο και δεν μπορώ να καταλάβω πολλά,αφου η περιοχή τώρα είναι πρησμενη εκεί.

Θα περιμένω να έρθει περίοδο να ξεπρηστω για να δω.

Διαβάζω διαφορα στο google και δεν ξέρω τι να κάνω μου έχει κοπεί και η όρεξη. Εμαι 34 και Θέλω να κάνω παιδί.

Κορίτσι μου μόνο μία επίσκεψη στο γιατρό σου θα σου δείξει τι είναι αυτό το εξόγκωμα. Μπορεί να μην είναι κάτι σοβαρό, μπορεί όμως και να είναι οπότε πρέπει να το παρακολουθήσεις. Να σε ρωτήσω, όταν το πιέζεις πονάει; 

Υπέρηχο ποτε έκανες τελευταία φορά; 

Πάντως χαίρομαι πολύ που ψηλαφιζεις το στήθος σου και γνωρίζεις την ανατομία του. 

Αν σε αγχώνει σταματά να γκουγκλαρεις. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η misofeggaro είπε:

Κορίτσι μου μόνο μία επίσκεψη στο γιατρό σου θα σου δείξει τι είναι αυτό το εξόγκωμα. Μπορεί να μην είναι κάτι σοβαρό, μπορεί όμως και να είναι οπότε πρέπει να το παρακολουθήσεις. Να σε ρωτήσω, όταν το πιέζεις πονάει; 

Υπέρηχο ποτε έκανες τελευταία φορά; 

Πάντως χαίρομαι πολύ που ψηλαφιζεις το στήθος σου και γνωρίζεις την ανατομία του. 

Αν σε αγχώνει σταματά να γκουγκλαρεις. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. 🙏

Ναι πονάει λίγο! Οταν το πιέζω εγώ λιγότερο αλλά όταν το πιέζει άλλο πονάει πιο πολυ

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Velocity12 είπε:

Ναι πονάει λίγο! Οταν το πιέζω εγώ λιγότερο αλλά όταν το πιέζει άλλο πονάει πιο πολυ

Αφού πονάει το πιθανότερο είναι να είναι απλά κύστη. 

Εννοείται ότι το παρακολουθείς και μιλάς με το γιατρό σου. 

Δημοσίευση

Κορίτσι μου συγνώμη αλλά αυτά δεν είναι ερωτήσεις ούτε για το Google ούτε για το φόρουμ! Γιατρό κ άμεσα! 

Συμφωνώ ότι το πιθανότερο είναι να είναι κάποια κυστουλα ή κάτι ακίνδυνο (ειδικά αφού σε πονάει) αλλά οι διαγνώσεις μέσω ίντερνετ είναι επικίνδυνες! Να κλείσεις ένα ραντεβού σήμερα κιόλας κ κανόνισε το να πας όταν έρθει περίοδος. Μην περιμένεις να δεις... Κ τι να δεις; πως θα καταλάβεις τι είναι; 

Συγνώμη για το κάπως απότομο αλλά κ γω παρακολουθώ πολύ εντατικά το στήθος μου κ σε διαβεβαιώνω ότι αυτά τα μπακαλιστικα του ίντερνετ μόνο προβλήματα προκαλούν. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

Κορίτσι μου συγνώμη αλλά αυτά δεν είναι ερωτήσεις ούτε για το Google ούτε για το φόρουμ! Γιατρό κ άμεσα! 

Συμφωνώ ότι το πιθανότερο είναι να είναι κάποια κυστουλα ή κάτι ακίνδυνο (ειδικά αφού σε πονάει) αλλά οι διαγνώσεις μέσω ίντερνετ είναι επικίνδυνες! Να κλείσεις ένα ραντεβού σήμερα κιόλας κ κανόνισε το να πας όταν έρθει περίοδος. Μην περιμένεις να δεις... Κ τι να δεις; πως θα καταλάβεις τι είναι; 

Συγνώμη για το κάπως απότομο αλλά κ γω παρακολουθώ πολύ εντατικά το στήθος μου κ σε διαβεβαιώνω ότι αυτά τα μπακαλιστικα του ίντερνετ μόνο προβλήματα προκαλούν. 

Περιμένω να μου έρθει η περίοδος αφου τώρα είναι πρησμένα όλα.  

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Velocity12 είπε:

Περιμένω να μου έρθει η περίοδος αφου τώρα είναι πρησμένα όλα.  

Σωστά το σκέφτεσαι. Όμως πάρε το γιατρό κ πες περιμένω περίοδο τότε. Κ κλείσε για ημέρα που θα έχεις ξεπριστει. Αν βέβαια ξέρεις ότι θα πάρεις τη μια μέρα κ θα σε δει αμέσως οκ αλλάζει. Γενικά όμως μην το αμελήσεις. Δεν θα είναι κάτι αλλά να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...