Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κοριτσια μου τελειωσαν οι αντιδρασεις..! χρειαζομαι τα φωτα σας γιατι με εχει φαει η αγωνια…! εδω και καποιες μερες εχω κραμπες-τραβηγματα… οσες εχετε μεινει εγκυος ειχατε κατι αντιστοιχο πριν απο θετικο τεστ εγκυμοσυνης…; 
    • Τι ωραια παρεα που ειστε βρε κοριτσια! Λυπαμαι που δε σας ειχα βρει νωρίτερα.. Λιγες μειναμε, πλησιάζουμε!! Τα νεα μου ειναι λιγο μπερδεμενα, ή εγω τα βλεπω ετσι 😞 Το πρωι πηγα στο ιασω, τους ειπα τι εγινε το βράδυ με τους πόνους, καναμε καρδιοτοκογραφο ολα καλα, με εξετασε και απο κατω (το γνωστο χερι) και ο τραχηλος ηταν μαλακος, κοντός και ειχα διαστολη 1,5. Προσπάθησε με το χερι να "ξυπνησει" λιγο τη κατάσταση και να ξεκολλησει καπως τις μεμβρανες απ τον τραχηλο. Βλεννη με ροζ και καφε συνεχισε να μου φεύγει μεσα στη μερα και πλεον νομίζω μου εφυγε ολο το πώμα. Απ την ωρα λοιπόν που εφυγα απ το ιασω πονουσα αρκετα. Πηγαμε μια βόλτα με τον αντρα μου κ εκει κατα τις 3μιση αρχισαν οι πονοι να γινονται πολυ εντονοι και ανα 6λεπτο.. αλλα σας λεω για πολυ πόνο.. εδω και καμια ωρα εχουν αρχισει να γινονται παλι ατακτοι αλλα χωρις να ξεπερναω τα 10 λεπτά. Νιώθω απελπισία, δε μπορω να κοιμηθώ,ποναω παρα πολυ αλλα απ την αλλη δεν ειναι και σταθεροι για να παω στο μαιευτήριο. Ειναι λες και κολλαω σε καθε στάδιο παρα πολυ ωρα.. και αναρωτιέμαι να χω κανει κ αλλη διαστολή; Η μαια μου μου πε να προσπαθήσω να κοιμηθώ αλλά ειναι αδύνατον. Α, επισης γυρνώντας απ την κλινική ειχα κ 2 επεισόδια διάρροιας (το κλυσμα της φυσης που λεγαμε) ..
    • Χαχαχα γέλασα με το πάρτε με από εδώ δεν περνάω καλά 😂  και εμένα κάπως έτσι αντιδράει στα λαχανικ,  με τα φρούτα τα πάμε καλύτερα 
    • Εμείς κορίτσια όλοι άρρωστοι ο άντρας μου χάλια έχει 7 μέρες τώρα με βήχα έκλεισε η φωνή του μπούκωμα εξάντληση έκανε και μια μέρα πυρετό  η μεγάλη έκανε 2 μέρες λίγο πυρετό και μπούκωμα τώρα είναι οκ η μόνη που είναι καλά 😂 εμένα με πονάει λίγο ο λαιμός και λίγο μπούκωμα  και η μπέμπα  έχει καταρροή μου έκανε 2 φορές πυρετό αλλά ευτυχώς όχι πολύ 38 τώρα έχει 12 ώρες δεν ανέβασε άλλο αλλά πιστεύω την νύχτα θα ξανά κάνει 
    • Και εμένα κάπως έτσι αν δεν της αρέσει κάτι δεν τρώει με τίποτα άσε που αναγουλιάζει κιόλας της έρχεται να κάνει εμετό εεε τα παρατάω και εγώ μετά  νερό εμένα πίνει λίγο μην φανταστείς 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...