Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου έκανα και εγώ την αυχενική και όλα καλά και στα δύο. Οι πιθανότητες βγήκαν για ντάουν 1/1580 και στα δύο.  Τώρα έχω δίλημμα και θέλω τη βοήθεια σας. Ο εμβρυολογος που μου έκανε την εξέταση λέει να κάνω μια νιπτ λόγω ηλικίας αλλά τα βρήκε όλα καλά και 99,9999% θα βγει καλή ΑΛΛΑ επειδή έχει δει σύνδρομα ντάουν να κρύβονται πίσω από τέλειες αυχενικες μου τη συνέστησε( να πω ότι το μαιευτήριο που την έκανα κάνει και νιπτ) Ο γυναικολόγος μου από την άλλη μου είπε κοφτά όχι δεν κάνεις κάτι άλλο όλα καλά. Αν σου έβγαινε μεγαλύτερο ποσοστό τότε να έκανες ναι.  Είμαι σε δίλημμα βρε κορίτσια τι να κάνω;;; Διάβασα και τα δικά σας με τους εμετους και τις ναυτίες κι εγώ είμαι χάλια αλλά ελπίζω τώρα που θα μπω στην 12η εβδομάδα θα ηρεμήσω. Η κοιλιά μου παραδόξως δεν έχει πεταχτεί παρά πολύ ακόμα και μου κάνει εντύπωση γιατί είναι και δύο είναι και η τέταρτη εγκυμοσύνη.... Επίσης ο ένας πλακούντας είναι πρόσθιος, δεν είχα ποτέ πρόσθιο πλακούντα, εμπειρίες από μανουλες που είχαν; Δεν ακούς το μωρό ευκολα έχω δει ισχύει;;
    • Κορίτσια καλησπερα σε ολες❤️ Διαβασα τα μηνυματα ενα προς ενα και πραγματικά δεν περίμενα τοση υποστηριξη ! Σας ευχαριστώ όλες μιλήσατε στην καρδιά μου. Είναι δύσκολη περίοδος με πολλα σκαμπανεβασματα, ευτυχώς τα πλασματακια μας μας γεμίζουν φως! Προσπάθησα να ηρεμήσω και να μην το ζοριζω άλλο ,κι επισης εκανα μια πρωτη κουβέντα μαζι του. Δυστυχώς απ οτι βλεπω θα χρειαστεί κι άλλη σε μια περίοδο που χρειάζομαι πλήρη υποστηριξη. Τα πρωινά είμαι μόνη μου εκεινος ειναι στη δουλειά,  κανει δύσκολη δουλεια και φεύγει απο τη νύχτα οποτε κοιμάται και νωρίς. Για το καλο μου αποφάσισα να ζητησω βοήθεια απο ειδικό. Σας ευχαριστώ πολυ πολυ και πάλι!! Ειστε δύναμη!  
    • H AMH μου είναι χαμηλή για την ηλικία μου 0,67ng...  Αλλά ως τώρα είχα καλή FSH  τώρα σε αυτό τον κυκλο χάλια... Θα μιλήσω με τον γιατρό ναι.. Μακάρι βρε κορίτσια να τα καταφέρουμε όλες!!!!🙏🙏🙏
    • Πως είναι η ΑΜΗ σου;  Δεν έχω ιδέα να σου απαντήσω για την fsh, ωστόσο ο γιατρός μου λέει ότι καμία τιμή μιας μόνο ανάλυσης δεν πρέπει να ερμηνεύεται μόνη της, πρέπει πάντα να βλέπουμε το σύνολο και να μην τρομάζουμε με μια υψηλή τιμή ή μια χαμηλή τιμή. Όποτε ίσως να ρωτήσεις ή να προσπαθήσεις να την ερμηνεύσεις μαζί με τις υπόλοιπες εξετάσεις… Εύχομαι να γίνει το καλύτερο για όλες μας ❤️
    • Αχ κορίτσια και εγώ πολύ απογοητευμενη.. Μου ήρθε χθες περίοδος και σήμερα πήγα να κάνω εξετάσεις ορμονικές για τον φάκελο της εξωσωματικής πριν λίγο μου στείλανε τα αποτελέσματα και έπαθα σοκ FSH 25,7... Τον Μάρτιο ήταν 7,4 και Ιανουαρίο 8,4. Αγχώθηκα τόσο πολύ που φοβάμαι και για την εξωσωματική αν θα τα καταφέρω... Τι γίνεται με αυτά τα ωάρια θα τα ψάχνω μου φαίνεται... Γιατί ανεβηκε τόσο σε αυτόν τον κύκλο;; Πραγματικά φοβάμαι για το τι με περιμένει... Όσο για προγεστερονη δεν εχω μετρήσει δεν με έχουν βάλει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...