Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Νοέμβρης με τις βροχούλες ας γεμίσει τις κοιλιές σας με των μωρών σας τις καρδούλες

paradisebird

Recommended Posts

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Κοριτσια μου ολα τελεια!!! Η μητρα καθαρη και οι σαλπιγγες διαβατες!!! Ολα καλα!!! 😄😄😄

Πολυ λιγο πονο ενιωσα και ηταν στιγμιαιος!!

Η γυναικολογος μου ειπε αυτο το μηνα ΟΧΙ ελευθερες επαφες κ τους 2 επομενους βαζουμε τα δυνατα μας!!!💪💪💪❤️❤️❤️❤️

Δοξα το θεο ολα καλα!!!

Μπράβο κορίτσι μου. Είδες που είχες άγχος ;όλα καλά πήγανε. Τώρα τι έχει μείνει; Τελείωσες με τα πάντα; 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου. Είδες που είχες άγχος ;όλα καλά πήγανε. Τώρα τι έχει μείνει; Τελείωσες με τα πάντα; 

Απο εμενα νομιζω ειμαστε οκ!! Θα παμε 24/11 ενδοκρινολογο και οι 2 και αν δεν ερθει το θαυματακι μεχρι Φλεβαρη-Μαρτη, θα κανει ο αντρας μου εξεταση κατατμησης... 

Αυτα... Ολα νομιζω τα καναμε... Αν ςχετε κτ αλλο υποψιν πειτε μου!! 😉😉

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Σε ευχαριστω πολυ Ραφαελα μου για τις ωραιες σου συμβουλες !!!🙏🙏🙏

Μπραβο κοριτσι μου, οντως εχει μεγαλη αυξηση!!! Σιγουρα ειχε παιξει αρνητικο ρολο ο κοβιντ, πρεπει να περιμενεις 3 μηνες μετα. Πολυ  χαιρομαι, μακαρι να προχωρησετε με σπερματεγχυση και να πατε καλα  , καλη σας επιτυχια💗

Κοριτσι μας εσυ πως εισαι?

@Antonia2 Ελπιζω ολα να πηγαν καλα αγαπημενη μας, περιμενουμε νεα💗

Καλά είμαι κορίτσι μου, είπα να κάνω κάποιες δουλειές σήμερα, αλλά επειδή νιώθω λίγα πονάκια τελικά ξεκουράζομαι κ κάνω ψώνια για το μωράκι μου διαδικτυακά.... Δεν πειράζει κ αυτό δουλειά είναι που πρέπει να γίνει, να έρχονται τα πραγματάκια της

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Κοριτσια μου ολα τελεια!!! Η μητρα καθαρη και οι σαλπιγγες διαβατες!!! Ολα καλα!!! 😄😄😄

Η γυναικολογος μου ειπε αυτο το μηνα ΟΧΙ ελευθερες επαφες κ τους 2 επομενους βαζουμε τα δυνατα μας!!!💪💪💪❤️❤️❤️❤️

Δοξα το θεο ολα καλα!!!

Τέλεια γλυκιά μου!!! Πολύ χαίρομαι 🥰🥰🥰

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Απο εμενα νομιζω ειμαστε οκ!! Θα παμε 24/11 ενδοκρινολογο και οι 2 και αν δεν ερθει το θαυματακι μεχρι Φλεβαρη-Μαρτη, θα κανει ο αντρας μου εξεταση κατατμησης... 

Αυτα... Ολα νομιζω τα καναμε... Αν ςχετε κτ αλλο υποψιν πειτε μου!! 😉😉

Ααα οπότε το πάτε βήμα βήμα. Δεν έχεις σκοπό για σπέρματεγχυση ή εξωσωματικη προς το παρών. 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Τέλεια γλυκιά μου!!! Πολύ χαίρομαι 🥰🥰🥰

Σ ευχαριστω κοριτσι μου!!! Κι εγω χαρηκα πολυ!!!😁😁😁 Ολα καλα και συνεχιζουμε δυναμικα!!!💪💪❤️❤️💖💖

στις πριν 16 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Ααα οπότε το πάτε βήμα βήμα. Δεν έχεις σκοπό για σπέρματεγχυση ή εξωσωματικη προς το παρών. 

Κοριτσι μου λεμε μεχρι το γαμο μας (σεπτεμβριο) να το προσπαθησουμε φυσιολογικα... 

Ιιισως βεβαια να κανουμε κ καποια σπερματεγχυση μεσα στην ανοιξη αλλα σιγουρα εξωσωματικη μετα το γαμο!! 

Κορίτσια μου πήρα και τις υπόλοιπες εξετάσεις.. νομίζω πως η FSH και η LH άρχισαν να ισορροπούν, δεν ξέρω σε τι οφείλεται αυτό, μήπως στις βιταμίνες? Υπάρχει τέτοια περίπτωση?  Επίσης η οιστραδιολη πως την βλέπετε? Πρώτη φορά την κάνω,... οσο γοα Την προλακτινη η θεραπεία με dostinex έπιασε, την συνεχίζω την θεραπεία 

20211117_143419.jpg

20211117_143405.jpg

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Κοριτσι μου λεμε μεχρι το γαμο μας (σεπτεμβριο) να το προσπαθησουμε φυσιολογικα... 

Ιιισως βεβαια να κανουμε κ καποια σπερματεγχυση μεσα στην ανοιξη αλλα σιγουρα εξωσωματικη μετα το γαμο!! 

Μπράβο κορίτσι μου, πολύ χαίρομαι!!! Ανακουφιστηκες? Καταπληκτικά τα νέα σου! Εύχομαι γρήγορα ένα θετικό αποτέλεσμα στην όλη ταλαιπωρία σου  και για ολα τα κορίτσια μας!💕💕💕

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Δοξα το θεο ολα καλα!!!

Μπραβο κοριτσι μου!!!!!!!!! 😄Πολυ χαιρομαι που ουτε πονεσες ουτε ειχες καποιο θεμα! Μπραβο💗 Αντε παμε απτον επομενο μηνα για τα ευχαριστα😉

στις πριν 37 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μου, είπα να κάνω κάποιες δουλειές σήμερα, αλλά επειδή νιώθω λίγα πονάκια τελικά ξεκουράζομαι κ κάνω ψώνια για το μωράκι μου διαδικτυακά.... Δεν πειράζει κ αυτό δουλειά είναι που πρέπει να γίνει, να έρχονται τα πραγματάκια της

Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι, ό, τι πει το μωράκι😍 Τελεια, καλα ψωνια!

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσια μου πήρα και τις υπόλοιπες εξετάσεις.. νομίζω πως η FSH και η LH άρχισαν να ισορροπούν, δεν ξέρω σε τι οφείλεται αυτό, μήπως στις βιταμίνες? Υπάρχει τέτοια περίπτωση?  Επίσης η οιστραδιολη πως την βλέπετε? Πρώτη φορά την κάνω,... οσο γοα Την προλακτινη η θεραπεία με dostinex έπιασε, την συνεχίζω την θεραπεία 

20211117_143419.jpg

20211117_143405.jpg

Τέλεια η προλακτινη σου. Αλλά δεν ξέρω αν θα έπρεπε να συνεχισεις την αγωγή. Δεν πρέπει να την μηδενίσεις κιόλας. Εμένα ο γιατρός στο δημόσιο που μου έδωσε τώρα dostinex μου είπε να την πάμε γύρω στο 15. 

Επισης βλέπω ότι έχεις χαμηλή D. Μήπως να σου έδινε ο γιατρός. ;

Τις υπόλοιπες νομίζω τις βλέπω καλές. Τέλεια. Μίλα και με τον γιατρό σου να δούμε τι θα πει. Φύγαμε δυνατά οπότε την Δευτέρα για την επιτροπή; Για τους μύκητες πήρες κάτι ;σου είπε ότι παίζει ρόλο στην επιτροπή την Δευτέρα; 

στις πριν 24 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Τέλεια η προλακτινη σου. Αλλά δεν ξέρω αν θα έπρεπε να συνεχισεις την αγωγή. Δεν πρέπει να την μηδενίσεις κιόλας. Εμένα ο γιατρός στο δημόσιο που μου έδωσε τώρα dostinex μου είπε να την πάμε γύρω στο 15. 

Επισης βλέπω ότι έχεις χαμηλή D. Μήπως να σου έδινε ο γιατρός. ;

Τις υπόλοιπες νομίζω τις βλέπω καλές. Τέλεια. Μίλα και με τον γιατρό σου να δούμε τι θα πει. Φύγαμε δυνατά οπότε την Δευτέρα για την επιτροπή; Για τους μύκητες πήρες κάτι ;σου είπε ότι παίζει ρόλο στην επιτροπή την Δευτέρα; 

Μόλις έπιασα το κιν μου και είδα οτι ο γιατρός μου απάντησε στο mail, μου είπε να πάρω την D3 FIX 1 χαπι την ημέρα,  τα υπόλοιπα δεν τα σχολίασε, λόγικα δεν τον απασχόλησαν.. 

Για τούς μύκητες μου έδωσε Εχθές 7 στυλό κολπικα, στην ουσία κρέμα για 7 μέρες σήμερα ξεκινάω τη θεραπεία... με το dostinex δεν ξέρω τι να κάνω, αν το μειώσω ή αν συνεχίσω, λογικά πρέπει να μιλήσω με τον ενδοκρινολογο μου, προς το παρόν συνεχίζω 

Και βουυυυρ για επιτροπή την Δευτέρα! Όχι κορίτσι μου δεν χρειάζεται η καλλιέργεια κολπικόυ Στην επιτροπή, την εξέταση την έκανα γιατί μου την ζήτησε ο εξωσωματιστης! Πφφφφ άντε να στειλω τον κ@λ@φακελο να τελειώνω.... περιττό να σας πω οτι οι εξετάσεις οι αιματολογικές μας βγήκαν 300 ευρώ! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Μόλις έπιασα το κιν μου και είδα οτι ο γιατρός μου απάντησε στο mail, μου είπε να πάρω την D3 FIX 1 χαπι την ημέρα,  τα υπόλοιπα δεν τα σχολίασε, λόγικα δεν τον απασχόλησαν.. 

Για τούς μύκητες μου έδωσε Εχθές 7 στυλό κολπικα, στην ουσία κρέμα για 7 μέρες σήμερα ξεκινάω τη θεραπεία... με το dostinex δεν ξέρω τι να κάνω, αν το μειώσω ή αν συνεχίσω, λογικά πρέπει να μιλήσω με τον ενδοκρινολογο μου, προς το παρόν συνεχίζω 

Και βουυυυρ για επιτροπή την Δευτέρα! Όχι κορίτσι μου δεν χρειάζεται η καλλιέργεια κολπικόυ Στην επιτροπή, την εξέταση την έκανα γιατί μου την ζήτησε ο εξωσωματιστης! Πφφφφ άντε να στειλω τον κ@λ@φακελο να τελειώνω.... περιττό να σας πω οτι οι εξετάσεις οι αιματολογικές μας βγήκαν 300 ευρώ! 

Η lh σου δεν είναι πολύ ψηλη; αν την συγκρίνω με την δική μου εμένα είναι στα τάρταρα αλλά ασχετο αυτό .. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

Δοξα το θεο ολα καλα!!!

Μπράβο.. χαίρομαι.. τώρα θα χαρείς την διαδικασία και εύχομαι να έρθει και το σπορακι 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

20211117_143419.jpg

20211117_143405.jpg

Κατερινιω μου πολυ καλες οι εξετασεις σου!!!! Περνάς με ΑΡΙΣΤΑ!!!!!👍👍👍

έβαλα να δω τη δικη μου Οιστραδιόλη κι είχα 47, οποτε στα ιδια είμαστε!!!!

Κοριτσαρα μου εύχομαι ολα να σου πανε καλα!!!!! Τον Ιανουάριο να κα΄νετε ετ και σύντομα να έχεις θετική χοριακή!!!!! 🙏🙏❤️❤️❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, πολύ χαίρομαι!!! Ανακουφιστηκες? Καταπληκτικά τα νέα σου! Εύχομαι γρήγορα ένα θετικό αποτέλεσμα στην όλη ταλαιπωρία σου  και για ολα τα κορίτσια μας!💕💕💕

ειναι λιγο δικοπο μαχαιρι!!! ανακουφιση μεν αλλα απο την αλλη λες "τι φταιει ρε γμτ και δεν πιανουμε παιδι;;;". Με καταλαβαινεις απολυτα νομιζω.... 

Ισως φταιει το αγχος και πρεπει επιτελους να χαλαρωσω λιγο.... 🙄😊

στις πριν 1 ώρα, ο/η Hopemumtobe είπε:

Μπραβο κοριτσι μου!!!!!!!!! 😄Πολυ χαιρομαι που ουτε πονεσες ουτε ειχες καποιο θεμα! Μπραβο💗 Αντε παμε απτον επομενο μηνα για τα ευχαριστα😉

αχ ενα αγχος το ειχα!!! μεγαλο θα ελεγα... ευτυχως πονεσε μεν αλλα ηταν τοσο συντομο που το ξεχασα αμεσως...

και κοριτσια μου μολις ξαπλωσα να κανουμε την εξεταση και ειχα ολο αυτο το αγχος αναλογιστηκα...."πως θα ειναι οταν ξαπλωνεις για να γεννησεις φυσιολογικα;;;;" θα με κυριευσει το αγχος οταν ερθει αυτη η στιγμη...😳 (θα μου πεις, εδω γλυκουλα δεν εχεις καν σπορακι, τοκετους ονειρευεσαι;;;;😅😅)

στις πριν 50 λεπτά, ο/η Nandia- είπε:

Μπράβο.. χαίρομαι.. τώρα θα χαρείς την διαδικασία και εύχομαι να έρθει και το σπορακι 

Ευχαριστω Νάντια μου!!!!! Ευχομαι κι εσυ συντομα να μας πεις ευχαριστα!!!!!🤞🤞❤️🤰

Κορίτσια μου 

Μας πήρανε από το σπερματολογικο και μας έστειλαν εξετάσεις. 34 εκ. Σπέρμα. Κινητικότητα πρόσθια 58% και ολική 74%. Μορφολογία 4% αλλά το μικρόβιο ακόμα εκεί. Αυτή η εμβρυολογος μας είπε επί λέξη, το σπέρμα είναι τρομερά βελτιωμενο από προ ενάμιση μήνα. Έχει πάρα πολύ καλές τιμές. Πολύ δυνατό. Το μόνο θέμα λέει είναι το μικρόβιο. Στην περίπτωση σας δεν έχει πειράξει τι σπέρμα αλλά δεν παύει να υπάρχει. Λογικά για να μην πέρασε με την αντιβίωση θα είναι εκεί καιρό. Μιλήστε με τον γιατρό σας μιας και εντοιμαζεστε για σπερματεγχυση να σας πει πως να κινηθείτε. Λογικά θα πρέπει να πάρει μια επαναλλειπτικη αντιβίωση τώρα που είναι φρέσκο. Της λέει ο άντρας μου. Και αν δεν φύγει πάλι; Τότε λέει αν δεν περνάει με τίποτα με αντιβιωσεις, ζεις με αυτό. Φοβήθηκα πάρα πολύ στο τι σημαίνει όλο αυτό 

Παιρνω τον γυναικολόγο στο Έλενα. Που θα μας έκανε την σπερματεγχυση στο δημόσιο. Του λέω βγήκε το σπέρμα που θέλατε να δούμε. Οι αριθμοί είναι άψογοι αλλά το μικρόβιο δεν έχει φύγει. Προχωράνε κανονικά ή όχι;  Μου λέει αν είναι καλό το σπέρμα γιατί να κανεις σπερματεγχυση; Του λέω εσείς μας είπατε επειδή έχουμε κάνει κάποιους κύκλους με κλομιφαινη και δεν έχουμε δει αποτέλεσμα. Ααα εντάξει λέει (μπορεί να μην θυμάται. Με τόσες που βλέπει. Δεν ξέρω ). Το μικρόβιο λέει δεν μας ενοχλεί στην σπερματεγχυση επειδή το υγρό που βάζουν το διαλύει. Άρα δεν επηρεάζει. Όταν σου έρθει περίοδος την Τρίτη μέρα πάρε 4 χάπια μαζεμένα serpafar για 5 μέρες. Του λέω μου είχατε πει να έρθω για έναν υπέρηχο την 2 η μέρα και μετά θα τα ξεκίναγα. Να έρθεις λέει να δούμε τι; Του λέω έτσι μου είχατε πει.  Αυτό λέει αν γενικά καθυστερούσε η περίοδο σου. Τώρα λέει δεν χρειάζεται. Αχ δεν καταλάβαινα ρε κορίτσια. Πολύ περίεργος ήταν ξαφνικά. Λες και το πάει στην τύχη . Εγώ θυμάμαι και ο γιατρός μου μου είχε πει , ότι την δεύτερη πας να δει σε τι κατάσταση είσαι και μετά παίρνεις φάρμακα και πας να σε κοιτάει συνέχεια ανά δύο μέρες. Αυτός εδώ είπε, να τα πάρω μόνη μου και να πάω 10 η μέρα να με δει για να ξεκινήσουμε. Πφφφφφ

Περιμένω τηλέφωνο και από τον γιατρό μου να μου πει την άποψη του. Να προχωρήσω ή δεν κάνει; Επίσης μου πέρασε από το μυαλό να του πω μήπως κάνω μαζί του την σπερματεγχυση, γιατί ο άλλος θα πάω για να γλυτώσω λεφτά αλλά μου προκαλεί πολλές ανασφάλειες. Ο δικός μου μου είχε πει. 500 αν πάμε με ενέσεις. , 250-300 αν πάω με serpafar. Μήπως να δοκίμαζα μια με serpafar απλά πιο μεγάλη δόση; Και να δώσω 300 (150 θα έδεινΑ στο δημόσιο.τι να κάνουμε ) και έπειτα από Γενάρη θα περάσω την επιτροπή και τις άλλες δύο θα τις κάνω με ενέσεις για πιο μεγάλη διέγερση. Δεν ξέρω περιμένω να δω τι θα μου πει ο γιατρός. Θα σκάσωωω

@Antonia2 τέλεια νέα μια χαρά όλα!! Απλά πρέπει να χαλαρώσεις νομίζω ❤️❤️ Οπως ολες μας!!! 

@babyblue94 και εγώ θα ρωτούσα τον γιατρο μου για δεύτερη γνώμη…ο αλλος λίγο περίεργα στα έλεγε θα έτσι μια γιουβέτσι…! 

@ΚατεριναπαπΕίσαι η ελπίδα μας!! Όλα μια χαρά είναι!!! Άντε βουρ για επιτροπή και σύντομα θετική χοριακη ❤️❤️❤️ 

Πήγαμε και εμεις στον ουρολόγο! Κλινικά δεν φαίνεται τίποτα, όποτε δεν μπορεί να τον βάλει να ελέγξει για κιρσοκιλη, ισως να έχει και κρυφή μας είπε αλλά και πάλι η πρώτη εξέταση που γίνεται είναι το σπερματοδιαγραμμα! Μας είπε τα κλασσικά να μην αγχωνόμαστε, έχει ζευγάρια που δεν έχουν τίποτα είναι υγιέστατοι και χρειάζονται το χρόνο τους, και γενικά μας είπε η σύλληψη κ η γονιμοποίηση θέλουν ηρεμία και σεξ!! 

θα γίνει το σπερματοδιαγραμμα από εβδομάδα και θα τον πάρει ο άντρας μου τηλ να το δει! Αν δει κάποιο πρόβλημα στο σπερμα τότε θα πράξουμε ανάλογα! Τα φάρμακα που παίρνει μας είπε ότι δεν επηρεάζουν, παρά μόνο στη λίμπιντο που του είπαμε ότι δεν έχει πρόβλημα σε αυτό 

Με ρώτησε και εμένα κάποια πράγματα πχ τι εξετάσεις έκανα, τι κύκλο έχω, αν πάμε στοχευμένα 

του είπα ότι χρησιμοποιώ τεστ ωορρηξιας, μου είπε αν δεν σε αγχώνουν καλά κανεις

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

@Antonia2 τέλεια νέα μια χαρά όλα!! Απλά πρέπει να χαλαρώσεις νομίζω ❤️❤️ Οπως ολες μας!!! 

@babyblue94 και εγώ θα ρωτούσα τον γιατρο μου για δεύτερη γνώμη…ο αλλος λίγο περίεργα στα έλεγε θα έτσι μια γιουβέτσι…! 

@ΚατεριναπαπΕίσαι η ελπίδα μας!! Όλα μια χαρά είναι!!! Άντε βουρ για επιτροπή και σύντομα θετική χοριακη ❤️❤️❤️ 

Πήγαμε και εμεις στον ουρολόγο! Κλινικά δεν φαίνεται τίποτα, όποτε δεν μπορεί να τον βάλει να ελέγξει για κιρσοκιλη, ισως να έχει και κρυφή μας είπε αλλά και πάλι η πρώτη εξέταση που γίνεται είναι το σπερματοδιαγραμμα! Μας είπε τα κλασσικά να μην αγχωνόμαστε, έχει ζευγάρια που δεν έχουν τίποτα είναι υγιέστατοι και χρειάζονται το χρόνο τους, και γενικά μας είπε η σύλληψη κ η γονιμοποίηση θέλουν ηρεμία και σεξ!! 

θα γίνει το σπερματοδιαγραμμα από εβδομάδα και θα τον πάρει ο άντρας μου τηλ να το δει! Αν δει κάποιο πρόβλημα στο σπερμα τότε θα πράξουμε ανάλογα! Τα φάρμακα που παίρνει μας είπε ότι δεν επηρεάζουν, παρά μόνο στη λίμπιντο που του είπαμε ότι δεν έχει πρόβλημα σε αυτό 

Τέλεια και τα δικά σου νεακια. Οπότε περιμένουμε να κάνετε το σπερμοδιαγραμμα και μετά ;;; Απλά θα συνεχίσετε στοχευμενα ;θα κάνειε κάποιο κύκλο με serpafar ;;

στις πριν 6 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Τέλεια και τα δικά σου νεακια. Οπότε περιμένουμε να κάνετε το σπερμοδιαγραμμα και μετά ;;; Απλά θα συνεχίσετε στοχευμενα ;θα κάνειε κάποιο κύκλο με serpafar ;;

Θα περιμένουμε το σπερματοδιαγραμμα, την ερχόμενη εβδομάδα έχω ενδοκρινολόγο κ μετά γυναικολόγο και θα δούμε πως θα συνεχίσουμε…ισως και εμεις αν δεν βρουμε κάτι να συνεχίσουμε ως τον Οκτώβριο που είναι ο γαμος  φυσιολογικά αν δεν έρθει ως τότε ισως κάνω κάποιο κύκλο με χάπια θα το συζητήσω με τον γυναικολόγο 

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Μπραβο κοριτσι μουυυ!!! 🎉🎉Ολα μια χαρα φαινονται!!! Μακαρι και το σπερμοδιαγραμμα να βγει τελειο και να συνεχισετε ηρεμοι τις προσπαθειες σας!!! 😉💕😉💕😉

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια! Το κοριτσάκι μου γίνεται 7 μηνων σε 10 μέρες.  Έχουμε αρχίσει την εισαγωγή των στερεών εδώ κ 1,5 μήνα. Να σας πω λίγο το πρόγραμμα μας. Το πρωί θηλαζω όταν ξυπνάει.π.χ 8 μετά από καμιά ωρίτσα 9.30 νυσταζει τη βάζω στήθος τρώει λίγο κ κοιμάται. Στις 10.30 με 11.30 θα φάει φρουτοκρεμα γύρω στις 10 κουταλιτσες δε τρελαίνεται. 12.30 νυσταζει θηλάζει λίγο κ κοιμάται. Στις 2.30 κρεατοσουπα τρώει  15 με 20 κουταλιές. Το απόγευμα 4.00 θα θηλάσει κ θα κοιμηθεί.  Στις 6.00 βραδινό κρεατοσουπα  γύρω στις 10  κουταλιτσες  και στις 8.00 θηλασμος κ ύπνος. Πως σας φαίνεται η ποσοτητα των στερεών? Τρωει λιγο? Ο γιατρός είπε ότι θηλάζουμε οπότε θέλει το μωρο κ ο σκοπός είναι στους 9 μήνες να έχει 5 γεύματα γαλα-δεκατιανο- μεσημεριανό- απογευματινό- Γάλα.  Εσείς τι κάνατε? Μπορεί να διατηρηθεί ο θηλασμος μόνο με πρωί βράδυ? Να πω ότι ποτέ δεν είχα φοβερή ροή γάλατος εδινα κ συμπλήρωμα σε κάποια γευματα. Επίσης να σας ρωτήσω ξυπνάει κ τη νύχτα 3 φορες κ θηλάζει-κοιμάται.  Διάβασα ότι μετά τους 6 μήνες δε θα πρέπει  να ξυπνάει για να τρώει κ ότι είναι συνήθεια κ όχι πεινα. Προτείνοντας να το παρουμε αγκαλίτσα  να το νανούρισουμε ή να δώσουμε λίγο νερό αλλά όχι γαλα. Ισχύει;  Πρέπει να αρχίσω να την "εκπαιδεύω"?  Θα χαρώ να μου πείτε τις εμπειρίες σας κ να με βοηθήσετε:)  
    • Χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλες με υγεία και αγάπη ...!!! 
    • Θα την φάωωωω!! Να την χαίρεσαι την πανέμορφη κούκλα σου!! Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα φέτος για όλες μας...προσαρμοστηκατε??? 
    • Χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια , Καλά Χριστούγεννα με υγεία και φως στις ψυχές σας !!! Ευχομαι υγιείς μωράκια για όλες μας και του χρόνου αγκαλιά 🫂    Έχω και εγώ αυχενική 9/01 και ανυπομονώ ευτυχώς με τις γιορτές θα περάσουν ευχάριστα και γρήγορα οι μέρες 😍
    • Ίδια μέρα κάνουμε αυχενική 😀😍 Μας εύχομαι ολόψυχα καλά αποτελέσματα 😍😍😍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...