Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Νοέμβρης με τις βροχούλες ας γεμίσει τις κοιλιές σας με των μωρών σας τις καρδούλες

paradisebird

Recommended Posts

στις πριν 5 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Βρε κορίτσια έχω πολύ έντονο πονοκέφαλο, νιώθω κουρασμένη, νυστάζω παρά πολύ δλδ τώρα αν κλείσω τα μάτια θα κοιμηθώ στη δουλεια 🙄🙄 και αυτό το αίσθημα ότι θα σου έρθει η περίοδος…πρώτη φορά να έχω συμπτώματα 3 ημερες πριν την περίοδο, εκτός αν μέχρι πάω σπίτι μου έρθει…έτσι νιώθω πάντα όταν εχω περίοδο αλλά την πρώτη ημέρα 

Ραφαελα μου πως εισαι;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

@MyNaκορίτσι μου συγχαρητήρια!!!! Μπραβοοοο👏👏👏👏🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎈🎈🎈 εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!! 

Κοριτσια μου ασχετο αλλα τις ημερες πριν την επεμβαση κιρσοκηλης ειχα 1-2 επαφες ομως εκανα πολλα τεστ ωορηξιας και ολα εβγαιναν αρνητικα! Εγω εχω ωορηξια την 11η-12η μερα αλλα εχει τυχει και 10η.  Ξεκινησα να τεσταρω την 10η μεχρι 13η και ολα τεστ ωορηξιας εβγαιναν αρνητικα. Την 12η πηγα λοιπον σε ενα γυναικολογο εκει (δεν φανηκε και πολυ εμπειρος βεβαια) γιατιειχα σκασει και λεει βλεπω κανεις σημερα ωορηξια (αποτι ξερω δεν μπορει ο γιατρος να ξερει αν ηταν εκεινη η ημερα βεβαια γιατι μπορει πχ να εχει γινει πριν 2 μερες). Οποτε συνοπτικα δεν εχω ιδεα τι εγινε αυτο το μηνα: είτε τα τεστ ηταν ελαττωματικα, ειτε εκανα ωορηξια πολυ νωρις τυπου 9η μερα βραδυ,  ειτε το αυγο μου ηταν αδειο κα το οποιο αν συμβαινει θα σκασω😰 ειτε ογιατρος δεν ξερει τι βλεπει 😆Θα ξερω συντομα. Αν ειχα 9η μερα ωορηξια τοτε θα εχω περιοδο τη Δευτερα, αλλιως την Τεταρτη. Να εμεινα εγκυος το αποκλειω αυτο το μηνα με μια επαφη κι αυτη χωρις πολυ διαθεση λογω καταστασης.

@MyNaσυγχαρητήρια κοριτσι μου.. σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια.. μακάρι να μας φέρεις γούρι και να σε ακολουθήσουμε με θετικά τεστ.. Χριστουγενιατικο δώρο από τον πελαργο 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Κοριτσια μου ασχετο αλλα τις ημερες πριν την επεμβαση κιρσοκηλης ειχα 1-2 επαφες ομως εκανα πολλα τεστ ωορηξιας και ολα εβγαιναν αρνητικα! Εγω εχω ωορηξια την 11η-12η μερα αλλα εχει τυχει και 10η.  Ξεκινησα να τεσταρω την 10η μεχρι 13η και ολα τεστ ωορηξιας εβγαιναν αρνητικα. Την 12η πηγα λοιπον σε ενα γυναικολογο εκει (δεν φανηκε και πολυ εμπειρος βεβαια) γιατιειχα σκασει και λεει βλεπω κανεις σημερα ωορηξια (αποτι ξερω δεν μπορει ο γιατρος να ξερει αν ηταν εκεινη η ημερα βεβαια γιατι μπορει πχ να εχει γινει πριν 2 μερες). Οποτε συνοπτικα δεν εχω ιδεα τι εγινε αυτο το μηνα: είτε τα τεστ ηταν ελαττωματικα, ειτε εκανα ωορηξια πολυ νωρις τυπου 9η μερα βραδυ,  ειτε το αυγο μου ηταν αδειο κα το οποιο αν συμβαινει θα σκασω😰 Θα ξερω συντομα. Αν ειχα 9η μερα ωορηξια τοτε θα εχω περιοδο τη Δευτερα, αλλιως την Τεταρτη. Να εμεινα εγκυος το αποκλειω αυτο το μηνα με μια επαφη κι αυτη χωρις πολυ διαθεση λογω καταστασης.

Λογικά αν είδε ωάριο έγινε ωορρηξια.. και εμένα το είδε και μου είπε έχεις ωορρηξια.. το μέτρησε κιολας και ήταν πολύ καλό.. είχα υγρά ωορρηξιας και πονακια.. τα τεστ πρώτη φορά σε αυτό τον κύκλο που θα αρχίσω πάλι προσπάθεια θα τα χρησιμοποιησω αρα δεν έχω ιδέα πως λειτουργούν.. τώρα θα μάθω 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Nandia- είπε:

Λογικά αν είδε ωάριο έγινε ωορρηξια.. και εμένα το είδε και μου είπε έχεις ωορρηξια.. το μέτρησε κιολας και ήταν πολύ καλό.. είχα υγρά ωορρηξιας και πονακια.. τα τεστ πρώτη φορά σε αυτό τον κύκλο που θα αρχίσω πάλι προσπάθεια θα τα χρησιμοποιησω αρα δεν έχω ιδέα πως λειτουργούν.. τώρα θα μάθω 

Το ξερω οτι ο γυναικολογος μπορει να δει απλα και τα τεστ τα clearblue  χρησιμοποιω μηνες και ειναι παντα αξιοπιστα!! Σε λιγες μερες θα καταλαβω τι εγινε😉 Ισως εγινε αυτο το πολυ νωρις ωορηξια τι να πω 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Το ξερω οτι ο γυναικολογος μπορει να δει απλα και τα τεστ τα clearblue  χρησιμοποιω μηνες και ειναι παντα αξιοπιστα!! Σε λιγες μερες θα καταλαβω τι εγινε😉 Ισως εγινε αυτο το πολυ νωρις ωορηξια τι να πω 

Καλημέρα.. εγω τον Οκτώβριο είδα την ωορηξια στον υπέρηχο .. είχα πάει για τεστ παπ.. τελικά αδιαθετησα και εκανα ορμονικές εξετάσεις και η lh ητσν χαμηλή..  βγάλε άκρη.. άβυσσος η ψυχή των ορμονων🤣🤣

ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΜΕ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ🤰❤️🍼🎂

Mariaira:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Σαμανη:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Whatever:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Xrita:ΘΕΤΙΚΟ👶 

LadyP:ΘΕΤΙΚΟ👶 

gorgona:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Fanioko: ΘΕΤΙΚΟ👶 

👶

Katerinaki_dm:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Marba:ΘΕΤΙΚΟ👶 

St33:ΘΕΤΙΚΟ👶 

Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ👶

geo2222:ΘΕΤΙΚΟ👶

👶

Riaa:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Princess28:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:01/04/22 κοριτσακι

Evaki:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Marakiii :ΘΕΤΙΚΟ👶

Froufro:ΘΕΤΙΚΟ 👶ΠΗΤ:04/02/22

Sandyb:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Crystalia90:ΘΕΤΙΚΟ 

MyNa:ΘΕΤΙΚΟ 

Επεξεργάστηκε από Lacostaki

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ🍼💙🎂💖

Ελενακι12:ΓΕΝΝΗΣΕ:29/06/20 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ💖🎂

St3llina:ΓΕΝΝΗΣΕ ΑΓΟΡΑΚΙ💙🍼

Frogel:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ🎂💖

Princess28:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/09/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Mt3508:ΓΕΝΝΗΣΕ:03/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ🍼💙

Tzortzina123:ΓΕΝΝΗΣΕ:08/08/20:ΑΓΟΡΑΚΙ 💙🍼

Μασα:ΓΕΝΝΗΣΕ: 06/12/20:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 💖🎂

Σταυρι:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Lactaki:ΓΕΝΝΗΣΕ:ΔΙΔΥΜΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ💖🎂💖🎂

annie:ΓΕΝΝΗΣΕ:09/01/21:ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ:ΑΓΟΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🍼💙🎂💖

Beatrice:ΓΕΝΝΗΣΕ:13/05/21:ΑΓΟΡΑΚΙ 🍼💙

Smurf88:ΓΕΝΝΗΣΕ:28/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

DIAMANTW:ΓΕΝΝΗΣΕ:20/05/21:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 🎂💖

Princess1312:ΓΕΝΝΗΣΕ  

Clairy:ΓΕΝΝΗΣΕ:01/07/21:ΑΓΟΡΑΚΙ

ΠΙΝΑΚΆΚΙ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΈΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ❤️🤰❤️

diana8:? 

Maroulita?                                                                                    

Lacostaki:18/11

Ntinaki83:?

Mimi26:23/10

misofeggaro:? 

Ευάγγελος τ:? 

evaioan:08/12

Αννι:20/09                                   

Heart:? 

Antonia2:10/11

Hopemumtobe:14/10

Αννια27:? 

Litsadi:? 

Κατεριναπαπ:14/10

Raf123 :07/11

Tina21:13/10

babyblue94:05/11

Maimoudaki92 :15/11

Canlib:13/11

Επεξεργάστηκε από Lacostaki

Καλημέρα κορίτσια καλό σκ να έχουμε!!! Έμπλεξα λίγο αυτές τις μέρες και χάθηκα... Είδα ότι επιτέλους έχουμε θετικό... Αντε να πάρουμε όλες σειρά σιγά σιγά @MyNa πολλά συγχαρητήριά κορίτσι μου να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη!!! Εγώ έχω κλείσει για την Πέμπτη εξέταση ΑΜΗ τεστ παπ και υπέρηχο (είπα αφού θα πάω να κάνω και έναν υπέρηχο να δω αν είναι όλα καλά) και αν έρθει η επόμενη περίοδος θα πάω να κάνω και fsh lh E2

@MyNa συγχαρητήρια 💕💕💕 χάρηκα τόσο πολύ μπράβο σου εύχομαι μια όμορφη εγκυμοσύνη και να κρατήσεις αγκαλιά το μωράκι σου ❤️❤️❤️

@Antonia2 είμαι καλά σε ευχαριστώ 💕💕 απλά σχόλασα και ήρθα σπίτι και επειδή από το πρωί διοργάνωνα ένα δείπνο με τον σύζυγο ήθελα να συμμαζέψω λίγο το σπίτι να παραγγείλω το φαγητό πριν έρθει σπίτι να ετοιμάσω μια ρομαντική ατμόσφαιρα 🥰🥰 

δεν μου ήρθε ακόμη και δεν έχω ούτε και κάποιο σύμπτωμα 🙄🙄

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια καλό σκ να έχουμε!!! Έμπλεξα λίγο αυτές τις μέρες και χάθηκα... Είδα ότι επιτέλους έχουμε θετικό... Αντε να πάρουμε όλες σειρά σιγά σιγά @MyNa πολλά συγχαρητήριά κορίτσι μου να έχεις μία υπέροχη εγκυμοσύνη!!! Εγώ έχω κλείσει για την Πέμπτη εξέταση ΑΜΗ τεστ παπ και υπέρηχο (είπα αφού θα πάω να κάνω και έναν υπέρηχο να δω αν είναι όλα καλά) και αν έρθει η επόμενη περίοδος θα πάω να κάνω και fsh lh E2

Καλημέρααα θα περιμένουμε τα αποτελέσματα!! 😘😘

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρααα θα περιμένουμε τα αποτελέσματα!! 😘😘

Καλημέρα ναι θα σας ενημερώσω αν και η ΑΜΗ θέλει γύρω στη βδομάδα για να βγει απ ότι θυμάμαι από την προηγούμενη που είχα κάνει 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Καλημέρα ναι θα σας ενημερώσω αν και η ΑΜΗ θέλει γύρω στη βδομάδα για να βγει απ ότι θυμάμαι από την προηγούμενη που είχα κάνει 

ΤΗν προηγούμενη φορά δεν ηταν καλή; 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Καλημέρα κορίτσι!! Εμένα μου την είχαν βγάλει κ τις δύο φορές την ίδια μέρα. 

στις πριν 36 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Καλημέρα Κορίτσια καλό ΣΚ σε ολες ❤️❤️❤️❤️

Καλημέρα! Καλό Σαββατοκύριακο κορίτσια μου💗

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Zeta. είπε:

Καλημέρα κορίτσι!! Εμένα μου την είχαν βγάλει κ τις δύο φορές την ίδια μέρα. 

Καλημέρα κορίτσι θυμάμαι ότι ήταν πάνω από 4 μέρες αλλά δεν θυμάμαι πόσο τώρα βέβαια θα πάω σε άλλο μικρόβιολογικα ίσως αυτοί την βγάζουν πιο νωρίς 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Καλημέρα κορίτσι θυμάμαι ότι ήταν πάνω από 4 μέρες αλλά δεν θυμάμαι πόσο τώρα βέβαια θα πάω σε άλλο μικρόβιολογικα ίσως αυτοί την βγάζουν πιο νωρίς 

Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα.. εγω έκανα τις fsh, lh κσι Ε2 .. δεν μου είπε για ΑΜΗ και σκέφτομαι αν τώρα που θα τις επαναλαμβάνω να της πω να κάνω και ΑΜΗ 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα.. εγω έκανα τις fsh, lh κσι Ε2 .. δεν μου είπε για ΑΜΗ και σκέφτομαι αν τώρα που θα τις επαναλαμβάνω να της πω να κάνω και ΑΜΗ 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...