Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Νοέμβρης με τις βροχούλες ας γεμίσει τις κοιλιές σας με των μωρών σας τις καρδούλες

paradisebird

Recommended Posts

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Να σας πω κάτι να γελάσετε … ήτανε τα γενέθλια του μπαμπά μου το προηγούμενο Σάββατο και ήρθε κ ο αδερφος μου με το ανιψακι (2 χρόνων) εκεί που καθόμασταν με τον άντρα μου έρχεται και μας λέει μπιμπι (εμβόλιο) να μας βάλει υποτίθεται…εν το μεταξύ το έκανε τόσο δυνατά που μας πόνεσε και του το πήρε ο άντρας μου κ το έκρυψε κ του είπε ήρθε ο κακός ο λύκος και το πήρε… το βρήκε μετα στη τσέπη του άντρα μου κ νόμιζε ότι ο κακός ο λύκος είναι ο άντρας μου και δεν τον πλησίαζε και όταν τον ρωτούσαμε ποιος είναι αυτος μας έλεγε « ο λύκος» 😂😂😂 είχε πολύ πλάκα…ευτυχώς μετα κατάλαβε ότι είναι άνθρωπος 🤣🤣🤣😂 

😂😂😂😂😂 τρομερα τα μικρουλια!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Antonia2 είπε:

ελεγα για αρχες του ετους για να βγω οικονομικα.... Θα το σκεφτω λιγο ακομη μηπως παω και νοεμβρη...

Κορίτσι μού κανε την εξέταση και πες τον γιατρό να σου κόψει την απόδειξη τον μήνα που θα μπορείς να την δικαιολογήσεις

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Κορίτσι μού κανε την εξέταση και πες τον γιατρό να σου κόψει την απόδειξη τον μήνα που θα μπορείς να την δικαιολογήσεις

αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ σκεφτομαι!! αλλα θελω να κοπει το νεο ετος και δεν ξερω αν θα δεχτει.... θα το προσπαθησω ομως!!😉

στις πριν 2 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

@Hopemumtobe μου ερχονται οι αντιδρασεις σου!!!! τι κανεις κοριτσι μου;; γυρισατε σπιτακι; ❤️

Καλημερα κοριτσι μου!! 🥰 Γυρίσαμε ναι!!

Ασε ξεκινησα να διαβαζω απτο πρωι ολα τα μηνυματα σας μονο απτο θεμα του Νοεμβριου και και να βαζω αντιδρασεις και εννοειται μετα απο λιγο τελειωσαν,😆 ακομα δεν προλαβα να τα διαβασω ολα!!!😆 

Διάβασα τα δικά σου και σε κάποιο σημείο νόμιζα ότι είσαι έγκυος αλλά μετά κατάλαβα ότι μάλλον σου ληρθε περίοδος🙄 Δεν πειράζει πάμε για επόμενο μήνα ίσω; βοηθήσουν και όλα αυτά που θα πάρει ο άνδρας σου, βιταμίνες κλπ🥰

Καλημέρα σε όλες🥰🥰🥰

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Hopemumtobe είπε:

Ασε ξεκινησα να διαβαζω απτο πρωι ολα τα μηνυματα σας μονο απτο θεμα του Νοεμβριου και και να βαζω αντιδρασεις και εννοειται μετα απο λιγο τελειωσαν,😆 ακομα δεν προλαβα να τα διαβασω ολα!!!😆 

Διάβασα τα δικά σου και σε κάποιο σημείο νόμιζα ότι είσαι έγκυος αλλά μετά κατάλαβα ότι μάλλον σου ληρθε περίοδος🙄 Δεν πειράζει πάμε για επόμενο μήνα ίσω; βοηθήσουν και όλα αυτά που θα πάρει ο άνδρας σου, βιταμίνες κλπ🥰

Καλημέρα σε όλες🥰🥰🥰

οπως τα λες!!!!!!! χθες ξυπνησα εγκυος και κοιμηθηκα με περιοδο!!!!!! 😆😆😆

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημέρα σε όλες🥰🥰🥰

Καλη επάνοδο!!!! να βρειτε ξανα τους ρυθμούς σας και την καθημερινότητά σας!!!! ❤️❤️❤️

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ σκεφτομαι!! αλλα θελω να κοπει το νεο ετος και δεν ξερω αν θα δεχτει.... θα το προσπαθησω ομως!!😉

Θα σε εξυπηρετήσει είμαι σίγουρη! Χάμενος δεν θα βγει! Παρε τηλ με την πρώτη ευκαιρία!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η MyNa είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Είμαι σε σοκ! Μου είχαν βγει τα δύο τεστ ωορρηξίας θετικά τις προηγούμενες μέρες, αλλά διάβαζα ότι αν πιάνουν τη β-χοριακή και θετικοποιούνται από αυτό, τότε θα την έπιανε και ένα τεστ εγκυμοσύνης. Κι έκανα τεστ εγκυμοσύνης ενώ είχα υποσχεθεί να μην κάνω μέχρι την καθυστέρηση και βγήκε ακαριαία θετικό και 3 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο. Είμαι σε ειλικρινά σε σοκ. Πήγα να κάνω επιτόπου αιματολογική εξέταση να το επιβεβαιώσουμε. Δεν το πιστεύω! Προσπαθώ να σκέφτομαι ψύχραιμα γιατί ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς και μπορεί να χαθεί, αλλά είναι δύσκολο! Είναι πραγματικά γούρικο το εδώ φόρουμ και εσείς ❤️ 

Είχα να μπω πολύ καιρό στο φορουμ (2 εβδομαδες) λόγω χειρουργειο άνδρα μου και όπως διάβαζα όλα τα ποστ που έχω χάσει είδα και το δικό σου τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλά συγχαρητήρια!!1💗 Εννοειται να περιμενεις και χοριακη αλλα αυτα τα τεστ εγκυμοσυνης ειναι πολυ αξιοπιστα και δυσκολα κανουν λαθος! Περιμενουμε νεα σου1!😄

Και στα δικα μας οι υπολοιπες😊😄😘😘😘😍

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

οπως τα λες!!!!!!! χθες ξυπνησα εγκυος και κοιμηθηκα με περιοδο!!!!!! 😆😆😆

αχαχχαχα Ειμαι  σιγουρη οτι τους επομενους μηνες θα κοιμηθεις και θα ξυπνησεις πολλες φορες εγκυος😉

Κορίτσια καλημέρα! Είμαι σε σοκ! Μου είχαν βγει τα δύο τεστ ωορρηξίας θετικά τις προηγούμενες μέρες, αλλά διάβαζα ότι αν πιάνουν τη β-χοριακή και θετικοποιούνται από αυτό, τότε θα την έπιανε και ένα τεστ εγκυμοσύνης. Κι έκανα τεστ εγκυμοσύνης ενώ είχα υποσχεθεί να μην κάνω μέχρι την καθυστέρηση και βγήκε ακαριαία θετικό και 3 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο. Είμαι σε ειλικρινά σε σοκ. Πήγα να κάνω επιτόπου αιματολογική εξέταση να το επιβεβαιώσουμε. Δεν το πιστεύω! Προσπαθώ να σκέφτομαι ψύχραιμα γιατί ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς και μπορεί να χαθεί, αλλά είναι δύσκολο! Είναι πραγματικά γούρικο το εδώ φόρουμ και εσείς ❤️ 

κοριτσι μου συγχαρητηριαααααα!!!!!!🎉🎉🎉🎉🎉τελεια νεα!!!! 🤩🤩🤩❤️❤️❤️ περιμενουμε την τιμουλα της χοριακης!!!!!

εν τω μεταξυ τα μνματα σου μαλλον εμφανίζονται με καθυστερηση γτ παιρνουν "εγκριση" και τωρα το ειδα...

τι ωρα θα ξερεις χοριακη;;;;; αχ εχω αγωνιαααααααααα!!!!! 🙈

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημέρα σε όλες🥰🥰🥰

Καλή ανάρρωση κορίτσι μου! Πάει και αυτο, παμε δυνατά για τα επόμενα βηματάκια 💗

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Hopemumtobe είπε:

Είχα να μπω πολύ καιρό στο φορουμ (2 εβδομαδες) λόγω χειρουργειο άνδρα μου και όπως διάβαζα όλα τα ποστ που έχω χάσει είδα και το δικό σου τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολλά συγχαρητήρια!!1💗 Εννοειται να περιμενεις και χοριακη αλλα αυτα τα τεστ εγκυμοσυνης ειναι πολυ αξιοπιστα και δυσκολα κανουν λαθος! Περιμενουμε νεα σου1!😄

Και στα δικα μας οι υπολοιπες😊😄😘😘😘😍

Ευχαριστώ πολύ πολύ! ❤️ Και στα δικά σου χαρούμενα νέα και σε όλων των κοριτσιών! Σας διαβάζω 2 μήνες οπότε ξέρω περίπου την περίπτωση της καθεμίας! 🥰Τα καλύτερα έρχονται!

Και ο γυναικολόγος μου μου είπε ότι δε θα μου έλεγε καν να κάνω χοριακή και απλά να με δει σε 7-10 μέρες να δούμε τι φαίνεται!

στις Just now, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Καλή ανάρρωση κορίτσι μου! Πάει και αυτο, παμε δυνατά για τα επόμενα βηματάκια 💗

Ευχαριστουμε παρα πολυ Κατερινα μου, προς το παρον ποναει αρκετα κλπ ελπιζω να πανε ολα καλα! Εσυ πως εισαι γλυκο μου κοριτσι?💗

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

κοριτσι μου συγχαρητηριαααααα!!!!!!🎉🎉🎉🎉🎉τελεια νεα!!!! 🤩🤩🤩❤️❤️❤️ περιμενουμε την τιμουλα της χοριακης!!!!!

εν τω μεταξυ τα μνματα σου μαλλον εμφανίζονται με καθυστερηση γτ παιρνουν "εγκριση" και τωρα το ειδα...

τι ωρα θα ξερεις χοριακη;;;;; αχ εχω αγωνιαααααααααα!!!!! 🙈

Στις 2 θα έχω τιμή! Ευχαριστώ πολύ πολύ! Και στα δικάάά σας κορίτσια μου! ❤️❤️  Προσπαθώ να μην ενθουσιαστώ πολύ και δεν τα καταφέρνω!

Ναι περιμένουν έγκριση τα μνμ μου και μερικές μέρες αργούν πολύ!

τελειααααααα... με το καλο... ευχομαι να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη 💖💖

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Καλη επάνοδο!!!! να βρειτε ξανα τους ρυθμούς σας και την καθημερινότητά σας!!!! ❤️❤️❤️

Ευχαριστουμε πολυ γλυκια Τονια μου, ακομη ποναει πολυ κλπ  θα παρει λιγο καιρο γενικα. Αλλα μακαρι να πηρε καλα χειρουργειο, αντε παει και αυτο παμε για αλλα💗

στις On 1/11/2021 at 11:41 ΠΜ, ο/η Nandia- είπε:

καλημερα κοριτσια.. καλο μηνα να εχουμε και να δουμε επιτελους θετικο τεστ.. επι τροχαδι να σας συστηθω.. εχω ηδη 2 παιδια απο προηγουμενο γαμο που αναμεσα τους ειχα μια αποβολη.. τωρα ειμαι με τον νυν συντροφο μου και θελουμε παιδακι.. ειμαι 38 χρ και ειχαμε μια αποτυχημενη προσπαθεια τον μαιο.. εκανα αποξεση,.. μετα απο 3 μηνες αρχισαμε ξανα προσπαθεια..δλδ σεπτεμβριο.. δεν ηρθε..15 οκτωβριου παω για παπ τεστ.. βλεπουμε ωορρηξια και μια καθαρη και πολυ καλη μητρα.. σημερα μετα απο 3 μερες καθηστερηση ηρθε η περιοδος.. λιγη αλλα φανταζομαι θα κατεβει αυριο πιο πολυ.. απογοητευτηκα αλλα οκ προχωραμε.. να σημειωσω οτι τις 2 τελειωμηνες εγκυμοσυνες μου τις ειχα πιασει νοεμβριο και τα δυο που εχασα θα τα γεννουσα νοεμβριο.. ευχομαι σε ολες οσες προσπαθουν να εχουν θετικο τεστ αυτο το μηνα και να πανε ολα τελεια

Καλημερα κοριτσι μου! Καλως ηρθες στο γρουπ! Καλη επιτυχια στις προσπαθειες σου! 💗Στα γρηγορα να σου πω οτι εγω ειμαι 36 ο ανδρας μου 40 και προσπαθουμε για το πρωτο! Ειχαμε βρει πολυ κακο σπερμοδιαγραμμα και μολις καναμε την επεμβαση κιρσοκηλης γιαυτο ελειπα για 2 εβδομαδες! Και παλι σου ευχομαι τα καλυτερα, συντομα μια πολυ καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη💗

στις πριν 3 ώρες, ο/η MyNa είπε:

Κορίτσι μου τι χαρά!!!!!!!!! Με το καλό!!!!!! Περιμένουμε να μας πεις πόσο είναι η χοριακή σου!!!!! ❤ Συγκινήθηκα τώρα 

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Ευχαριστουμε παρα πολυ Κατερινα μου, προς το παρον ποναει αρκετα κλπ ελπιζω να πανε ολα καλα! Εσυ πως εισαι γλυκο μου κοριτσι?💗

Εγω κορίτσι μου πήρα τον δρόμο της εξωσωματικής! Εχω φουλ εξετάσεις και μια επιτροπή! Αν ολα πάνε καλά Ιανουάριο ξεκινάω με διέγερση... Μακρής ο δρόμος, αλλά υπομονή... Ποια είναι τα επόμενα βήματα σας κορίτσι μού? 

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Αχχχ μακάρι ολες μας κορίτσι μου,να έχουμε μια εγκυμοσύνη ασφαλή και να έρθουμε στο νησί σου να  βρεθούμε όλες εκει φουσκωμένες και να το απολαύσουμε! 😉💗

Θα το ήθελα πάρα πολύ πραγματικά!!!!! Θα ήταν μεγάλη χαρά μου❤❤❤❤❤

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Καλως ηρθες στο γρουπ! Καλη επιτυχια στις προσπαθειες σου! 💗Στα γρηγορα να σου πω οτι εγω ειμαι 36 ο ανδρας μου 40 και προσπαθουμε για το πρωτο! Ειχαμε βρει πολυ κακο σπερμοδιαγραμμα και μολις καναμε την επεμβαση κιρσοκηλης γιαυτο ελειπα για 2 εβδομαδες! Και παλι σου ευχομαι τα καλυτερα, συντομα μια πολυ καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη💗

σε ευχαριστω πολυ..σου ευχομαι γρηγορα με σπορακι.. εκανε ο κουμπαρος μου κυρσοκιλη και τωρα εχουν 2 παιδιακια.. την βαφτιστικη μου αργησαν λιγο να την πιασουν λογο της κυρσολικησ και μεχρι να δυναμωσει αλλα τον μικρο με την μια... και εμενα ουσιαστηκα με τον νυν το πρωτο ειναι αλλα μεχρι τωρα δεν σκευτηκαμε για εξετασεις του αντρα μου γιατι εμεινα ηδη εγκυος μια φορα απο αυτον.. εγω εκανα ορμηνικες και τωρα θα τις επαναλαβω αν ερθει η ακατονομαστη στον επομενο κυκλο..

στις πριν 3 ώρες, ο/η MyNa είπε:

Συγχαρητήρια Κορίτσι μού εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

στις πριν 55 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Αααα τελειο ακούγεται και να τρωμε red velvet και να πίνουμε το decaf μας 🤣🤣

Ακριβώς αυτό κάνω!!!! 😅😅😅 μακάρι να φτιάξουμε μια τέτοια κατάσταση κ θα σας έχω τα καλύτερα!!!!!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Θα το ήθελα πάρα πολύ πραγματικά!!!!! Θα ήταν μεγάλη χαρά μου❤❤❤❤❤

Εύχομαι να το κάνουμε καο όλες να είμαστε φουσκωμένες 💗💗💗💗

στις Just now, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Εύχομαι να το κάνουμε καο όλες να είμαστε φουσκωμένες 💗💗💗💗

ΟΛΕΣ όμως!!!! Φαντάζεσαι? ❤

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...