Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 88
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

bourique1983 έγραψε:

υβοννη ειναι ολα τελεια!!!!!!!!βρες και μια ζωγραφικη με το γαιδαρακο μου;;;;:blush: :blush: :blush: φιλια!!!!!!!!!1

αφου σου αρεσε η νεριδοχωρα.....θα ψαξω να βαλω και τον γαιδαρακο σου...να τον κανω χαρουμενο ομως?...η οχι?:P :laugh:

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Γεια σας και απο εμενα!

Υβοννη μου πολυ ωραίο το thread σου για τα παιδικά δωμάτια , μπραβο!

Εγω ασχολούμαι κυριως με ζωγραφική κ γλυπτική σε σκηνικά θεάτρου και τηλεόρασης , αλλα τα τελευταία 2 χρόνια κανω και παιδικά δωμάτια. Να εμπλουτίσω και εγώ το thread με λιγες ιδέες και να σας συγχαρώ (Υβοννη κ Αρχοντία) για την δουλειά σας!!!

νεραιδούλα της γνωστής ηθοποιού Emma Thomson...

dscf1859p.jpg

dscf1862a.jpg

Δημοσίευση

... το δωμάτιο και η υπόλοιπη παρέα...

fraoulitsa1.jpg

fraoulitsa027.jpg

Πολύ ωραίο δωμάτιο Aggelinos, συγχαρητήρια!!! Παρόλο που σπούδασα Ζωγραφική - Σκηνογραφία, σε σκηνικά θεάτρου δεν εργάστηκα ποτέ. Μόνο al secco τοιχογραφίες, ρεαλιστικές και trompe l'oeil, και παιδικά. (Και πίνακες φυσικά).

Δημοσίευση

Κοριτσια μπορειτε να δωσετε οδηγιες για να τα κανουν μονες τους οι μαννουλες,εγω εδωσα για τον βυθο οπως μου ζητησε μια μαμα!!!!Ο σκοπος αυτου του ποστ ειναι για να παρουν ιδεες οι μαμαδουλες να φτιαξουν ζωγραφιες μονες τους οπως μπορουν για τα παιδακια τους και δεν θα ηθελα να δημιουργηθει καποια παρεξηγηση με τους υπευθυνους της σελιδας!!!!

Δημοσίευση

Τα ποστ που εκανα δεν ειχαν διαφημιστικό χαρακτήρα... Ελπιζω να μην παρεξηγηθω παιδια!

Ανεβασα φωτογραφίες με απλη ζωγραφική που μπορούν να κάνουν οι μαμαδουλες χωρις ιδιαιτερη δυσκολία.Εχω και πολυπλοκότερες αλλα δεν εχει νοημα διοτι εκεινες θα αποτελουσαν διαφημιση γιατι οι απλες κοινες μαμαδουλες δεν θα μπορουσαν να τις κανουν...

Παράλληλα ,θα παρακαλέσω την lena η καποιον αλλο admin-moderator,να μετονομάσει το "Κατασκευή στενσιλ πεταλούδας" σε "Τροποι Διακόσμησης Παιδικού Δωματίου" ετσι ώστε να βαζουμε ιδέες εδω , και τροπουσ κατασκευής εκεί.

Υ.Γ Ειναι καθαρά στην κρίση του συντονιστή το πώς θα διαχειριστεί το θέμα... Εαν δεν θελει να εχει 2 ποστ με δωμάτια και η προταση μου είναι υπερβολική ας μεταφέρει το "στενσιλ" εδω μεσα παρεα με την υβόννη και ας το διαγράψει απο το section!!!

Φιλακια υβοννη!

Ευχαριστωωωω !!

Αγγελος!

Δημοσίευση

Δεν αναφερθηκα σε σενα Αγγελε!Τωρα για τα αλλα που αναφερεις εγω παλι πιστευω πως πολλες μαννουλες μπορουν να καταφερουν να κανουν καταπληκτικα πραγματα στα δωματια των παιδιων τους! Με καποια καθοδηγηση step by step ειναι σε θεση αρκετες να κανουν υπεροχα εργα στα παιδικα δωματια γιατι ενεργοποιουνται απο την αγαπη τους για το μωρο τους!!!

Δημοσίευση

axxx βρε παλιοπαιδα τι μου κανετε??:(

Θελω κοριτσακι ΤΩΡΑ!!! Υβοννη μου λες τωρα που ξαναδουλεψε το μηχανημα των ΚΑΠΗ να παω και για τριτο??:laugh:

μπραβο ρε παιδια παντως!!Σας παραδεχομαι!!Ειστε ανρωποι με ταλεντο..κ αυτο που κανετε φανερωνει πολλες ευαισθησιες!! μπραβο σας!!!

Δημοσίευση

ναι τα ειδα :( :( αλλα θελω απ τα αλλα :woohoo: :woohoo:!!!!

λες να επηρεαστει αν τον βαλω σε φραουλενιο δωματιο?:laugh:

:laugh: ο αντρας μου παντως..μου το απεκλεισε!!:laugh: :laugh:

αχχ μου αρεσε αυτο που εβαλες..αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν συγκρινονται ρουχα κ δωματια με των κοριτσιων....

Θα επιβληθω στις...........μελλοντικες μου νυφες!!θα πω δε θελω να ακουσω το ονομα μου..απλαθελω να διακοσμησω το δωματιο των εγγονων μου!!:)

Δημοσίευση

happy mom έγραψε:

Θα επιβληθω στις...........μελλοντικες μου νυφες!!θα πω δε θελω να ακουσω το ονομα μου..απλαθελω να διακοσμησω το δωματιο των εγγονων μου!!:)

Ναι καλα!Μη φας! Ορεξη εχουμε τωρα να επεμβεις και στη διακοσμηση των παιδιων της κορης μου!!!Μμμμμμμμ μ'αυτο το πλευρο να κοιμασαι!!!!!!

Και οσο για το ονομα.....Σιγα μη βαλουμε την εγγονα μου Ευθυμια!

χαχαχαχχαχαχαχαχαααααααα (Σε πειραζω αλλα....σοβαρα τα λεω! :evil::laugh: :woohoo: )

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλώς ήρθες με το καλό να έρθει το μωράκι σου κορίτσι μου  Όσο μπορείς ξεκούραση θα πάρεις τα φάρμακα σου και όλα θα πάνε καλα θα σε βλέπει ο γιατρός σου τακτικά και στην έσχατη λύση που εύχομαι εννοείται να μην χρειαστεί γίνεται περιδεση τραχήλου  Και εγώ είχα μια απώλεια στην 8 εβδομάδα και δυστυχώς όταν το περνάς το άγχος μεγαλώνει  στο Ιασώ Αθήνα γέννησα την πρώτη μου κόρη.. 
    • Δυστηχως δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αλλάξω αυτοκίνητο μακάρι να μπορούσα αλλά δεν .. αλλιώς θα έπαιρνα ένα μεταχειρισμένο 7θεσιο..  και εγώ έχω θέμα με τον ύπνο με την μεγάλη γιατί κάνει ακριβώς το ίδιο ξυπνάει και έρχεται τώρα την έχω αφήσει με τον μπαμπά της να κοιμάται μέσα στο δωμάτιο της και να είμαι εγώ μόνη μου στην κρεβατοκάμαρα να μπορώ να κοιμάμαι γιατί τα βράδια μου βγαίνει μεγάλη κούραση και νιώθω πως έχω ανάγκη να κοιμάμαι καλά ώστε να μπορώ να βγάλω την μέρα μου  
    • Εε μωρε λογικό, πώς να κοιμηθεί στη φωλιά; Αγκαλιά θα θέλει!💕
    • Ευχαριστώ πολύ!!!🩷🩷 Ωραιο όνομα, να σας ζήσει!!!
    • Ναι σωστά εσείς πρεπει να χωρέσετε τωρα 3 καθίσματα στο αυτοκίνητο. Σκέφτεστε καθόλου την αλλαγή αυτοκινήτου? Το συζητούσα πρόσφατα με μια συνάδελφο που περιμένει το 3ο κ μου ειπε οτι θα πάρουν καινούριο αμάξι γιατί δε γίνεται διαφορετικά να μετακινουνται κ με τα 3 παιδια μαζι τους. Αα ωραια, μου δίνεις μια ελπίδα για την κούνια 😂 εχω θεμα κ με τον ύπνο με τον μεγάλο κ δεν ξερω καθόλου τι θα κανω οταν με το καλο ερθει το μωρο. Γιατί ξυπνάει τη νύχτα κ έρχεται να συνεχίσει τον ύπνο του μαζι μου κ αν εχω κ το μωρο δεν ξερω τι θα κανω. Είμαι σε φάση που προσπαθώ να βρω καποια λύση αλλα δεν εχω ιδέα τι μπορει να λειτουργήσει κ τι θα μας βολέψει. Αυτό με την ντουλάπα το εχω κ εγω, προς το παρόν χωρανε τα πράγματα αλλα νομίζω ελάχιστα ακομα κ έχουμε τιγκαρει.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...