Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Star1978 είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ Β ΧΟΡΙΑΚΗ!ΝΑΙ ΠΗΓΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΦΟΡΕς ΕΠΑΝΩ ,,,ΕΥΤΥΧΩΣ 😉💗ΠΡΟς ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!😊😉😊🙃🙂

Συγχαρητηρια !! Σε ποιο κεντρο εισια;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Star1978 είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ Β ΧΟΡΙΑΚΗ!ΝΑΙ ΠΗΓΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΦΟΡΕς ΕΠΑΝΩ ,,,ΕΥΤΥΧΩΣ 😉💗ΠΡΟς ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!😊😉😊🙃🙂

Μπραβο κοριτσι μου ολα καλα να σου πανε!!! Σε ποια εβδομαδα εισαι??? Εγω μπηκα στην 6η...😁😁😁

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Krystalia90 είπε:

Μπραβο κοριτσι μου ολα καλα να σου πανε!!! Σε ποια εβδομαδα εισαι??? Εγω μπηκα στην 6η...😁😁😁

δεν ξερω ,συμφωνα με την χοριακη μου πρεπει να ειμαι στην τριτη εβδομαδα,καλη μας συνεχεια σε ολες μας!οποτε εμεις θα γεννησουμε πρωτα ο Θεός καπου κοντα στον ιδιο μηνα περιπου🧡!😉

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Μπράβο κοριτσι μου!!!! τετοια ευχαριστα να ακουμε!!!😁😁😁😁👏👏👏

Με το καλο να ακουσετε και καρδουλα!!! ❤️❤️❤️

ευχαριστωω να εισαι καλα!ειμαι πολλη αισιοδοξη οτι θα πανε ολα καλα κ σε μερικους μηνες θα ειναι στην αγκαλια μας!το ή τα περιμενουμε  πως κ πως!💗😜😉

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Star1978 είπε:

δεν ξερω ,συμφωνα με την χοριακη μου πρεπει να ειμαι στην τριτη εβδομαδα,καλη μας συνεχεια σε ολες μας!οποτε εμεις θα γεννησουμε πρωτα ο Θεός καπου κοντα στον ιδιο μηνα περιπου🧡!😉

καλή συνεχεια να εχεις,κ μια ομορφη εγκυμοσυνη!😊

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Star1978 είπε:

να σε ρωτησω κατι;εχεις δει τον σακο;κ το εμβρυο;

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Star1978 είπε:

Ναι κοριτσι μου κοντα ειμαστε... να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις και θετικη σκεψη.... ευχομαι σε ολες μας υγεια με ενα μωρακι στη κοιλιτσα μας!!!!! 😁😁😁

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...