Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα! Ειμαι μια μαμα δυο παϊκών.η κορη μουβειναιν7 χρονων και θηλασαμε 17 μηνες.πριν 3,5  βδομάδες γεννησα τον γιο μου και θηλαζουμε αποκλειστικα. Την τρεχουσα βδομαδα ξεμινησα να αντλω με το θηλαστρο,2 φορες την ημερα,γιατι θα επιστρεψω σε μια βδομαδα στη δουλεια μου κ θελω να εχω μια τραπεζα. Θα λειπω περιπου ενα 4 ωρο αρα θα χανω ενα γευμα θηλασμου. Στο δια ταυτα τωρα, αντιμετωπιζω προβλημα με το θηλαστεο. Ενω εχω γαλα δεν μπορω να βγαλω-10ml με το ζορι κ αυτο απο το ενα στηθος. Τι εχετς να μου προτεινετε?ποτε ειναι η κατάλληλη στιγμη για αντληση?

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Lenaain2211 είπε:

Καλημερα! Ειμαι μια μαμα δυο παϊκών.η κορη μουβειναιν7 χρονων και θηλασαμε 17 μηνες.πριν 3,5  βδομάδες γεννησα τον γιο μου και θηλαζουμε αποκλειστικα. Την τρεχουσα βδομαδα ξεμινησα να αντλω με το θηλαστρο,2 φορες την ημερα,γιατι θα επιστρεψω σε μια βδομαδα στη δουλεια μου κ θελω να εχω μια τραπεζα. Θα λειπω περιπου ενα 4 ωρο αρα θα χανω ενα γευμα θηλασμου. Στο δια ταυτα τωρα, αντιμετωπιζω προβλημα με το θηλαστεο. Ενω εχω γαλα δεν μπορω να βγαλω-10ml με το ζορι κ αυτο απο το ενα στηθος. Τι εχετς να μου προτεινετε?ποτε ειναι η κατάλληλη στιγμη για αντληση?

Καταρχήν να σου ζήσει το μωρό κ να είναι καλά κ τα 2 παιδάκια σου! 

Λοιπόν, θεωρητικά το πρωί καθώς τότε έχεις μέγιστη παραγωγή. Επειδή όμως λες ότι έχεις γαλα, μήπως γίνεται κάτι με το θήλαστρο; είναι ηλεκτρικό; εγώ γενικά πάνω από 90 με 100 δεν είχα βγάλει ποτέ κ στην αρχή πολύ λίγο ενώ θήλαζα. Μου είχε πει τότε η μαία ότι το θήλαστρο βγάζει το 1/3 από ό,τι αντλεί το μωρό οπότε γενικά ίσως στην αρχή να μη βγαίνει πολύ. 

Τι θήλαστρο έχεις; 

Δημοσίευση
στις On 3/9/2021 at 10:03 ΠΜ, ο/η Lenaain2211 είπε:

Γεια σοτ να σου ζήσουν τ παιδάκια σου 😍

λοιπον αν λείπεις 4 ώρες καλό θα ήταν να βγάζεις γάλα αρκετό για 2 φορές δλδ 2 γεύματα κ όχι 1  (ένα γεύμα ανα δίωρο το υπολογίζουμε) 

Τώρα όσον αφορά το θήλαστρο ειναο οικιακό ; Είναι ηλεκτρικό η χειροκίνητο ; Έχεις επιλέξει το σωστό μέγεθος χοάνης; Είναι διπλής άντλησης; Η μονής ; 

Μπορείς να νοικιάσεις ηλεκτρικό διπλής άντλησης (ειναι πιο αποτελεσματικα ως προς την άντληση ) (το πληρώνεις με τον μήνα) κ δώσε προσοχή στο μέγεθος της χοανης πρέπει να μην είναι ούτε πιο μεγάλη ούτε πιο μικρή 

Εννοείται ότι το θήλαστρο δν αντικατοπτρίζει το μέγεθος της παραγωγής μιας θηλάζουσας αλλά θέλει χρόνο ώστε να μπορέσεις να αντλείς μεγάλες ποσότητες (δλδ θέλει χρόνο μέχρι να μπορέσει το στήθος να σου δίνει την ποσότητα που χρειάζεσαι με αυτόν τον τρόπο κ ειναι φυσιολογικό) άρα θα πάρει μέρες μέχρι να βγάζεις αυτό που θέλεις 

επιπλέον, συνήθως πρωινές  ώρες έχουμε μεγαλύτερη παραγωγή κ μπορείς εκείνη την ώρα να είσαι χαλαρή να μην κοιτάς ποσο βγάζει ώστε να μην αγχώνεσαι κ μπλοκάρεις την παραγωγή, είτε μπορείς να κοιτάς μια φωτογραφία από το μωράκι σου είτε το ιδιο το μωράκι σου κάτι τέλος πάντων Που να σε ηρεμεί 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...