Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κορίτσια μου...Μετά από 12 μέρες καθυστέρηση έκανα 2 τεστ..το self clear συγκεκριμένα..το έλα απόγευμα το άλλο πολύ πρωί...κι είναι ακριβώς έτσι !!αχνή γραμμουλα...αύριο το πρωί για να μην εχω άλλες αμφιβολίες..πάω για χοριακη! να χαρώ ή οχι; τι λέτε εσείς θα γίνω μανούλα ή όχι;; Υ.Γ: η φώτο Δεν είναι δική μου, απλά είναι ενδεικτική για να σας. δώσω να καταλάβετε πως βγήκαν τα τεστ που έκανα!!!image.jpeg

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Xarouladimi είπε:

κορίτσια μου...Μετά από 12 μέρες καθυστέρηση έκανα 2 τεστ..το self clear συγκεκριμένα..το έλα απόγευμα το άλλο πολύ πρωί...κι είναι ακριβώς έτσι !!αχνή γραμμουλα...αύριο το πρωί για να μην εχω άλλες αμφιβολίες..πάω για χοριακη! να χαρώ ή οχι; τι λέτε εσείς θα γίνω μανούλα ή όχι;; Υ.Γ: η φώτο Δεν είναι δική μου, απλά είναι ενδεικτική για να σας. δώσω να καταλάβετε πως βγήκαν τα τεστ που έκανα!!!image.jpeg

Καλημέρα κοπέλα μου κ συγχαρητήρια!! Θετικοτατο είναι!! Βουρ για χοριακη 

Δημοσίευση

την έκανα ηδηηη....κι είμαι εγκυοόςςςς!!!!σαν ψέμα μου φαίνεται...!!!! 

η χοριάκη είναι στο 127..είναι πολύ νωρίς..Αλλά μεγαλώνει ένα πλασματάκι μέσα μουυυυ😍😍😍🥵🥵🥵

Δημοσίευση

Κορίτσια μου καλημέραααα!!! Στις 26/6 είχα ΤΕΡ με σταθερό κύκλο 31 ημερών...στις 27/7 περίμενα να αδιαθετησα αλλά δεν...Στις 3 ημέρες καθυστέρησης έκανα τέστ εγκυμοσύνης στο σπίτι και βγήκε θετικότατο κατευθείαν (το έκανα απόγευμα).Στις 2/8 έκανα β-χοριακη και βγήκε 99.4 (χαμηλή θεωρώ) στις 4/8 επανέλαβαν πάλι την β-χοριακη και βγήκε 103.6 ( ούτε καν διπλασιάστηκε)...υπάρχουν άλλες κοπέλες με τόσο χαμηλές χοριακες που να πήγαν ολα καλά;(ο γιατρός δεν μου ζήτησε β-χοριακη από μόνη μου πήγα και έκανα,το μόνο που μου ζήτησε είναι να πάω να με δει στις 13/8 που θα κοντεύω 7 εβδομάδων)

Δημοσίευση
στις On 9/8/2021 at 11:31 ΠΜ, ο/η Xarouladimi είπε:

την έκανα ηδηηη....κι είμαι εγκυοόςςςς!!!!σαν ψέμα μου φαίνεται...!!!! 

η χοριάκη είναι στο 127..είναι πολύ νωρίς..Αλλά μεγαλώνει ένα πλασματάκι μέσα μουυυυ😍😍😍🥵🥵🥵

Τέλεια!!! Με το καλό Χαρούλα!!! 

Δημοσίευση

Άρτεμις...είναι λογικό να έχεις χαμηλή γονιδοτροπινη...είσαι σε πρώιμο στάδιο ακόμα!εγώ είμαι 4 εβδομάδων κι η τιμή της είναι 124,7..μην ανησυχείς δεν Υπάρχει λόγος 😋😋

Δημοσίευση
στις On 11/8/2021 at 3:46 ΜΜ, ο/η Xarouladimi είπε:

Elenb79 ... Σου εύχομαι μέσα απ τη καρδιά μου..σε 9 μήνες από τώρα.. να το κρατάς στην αγκαλιά σου.....

Σ' ευχαριστώ πολύ φίλη μου...από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί...εύχομαι σε όλα τα κορίτσια να πάνε όλα κατ' ευχήν...@!!

Δημοσίευση

είμαστε όλες δυνατές κοριτσαρες μου μην το βάζετε κάτω ο επιμένων νικά λένε προσπαθήστε όσο μπορείτε και με ένα ζουζουνακι όλες στην αγκαλιά σας σας φιλώ γλυκά όλες δίνουμε η μία δυναμη στη. άλλη μέσα εδώ❤️❤️❤️❤️

• 4 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 11/8/2021 at 3:46 ΜΜ, ο/η Xarouladimi είπε:

Elenb79 ... Σου εύχομαι μέσα απ τη καρδιά μου..σε 9 μήνες από τώρα.. να το κρατάς στην αγκαλιά σου.....

Τελικά δεν ήταν εγκυμοσύνη. Οι χοριακές και το τεστ το είπαν από την αρχή. Δεν πειράζει. Θα ξαναπροσπαθήσω με τα άλλα 4 έμβρυα που έχω καταψύξει και ότι γίνει. Αν είμαι τυχερή καλώς...εξάλλου ο Θεούλης δεν δίνει σε όλους παιδιά.

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Elenb79 είπε:

Τελικά δεν ήταν εγκυμοσύνη. Οι χοριακές και το τεστ το είπαν από την αρχή. Δεν πειράζει. Θα ξαναπροσπαθήσω με τα άλλα 4 έμβρυα που έχω καταψύξει και ότι γίνει. Αν είμαι τυχερή καλώς...εξάλλου ο Θεούλης δεν δίνει σε όλους παιδιά.

Κρίμα κορίτσι μου.... μην το βάζεις κάτω όμως, αφού υπάρχουν άλλα 4 έχεις ακόμα ελπίδες. Σου εύχομαι πολύ καλή επιτυχία την επόμενη φορά!!!! ❤

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Froufro είπε:

Κρίμα κορίτσι μου.... μην το βάζεις κάτω όμως, αφού υπάρχουν άλλα 4 έχεις ακόμα ελπίδες. Σου εύχομαι πολύ καλή επιτυχία την επόμενη φορά!!!! ❤

Σ' ευχαριστώ φίλη μου...@!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ κορίτσια έτρωγα που και που γαρίδες στην πρώτη εγκυμοσύνη, αλλά φρόντιζα να της μαγειρεύουμε στο σπίτι για να έχουν ψηθεί καλά, γιατί είθιστε να ψήνονται λίγο έξω. Δεν ήξερα καν ότι έχει κάποιο όριο 🙈 όπως και μανιτάρια αλλά κρεμ, στο σπίτι φτιάχνω 😊   
    • Κορίτσια εγώ ενόχλησα την παιδίατρο στις 8 μέρες χωρίς κακά της μικρής,   μου πε να περιμένω ως τις 10 μέρες,  αλλά το κορίτσι μας κέρασε και μάλιστα 2 φορές,  επίσης μας κέρασε και σήμερα οπότε ευτυχώς δεν χρειάστηκε να επέμβουμε 🙏🏼 Κορίτσια εγώ νιώθω πως η 2η περίοδος είναι στα κοντά, νιώθω κι εγώ πόνους στο σώμα κάποιες φορές  Στις 19 που έχω και διατροφολόγο,  θα του πω κι εκείνου πως σκέφτομαι να γράψω μια σειρά εξετασεων να δούμε μετά την γεννα πως είμαστε μήπως χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα στη διατροφή μας , αυτή τη βδομάδα ήταν πολλές οι ατασθαλίες να δούμε πως τα πήγαμε
    • @ΜαρίαΔημήτρης χρόνια πολλά κορίτσι μου να μας χαίρονται,  καλή επιστροφή στη καθημερινότητα σας με φορτισμένες μπαταρίες ❤️ @Elenaki12ναι πιθανόν να είναι αυτό το αλμα , ξεκινάει και σε μας τώρα αν και ακομα φτου φτου καλά είμαστε   
    • Γειά σας κορίτσια μου πως είστε; είχαμε φόρτο αυτές τις μέρες όμως έμπαινα να διαβάζω!!! Χρόνια πολλά κορίτσια η Παναγία να μας βλέπει και να μας προστατεύει εμάς τις οικογένειες μας και όλο το κοσμο❤️  Πωπω με τις φωτιές καταλαβαίνω πως νιώθεις επειδη κι εμείς είχαμε πρόσφατα εδώ φωτιά  , ευτυχώς ότι τόσο κοντά αλλά ποιος το λέει πως δεν θα μπορούσε να φτάσει ως εδώ 
    • Εμβρυολογος ξέρω ότι είναι, αν και δεν γνωρίζω την διαφορά μεταξύ εμβρυομητρικου και εμβρυολογου.. Δευτέρα πάω για το τσεκαρισμα και Τρίτη πάω για την καμπύλη (άλλο άγχος από εκεί). Εμένα βρε κορίτσια που όλο διαβάζω σας μετράνε τράχηλο κανένας δεν τον έχει μετρήσει έως τώρα, και πήγα νοσοκομείο για να ανοίξω καρτέλα κι εκεί με μέτρησαν για πρώτη φορά. Την εβδομάδα δλδ που μπήκα στον 6ο. Μου είπε ότι για δίδυμη κύηση 3.12 είναι καλός αλλά πρέπει να προσέχω παρά πολύ με βάρη, σκάλες, κούραση και περπάτημα. @Eliza Kats το σύνδρομο κοίλης φλέβας είναι όταν ξαπλωνουμε ανάσκελα, η μήτρα κόβει την ροή αίματος από την κοίλη αρτηρία προς την καρδιά μας, πέφτει απότομα η πίεση και το επόμενο βήμα είναι να χάνεις τις αισθήσεις σου. Δεν το παθαίνουν όλες οι γυναίκες (η αδερφή μου έκανε δύο παιδιά και μέχρι τον 9ο ξάπλωνε ανάσκελα) και επίσης είναι συχνό φαινόμενο στις δίδυμες κυήσεις λόγο αυξημένου βάρους της μήτρας!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...