Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Πω πω κορίτσι μου λυπάμαι, τι πέρασες και εσύ.. Πφφφ τι να πω πρέπει όντως να ψαχνομαστε εμείς καλύτερα και να είμαστε ετοιμόλογες... Δίνουμε τόσα χρήματα για να ρισκάρουν και να πούνε απλά κρίμα δεν πέτυχε την άλλη φορά θα πάμε καλύτερα..χωρίς να σου δίνει κάνεις εγγύηση ότι όλα θα πάνε καλά !!  
    • Θα κοντεύω 9 λογικά. Από συμπτώματα έχω κούραση και νύστα ακόμα, μια αηδία στο στομάχι με κάποιες ναυτίες που και που, αυπνια, πρήξιμο. Τα περνάμε πολύ ωραία έχω να πω 😆  Ακόμα νωρίς είναι και μακάρι να μην σου έρθουν αλλά πέρα της κούρασης! 
    • Και γω θα το ήθελα, περισσότερο για το θέμα της αποκατάστασης. Σε καμμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο.. Θα φανεί… Θα ξανά πάω κ βλέπουμε.. Πως είσαι εσύ;
    • Πολλά-λίγα, σημασία έχει ότι αυτά έδωσα. Δικό μου λάθος που δεν ρώτησα τιμές να ξέρω τι γίνεται και πως λειτουργεί. Θεώρησα ότι θα μου εξηγήσει ο γιατρός.  Αλλά εκείνος ούτε για την αμοιβή του μου είπε, όχι να μου πει και για το κέντρο.. 😅 Τεσπα! τώρα τα έδωσα, τελείωσε. Σημασία για μένα έχει το από δω και πέρα. Βλέπω ότι ο γιατρός ακολουθεί μία γραμμή και αν δεν του πεις τι θέλεις δεν σε ρωτάει, προχωράει όπως κρίνει ο ίδιος. Την πρώτη φορά, δεν ήξερα κι όλας, τον ακολούθησα τυφλά.. τώρα όχι.. λέω τη γνώμη μου και το τι θέλω και προχωράμε. Όσο για τα χρήματα άλλη πονεμένη ιστορία.. δεν ξέρω αν κάνουν διευκολύνσεις ή εκπτώσεις στο Διαβαλκανικό. Παίζει να είναι από τις πιο ακριβές κλινικές.  Δόξα τω Θεώ άλλη ωοληψία όντως δεν χρειάζεται.. ήταν αρκετά τα ωράρια και αρκετές οι βλαστοκύστες 5ημερών που έχω.. και όλα πολύ καλής ποιότητας. Σημασία βέβαια έχει το εσωτερικό τους και όχι το εξωτερικό τους, γιατί η πρώτη βλαστοκύστη που έβαλα μου έδωσε την πρώτη μου εγκυμοσύνη βέβαια, αλλά παλίνδομη δυστυχώς. Οπότε προχωράμε....
    • Εδώ μέσα θα μάθεις πάρα πολλά .. στο πρώτο μου παιδάκι με πήγε τότε η γυναικολόγος κατευθείαν σε κλομιφεν χωρίς εξετάσεις δικές μου χωρίς εξετάσεις του άντρα μου . Και εδώ τα κορίτσια αναρωτιόταν και με ενημέρωσαν πως γίνεται.    Στο άλλο θέμα παρόλο πού έπαιρνα ανταγωνιστές έχουμε και άλλο κακό στην Γερμανία (το οποίο ενημερώθηκα από εδώ ότι δεν πάει έτσι) μα πηγαίνουν συγκεκριμένες ημέρες για ωοληψια όπως και έμβρυο μεταφοράς! Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή τη. Πρώτη φορά έκανα έμβρυο μεταφορά με 2 ημερών έμβρυα.  Την δεύτερη φορά έκανα ωοληψια Δευτέρα και εγώ τα ένιωθα από Σάββατο να σκάνε...πόνο υγρά ,  Τηλ γιατρού δεν είχαμε ,μόνο του κέντρου που ήταν κλειστό.  Τελευταίος υπέρηχος είχε γίνει Τετάρτη! Είχα κάνει βασικά μόλις 2 υπερήχους! Με είχαν δεδομένη καθώς την πρώτη φορά ενταποκριθηκα σε όλα πολύ καλά. Η δεύτερη φορά κυριολεκτικά ήταν σα να με μουτζωσε κάποιος .. όλα λάθος.. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...