Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω από τ ικεα θα σ προτεινα. Έχουμε κούνια εμεις αλλά τις προάλλες που πήγαμε στα ικεα τις εριξα μια ματιά. Εχει σε οτι διαστασεις κ οτι τιμες θελεις.
    • Εμείς πήραμε από Ικεα μια πάρα πολύ απλή και φθηνή. Την είχαμε στον πρώτο και θα έχουμε την ίδια στον δεύτερο. Μπορείς να τσεκάρεις.
    • @Katerinioo και εγώ στον 8ο έχασα 1 κιλό γιατι δεν μπορουσα να φαω πολύ αλλα και τωρα ειμαι με τις μερες μου. Σημερα εχω φαει πρωινο και μεσημεριανό το οποιο μεχρινκαι τωρα ρευομαι και τωρα για βράδυ έφαγα λίγα bake rolls δεν παει τίποτα κάτω. Κορίτσια αύριο πρέπει να πάω να κοιτάξω και να αγοράσω κούνια, μου έφερε ο αδερφός μου την δικιά του και είναι τεράστια δεν χωράει στο δωμάτιο μου, όσο κολλητά και να την βάλω πρέπει να μετακινηθεί το δικό μας κρεβάτι τόσο που δεν θα ανοίγει η ντουλάπα μας. Θέλω να βρω μια πολύ απλή και οικονομική γιατί τωρα αυτό μας βγήκε από τον πουθενά.
    • @Kateriniooαχ μακάρι γτ είναι και οι μέρες τώρα φουλ με επισκέψεις νονες λαμπαδες κτλ θα περάσει αέρα η βδομάδα. Την επόμενη να πιαστω κ μς τα του μωρου επιτέλους κ μετα να μπω κ γω στο μηνα μ να ειμαι πανετοιμη από ολα.
    • Καρντασακι μου γλυκό ποσο μα πόσο με συγκίνησες.  Παλεύαμε μαζί το 2017 σε γνώρισα, σε λάτρεψα.. και τώρα δακρισα από χαρά για τον όμορφο τοκετό , για την όμορφη εμπειρία σου. Μα σου ζήσει ο μικρούλης κοριτσάκι μου . Γέρος και δυνατός μα είναι.    Όπως πολύ σωστά όπως πάντα είπες να ΨΑΞΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΈΛΕΣ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΟΜΆΔΑ.  Ναι όλες μπορούν να ζήσουν παρόμοια εμπειρία και χαίρομαι τόσο πολύ που είχες αυτή την στιγμή . Η ομάδα είναι το κλειδί κορίτσια...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...