Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Φεβρουαρίου 2022

Recommended Posts

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

@Kallia.Geo πόσα τμ είναι το σπίτι σου ; 

72τμ , αλλά μάλλον θα τον πηγαίνω κ από δωμάτιο σε δωμάτιο 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Barbie92 είπε:

Κορίτσια καλημέρααα... Και εγώ έχω αφυγραντήρα τον πήραμε πριν ένα μήνα και ειδικά για τα ρούχα είναι ιδανικό. 

Καλά εγώ έχω ήδη ξεχάσει τον ύπνο, ο άντρας μου με κοροϊδεύει ότι είμαι έτοιμη για να έρθει το μωρό. Οι ώρες που θα κοιμηθώ το βράδυ θα είναι το πολύ 3-4  και τις υπόλοιπες απλά γυρίζω στο κρεβάτι κ περιμένω να ξημερώσει για να έρθω στην δουλειά. 

Κ εσύ δουλεύεις βρε κορίτσι ? 

Μπράβο σας , αξιες !!! 

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Κ εσύ δουλεύεις βρε κορίτσι ? 

Μπράβο σας , αξιες !!! 

Όταν έχεις δικό σου δν μπορείς να κάνεις κ αλλιώς...!!! Άσε που όπως είπε κ η @Christine_ όταν κάτι σε ευχαριστεί δεν έχεις τόσο προβλήμα. Σίγουρα είναι πιο κουραστικό. Βέβαια σε καμία εβδομάδα που θα μπω στον μήνα μου θα σταματήσω λέω. Έχω να κάνω και δουλειές στο σπίτι 😝😝

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

72τμ , αλλά μάλλον θα τον πηγαίνω κ από δωμάτιο σε δωμάτιο 

Αυτός που έστειλες είναι και καλή Μάρκα και κάνει για τα τετραγωνικά σου . 

Γενικά καλό είναι να παίρνεις λίγο μεγαλύτερο από ότι είναι άσχετα με το αν θα το βάζεις σε ένα ένα δωμάτιο στην αρχή. Μετά από λίγο καιρό θα το έχεις απλά στο χολ που θα μαζέψει όλη την υγρασία

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Barbie92 είπε:

Όταν έχεις δικό σου δν μπορείς να κάνεις κ αλλιώς...!!! Άσε που όπως είπε κ η @Christine_ όταν κάτι σε ευχαριστεί δεν έχεις τόσο προβλήμα. Σίγουρα είναι πιο κουραστικό. Βέβαια σε καμία εβδομάδα που θα μπω στον μήνα μου θα σταματήσω λέω. Έχω να κάνω και δουλειές στο σπίτι 😝😝

💪💪💪💪💪 Το έχουμε !

στις πριν 1 ώρα, ο/η Froufro είπε:

Κορίτσια μου σας τα στέλνω κ στεγνά όπως είπαμε χθες.... Μια χαρά αφρατούλια βγαίνουν, δεν ξέρω πόσο φαίνεται από τη φωτογραφία, πάντως κ των αγοριών τόσα χρόνια στο πλυντήριο τα έβαζα 

20211229_125655.jpg

Οντως σουπερ αφρατουλα φαίνεται!! Θα τις πλύνω κι εγω στο πλυντήριο στους 30-40 στο πλύσιμο στο χέρι που λεει. Γιατι το πλύσιμο μωρού που γράφει το πλυντήριο πλένει για 3,5 ωρες στους 95!!! 🤪🤪😱😱

στις πριν 5 λεπτά, ο/η JNtina είπε:

Οντως σουπερ αφρατουλα φαίνεται!! Θα τις πλύνω κι εγω στο πλυντήριο στους 30-40 στο πλύσιμο στο χέρι που λεει. Γιατι το πλύσιμο μωρού που γράφει το πλυντήριο πλένει για 3,5 ωρες στους 95!!! 🤪🤪😱😱

Αυτό το πρόγραμμα δε το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ 😂😂😂 

40° στη μια ώρα τα βάζω εγώ 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η JNtina είπε:

Ναι ρε κορίτσια τι πλύσεις είναι αυτές!!! Υποτίθεται επειδή είναι για μωρά κάνει αποστείρωση, αλλά τόση ώρα κ με τέτοιες θερμοκρασίες θα βγάλουμε κλωστές μέσα από το πλυντήριο......! Κ εγώ στα ευαίσθητα τα βάζω 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Ναι ρε κορίτσια τι πλύσεις είναι αυτές!!! Υποτίθεται επειδή είναι για μωρά κάνει αποστείρωση, αλλά τόση ώρα κ με τέτοιες θερμοκρασίες θα βγάλουμε κλωστές μέσα από το πλυντήριο......! Κ εγώ στα ευαίσθητα τα βάζω 

Κι εγω το ιδιο θα κανω!!! Αλλιως θα γίνουν κουτσικα τα ρούχα οχι για την μπεμπα αλλα για την κουκλα Μπάρμπι! 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Εμένα το βρεφικό το έχει στους 60 βαθμούς αλλά ειναι όντως 3.30 ώρες !! 

Στους πόσους βαθμούς να πλένουμε τα εσώρουχα? 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Εγώ όλα σε χαμηλούς βαθμούς τα βάζω 30-40  έτσι κ αλλιώς θα περάσουν κ από σίδερο, δεν υπάρχει λόγος για πιο ψιλές θερμοκρασίες

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Εγώ όλα σε χαμηλούς βαθμούς τα βάζω 30-40  έτσι κ αλλιώς θα περάσουν κ από σίδερο, δεν υπάρχει λόγος για πιο ψιλές θερμοκρασίες

Πολυ σωστο αυτο που λες, αφου θα τα σιδερώνουμε μετα!! 

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Συμφωνώ με τη προλαλήσαντα @Froufro

Καλημέρα σας κορίτσια 🙂 μπήκα σήμερα στη 33η βδομάδα και ευτυχώς οι πολλές ετοιμασίες έχουν τελειώσει. Χθες έβαλα το τελευταίο πληντυριο του μπέμπη μου με όλα τα δώρα που μου φερανε και κάτι λίγα που είχα αγοράσει. Είναι όλα έτοιμα κ με το που μπουν οι εκπτώσεις θα πάω να πάρω τα τελευταία για συμπλήρωμα που μ λείπουν.  Ευτυχώς η πεθερά μου έφερε ένα σωρό πράγματα που σίγουρα εγώ ως πρωτάρα δε θα τα σκεφτόμουν, ειδικά σε ποσότητες 🥰 από έπιπλα αγόρασα κούνια κ συρταριερα γτ η ντουλάπα του παιδικού αν κ τεράστια ήταν γεμάτη σχεδόν. Επίσης είχα μια μεγάλη συρταριερα την οποία έβαψα κ έβαλα καινούργια πομολακια με το mickey και έγινε σούπερ. Οπότε από χώρο είμαι κομπλέ. Ετοίμασα κ μια γερή παραγγελία  από το  skroutz με ολα τα καλλυντικά - αξεσουάρ κλπ του μωρου καθως κ αυτά που θα χρειαστώ για υο μαιευτήριο κ το μαλλί πήγε στα 190🤑€!!! Μου μένουν μόνο οι πάνες κ τα μωρομαντηλα ρα οποία υα πάρω τον άλλο μήνα από το ίντερνετ κ αυτά για πιο φθηνα. Ευτυχώς είμαι σε καλό δρόμο με τις ετοιμασίες γτ με το που μπω στον 9ο δε θέλω να κάνω τπτ! Επίσης κορίτσια εγώ τις τελευταίες μέρες υποφέρω με τους πόνους τις πλάτης. Μόνο όταν περπατάω ή κάνω δουλειές δεν ποναω. Χθες δε κοιμήθηκα καθόλου καλά από τους πόνους.

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Και τα χωρίζουμε με χρώματα? 

Δεν είμαι καθόλου άσχετη ΕΕ ? 😂😂😂

Εγώ δε τα χώρισα πάντως. Έβαλα καλού κακού μια χρωμοπαγιδα κ όλα κομπλέ. Έπλυνα στο παιδικό που ήταν 60° κ το έβαλα στο λίγο λερωμενα(έχει επιλογή για λίγο-καθολου, κανονικά και πολυ). Επίσης δε χρησιμοποιώ μαλακτικό γρ δε βρήκα ξεχωριστό στο σούπερ κ οηρα μόνο απορρυπαντικο το ευρηκα newborn. Την επόμενη φορά παντως θα δοκιμάσω το property 

στις Just now, ο/η Demie23 είπε:

Εγώ δε τα χώρισα πάντως. Έβαλα καλού κακού μια χρωμοπαγιδα κ όλα κομπλέ. Έπλυνα στο παιδικό που ήταν 60° κ το έβαλα στο λίγο λερωμενα(έχει επιλογή για λίγο-καθολου, κανονικά και πολυ). Επίσης δε χρησιμοποιώ μαλακτικό γρ δε βρήκα ξεχωριστό στο σούπερ κ οηρα μόνο απορρυπαντικο το ευρηκα newborn. Την επόμενη φορά παντως θα δοκιμάσω το property 

Το proderm ήθελα να γράψω 😄

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Και τα χωρίζουμε με χρώματα? 

Δεν είμαι καθόλου άσχετη ΕΕ ? 😂😂😂

Πουλάω χρωμοπαγιδες αν θέλεις να σου στείλω π.μ. που είμαι να έρθεις να πάρεις , πολύ οικονομικες 😂😂😂😂😂 

Εγώ όλα μαζί τα βαζω με χρωμοπαγιδες. 8 κιλά με ένα χρώμα πλυντήριο δύσκολο

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Πουλάω χρωμοπαγιδες αν θέλεις να σου στείλω π.μ. που είμαι να έρθεις να πάρεις , πολύ οικονομικες 😂😂😂😂😂 

Χαχαχαχχαχ παράδοση κατ'οικον κάνετε ?? 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Χαχαχαχχαχ παράδοση κατ'οικον κάνετε ?? 

Άμα έχετε γλυκά στο σπίτι έρχομαι 😂😂😳

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Δύσκολο?????????? 🙄

Έβαλα δύο πλυντήρια ΜΟΝΟ ΡΟΖ

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Άμα έχετε γλυκά στο σπίτι έρχομαι 😂😂😳

Με εμένα εδώ , ΠΑΝΤΑ ! 😂😂😂

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Demie23 είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια 🙂 μπήκα σήμερα στη 33η βδομάδα και ευτυχώς οι πολλές ετοιμασίες έχουν τελειώσει. Χθες έβαλα το τελευταίο πληντυριο του μπέμπη μου με όλα τα δώρα που μου φερανε και κάτι λίγα που είχα αγοράσει. Είναι όλα έτοιμα κ με το που μπουν οι εκπτώσεις θα πάω να πάρω τα τελευταία για συμπλήρωμα που μ λείπουν.  Ευτυχώς η πεθερά μου έφερε ένα σωρό πράγματα που σίγουρα εγώ ως πρωτάρα δε θα τα σκεφτόμουν, ειδικά σε ποσότητες 🥰 από έπιπλα αγόρασα κούνια κ συρταριερα γτ η ντουλάπα του παιδικού αν κ τεράστια ήταν γεμάτη σχεδόν. Επίσης είχα μια μεγάλη συρταριερα την οποία έβαψα κ έβαλα καινούργια πομολακια με το mickey και έγινε σούπερ. Οπότε από χώρο είμαι κομπλέ. Ετοίμασα κ μια γερή παραγγελία  από το  skroutz με ολα τα καλλυντικά - αξεσουάρ κλπ του μωρου καθως κ αυτά που θα χρειαστώ για υο μαιευτήριο κ το μαλλί πήγε στα 190🤑€!!! Μου μένουν μόνο οι πάνες κ τα μωρομαντηλα ρα οποία υα πάρω τον άλλο μήνα από το ίντερνετ κ αυτά για πιο φθηνα. Ευτυχώς είμαι σε καλό δρόμο με τις ετοιμασίες γτ με το που μπω στον 9ο δε θέλω να κάνω τπτ! Επίσης κορίτσια εγώ τις τελευταίες μέρες υποφέρω με τους πόνους τις πλάτης. Μόνο όταν περπατάω ή κάνω δουλειές δεν ποναω. Χθες δε κοιμήθηκα καθόλου καλά από τους πόνους.

Με το καλό κορίτσι μου!!!! Αν θες τσέκαρε προηγούμενα που έχουμε στείλει έχουμε βάλει σελίδες με οικονομικές συσκευασίες για πάνες κτλ. Πολύ ωραίο που φτιάξατε κάτι που ήδη είχατε για το μωράκι σας! Κ εμένα μου αρέσει να τους κάνω πράγματα κ να τα καμαρώνω που χρησιμοποιούνται από τα παιδάκια μου 🥰 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Δύσκολο?????????? 🙄

Έβαλα δύο πλυντήρια ΜΟΝΟ ΡΟΖ

Ναι αλλά τα υπόλοιπα χρώματα ?? Έχω και κίτρινα , μπλε , γκρι σκούρο .. αλλά είναι λίγα για να τα βάλω μόνα τους 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...